Vinkkejä tappeleville sisaruksille?

Iltaa arvon rouvat pitkästä aikaa! Netti pimennossa oon ollut jonkun aikaa ja vielä jatkuis, mutta siitä huolimatta piti tulla pyytämään teidän apuja. Meillä tilanne tämä: poika4v ja tyttö 7v ovat jatkuvasti sotajalalla mutta eivät voi olla erossa toisistaan. Niinpä täällä talossa huudetaan ja itketään jatkuvasti. Molemmat ovat omapäisiä ja ajatuksissaan joustamattomia. Ollessaan erossa toisistaan kaipaavat toisiaan mahdottomasti. Mä oon yrittänyt erottaa heitä, olla puuttumatta riitoihin, ollut riita tuomarina, lohduttanut, kannustanut, oon ollu sokee ja kuuro, oon ennakoinut jne jne mutta nuo kaksi vaan jatkaa. Mutta mä en jaksa enää!!! Tekis niin välillä mieli lukita ne johki huoneeseen josta vapauttaa ne vasta ku ne on kaikki riidat riidelly..😀 Mitä mä teen että tuo loppuu? Miten te ootte toiminu?

21.10.2014
myrmeli
myrmeli

Teillä on ilmeisesti rajumpaa tuo tappelu kuin meillä. Johtuneeko sitten siitä, että teillä on tyttö ja poika.

Meillä noi jannut tappelee kyl kans päivittäin. Ihan mahotonta oli heti tossa sunnuntaina kun esikko tuli kotiin isovanhemmilta. Oli taas sopeutumista kai kun pitää toista kattella.

Vaikka noi on samassa huoneessa ja samat lelut käytössä, ni aina välillä passitan jäbät eri puolille taloa kun alkaa korvia kuumottaa liikaa.

Esikko tarttee myös omaa aikaa omien lelujensa parissa ja sitä järkätään pari kertaa viikossa.

Tuntuu, että tuo pienempi ei aina pärjää leikissä isomman kanssa vaikka kuinka haluaisi. Ja sitten alkaa armoton ärsyttäminen. Ja sen jälkeen huuto raikaa.

Toi on kai tosiaan asia joka helpottaa vain ajan kanssa. Siihen asti pitää vaan yrittää estää sisaruksia tappamasta toisiaan. Muutoin lienee paras antaa selvittää välejänsä keskenään.

21.10.2014
misukka
misukka

Mulle tuli mieleen, että onko sisaruksilla jotain yhteistä tekemistä/harrastusta?

Aikaa kummallekin erikseen vanhemman kanssa ja ristiin poika ja äiti tyttö ja isä?

Meillä ainakin 7v kokee koulun liian helppona. Vaikuttaako teillä sama koulukkaalla?

21.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja upeista...

21.10.2014
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...