HUOMENTA!

Aloitan täällä taas aamuketjua,kun kerta vapaa ehtoisesti heräsin ja pojat vielä nukkuu :)

22.10.2014
Vipe
Vipe

yks etappi takana onnellisena! ♥ ekg siis saatiin heti kun tuo poika odotti ku pikku enkeli tyytyväisenä pötkötellen :) siks eka tuloste oli täydellinen ettei tarvinnut ottaa uutta :D ja että oli onnellinen kun sai valita tarran ja löysi hepan :) voi maanantaina olla ultra kanssa helppo ;) ite vaan jännitin vielä kuin hullu et miten saan ton pysymään paikallaan niin olo on kuin olisi selvinnyt maratonista kylmiltään :D

22.10.2014
teeko
teeko

voi että nki, teillä nyt tulee koko ajan jotain :( meillä ell.iltä hajos suunavaaja joten tulee ens viikolla :( ero pääse edes loppu viikosta kun on kiinni tuolla Helsingin horse showssa ottamassa dopingtestejä... Joten äkkiä Lohjalle ottaa pojan ekg kun kerrankin ehditään labran aukioloaikoina. . Mähän oon nyt hoitovapaalla. Olen oikeasti yhdellä ratsutallilla töissä. Mutta tuo meidän varamummo (jonka luona olen nuorena asunut) kasvattaa ravureita ja mun oma tamma asuu nykyään sen luona. Tuo mun oma tamma on entinen piesty ja hylätty ravurin alkuna kun ei oo toiminut romanien käsittelyssä Suomeen tultua. Mä tein siitä hömppäratsun itelleni kun kaipasin projektia ;) oon hoitanut ravureita yhdessä välissä jonkun aikaa kun tutut kaipasi apua Suomen päässä. Italiasta tulivat tänne pariksi kaudeksi hakemaan tuloksia nuorten kanssa. nii tai siis me mummon kanssa kasvatetaam niitä nykyään yhdessä kun yhdessä ollaan tehty orivalinnat, varsotettu tammat ja käsitelty varsat ;) tuo mun tamma teki kans tänä vuonna varsan kun liisasin sen tuolle mummolle. Ihan siks ku ruvettiin sen sukua tutkimaan vähän enemmän niin löytyi positiivisia ylläreitä ;) ravureiden reenaamisesta en kyllä ymmärrä paljoa mutta on noita kans joskus tullut laitettua satulaan jos joku on halunnut ruveta treenaamaan selästä tai haaveillu montesta kun ovat soittaneet ja pyytäneet. . Tästä hevostelusta on siis muodostunut mulle elämä jokaisessa mahdollisessa muodossaan ja lisää opitaan koko ajan. 10v.nä oon aloittanut senjokapäiväisen tallilla käynnin

22.10.2014
teeko
teeko

Päivää

Mä kävin heti aamusta valvontakäynnillä Helsingissä. Sieltä töihin päin ajellessa soittelin kaverille ja puhuttiin koko matkan ajan. Nyt sit syömässä lounasta. Vaihteeksi ilta kotona perheen kanssa. Ei mitään suunnitelmia.

Harmitus, että mummy on nyt kipeeksi tulossa kun muut hoivattu :/

Ja voi kökkö mammaen ukkoa. Hyvä toki, että saitte ees vähän puhuttua. Miusta tuo on silti ukolta huonoa käytöstä sohvalla nukkua. Jos ei samaan sänkyyn voi tulla ni sama ko olis kotona ollenkaan... Kysy ihmeessä, miksei se voi viereen tulla.

22.10.2014
misukka
misukka

Hyvä ettei teille mummy tullut kiire ;) mua vähän ressaa tää päivä kun ukolla on lääkäri joten poika on mun mukana tallilla. Meille tulee tänään se eläinlääkäri ton mun hepan hampaat kattoo ja toivon et oon saanu sillon pojan päiväunille... pojan kummi on kyllä luvannut olla sen aikaa pojan kanssa. Mut nyt tarvis tehdä aika paljon juttuja ennen sitä vielä. Voi tulla kiire tai sit ei. Riippuu millä tuulella poika on

22.10.2014
teeko
teeko

Mummy, hyvä että tyttö ehti kouluun.

22.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

huomenta! tuli pikkusen hilpakka aamu ku heräsin 7.50 ja tytön koulu alkaa 8.15.
äkkiä herättään tyttöä, joka sai eväät kouluun, toivottavasti ei kova nälkä ollut.. niillä on "snack" tauko muutenkin kymmeneltä, et saa ottaa kouluun voikkarin/hedelmän tmv terveellisen välipalan ku lounas on vasta 11.45. Sai nyt vähän tujumman välipalan mukaansa.

ehdittiin just ajoissa koululle silti, 8.13 :)

mulla on molemmissa silmissä se pirun silmätulehdus ku molemmilla lapsilla oli. argh. Ihan rähmäiset ja hississä huomasin että ihan punaisetkin vaikkei niitä ollu ehtiny edes hieromaan yhtään. Flunssakin koittaa sitkeesti tarttua, jo varmaan viikon ollut semmoinen olo et se iskee, mut vielä on pystyny taisteleen vastaan :) kai ne kaikki sit kaatuu niskaan ku muut paranee.

mä siivosin eilen koko kämpän, ni täbään vois vaan olla ja nauttia, mutta meinasin kaivaa varastosta partsille jotain ku otin kaikki kesäkamat sieltä pois ja se on nyt ihan tyhjä. Kynttilälyhtyjä tai jotain tarttis sinne kompata.

22.10.2014
Mummy83
Mummy83

Eilen lueskelin vielä varttia vaille puolen yön täällä juttuja. Puolen yön jälkeen neiti nukahti. Heräsi sitten vaille kuusi, kun nostin sänkyynsä. Nyt nukkuu sylissä.

Keskimmäinen lähti reippaasti kouluun. Hänellä sijainen tänään. Keskimmäinen totesi, että heillä on sijaisena mummin kaima.

Esikoisella loppuu koulu tänään tavallista aiemmin.

22.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Elikkäs tänään kerhopäivä,mennään poikien kanssa keskenään tohon lähikerhoon ja isi jää kotiin laittaa ruuan valmiiksi :) Pääsen siis vihdoin kokeileen uusia rattaita.. Tai oli ne meillä kaupassa,mutta silloin käytettiin niitä ton turvakaukalon kanssa,nyt pääsee testaan ton kopan ja pojan istuimen kera :)

Sitten päiväunia otan varmaan vauvan kanssa,kun poika lähtee isin kanssa vaihtaa renkaita omaan autoon ja sitten mummin autoon ja peräkärryyn.. Ja sitten joku päivä käyvät katsastamassa auton ja peräkärryn ja poika on siitä nyt jo ihan innoissaan että otetaan peräkärryperään.. Aina kun leikkii autoilla niin virittää kaikkiin autoihin jonkun peräkärryn ja aina jos jossain seisoo peräkärry,niin se sanoo että se pitäis laittaa isin auton perään.. Ja vauvalle kun teki tervetuloa maailmaan kortin,niin sinne piirsi peräkärryjä ja rekkoja :D

Sitten illalla ois taas peli,mutta ihan vielä en uskalla vauvaa ottaa mukaan joten poika menee isin kanssa.. Kun ilman vauvaa en viitsi lähteä,kun sen syöminen on vähän mitä sattuu.. Se on yleensä suht pitkiä välejä syömättä ja sitten jossain välissä päivää,yleensä illalla ottaa sellaisen syömis rupeaman että syö,nukahtaa tissille,torkkuu hetken ja vääntää kakat ja sitten taas haluaa syödä jne.. Mutta toisaalta,mieluummin just noin että illan on tissillä ja nukkuu yöt.. Ja että tosiaan on tissillä sen illan kun ollaan kotona,niin ei tarvi olla esim. Kaupassa tai kerhossa koko ajan syöttämässä :)

Mutta nyt taidan herättä esikoisen puurolle,niin saan sen alta pois ennen kuin vauva herää.. Katsotaan miten pärjään ekan kerran yksin molempien kanssa ku ajattelin että isi sais nukkua tänään pidempään :)

Mitäs muille?

Hauskaa päivää kaikille!

22.10.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...