Lauantai huomenet!

Mitäs muiden lauantaihin kuuluu?

25.10.2014
Vipe
Vipe

Ja siis mikä kumma animal-video? Mä oon tippunu kärryiltä nyt ihan totaalisesti.

25.10.2014
misukka
misukka

Iltasta

Huh, ku ninnupilla ollu hulinaa. Ihan rupes hengästyttää ko luki. Toivottavasti poitsulle ei nyt mitään masutautia sit iskeny.

Muittenki päivät kuulosti kivoilta.

Me lököiltiin aamulla pitkään ja tenavat katteli lastenohjelmia. Lounaan jälkeen otettiin kuopus matkaan ja lähettiin käymään kaupoilla. Esikko sai omaa aikaa melkein neljä tuntia ja se vietti sen kokonaan pelaillen skylandersia. Sit meinaski tulla itku ja kiukku ku loppu oma aika siihen ko tultiin kotiin.

Nyt sit ilta vaan möllötelty. Saunaan oli tarkotus mennä mut se nyt jäi. Nyt ruvetaan iltapesuille noihin tenavien kanssa.

Huomenna sit mennään poikien kummitätiä ja sen kihlattua moikkaa. Ja illalla olis tanssituntia luvassa. Siinäpä viikonloppu hujahtaakin. Ehkä aamupäivällä käydään haravoimassa pihaa. Jos oikein pirtsakoita ollaan aamulla.

Ja siis mitä? Kellojako pitäis siirrellä ens yönä?

25.10.2014
misukka
misukka

heh, mä tein tuon animal-videon eilen ja lähetin sen whatsappin kautta miehen perheelle, ne luuli kaikki että mini on voittanut jonkun kilpailun ja päässy oikeeseen mainokseen :D Tosin sit ku kysyin että ettekö sit yhtään ihmetellyt että hän noin nopeasti on muka oppinu käveleen, niin ah joo-kommentteja :D

mun mutsi taas laitto että "kylläpäs hämmästyin kun se pikkutyttö oli ihan x:n näköinen". Piti sillekkin selittää että niin oli, kun se kerran oli mini, kasvoista :D mutsi tuumas sitten että no hän vähän ihmettelikin että iso kävelevä tyttö eikä yhtään hampaita :D

ja esikoiselle ku näytin aamulla, niin hän hihkas ihan innostuneena että tuo tyttö on ihan mun näköinen! :D

Mini on tänään nukkunut ennätykselliset päikyt. Lähdettiin kahden aikaan kauppaan ja nukahti heti ku ulko-ovesta päästiin ulos ja vieläkin nukkuu rattaissa :) yleensä tuo torkkuu 20min-1h jos ihan överiksi vedetään ni 1.5h.

25.10.2014
Mummy83
Mummy83

Ai Tiinakin oli ehtinyt väliin kirjoittaa,en huomannutkaan aamulla :)

Ihanalta kuulostaa kylpylä reissu,mä tykkään Edenin siitä allas puolesta :) Se oli ainakin ihan huippu pienelle lapselle kun käytiin viimeksi kun poika oli vähän reilu vuoden vanha.. Oli hyvät pienten lasten altaat.. Ja isommille lapsille ja tälläiselle lapsen mieliselle se rengas liukumäki on ihan huippu.. Ja toki hotelli yöpymisen huippu on toi hotelli aamiainen ;)

Teekolle hauskaa tallipäivää ja tuvitukselle siivousintoa ja huomiseksi onnistuneita kutsuja,toivotaan että mieskin siitä vähän parantaa tapojaan :)

Tiktikille malttia odotukseen ja Paulalle toivotaan että vauva on yhteistyö nykyinen ja kuunteleen äidin toiveita ;P

Mitäs vielä,Jiille mukavaa tyttöjen iltaa!

Niin ja siis juu esikoisen kanssa käydään uinnissa ja aina vaan vauvauinnista puhun vaikka ei toi enää vauva ole ;) Pikkuveikka pääsee mukaan sitten kun tuleen 3 kk ikää täyteen :)

Ja meillä tosiaan toi peleissä käynti on vähän Niinkuin mun,pojan ja mummon juttu.. Isi jää usein papan kanssa katsoon telkasta..

25.10.2014
Vipe
Vipe

huomenia. täälläkin on oltu hereillä aikaisin, vaikka se viimeinen vauvauinti jäi nyt väliin :( mut en uskaltanu mennä ku ite oon kipee ja etenkin silmätulehduksen takia ettei oo kohta kymmenellä vauvalla sama tauti :( harmittaa vaan että jäi nyt viimeiset kolme kertaa käymättä, mut no voihan sitä mennä muuten vaan uimaan tuon minin kanssa.

esikoisella on koulupäivä tänään. Arposin aamusti että ottaako reppua mukaan vai ei, kun niillä oli ollut puhetta että tekevät ensi viikon halloween juhliin rekvisiittaa ja vakkariopekaan ei ole paikalla, niin ei kai se sitten ole normaali koulupäivä? Ja kestoltaan kolme tuntia, mihin ei mun käsittääkseni kuulu edes ruokkis, niin tyttö lähti sit ilman reppua. On sillä pulpetissa penaali ja muut kirjat paitsi ne mistä tuli läksyä eilen.

meillä oli työjako aamusta, mä heräsin esikoisen kans ja heitin kouluun, ku tulin takas ni mini heräs, mut mies heräs sen kanssa ja mä menin nukkuun. Nyt ku mä heräsin, niin nuo kaks meni ekoille päiväunille :D mun tehtäväks jäi vissiin sit tehdä se lounas ja hakea esikoinen kotiin. 

vipelle mukavaa vauvailtaa :) on se kuitenkin rauhallisempi ilta kun on vaan yksi lapsi, joka kaikenlisäksi vielä nukkuu paljon, kotona :)

ninnupin pikkuiselle paranemisia, yrjötauti on inhottava vieras :(

tiinalle nautinnollista lomailua, kuullostaa etenkin nuo valmiit ruokapöydät houkuttelevilta! ;)

tiktikille ja paulalle mukavaa loppuodotusta, päivät on piiiiiitkiä tuossa mammaloman alkuvaiheessa ja vielä pidempiä kun LA koittaa saatikka kun se menee yli. Esikoisesta meni kaks viikkoa yli ja oli kyllä elämäni pisimmät päivät sillon ku mielessä ei pyöriny mitään muutaku että JOKO NYT? :) toka oli mukava tapaus ja tuli 2pv ennen laskettua :)

teekolle mukavaa tallipäivää ja shoppailuja ja Jiille oikein mahtavaa omaa aikaa ja reissua ja rai rai :)

tuvitus, toivottavasti se mies tajuaa lähteä pois näköpiiristä ärsyttämästä :) tiedän tunteen, mutta mä pääsen omastani eroon vaan sillon ku se menee töihin tai lähden itse livohkaan :D

25.10.2014
Mummy83
Mummy83

Paulahan on kans sit jostain täältä päin :D kun musta tuntuu et meidän suunnalta täältä ei ole kuin 2äityliä niin kiva kuulla et on kolmaskin :) vipen ja tiinan päivät kyllä kuulostaa mukavalta. Ja tuvituksen päivä kans, ihan mun tyyliseltä :) hurjat yöt ollut ninnupilla. Toivottavasti nyt poika ei oksentelis enää! :o mä lähden tallille ilman poikaa nauttimaan ja saan käydä ruokakaupassa samalla ihan rauhassa :) elämän pieniä suuria iloja aika jännä uni kun ihan lentokoneessa imettää ekaa kertaa! Toivottavasti ei ollut enneuni ;)

25.10.2014
teeko
teeko

Huomenta.

Minä kuvittelin yöllä, että nyt tuli lähtö, mutta ei näköjään vielä. Olen tehnyt poitsun kanssa sopimuksen, että odottaa maanantaita, kun mummu tulee avittamaan karvakuonojen hoidossa ja kyytsää meitä sairaalaan. Päästään synnyttämään jopa Jorviin asti, kun eivät tämmöistä ongelmaäitiä huoli Lohjalle. (Minulle aloitettiin insuliinihoito, kun ei paastoarvot rauhoittuneet millään, vaikka miten yritti syödä ja olla syömättä.) No sehän sitten vähän lisäsi stressin määrää, kun matkaa synnyttämään on noin 30km sijaan se 70km. Miehellä, kun ei ole ajokorttia ja minä olen ensimmäistä kertaa menossa synnyttämään, että se 70km taitaa olla liian pitkä matka itse kuskata itseään :D Tässä sitten jännätään, että käynnistyykö synnytys itsestään vai käynnistävätkö keskiviikkona, kun on laskettu aika.

25.10.2014
paulak83
paulak83
3 years, 9-month-old toddler

Voi ei,on ninnupilla ollut aika hulinaa sekä päivät että yöt.. Toivotaan että helpottais vähän ja sais seuraavan yön nukkua!

Mukavaa päivää joka tapauksessa :)

25.10.2014
Vipe
Vipe

Täällä herätty aikaisin,koska tänään meillä on vauva uinti.. Itse toki en vielä altaaseen voi mennä,mutta poika menee mun serkun kanssa ja itse menen altaan reunalle :)

Sitten tänään on myös pelipäivä,en tiedä vielä kumpi menee pojan kanssa,varmaankin isi,koska en vielä raaskis jättää vauvaa nii pitkäks aikaa,vaikka mies sanoi pärjäävänsä,kunhan pumppaan maitoa vauvalle.. Mutta itse en pidä ideasta,koska vauvalla on ollut yleensä juuri illasta tissittely vaihe,niin inhottava jos maito sitten loppuu kesken ja tarvii korviketta antaa.. Joten ehkä poika vielä tänään menee isin kanssa :)

Sitten poika jääkin pelin jälkeen mummolle yökylään,joten me varmaan vauvan kanssa mennään sinne pelin ajaksi,jotta saa sitten vielä pojalle sanoa pelin jälkeen hyvät yöt.. Itse en ole kovin innoissani tosta yö kyläilystä,kun poika on nyt mennyt paljon isin kanssa,mutta mun äiti haluaa sen ottaa ja poika itse on innoissaan menossa,niin minkäs teet.. Toivoin salaa että poika sanois ettei halua,kun päätettiin että saa nyt itse päättää,kun on vauva tullu,niin ei pakoteta jos haluaa jäädä mieluummin kotiin.. Hyvähän se toisaalta että mummon kanssa viihtyy ;)

Niin ja mies meinas ehdottaa että voitais mennä leffaan vaikka,kun kerta poika on menee hoitoon,sitten muisti että jäähän meille toi yksi tohon silti ;P

Mutta siis sellaiset suunnitelmat tälle päivälle ja sitten illalla on vielä sauna.. Tai mikäli naapuri suostuu vaihtaan taas vuoroja.. Kun meillä on vuoro sillein että ihan ei pelistä keretä saunaan,mutta ollaan naapurin kanssa aina vaihdettu niin että pelipäivinä ne menee meidän vuorolla ja me niiden,niin sitten ehditään :)

Vähän vielä väsyttää niin menee tollaiseksi jaaritteluksi ja pohdisteluksi tää teksti :D

Mutta hauskaa lauantai päivää kaikille!

25.10.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...