Jyväskylän kerhot?

Heip! Mitä kaikkia tämmösiä lapsi-vanhempi-kerhoja jyväskylästä löytyy? Mie en vaan googlaamalla löydä kun jottain tosi kalliita .. Ja kun en minä halua maksaa mitään kausimaksuja jos käydään silloin tällöin? Ei siis olla ikinä semmosissa käyty, kun en ole uskaltautunut.. mutta nyt alkaa olla oma olo sillä tolalla, että uskaltautuisin ihmisten keskelle jopa ja lapsikin varmasti tykkäisi :) Eli poika on 1v7kk, jos sillä on jotain merkitystä.. Ja haluaisin siis käydä vähän katsomassa, millanen se meininki niissä on, että jos alettas käymään useamminkin.. Pääseekö jonnekin ilmaiseksi? Mitä niissä ylipäänsä tapahtuu? Ja tärkeintä: MISSÄ näitä on?:D  Asutaan täällä keskustan ja vaajakosken välimaastossa, mutta autolla toki päästään myös kulkemaan..

26.10.2014
Tii03
Tii03

No minä meen babybioon vauvan kanssa.

28.10.2014
huiskutin
huiskutin

Olin suunnitellut menevämme tänään seurakunnan kerhoon tuohon lähelle.. Mutta.. nukuttiin pojan kanssa puoli ysiin, niin eipä siinä sitten enää yhdeksäksi kerennyt..:P Joten toi tourutupa ois selkeesti parempaan aikaankin meille!! :)

Meinaako kukaan mennä vauvakinoon torstaina? Myö varmaan pojan kanssa sinne suunnataan kun tuo jälleen järjestetään! Vähän jotain "irtiottoa" arjesta :D :)

28.10.2014
Tii03
Tii03

Ja kannattaa se kirkkokin testata,jos ei kerhoilu tunnu omalta niin ootpahan ainakin
kokeillut😊

27.10.2014
huiskutin
huiskutin

Joo voi tulla sinne kun ehtii ja lähteä pois kun siltä tuntuu 9.30-12.30 on se ke ja to
Sieltä löytyy mikrot ja jääkaapit,meillä on aina lounas mukana ja kahvia/mehua/jotain leivonnaista on myytävänäkin😊

27.10.2014
huiskutin
huiskutin

Täytyykin nyt oikeen kunnolla perehtyä näihin kerhoihin ynnämuihin :)

Onko se tourutupa semmonen, et sinne voi vaan pöllähtää paikanpäälle ilman sen kummempaa ilmoittamista? :)

Sitäkin voisin harkita kokeiltavaksi :)

Ja joo, vähän sama, että ei noilla kurakeleillä hirveesti innosta kyllä puistoilut...:/

Jotenkin noi kirkon ja seurakunnan kerhot epäilyttää:D siis oon kyllä itekkkin lapsena semmosissa ollut.. mutta tuntuu hassulta käydä, kun poikaa ei ole edes kastettu eikä muutenkaan kirkko oo meidän elämässä millään tapaa mukana niinniin... Mutta, ehkä sitä voisi yrittää ennakkoluulot karistaa ja käydä katsomassa... Olisi niin kätevän matkan päässä se :)

27.10.2014
Tii03
Tii03

Halssilan kirkollakin on joku kerho..ja kyllä niissä tuppaa se seurakunnan pieni jumalallinen osuuskin olemaan,mutta äkkiä se ohi😊Tourutuvalla tykkään itse käydä,on rento paikka ja aina juttuseuraa eikä kukaan kyräile😊Mutta sielläkin on oisko kerran kuussa seurakunnan työntekijän pikkuinen hartaus,vaikka on mll kerho.Mäki-Mattiin on helppo mennä,siinä on kyllä parkkeja ihan vieressä.Mä oon nyt keksiny kaikkee muuta tekemistä kuin puistoilua kun toi ilma on niin ankee ettei yhtään nappaa pönöttää puistossa..täälläkään ei paljon arkisin puistossa porukkaa näy varsinkin kun sataa koko ajan.

27.10.2014
huiskutin
huiskutin

onko se ilvespuisto siinä kentän ja päiväkodin vieressä? En ole koskaan katsonut minkä niminen se on :)  Siinä ollaan joskus käyty joo mutta aina kaikki alkaa tekee jo lähtöä kun myö päästään sinne .. onko kaikki muut tosi aikasiin liikenteessä vai myö myöhään :D (10-11 aikaan ollaan liikkeellä)

27.10.2014
Tii03
Tii03

Ei olla käyty missään isommissa puistoissa.. Lähinnä näissä lähipuistoissa mitä löytyy jyskä-asmalampi-halssila-akselilla :) Varmaan pitäisi lähtee jonnekin isompaankin puistoon niin siellä olisi ehkä niitä ihmisiäkin :D mutta sinne pitäisi sitten lähteä autolla, niin kynnys lähteä kasvaa taas..:/

Mäki-matti kiinnostais, se vaikuttaa mukavalta paikalta, mutta keskustaan ajelu kuulostaa liian työläältä kun pitää etsiä parkkipaikkoja.. Bussilla liikkuessa taas täytyy mennä jonkun muun, kuin oman aikataulun mukaan..

Varmaan pitäisi asennoitua uudella tavalla, alkaa kuulostamaan nimittäin valitusvirreltä vain tämä minun teksti..:D

27.10.2014
Tii03
Tii03

Kiitti vinkeistä! :) täytyy tutkia tarkemmin vielä!

Mun on kauheen vaikee lähtee tommosiin, kun siellä on jo muodostunut omat ryhmät ja sitten pyrähdän sinne ulkopuolisena.. ahdistaa ajatus.. Mutta, voisihan sitä koittaa käydä. Eihän sitä toista kertaa tarvii mennä jos ei ollut meille sopiva juttu. ! Lapsi on sosiaalinen tapaus kyllä ja viihtyis varmasti missä tahansa missä ihmisiä on, mutta itselle se on vielä hieman vaikeaa vaikka edistystä onkin tapahtunut huimasti :)

Onko teillä millasia kokemuksia noista seurakunnan järkkäämistä..? Katoin vaan että tässä meidän ihan kävelymatkan päässä ois joku seurakunnan kerho tiistaiaamusin ja iltasin. Eihän niissä uskontoa tuputeta samalla..?

Puistoissa välillä koitetaan käydä, mutta ilmeisesti meillä on ihan erilaiset rytmit kuin muilla, koska ollaan lähes aina ainoita siellä :O Pari kertaa on ollut muitakin ihmisiä, mutta he ovat sitten olleet omissa oloissaan, joten olen sitten yksinäni lapsen kanssa touhunnut siellä..

Kun tässä jo kaipaisi seuraa ja tekemistä.. itselle ja lapselle. Jotain vaihtelua arkeen.!

27.10.2014
Tii03
Tii03

Tourutupa keskustassa maksaa 2,5e kerta. Kaupungin perhepuistoissa,ainakin Pupuhuhta,Yrttisuo,Mäki-Matti yms on ilmaisia perhekahviloita ja seurakunnallakin
ympäri Jyväskylää eli googlaappa noi😊Suosittelen kerhoja,ite käyn paljon ja ihan normaaleja vanhempia lapsineen niissä käy,ei kannata pelätä😊

26.10.2014
huiskutin
huiskutin

Ossaako joku auttaa? :)

26.10.2014
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...