Eroko?

Täällä taas kirjoittelen... En tiedä mitä ajatella... Mies oli saanut yheltä naiselta face viestin (mun ex-mies petti aikoinaan mua tämän samaisen naisen kanssa), ihan harmiton viesti ja tullut yli kaksi viikkoa sitten. Mun mies ei kertonut mulle tästä mitään vaan löysin sen vahingossa. Tältä naiselta oli tullut kaksi kertaa kaveripyyntö mun miehelle, mistä olin tietoinen ja mun mies hylkäs ne molemmilla kerrooilla. Mulle hän sanoi ettei tunne tätä naista kunnolla ( on vaam ollut hänen asiakas ja hänen exän kaveri). Mutta nyt selvisi että he olivat jutelleet mun miehen erosta tämän naisen kanssa kun se oli niin vaikea ( mistä on kulunut jo 7 vuotta) ja tätä nainen oli sit voivotellut sitä ja laittoi sitten siitä about viikon päästä sen viestin illalla kymmenen aikaan viikolla, että on sulla ollut rankkaa? Mun miehellä on aikaisemmin ollut yksi naisjuttu, jossa kuulema ei tapahtunut mitään, soittelivat vain ja juttelivat seksielämästä. Minä en silloin edes tiennyt että hän tunsi tämän naisem... No asiaan... Nyt mun mies ja tämä viestittelijä  nainen syyttävät mua että, olen kuulemma sairaan mustasukkainen. Ja kun laitoin sille naiselle viestin, että älä viestittele tänne (kun minulla onaikaisempaa kokemusta hänestä), niin hän meni soittamaan miehelleni! Ja hän väittää että minä häiritsen häntä ja mieheni mielestä olen hänelle turhaan tyly! En reagosi näin jos mieheni olisi kertonut asiasta minulle itse, tämä nainen ei olisi aikoinaan touhunnu exäni kanssa ja mieheni ei olisi ennen tehnyt samanlaista. Mieheni uhkailee minua nyt avioerolla, koska olen kuulemma liian mustasukkainen ja en saisi hermostua tosta... Itse vaan en ymmärrä,miksi pitää viestitellä vieraille iltaisin ja miksi ei kerrota. Mielestäni en ole nipo tästä asiasta. Jos mieheni olisi kertonut itse niin tilanne olisi toinen... Hän kun on niin tarkka kuka mulla on facessa kaverina... ei saa olla exiä tai muitakaan jonka kanssa jotain... Mutta nyt mennään sitten näin, mies ei puhu mulle, ei kiinnosta mitä mä ajattelen ja uhkailee erolla. Mulla ei kuulemma ole kaikki muumit laaksossa...

25.10.2014
kesätytsä
kesätytsä

Miten ap:lla menee? Hirmuisesti voimia

7.11.2014
babyonboard_
babyonboard_

Kuulostaa siltä että miehesi on tehnyt muutakin kun vain viestitellyt naisen kanssa, jos noin pitää nokkiin ottaa ja suhun purkaa. Lähtisin ite lasten kanssa tuommoisesta kodista.

27.10.2014
napero24
napero24

Kiitos teille vastauksista! Täällä alkaa olemaan aika tukalat oltavat. Mies ei ole puhunut nyt minulle 5 päivään. Ei katso edes päin. Itkettää ja ahdistaa. Soitin aamulla ajan perheneuvolaan minulle ja miehelleni ja laitoin viestiä miehelleni siitä, ei vastannut siihenkään. Lapset tästä ilmapiiristä kanssa kärsii.

Sen verta pitää itse kommentoida noita edellisiä vastauksia, että minä itse ainakin koen että minulle itselle riittää oma mies, enkä tarvi muita miehiä kaverreikseni. Kyllähän niitä mulla facessa on ja jutellaan kun nähdään, esim baarissa, mutta ihan viatonta. Toisilla toimii tämä miesten ja naisten ystävyys, mutta mä vaan en itse ole sinut sen kanssa. Mutta mielestäni kukin tyylillään, ei ole oikeaa eikä väärää :)

27.10.2014
kesätytsä
kesätytsä

Äskeinen linkki siis tuli mieleen sabrina100 jutuista, ei aloittajan. Aloittajalle sanon samaa kun muutkin. Anna mennä ja ole onnellinen kun pääset eroon. Ei tollasesta äijästä ole mihinkään.

26.10.2014
Pinkpony
Pinkpony

Mä en nyt ole varma jenkku etkö ymmärrä vai haluatko vaan pitkittää tätä keskustelua muuten vaan? Mua ei kukaan kiellä esim voin hyvin olla miehen veljen fb kaveri mutta ei vaan ole mitään tarvetta ja siksi en hänelle Y pyyntöä lähetä tai hän mulle. Ja mä en nyt laskis hyvänpäivän tuttuja kaveriks. Että kyllä mä sallin itselleni keskustelun kaikkien kanssa jos pn esim sellainen tilanne koulussa et tehdään ryhmätyötä. Kyllä ystävällinen pystyy olemaan ilman kaveeraamistakin. Ja anteeksi nyt mut eiköhän me tiedettäis entuudestaan, jos oltais kiinnostuneita samasta sukupuolesta ja silloin et sit oltais naimisissa toistemme kanssa.

26.10.2014
Sabrina100
Sabrina100

mun ei ollut tarkoitus arvostella, kunhan sanoin että omalla kohdalla tuo tuntuisi rajoittamiselta ja omistushaluisuudelta, koska en haluaisi itse niin tehdä. Mutta teillä jos molemmille asia on luonnollista ja ok, niin sittenhän se toimii teillä. :)

26.10.2014
Mummy83
Mummy83

Me ei kielletä toisiltamme mitään vaan ollaan itse molemmat päätetty omasta puolestamme. Koulussa käyn oppimassa en seurustelemassa ja mulla ei ole tarvetta pyytää niitä luokkalaisia kavereiksi vaikka mun edellisessä ryhmässä kaikki oli vastakkaista sukupuolta. Ja me ei myöskään olla toistemme sukulaisten kavereita jos on vastakkaista sukupuolta. Jos tavataan yhdessä jossain niin juttelen hänen veljilleen jne mutta en pyydä fbssä kaveriks kun en näe siihen syytä. Anyway en tiedä miks te arvostelette meidän päätöksiä tai kyseenalaistatte. Itse osallistuin tähän keskusteluun kertomalla aloittajalle oman mielipiteeni (koska hän ilmeisesti kaipasi muiden mielipiteitä?).. Ihmettelen kyllä, että miks heti oletatte et me kielletään toisiltamme kavereita? Itseltään ei voi ilmeisesti rajoittaa mitään vaan jos toinen käskee? En ymmärrä.

26.10.2014
Sabrina100
Sabrina100

Tottakai ollaan terveellä tavalla mustasukkaisia toisistamme, mun mielestä olisi huolestuttavaa jos ei oltais. Mä en ymmärrä mihin mä esimerkiksi tarvitsen miespuolista kaveria? Naispuolisia tartten et voin puhua naisten juttuja mut mihin mies kaveria tartten ja miks mieheni tarvitsi kaivata muiden naisten seuraan. Hänelle riittää sukulaiset ja minä oikein hyvin. Elämä on näin yksinkertaistettuna paljon helpompaa. Ja mä jo sanoinkin et kaikilla ei oo näin mut meillä tää järjestely pitää murheet poissa kokonaan noista asioista.

25.10.2014
Sabrina100
Sabrina100

Itsekin olen että jos ei ole salattavaa niin olisi kertonut itse. Tosi alistavaa erolla uhkailla. Minä tekisin sen itse kerta on tuollanen puupää.

Jos hän tietää että miksi olet varauksellinen tuota naista kohtaan niin sano suoraan tälle miehelle että et pyst luottamaan naiseen.. pelkäät että nainen vie sinut(nykyinen miehesi).

Voima hali

Sitten tuohon ystävyyys kysymykseen. Minusta vastaisetki sukupuolet voi olla myös vain ystäviä tai kavereita. Kyllä sen verran luottoa olla että luottaa puolisoonsa. Mummy tuossa kyllä aika hyvin kiteytti asian.

25.10.2014
nki91
nki91

no mä pitäisin sitä kyllä mustasukkaisuutena ja epävarmuutena, jos ei vastakkaista sukupuolta saa olla kavereitakaan? mulla ainakin on työ- ja koulututtuja, vanhoja lapsuuden kavereita ja miehen kavereita ja sukulaisia FB kavereina, miehiä ja naisia. Samoin hänellä ja satunnaisia tuttavuuksia myös. Sen ymmärrän, että exät ja "säädöt" voi tiputtaa pois listoilta ihan vaan toisen mielenrauhan takia, etenkin jos ei ole yhteisiä lapsia niitten exien kanssa. 

Mutta tuohon aloittajaan, niin jos miehesi tiesi tästä tilanteesta, mikä sulla on ollut tuon naisen kanssa, niin ehdottomasti hänen olisi tullut siitä kertoa ja pitäisi puupäänäkin ymmärtää että tunnet epävarmuutta ja kenties mustasukkaisuuttakin tuon naisen ollessa kyseessä ja kun itsellä on historia pettämisessä, onhan se selvä että se kulkee mukana ja tuo epävarmuutta tämmöisissä tilanteissa. Ei siinä ole mitään sun kohdalla liiallista mustasukkaisuutta eikä vainoavaa, vaan ihan luonnollista. Sen sijaan miehen reaktio ei kyllä ole luonnollinen ja mun mielestä kielii enempiki siitä että jotain salattavaa hänellä on. Eihän hän muuten tuollaisia kilareita asiasta vetäisi ja erolla uhkaisi.

25.10.2014
Mummy83
Mummy83

Olen samaa mieltä Maaruan kanssa. Meillä ei kummallakaan miehen kanssa ole vastakkaisen sukupuolen edustajia fb kavereina tai muutenkaan. Koska miksi olisi. Samaa sukupuolta olevat kaverit riittää hyvin. Monilla ei ole sama järjestely kuin meillä, mutta eipä tarvitse ikinä olla mustasukkainen tai epäileväinen. Joka tapauksessa järkyttävää että sun mies puhuu vielä juuri tuon naisen kanssa. Sun tässä pitäis erosta puhua eikä miehen. Itse jättäisin ja heti vaikka kuinka rakastuisin. Toi miehesi käytös on suoraan sanottuna alistavaa.

25.10.2014
Sabrina100
Sabrina100
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...