Kakku, jossa paljon sokerimassakoristeit​a

Elikkäs tekeekö joku teistä sellasia kakkuja jotka kuorrutetaan sokerimassalla ja siihen päälle tulee vielä paljon sokerimassasta tehtyjä koristeita? Mua siis ihmetyttää, että kuinka niitä syödään?? Hetikö aletaan repiin niitä koristeita siitä päältä pois?? Jos ne koristeetkin on jotain kuivatettuja isompia juttuja.

27.10.2014
Lintu4
Lintu4

Mä kun tein pojalle autorata kakun joka oli sokerimassalla päällystetty ja autot oli marsipaanista tehty,niin meillä niitä autoja aina sen mukaan siirrettiin siinä autotiellä ettei ne tullut lautaselle.. Toki jos joku olisi halunnut niin olisi saanut syödä.. Mutta sokerimassasta jos tekee koristeita,niin harvemmin ne on ainakaan aikuisten makuun,kun ovat nii äklö makeita.. Varsinkin jos kakku on päällystetty sokerimassalla niin se yleensä on ihan tarpeeksi aikuiseen makuun..

28.10.2014
Vipe
Vipe

Mä ku teen kakun, niin yleensä mieluiten kermalla päällystän, mutta sokerimassasta voin kyl tehä koristeita. :) ite en sokerimassa syö!

27.10.2014
surkelo
surkelo

Ei nyt ihan hillittömiä määriä ole käytetty kun kakkua vaikea leikata. Mut muutamia on tehty koristeeksi ja tenavathan ne tahtoo kiskoa kakusta ja syödä. Että niihin tuhoaminen ei ole meillä ollut koskaan ongelma :D

27.10.2014
misukka
misukka

Riippuu koristeista ja määrästä, mutta kyllä meillä on synttärikakuista ainakin kaikki vain leikanneet ja syöneet sitten joko koristeet tai jättäneet lautaselle. Jotkut syö, jotkut ei.

27.10.2014
carata
carata

....

27.10.2014
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...