Mitä kalaruokia työ tykkäätte syyä?

Mietin tässä vaan kun nyt järvien petokalat on miulla tällä hetkellä kiellettyjen listalla niin millä sitä korvais paistetun hauen :D Ei vaan ihan ideoita kalastelen, ois kivaa jos sais vaihtelua :)

27.10.2014
riu
riu

Kala ku kala, muoto ku muoto (paitsi silli :D ) niin menee alas! :D Oon ihan kalafriikki ja söisin varmaan elävältäkin.. :D

29.10.2014
RJ89
RJ89

niin joo tuli tuosta keisarinnan lohikeitosta mieleen että kalaseljankaa oon joskus tehny mutta se ei ehkä oo miun makuun. Kalapaisti ois hyvää, mutta ku mie en saa siitä niin hyvää ku miun äiti :D

Sabrina joo mie täytän juurikin lahnan tai kuhan, ite tykkään laittaa täytteeksi kasvis-kanttarellisekoitusta. Nam! Syyäänhän meillä tietty tonnikalaakin, sitä ei vaan tuu jotenkii aateltuu semmosena "varsinaisena" kalana kun se tulee kuitenkii purkista. Ei täällä tuorettakaan oo myynnissä :D

29.10.2014
riu
riu

vasta viime vuosina oon alkanut syödä kalaa muussakin muodossa kuin kalapuikoissa x)  muikut paistettuna on aivan ykkönen!  graavilohi ja uunilohi myös menee hyvin.  joskus on tullut myös syötyä babysharkkia, mistä eka versio maistui hyvälle, mutta toinen oli pyöritetty hiekassa, ja oli vähemmän nautinnollinen;)

mutta kaloja mie en tee missään muodossa ite kotona.  paitsi lämmitän ne kalapuikot:D  mie sit herkuttelen noutopöydissä ja muiden tekeminä.

28.10.2014
Blanco
Blanco

niin no toki mie lohta graavaan ja särki ja hauki on hyviä ihan suolakaloina. Graavilohi on miun herkkua ja sitä tullee tehtyä aika usein yleensä :)

Täällä ei tuota pangasiusta oo kyllä kalatiskillä sattunut vielä silmään, vois yrittää tarkemmin kahella :)

28.10.2014
riu
riu

no mie en hirveesti harrasta pakastealtaan kaloja niin ei oo tullu juurikaan kahottuu ees niitten valikoimaa :) Ja ne järvien petokalat varmaan Kanadassakin sisältää sen verran lyijyä ettei passaa syyä?

27.10.2014
riu
riu

Meillä on rajotuttu pahasti loheen. Ihan satunnaisesti kun käpälään saadaan ni affenaa, haukea ja kuhaa. Miehen sedältä noita lähinnä tulee ehkä kerran pari vuoteen.

Mut tota lohta menee keittona, paistettuna, savustettuna, medaljonkina, fileenä, wokkina.

Kokeile metästää sitä pangasiusta. Se on oikeesti hyvää kun ihan kevyesti laittaa suolaa ja ehkä pippuria ja voissa paistaa.

27.10.2014
misukka
misukka

paljon monipuolisemmalta tuo teidän lista näyttää ku meidän :D

mä teen lohesta yleensä medaljonkeja tai uunilohta.

ahvenia ostan joskus, kokonaisena uuniin, mut niistä ei tykkää muut ruotojen takia.

kuha on ehkä lohtakin herkullisempaa, jos sen osaa tehdä oikein, mitä mä en osaa, joten harvemmin ostan. Mies siitä joskus jotain kokkailee, paistettuna yleensä. 

ja turskaa silleen leivitettynä, ku se on fish n chipseissä, aivan herkkua!!

27.10.2014
Mummy83
Mummy83

Meillä pyörii aika pitkälti samoja...

Lohta keitossa, kermasipulilohta, paistettuna, savutettuna ja savukalan tähteestä oon tehny pastakastiketta.

Lahna savustettuna tai uunissa kokonaisena täytettynä.

Kuha paistettuna tai uunissa kokonaisena täytettynä.

Muikut paistettuna, savustettuna tai kermasipulimuikut.

Ja siinä ne oikeestaan tais ollakin... että ei mitään kovin monipuolista, jollei satunnaisia kalapuikkoja lasketa vielä mukaan :D

Mitä työ teette kalasta?

27.10.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...