Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Esittelyketju

Hei hou, tänne siis toukokuisten esittelyjä riviin! :)

29.10.2014
RJ89
RJ89
2 years, 2-month-old toddler

Tääl on 28 vuotias Pohjois-Karjalasta. Olen neljättä kertaa raskaana tätä ennen ollut 2 keskenmenoa ja yksi kohdunulkoinen raskaus. Nyt sit odotellaan ja jännitelmään miten menee. La aika on 1.5 ja ultrassa näytti kaikki olevan hyvin. Kotonta löytyy 3 valkoistapaimenkoiraa ja aviomies 32 vuotias. Itse opiskelen tällä hetkellä ja se jää sit tauolle joksikin aikaa. Miehellä on töitä ollut vielä. Onnen ja hieman pelon sekaisin tuntein odottelen miten tämä etenee. Stemppiä muillekkin odottajille! Ja hei onko kukaan tosiaan laittanut fb:n toukokuu 2015 ryhmää?

7.11.2014
Martta86
Martta86

Terppa!

Täällä 30v ensimmäistään odottava. Asustelen itä-helsingissä avopuolisoni ja kissani kanssa pienessä kaksiossa. Määräaikaiset työsuhteet meillä molemmilla loppuu helmikuussa ja vähän jänskättää mitenkäs sitten, mutta luotan että elämä kantaa.

Harrastan paljon urheilua joka kyllä nyt alku raskauden aikana on jäänyt, kun totaali väsymys on vienyt voiton. 13rv elellään ja tänään käytiin tapaamassa vauvaa ekaa kertaa. Kovin oli liikkuvaista sorttia.

Mietiskelin että oliko joku jonkun fb ryhmätiimin laittanut kokoon pinkkaan? se olis kiva.

4.11.2014
Trina42
Trina42

Huomenta. Oon 34v ja toista odotan. Meillä LA varmistuu nyt perjantaina. Eka LA menkkojen mukaan 12.5 mutta koon mukaan 21.5 että saapi nähdä :) esikoiseni täytti just 3v. Asutaan seinäjoella rivarikolmiossa jonne uusi mieheni muuttaa meidänkaa vuodenvaihteessa. 3 eipä tässä kai muuta ihmeellistä :)

3.11.2014
satuliini80
satuliini80

No ei mun aktiivisuus tällä keskustelun määrällä kauaa kestä. :D

Mut kahtotaan. ;)

 

Kiitos P&M! :)

3.11.2014
RJ89
RJ89
2 years, 2-month-old toddler

Kiva RJ, kun oot aktivoitunu.

Tuu tonne lörppäkethuihin myös.

Ja se tärkein: hyvää odotusta!

29.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Josko korkkaisin!

Eli täälä kirjottelee 25v kolmatta kierrosta raskaana oleva äiti, esikoispoika on reilu 3v. Edelliskierrokselta jäi vain paha mieli, raskaus keskeytettiin rv 9+5 ja lopullinen diagnoosi oli osittainen rypäleraskaus ja karennsia 05/2015 asti. Ehkäisy lopetettiin keväällä kun ei mulle sovi mikään, kiertoa kartottamalla on vältetty ovista jonka tunnenkin hyvin, eli on ollut helppoa. Tärppikierrossa en ole tuntenut ovista ja jo ekassa ultrassa (rv 6+4) lääkäri totesi naureskellen meidän tarinan kuultuaan että noh, nyt se ovis on ollut vähintään 4pv ennen normaalia kp14.. :D Joku sanoisi tätä vahingoksi, itse kutsun tarkoitetuksi.

Jaaha, eli eli, oon kokki ammatiltani ja isäntä (27v) on sähköasentaja ja kulkee viikot reissussa, vuoden vaihteeseen asti ainakin Porvoossa tällä haavaa. Ollaan tavattu 2008 ja seurustelu alotettiin 2009 ja rytinällä edettiin, mutta se sopii meille. Perheeseen kuuluu lisäksi tammikuussa 6v täyttävä maatiaskolli ja tammikuussa 5v täyttävä seropinarttu. Helmikuussa saadaan koiravahvistusta kun perheeseen muuttaa valkoinenpaimenkoira.

Asutaan vuokralla rivarikolmiossa ja tarkotus olis hakea lainaa vuoden vaihteen jälkeen, mieluumminhan sitä tonnin maksais omaa kuin vuokraa. ;)

Mitähän muuta mä kertoisin? En mää tiedä. :D

29.10.2014
RJ89
RJ89
2 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...