Ruokia jotka syystä tai toisesta etoo niin ettet niitä mielelläsi syö?

Tulipa vaan mieleen. Mitä ruokia te ette mielellänne syö? Syystä tai toisesta.

27.10.2014
misukka
misukka

Mulla ehdoton ykkönen on sisäelimet ja veriruoat. Ajatuskin kääntää vatsan ympäri :( Örk. Tavallisemmista sapuskoista liha-perunasoselaatikko ei vaan uppoa, muistuttaa liiaksi kerran syötyä ja oksennettua sössöä :DD  Eikä riistakäristys ole herkkua, sitä voin pakon eessä syödä, mutta se haju...yyyyh!

29.10.2014
Myy76
Myy76

Tuvitus oot sitte ihan vähän nirso :DDD

Niin juu maksalaatikko ei uppoo ollenkaan, vaikka muuten tykkään maksaruuista. joku ihana maksapivi paistetun sipulin kanssa ois niiiiiin nannaa nyt justiinsa, mutta vissiin pittää lykätä tätä elämystä muutamalla kuukauvella :D

29.10.2014
riu
riu

Kyllä kukko tarvitaan jotta tuloo tipu :) mut eihän näissä tehokanaloissa edes ole kukkoja kaiketi eli turha etsiä tipua kananmunan sisältä.

Maalaismunissa on sit voinu kukko käydä kanaa pökkäsemässä. Niissähän voi nähdä keltuaisessa muistaakseni semmosen pienen ruskean pisteen jos muna on hedelmöittynyt. Eli siitä ajan kanssa tulisi tipu.

Mut mä tosiaan hain ihan perusruokia mitkä ällöttää.

En itse tullut ajatelleeksi edes sisäelimiä joksi maksakin lasketaan. En siis popsi niitäkään. Enkä kieltä tai etanoita. Simpukkaa oon maistanu eikä se kovin erikoista ollut. Mustekalan lonkerot oli hiukka ällöt. Lähinnä se suutuntuma.

Maksa menee laatikkona tai maksamakkarana mut ei esim. Pihvinä. Enää. Kakruna tykkäsin. Sit keksin miksi maksa on olemassa ja maksan syönti lopahti aika lailla siihen.

Homejuustot ylipäätään on aika lailla nou nou. En vaan tykkää mausta.

29.10.2014
misukka
misukka

ei tuu tipuja ilman kukkoa:)

29.10.2014
Paula265
Paula265

no joo, tuosta silmämunasta tuli mieleen se tunne, kun puraiset ja se sisälmys valuu suuhun. Yäk!! jäis multakin väliin.

28.10.2014
Mummy83
Mummy83

kaali.  yh!  en tiedä mikä siinä niin etoo!  kaali salaatissa vielä menee, mutta kaali lämpimänä ruokana ei.

oululaisten kestosuosikkin; RÖSSYPOTTU.    hyh!  mie olin vuosi sitten oulussa keikalla ja kävin lounaalla syömässä rössypottua koska luulin sen olevan nyhtöpossua pottumuussilla.  silloin en tiennyt mikä se "rössy"  siinä oli.  veripalttua.   hyi juutas:D never EVER again!

28.10.2014
Blanco
Blanco

mul on montakin ruokaa mitä en ite kotona tee, mut voin kyllä syödä jos jossain tarjotaan, et ei ne silleen inhokkeja ole. ikinä ei kotona iske himo et saispa kalapuikkoja. enkä ole ikinä kotiin ostanut verilettuja vaikka ne on ihan hyviä.

suolakurkku on semmoinen et kyl se hampparin välissä menee, mut jos seura sallii ni nypin pois. :) enkä ikinä vapaaehtoisesti ota sitä lautaselle.

vielä en ole maistanut ikinä ruokaa joka olis oikein yökkäämisrefleksin tuonut, mutta paistettu/keitetty maksanpala oli semmoinen mikä pyöri suussa ja joutus käyttää tahdonvoimaa että sen sai nieltyä. olin tilanteessa jossa olis ollut törkeetä sylkästä se lautaselle. tai ainakin omasta mielestä törkeetä.

mä väittäisin et pystyn maistamaan mitä vain, niin kauan ku se ei haise aivan järkyttävältä. voisin maistaa toukkaa, no semmoiset hyönteiset mil on kaikki jalat jne vielä, ni vois tehdä suutuntuman takia tiukkaa. Mut semmoiset pari kuukautta jossain säilytetyt mädäntyneet hainpalat, mitkä haisee aivan järkylle ja otetaan snapsin kanssa, ni ei kiitos. Tai se riun mainitsema muna, olen tasan kerran kohdannut pilaantuneen munan ja se haju sai mut yökkimään. Olen ehkä enemmän hajuherkkä ku maku-tai tuntoherkkä.

28.10.2014
Mummy83
Mummy83

Siskonmakkara! Hyi yök! :S

28.10.2014
ihqui
ihqui

Paljon on ruokia joista en tykkää,mutta sellaisia joita ei oikeasti pysty nielemään ilman että tulee yökkö refleksi on kalapullat/pihvit ja lihaperunasoselaatikko.. Toi lihaperunasoselaatikko oli joskus ihan yksi lemppareista,kunnes kerran söin sellaista josta oli päiväys jo mennyt ja sen maistoi siinä maussa jonka ansiosta sen huomasinkin.. Sen jälkeen ei ole saanut nieltyä,ei kaupan eikä omatekoista vaikka kuinka yrittäis itselleen selittää että se oli silloin vanhentunutta ja että oikeastihan tykkään siitä,mutta ei,silti ei pysty syömään,mikä on todella jännä juttu.. Yökkö refleksi ei tottele aivoja ;P

Sitten on maksa ruuat joita ei pysty syömään..

Ja sitten on toki kaiken laista jota ei ole periaatteessakaan edes maistanut,siis just nää täälläkin esille tulleet etanat sun muut,mutta niistä ei tosiaan voi sinänsä sanoa,kun ei kerta ole edes kokeillut syödä.. :)

27.10.2014
Vipe
Vipe

Suolaisen ja makean yhdistelmä ei toimi. Lisäksi oksettavia ovat etanat ja silli. Myös osa merenelävistä ja sisäelimistä. Maku ei välttämättä oksettaisi, mutta ulkonäkö kylläkin.

27.10.2014
carata
carata

no ainoo oikeestaan on hedelmät ja marjat suolaisessa ruuassa. Eikä nekään nyt etomaan ala, kuhan en tykkää :D Muuten syön kaikkee, vaikken ite kotona tekiskään. Veriruuat on semmosia etten lapsillekaan tarjoa, mutta jos jossakin on verilettuja niin voin kyllä syyä.

Tai no mitään supereksoottista ällötystä en vois syyvä, niin ku ötököitä, toukkia tai niita munia mitkä on märänny ensin :X

27.10.2014
riu
riu

Itellä listalla keitetty porkkana. Joskus pikku kakarana oli tiukassa vatsatauti ja vanhakantanen tohtorisetä sanoi, että pitkään keitettyä porkkanaa pitää popsiman eikä mitään muuta. Kaksi viikkoa porkkanakuuria sai vatsataudin poistumaan mutta myös keitetyn porkkanan pois ruokavaliosta aina aikuisikään saakka.

Tuota meitin kuopusta odottaessa teki kauheasti mieli hapanimelää kanaa. Tein ison satsin mut yllärinä tuo yrittikin takaisin samaa tietä mitä menikin. Jäi hapanimelä kana isännän ja esikon syötäväksi enkä sittemmin oo kyenny moista syömään.

27.10.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...