Ero ja 6 kk vauva.

Heipsis. Olen siis eroamassa avomiehestäni jossa on paljon piirteitä narsistisuuteen. Suhteemme on ollut aina vähän vaikea ja sitä ei ole helpottanut yhtään miehen ex- tyttöystävä, joka tahtoi tehdä suhteestamme erittäin julkisen kirjoittelemalla törkeyksiä ja valheita mm facebookkiin ja uhkailemalla minua. Lapsi kuitenkin oli toivottu ja meillä meni kuitenkin ihan hyvin silloin kun sain tietää olevani raskaana. Siitä alamäki sitten alkoikin ja aloin olemaan valittava akka koska turposin älyttömästi raskausaikana. Olen se joka aina on hoitanut kotiamme raskauden loppuvaiheisiin asti ja olla ns kotiorja, josta olen kovaan ääneen monta kertaa miehelle sanonut.. Kuitenkin tilanne on nyt sellainen etten vain enään jaksa ottaa kaikkea *askaa ja haukkumisia vastaan, joten olen päättänyt lähteä tästä suhteesta. Mies ei ole tietenkään samaa mieltä asiasta ja tilannetta ei yhtään helpota se että meillä on yhteinen autolaina josta tahdon eroon. Itse en voi ottaa lainaa pankista jotta maksaisin miehen ulos tuosta koska minulla on menneet aikoinaa luottotiedot juurikin tämän miehen ansiosta. Miehen setä on takaajana täs lainassa, joten joudumme hänellelin tilanteen selventämään. Tuntuu että mies pitkittää tahallana asioita, varsinkin tätä laina juttua, koska ennen sen asian selvittämistä auton korjaamista, katsastamista, myymistä en tule pääsemään tästä asunnosta mihinkään. Olen aivan poikki ja mieleni aivan sekaisin. Haluaisin jo muuttaa omaan asuntoon lapseni kanssa jota mies ei hoida kuin silloin kun on ns pakko. Eli jos lähden yksin käymään jossakin. Harvemmin kotona hoitaa lasta kun itse olen paikalla... Onko jollakin samanlaisia kokemuksia ? Olisi kiva kuulla. Toivottavasti saitte selvää, kirjoitin tämän puhelimella.

21.10.2014
pienipoika14
pienipoika14

No mut sehän on hyvä! Kun aiemmin tilanne tais olla se, että eksäs meinas omia auton.

10.2.2015
carata
carata

Tottakai maksaa oman osansa. Ja tällä hetkellä käytetään autoa aika paljon saman verran.

10.2.2015
pienipoika14
pienipoika14

Misukkaa komppaan. Itsellekkin tuli siis mieleen, että eksäs ihan huvikseen valittaa, että autoon pitäis vaihtaa sitä ja tätä ja tota.... Mutta tietenkin aiheellisia huoltoja kannattaa tehdä, koska siitä tosiaan tulee jo poliiseiltakin sanomista, MUTTA eikös eksäs näitä huoltoja maksa, jos hän kuitenkin pääsääntöisesti autoa käyttää?

10.2.2015
carata
carata

Hyvä jos asiat menneet parempaan suuntaan. :)

Jossain vaiheessa kirjoituksistasi sai sellaisen kuvan että ukko tuunaa sitä autoa huvikseen ja jättää sitten hommat puolitiehen että autoa ei vaan mitenkään saisi myytyä pois.

Toisaalta vaikeuttaa hän sitä myyntiä noinkin ettei anna kesärenkaita auton mukana. Kevään koittaessa ne kesäkiekot on aika oleelliset varusteet. Kukaan ei osta ainakaan hyvään hintaan autoa jossa ei ole kaksia renkaita ja jos etenkin ne tulevan kauden kiekot uupuu. Se on kallis paukku lähteä ostamaan auton lisäksi vanteet ja renkaat.

Toivottavasti se miehen köriläs tulisi tolkkuihinsa ja antaa renkaat mukaan tai hankkii sit vaikka halvemmat renkaat auton mukaan annettavaksi jos meinaa ne tonnin renkaat erillisenä myydä.

10.2.2015
misukka
misukka

Nettiautossa sekä torissa on myynnissä. Nyt torstaina hienosäädän ilmoitusta kun termostaatti on vaihdettu.
Myyntiä vaikeuttaa ettei mies tahdo laittaa mukaan ostamiaan tuhannen euron kesärenkaita. :/

10.2.2015
pienipoika14
pienipoika14

On mennyt parempaan suuntaan todellakin .
Joten siksikään en jaksa alkaa tappelemaan ja kehittämään mitään ryöstö tarinoita kun niin moni voi todistaa sen vääräksi. VAIKKAKIN auto on minun nimissäni. Kuitenkin mies on laittanut rahaa autoon remontteihin, vakuutuksiin ja lainaan. Sen takia on hölmöä ottaa tähän mukaan poliiseja.

10.2.2015
pienipoika14
pienipoika14

Ja missä vaiheessa olen sanonut että huvikseen pitäisi autoa laittaa.. En muista kirjoittaneeni niin .. Hohhoijaa .

10.2.2015
pienipoika14
pienipoika14

Xenon ajovalot on autossa ne pitää vaihtaa. Enempää en jaksa selittää.

Taisi olla virhe kirjoittaa tänne.
Olkaapa itse tässä tilanteessa.
Autoon täytyy vaihtaa termostaatti ja pari korjauskehotusta tuli koska vilkku ei toiminut ja parkit ei pala. Auto menossa torstaina huoltoon.
Ja mitään isompaa siihen ei ole tulossa tiedoksi vain.
Ja kun nimenomaan tahdon autosta eroon , EN pitää autoa!
Äärimmäisen hölmöä olisi poliisit vielä tähän sotkemaan asioita. Ette tiedä mitä saisin niskaani sen jälkeen. Ja se ei ole tarkoitukseni. Joten mielummin auto pois käytöstä.

Ja ei en riitele autosta kun en jaksa :) *ituttaa vain kun se ei mene kaupaksi.

Poliisi ei ole aina se ainoa oikea vaihtoehto asioihin.

10.2.2015
pienipoika14
pienipoika14

Pienipoika:
Miehesi sanat:'meillä ei ole mitään puhuttavaa autosta'
Niin ei tosiaan tarvitsisikaan sinun edes yrittää puhua siitä miehesi kanssa, jos toimit noin kun esim Carata viimeksi neuvoi!
Poliisille soitto.

7.2.2015
Minnie
Minnie

Minua taas ihmetyttää, että vieläkö te riitelette siitä autosta ja miten miehesi tuunailee autoasi, joka on sinun, siis ymmärtäisin, jos et olisi eroamassa, että tuunailisi. Oletko antanut hänelle luvan vaihtaa autoon osia?

7.2.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä en ymmärrä tätä auto asiaa. Jos auto on sun nimissä, niin auto on silloin sun. Mä tekisin nyt niin, että ilmoittaisin sen poliiseille pöllityksi ja sanoisin, että kannattaa käydä tuolta eksän pihasta katsomassa.

Toiminta on nyt sitä luokkaa. Tuo valojen ym vilkkujen vaihto...Siis haluaako hän vaan autosta siistimmän ja uudemman vai mitä? Valoja ei saa esim vaihtaa xenoneihin jos autossa niitä ei valmiina ole. Katsastuksessa tulee suoraan hylky. Lisäksi, kun auto on myynnissä, ei siihen tulisi tehdä mitään isoja muutoksia.

Lisäksi on naurettavaa, että jos auto on sinun, niin miksi sun pitäisi laittaa auto seisontaan ja ostaa uusi? En ymmärrä.

7.2.2015
carata
carata

Mä kans ihmettelin samaa vaik en asioista mitään tiedä, et eikös auton voi myydä justiinsa siinä kunnossa kuin se on? Kunhan puutteet on rehellisesti esillä ostajalle.

7.2.2015
Minnie
Minnie

Miksi sille autolle pitäisi tuollaisia tehdä? Ja jos kerran pakko tehdä niin vie huoltoliikkeeseen ni ne laittaa sen kasaan. Tuota ajovalojen muuttamista en kyllä ihan ymmärrä.

7.2.2015
misukka
misukka

Joooo..... Eipä mene auto kaupaksi ja ex vänkää vastaan minkä kerkeää!!
Olen tehnyt lapsen kanssa lapsen ja *ituttaa niin paljon että tukka lähtee..
Meillä ei ole kuulema mitään puhuttavaa autosta. Termostaatti pitäisi vaihtaa, ajovalot ostaa toisenlaiset, vilkku vaihtaa, mutta mitäpä sitä suotta keskustelemaan asioista.
argh!!!

6.2.2015
pienipoika14
pienipoika14

Voi että mikä tilanne :( itse kun luulin olevani pahassa tilanteessa.
Eikö siulla ole ketään kenen luo mennä ja eikö joku kavereistasi voisi ottaa kissoja hetkeksi hoitoon?
yrität vaan nyt etsiä itsellesi asunnon ja muutat heti kun voit.
Minulla helpotti riitelytilanne kun mies muutti pois. Nyt hänestä on tullut säälittävä..
Laittelee viestejä melkein päivittäin miten kaipaa ja kuitenkin minun pitäisi jättää hänet rauhaan. En jaksa edes välittää. Autokaan ei ole vieläkään mennyt kaupaksi. Joudun varmaan laittamaan auton seisontavakuutukseen ja ostamaan itselleni oman auton niin ei tarvitse autosta keskustella..

26.1.2015
pienipoika14
pienipoika14

Mies asui asunnossa ja muutin sinne jälkikäteen, huoltoyhtiö tietää että asun täällä mutta kirjat ovat muualla. Turvakotiin en voi mennä, koska minulla on lemmikkejä joita en saa kenellekään hoitoon ja mies pahoinpitelee niitä niin en voi hänelle jättää väliaikasesti..

18.1.2015
Buga_
Buga_

Buga, kenen nimissä asunto on? Jos omistat kaiken, niin soita poliisit hakemaan ukko pois. Ei siihen aina mitään syytä tarvita. Mielummin ennemmin kuin alkaa mikään kamala riita.

17.1.2015
carata
carata

Itse olen ensimmäisen kolmanneksen lopussa ja narsisti mies, en ole onneksi vielä menettänyt luottotietojani kuten hän, omistan kaiken, netit, puhelimet, 2 autoa, kaikki osamaksulla minun nimissäni. Miehelläni on ennestään lapsi jonka äiti on erittäin hankala tapaus. Jätimme yhteis päätöksellä (enemmänkin miehen painostuksesta) ehkäisyn pois keväällä, pariin kuukauteen kun en tullut raskaaksi alkoi syytökset että minussa on vikaa, puoli vuotta yritimme ja positiivinen tulos. Suhteemme on yhtä riitaa, mies aina riidellessä sanoo ettei halua lastamme, koska hänellä on jo lapsi. Olen monta kertaa jo pakannut kassit mutta asunnottomaksi joutuisin ja miehen sukulaiset ei jaksa enää yökyläilyjäni... Miten narsistista oikeasti pääsee eroon?

17.1.2015
Buga_
Buga_

Eipä se avustaja osannut sen enempää sanoa kuin mitä itse olin miettinyt.. Vähän petyin.
Sanoi myös että jos aikoisin mennä oikeuteen niin siitä tulisi kallis paukku . Joten hän oli sitä mieltä ettei kannata.
Kannatti kyllä ideaa siitä että jos en saa käyttää autoa niin laitan auton pois liikennekäytöstä.

29.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Ei tarvitsisi ei mutta haluan lainan pois ja siihen se raha menee

28.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Jos omistajana olet vain sinä, niin ei miehellä ole osaa tai arpaa autosta saatuihin rahoihin. Haltijana hänellä on vain käyttöoikeus. Mutta tavallaan voisit senkin saata trafin(?) kautta muutettua?

26.12.2014
carata
carata

Niin mutta olen ainoa omistaja mies vain haltija

26.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Olen käynyt oikeusaputoimistossa ja seuraavaksi onkin poliisit sitten vuorossa.

25.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Molemmat on minun nimissäni.

25.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

En hyväksy . Enkä myöskään jaksa tapella. Suoraan sanottuna *ituttaa tällä hetkellä kaikki asiat.

25.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Soita jo poliisille! Jos myy jonkun toisen nimissä olevaa tavaraa, niin sehän on rikos.

25.12.2014
carata
carata

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

25.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Onhan teillä myös pankki osapuolena autolainassa, joten teidän kolmen kauppa se ei ole.

22.12.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei mies kehtaa eikä uskalla jättää maksamatta velkaa. Sen verran on setänsä tiukassa otteessa.
Tottakai maksaisin pois lainan jos vain siihen olisi mahdollisuus.

22.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Siksi mä sulle ehdotin, että maksat koko autosta saatavan summan pankille, että pääsisitte auton lainasta nopeammin eroon.

Ja kun laina on molempien nimissä se on sitä loppuun asti ja mä vähän pelkään että sä vastuullisena maksat sen kokonaan. Vaikka sä nyt sanot ettet maksa enempää kuin oman puolikkaasi mutta kun ukko päättää ettei hänkään maksa niin teille molemmille tulee siitä merkintä ja veikkaan ettet sä uusia merkintöjä halua. Joten sä kiltisti makselet ukonkin osuuden.

Huono homma tuo, ett lainan takaaja on ukon setä joten se pelaa kokoajan exäsi pussiin.

22.12.2014
misukka
misukka

Kerro miten kun takaaja ei suostu siihen ?

22.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Noh katsotaa miten tää asia lähtee etenemään . Lähden maaliskuussa töihin, joten minulla pitää olla oma auto jo silloin ja jos ei onnistu että minä käytän työpäivinä autoa, meinaan laittaa auton seisontaan ja ostan itselleni oman auton. Maksan lainaa siinä sivussa.

Jos auto menee kaupaksi. Minun on pakko puhua myös hänen setänsä kanssa niin että kun olen maksanut oman osuuteni lainasta niin en enää maksa yhtään. Ja jos se on puoliksi otettu niin puoliksihan se pitäisi maksaa ja jos mies tekee paskasti minulle niin tulen tekemään kaikkeni että saa sen mitä on tilannutkin.

Ketuttaa ihan miksi hänen setänsä ei suostu siihen että laina menee vain toisen nimelle! Ja miehen nimelle siispä.

Lainasumma on 400/kk yksinään minulla ei ole noin suurta summaa laittaa maksuun.

21.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Jenkku, vastasinkin oman kokemuksen mukaan. Mutta valitettavaahan se on, että autoliikkeet pelaa pitkälti kusettamalla. Puhumalla saavat asiakkaalle sen olon, että auto on paska ja sen takia tarjoavat vähän, mutta omasta mielestä niin paljon kuin autosta muka voisi tarjota. Asiakas suostuu siihen ja ottaa huonot rahat. Seuraavalla viikolla samaa autoa myydään jo kalliimmaalla pestynä ja vahattuna, ehkä pienellä fixillä. Mun yksi kaveri tekee työkseen sitä, että ostaa huonosti pidettyjä autoja ja maalaa ne ym. Saa siitä älyttömästi rahaa.

21.12.2014
carata
carata

Hyvä että huomasit tuon tempun. Nyt se ei pääse niitä ilmoituksia ilkeyttään poistamaan.

On kyllä kumma jätkä kaikkinensa.

Hyvä että pidät puoliasi ja hoidat asiat niin että pääset ukosta eroon.

Mä en antais auton myynnistä latiakaan ukolle. Kun auto on kerran sun nimissä ni maksaisin sillä rahalla autolainaa mahdollisimman pitkälle pois.

Jos sä annat vähänki siitä rahasta ukolle, ni se käyttää ne johki omaan hömppään ja sulle jää vaan enemmän maksettavaa siitä yhteisestä lainasta. Oon ihan saletti että exäsi olisi niin sika että näin tekisi. Suojaa siis oma selustasi niin pitkälle kuin voit ja jätä ukko ruikuttamaan keskenään.

21.12.2014
misukka
misukka

Jos toivoisi sun katoavan elämästä, niin miksi on poistanut auton myynnistä?! Hmm..Ota sinä nyt aikuisena ohjat.

21.12.2014
carata
carata

Ex oli poistanut auton myynnistä yöllä. Laitoin sen nyt toriin ja itse vielä nettiautoon kun käyn ottamassa kuvia.
Teen kyllä kaikkeni että saisin autom myytyä kun ei muuta voi.
Ex laittoi minulle viestiä että .. Kunhan häviät mun elämästä.. Kiitos!

21.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Ei välttämättä Jenkku. Me ollaan vaihdossa saatu melko uusi vene ja moottoripyöräkin. Eli jos hinnat menee jotenkin yksiin, niin kai kaikki on mahdollista. Ja ollaan kyllä myös päästy yhdestä autosta eroon niinkin, että vaihdossa ei tullut mitään. Ja nämä siis liikkeen kannassa.

21.12.2014
carata
carata

Auto on manuaalivaihteinen.

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Hoidettiin nyt muutto alta pois. On ollut paljon kaikkea ja yksinään en ole voinut kaikkea hoitaa kun olen hoitanut miehenkin asioita tässä, jotta pääsisin elämään yksin tähän asuntoon. Pienimmille firmoille yritän autoa myydä ja jos menee kaupaksi niin yritämme saada kaksi autoa sillä hinnalla. Jatkamme lainan maksamista sitten mutta ainakin olisi 2 autoa...

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Sanoin exälle että ollaan varmaan vuodenkin päästä vielä myymässä tuota autoa...
Haistatti *itut... Sanoinko jotain väärää??!

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Auto menisi myös paremmin kaupaksi jos se olisi katsastettu. Ja tammikuussa meinaamme katsastaa. Volkkari passat farmari. -03 .

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Tarkoituksenani on autoliikkeille yrittää myydä autoa.

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Tarjotkaa autoa!! Laittakaa uudelleen myyntiin, ottakaa uusia kuvia, päivittäkää. Minkä merkkinen auto on kyseessä? Ja malli? Kannattaa miettiä menisikö se paremmin kesällä kaupaksi...

20.12.2014
carata
carata

Auto on myynnissä koko ajan. Ongelmana on se että autoa ei kukaan osta.. Autolaina on yhteinen vaikkakin minun nimissäni auto on. Enkä edes pysty ottamaan mieheltä autoa pois. Meillä molemmilla on autoon avaimet ja jos omin auton niin saan kaikki hänen sukulaisensa niskaani.

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Samaa mietin kuin Jenkku. Äkkiä vaan tarjouksia autoliikkeiltä ja kuvat autosta esim.nettiautoon. Pienellä siivoamisella autosta saa fiksun ja hyvällä kameralla tietää, että autoa on rakastettu ja pidetty hyvänä. Sitten vain tartut hyvään tarjoukseen ja myyt auton pois, jollet vaihda vaikka halvempaan.

20.12.2014
carata
carata

Täytyy pistää kunnolla miehelle vastaan! Tahdon autosta eroon enkä aijo kitua sen ihmisen takia enään yhtään.
Niin kauan kuin meillä on yhteinen auto. Joudun olemaan miehen kanssa useammin tekemisissä.
Se vasta ketuttaa! Mieshän ei taida olla ollenkaan pahoillaan tai edes ymmärrä miten helpolla hän pääsi kun hänen ei tarvinnutkaan maksaa vuokria!

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Kyllähän mies siis pääsee setänsä kyydissäkin töihin. Kyllä mä ainakin pikkusen kiristäisin, jos mies on lapsellinen, että kusee teidän molempien asiat ja sitten luulee työn takia pitävänsä suurimmaksi osaksi autoa joka on sun nimissä. Mä en ainakaan asiaa nielis. Sen verran kaikkea pas*** se on teille tehnyt.

20.12.2014
carata
carata

Niimpä! Kyllä meinaankin kiristää jos ei ala homme pelittämään. Kaikista eniten ärsyttää että JOUDUN aina ilmoittamaan miehelle milloin tarvitsen autoa. Ja jos teen jotain väärin tiedän että mies ei tahalleen anna autoa käyttööni.. Oikeudella pitää sitten uhitella hänelle jos ei muu auta. Hänen setänsä on hänen työnantajansa ja varsin hyvin tietää tilanteemme. Tämä setä on myös lainamme takaaja.

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Ja jos mies tarvitsee autoa töissä, niin mikä sua velvottaa kulkemaan lapsen kanssa ulkona pakkasella vaunuilla tms?! Tasa-arvoa tässä pitäis alkaa hakemaan...Oikeusteiste ehkäpä. Mustaa valkoiselle.

20.12.2014
carata
carata

Jos auto on sun nimissä, niin voit kiristää miestä sillä, että jos tarviset autoa ja sitä ei ala kuulua, niin soitat poliisit ja ilmoitat, että se on varastettu. Äkkiäkös sitä myös antaa tuntomerkit ja mahdolliset kotiosoitteenkin, mistä auton ja isännän löytää. Jos nyt rumaksi menee. Mutta eihän toi vetele. Oikeasti. Aikuinen osaa järjestää asiansa ja pääsee töihin julkisillakin. Kyllä ne bussit kulkee ja kimppakyydit.

20.12.2014
carata
carata

Minun nimissäni on auto.. Joo kyllä tuo nyt on aika epäreilua minunkin mielestä. Nämä joulupyhät menee nyt näin että vuorotellaan mutta kuun alusta alan kyllä sanomaan. Mies perustelee asian niin että hän tarvitsee autoa töissä...

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Kenen nimissä auto on? Molempien? Mä en maksaisi kyllä puolia, jollei auto sitten ois 15pv mulla ja toiset 15pv miehellä.

20.12.2014
carata
carata

Ei mies sellaiseen suostu. Ei suostu edes maksamaan minulle vuokraa tästä 20päivästä. Kulut puoliksi ja omat bensat se on selvää. Autosta emme saa kuitenkaan niin paljon kun mitä velkaa on tällä hetkellä mutta ei auta kun elää asian kanssa.

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

20.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Maksatte sen mukaan kuka sitä käyttää. Se kuka ajaa maksaa polttoaineen. Ja jos vakuutuksia ja osamaksuja miettisin, niin eikös se ole ihan sama kuka niitä maksaa, jos se kuitenkin myysään ja siitä saa rahansa pois? Jakakaa summat käytön mukaan. Jos auto on miehellä vaikka sen 20pv kuussa ja sulla 10pv, niin osiksi vaan. Silloin menee ainakin käytön mukaan, eikä kenelläkään pitäisi olla sanomista.

19.12.2014
carata
carata

Ei tuo muuten ns pelottaisikaan mutta kun siitä joutuu sitten maksamaan turhaa jos en sitä käytä.

Kiitos samoin! Ja hyvää Joulua muillekin!

19.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Hyvällä myynnillä saatte autonkin jaettua!! Hyvältä kyllä kuulostaa. Auto on pieni asia muun rinnalla. Jos saisin valita itse ottaisinko lapset vai auton, niin ehdottomasti lapset. Sano se äidillesi. Kyllä se ymmärtää!! Ihanaa ja siunattua joulua teille :))

19.12.2014
carata
carata

Pelkään vain ettei autoa kukaan osta!

19.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Autosta sopimus siis siihen asti kun saamme myytyä auton. Jos ei mene yksityiselle niin sitten viemme liikkeeseen ja otamme sen minkä saamme. Vielä jää varmasti velkaa jäljelle. Mutta elämä on.

19.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Mies muuttaa huomenna ! Jaetaan tavarat suht järkevästi, enkä oikeastaan itse jaksa olla sanomassa vastaan ja olen kyllä ihan tyytyväinen.
Autosta sovittiin että mies käyttää töissä ja antaa auton minun käyttööni kun minä tarvitsen. En itse tarvitse joka pv autoa ja miehellä helpompi kulkea ellei työkaveri samasta suunnasta ole samassa paikassa töissä. Äitini, joka on erittäin tiukka tämänlaisissa tilanteissa ei oikein hyväksy tätä, perustellen sen niin että miehellä on nyt valta päättää ja kiusata antaako autoa kuitenkaan.
Itse ajattelin nauhoittaa miehen sanat kun tänään kysyn vielä asioita ja jos hän ei jostain syystä kiusallaan halua minulle autoa antaa uhkailen käräjille ja ilmoitan että olen nauhoittanut keskustelumme.
Minulle jää kuitenkin se tärkein,poikamme.
Mitä vähemmällä riitelyllä pääsemme sitä parempi. Äitinihän olisi valmis tappelemaan ja pitkään..

19.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Näin minäkin toivon.

13.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Aivan. Hyvä että äitisi pystyy auttamaan.
Tärkeintä että lapsi saa turvallisen ja luotettavan lapsuuden.
Hänhän on aivan syytön ja muiden armoilla vanhemman/vanhempien ongelmien keskellä.
Toivotaan että saatte pian järjestymään asumiset ja muut jokapäiväiset käytännön asiat!

11.12.2014
Minnie
Minnie

Ja siis jos ei mies muuta pois niin olen sosiaalitoimiston kanssa tästä jutellut ja he puoltavat asuntofirmaan että minun kuuluisi ehdottomasti saada asunto ja olenhan varannut jo saman asunnon kuin mies joten jompi kumpi jokatapauksessa lähtee pois.

11.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Olen tältä paikkakunnalta kotoisin ja täällä on kyllä hoitajia ja äitini on yksi heistä.On myös luvannut auttaa kum töihin palaan ettei tarvitsisi laittaa lasta kunnalliseen hoitopaikkaan vielä.

Mies saattaa vain tehdä kaiken hankalaksi . Muuten en tarvitse hoitajaa lapselle ellei ole menoja. Mll tuli itsellenikin mieleeni.

Meillä on tällä hetkellä yheishuoltajuus. Toivon että tämä ei mene ympärivuotiseen tappeluun . Mies on todella omistushaluinen ja varmasti keksii kaikki mahdolliset keinot millä voi häiritä elämääni muuten..

11.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

En osaa/halua ottaa kantaa eroon ja sen tuomiin selvittelyihin, mutta jos jäät lapsen yksinhuoltajaksi ja/tai heikko tukiverkosto, voisi sinun olla mahdollista saada perhetyöntekijää käymään. Jos vain asuinkunnassasi on sellainen! Kysy vaikka neuvolasta. Perhetyö on ennaltaehkäisevää, eikä 'kuulu vielä lastensuojeluun'.

Se ei ainakaan meillä maksa mitään, jos neuvolassakin katsotaan tilanne sellaiseksi että apua tosiaan tarvitsee. Esim ite pääsee käymään jossakin tai itse yritin levätä kun vuoden valvoin kahden lapsen kanssa 3h unilla /vrk.
Tätä apua tuskin saa omiin harrastuksiin tai vapaa-ajan viettoon, vaan oikeasti todelliseen tarpeeseen. (En tiedä tarkemmin tilannettasi, mutta vinkiksi)

11.12.2014
Minnie
Minnie

Erikoinen järjestely tuo että teillä nyt vuokrasopimus kummankin nimissä. Nythän sen perusteella miehen ei tarvitse muuttaa pois.

Oletko, jos miestäsi ei huomioida, yksin paikkakunnallasi, ettei ole sukulaisia tai ystäviä hoitoavuksi?

Lisäksi mm. MLL järjestää hoitajan lapselle kotiin. Se on maksullista.

11.12.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pointtina lähinnä se jos minulla meno viikonloppuna ja tarvitsisin hoitopaikan lapselle.
Yksi tulossa ja luulenpa että se on hankala sopia myös miehen kans.

11.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Mun mielestä 1 pv isän luona on ihan ok pienelle lapselle. Lastahan tuossa päätöksessä on kuitenkin varmasti ajateltu. Omaa aikaa kannattaa ottaa ja pyytä vaikka sukulaisilta ja ystäviltä apua. Kyllä mä uskon, että esim.lapsen isovanhemmat voi lasta katsoa jonkin aikaa, jotta saat vaikka rauhassa siivota kodin. Ja ainahan sitä voi katsoa päivähoitopaikkaa. Vaikka vain parille päivälle.

10.12.2014
carata
carata

Maarua.

Vuokrasopimuksessa molempien nimi. Miehen nimi oli kuulema tippunut pois koska laitoimme molemmat uudet asuntohakupaperit menemään.

10.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Onneksi maaliskuussa tehdään uusi sopimus silloin olen viisaampi soitan kyllä huomenna valvojalle ja ilmoitan ettei tästä tule mitään . Mieskään ei ole tyytyväinen tähän sopimukseen muttei halua muuttaa sitä esim joka toinen vkl , koska annan siihen mahdollisuuden ja kuulema pääsisin sillä vain kehuskelemaan. Huoh

10.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Kävimme tänään lastenvalvojalla. Mies näkee viikottain lasta joko la tai su tai sitten joku muu sovittu päivä .. Mutta yöksi ei saa. En siis saa omaa aikaa juuri olekaan vkl . Ellen yritä sopia viikolle näkemistä ja vkl vie lasta hoitoon. Tietysti mieshän voisi hakea hoitopaikasta lapsen hetkeksi itselleen. Se on kaiketi sallittua mutta saisin kuulla siitäkin.

10.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Nyt olemmekin molemmat kirjoilla taas jostain syystä.. Mut oli miten oli ensi viikolla viimeistään (toivottavasti ) pääsee mies muuttamaan. Heille pitää tulla ilmoitus että sossu on maksanut perintätoimistolle ennenkuin mies saa asunnon ottaa. Ja mieshän kysyy takuuvuokraa sossusta.voi olla ettei saa mutta saap nähdä.

Huomenna olisi lastenvalvojalle aika. Haluaisin edelleen sen yksinhuoltajuuden jos se ei nyt ole mahdollista niin haen sitä sitten myöhemmin.

9.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Hienoa kuulla, että sait apua sossusta :)

Mut eikö ukonki pidä muuttaa jos sie oot ainoa virallinen vuokralainen?

Ku eihän se voi sinne jäädä ku soppari sun nimissäs jos sä muutat pois.

8.12.2014
misukka
misukka

Sain sossusta apua rästivuokriin ! Maksavat pois joten joko minä tai mies muuttaa pois! Jos ei hän niin sitten minä!

8.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Ei tässä nyt mikään hätä ole eikä mies ole päälle käymässä. Lähinnä yritän nyt miettiä että mistähän saan rahan tuohon jos ei sossusta tule apuja.

6.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Lähde ennen kuin tulee hätä! Silloin lähtö ei välttämättä enää onnistu. Se vain on fakta. Ehdottomasti sun on haettava apua ja otettava sitä vastaan. Jo lapsesi takia!

6.12.2014
carata
carata

Tällä hetkellä menee ihan hyvin olemme aika paljon omissa oloissa . En tiedä tajuaako mies vieläkään että oikeasti tämä saa riittää. Hänellä on se asunto varattuna keskiviikkoon asti. Aikoo hakea ruokarahaa viideltä vuodelta kun heille ei makseta töitten puolesta sitä ja se pitäisi maksaa. Toivottavasti saa sen verran että saa maksettua velan pois. Kestää kuulema 2 kuukautta että maksavat. Mutta tähän tilanteeseen se ei auta... Yrittää saada äitinsä ottamaan hänelle lainan . En usko että ottaa.

Oljenkorteni on sossu, josta on pakostikin tultava apua ja nainen puhelimessa oli todella ymmärtäväinen ja huolehtivainen. Uskon kyllä että asiaan löytyy pian ratkaisu ja maanantaina olen viisaampi. Ja jos tulee hätä niin pääsen nopeasti pois siskolleni.

Olen reissannut nyt muutamia kertoja tämän aikana sukulaisilleni ja olenkin tutustunut mieheen, joka sattuu opiskelemaan serkkuni kanssa samalla luokalla sosionomiksi. Juttelen hänen kanssaan melkein joka ilta ja hän yleensä saa minut paremmalle mielelle. Hän on juuri sellainen mies, jonka kanssa voisi elää elämän loppuun asti. Harmi vain että tapasin hänet tälläisessä tilanteessa. :(

6.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Mites jos sä oikeasti lähtisit sinne turvakotiin lapsen kanssa. Luulisi, että niillä olisi keinoja auttaa sua oikeasti.

Se että hakee sossusta apua ei taida olla riittävä viesti sinne suuntaan.

Poishan sun on päästävä. Hyvällä tai pahalla.

5.12.2014
misukka
misukka

Ihan kuin olisin vankilassa. Sellainen on olo.

5.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Herkästi sitten vain sinne turvakotiin! Tai soittoa poliisille, jos mies ei osaa olla ihmisiksi. Harmi, ettei kaikki käyttäydy kuin pitäisi. Etenkin kun tässäkin hänen pitäisi olla esimerkillinen aikuinen, josta lapsi saisi oikean miehenmallin elämäänsä. Voimia!!

5.12.2014
carata
carata

Joudun kattelemaan häntä. Raastavaa. Onneksi kuitenkin kävin sossussa ja nyt tietävät tämän tilanteen. Antoivat turvakotiinkin osoitteen.

4.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Onpa kurjaa :/

Joko ukko on potkastu pihalle vai joudutko sitäkin kattelee vielä?

4.12.2014
misukka
misukka

Noo eipä saanut mies asuntoa enkä minäkään tästä pääse muuttamaan koska rästivuokrat. Kävin tänään sossussa ja maanantaina sitten selviää enemmän että mitä tapahtuu saanko miten apuja sieltä tämän tilanteen kanssa. Joten olen siis loukussa tässä asunnossa.. Kiva homma

4.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Mies nyt luultavasti saa sossusta takuuvuokran ja on löytäny asunnon! sanoi että on asunnoton ja hänellä on lapsi.

Sain eilen puhelun miehen äidiltä joka ei ymmärrä miksi haluan erota ja miksi haluan yksinhuoltajuuden ja ihan kuin rästivelat ei olisi mitään.. Ihan mitätön asia... Olen kuulema luovuttanut liian helpolla tässä suhteessa.. Vastasin että pitääkö ihmisen jäädä onnettomaan suhteeseen. Ja kuulla miehen joka ikisen baarireissun jälkeen haukkuja huorakai yms.. Niin mutta nehän on vain humalassa sanottuja. Ihan mitätön juttu sekin. Hän on kuulema kestänyt monta vuotta haukkumista .. Itse en halua sellaista parisuhdetta itselleni eikä kenenkään tarvitse kuunnella tuollaista. Hän toivoo minun olevan onneton ja yksin.
Sinällään tämä kaikki ei tullut yllätyksenä.

3.12.2014
pienipoika14
pienipoika14

Ehdottomasti poliisi mukaan tuohon miehen poistoon. Muuten tilanne voi olla likainenkin homma kaikinpuolin ja ettei kukaan voi keksiä satuja tilanteesta, niin senkin takia olisi hyvä saada paikalle virkavaltaa. Suosittelen, etenkin jos epäilet ettei mies lähde kiltisti. Ja velkojen kanssa, luulisi, että hänen tekemät velat olisi hänen vaikka te naimisissa olisittekin. Jollei sitte ko asian velka ole molempien nimissä. On siis mennyt jo perintään vai menossa?

27.11.2014
carata
carata

Oikeusaputoimiston aika siirtyi ensi viikolle ja keskiviikkona on lastenvalvojalle aika. Sinä päivänä äitini tulee auttamaan jotta saamme miehen ulos asunnosta. Yksin en pärjää hänelle vaikka sanoisin mitä. 1600 euroa on tällä hetkellä perinnässä. 3 kuukautt aikaa maksaa. Jos en ole maksanut niin menee ulosottoon. Kiva homma. Toivottavasti saan oikeusaputoimistosta apua asiaan ettei velat jää minun nimiin. Vaikea kuukausi kaikinpuolin kun autostakin olen joutunut tappelemaan. On myös uhannut jättää lainan maksamatta.

26.11.2014
pienipoika14
pienipoika14

Miehellä varattuna asunto ensi kuun alussa hänen pitäis muuttaa . En tiedä millä rahalla hän meinasi senkin tehdä mutta jos ei lähde silloin niin heitän hänet pihalle poliisien kanssa jos ei muu auta.

21.11.2014
pienipoika14
pienipoika14

Voi ei :( 

Voimia. Varmasti raskas tilanne sinulle ja lapselle. Ehkä miehellesikin. Harmi, ettei aikuinen ihminen osaa/jaksa/viitsi/halua hoitaa raha-asioitaan. Onneksi sinä olet kuitenkin aikuinen ja selvästi upea vanhempi lapsellesi! Toivottavasti saat asiat järjestykseen ja pääsette lapsesi kanssa viettämään rauhassa ilman huolia elämää ja arkea. Etenkin joulun alla tälläinen on niin harmillinen :(

21.11.2014
carata
carata

Ajattelin kirjottaa tänne pitkästä aikaan vähän kuulumisia.

Tilanne on mennyt huonosta huonompaan ..

Olen ollut poissa kotonsa lapsen kanssa koska en yksinkertaisesti ole voinut olla kotona saman katon alla miehen kanssa.
Miehellä ulosotossa ilmeisesti maksuja ja ei ole edelleenkään maksanut yhtäkään rästivuokraa kun ei ole maksanut edes tästä kuusta vuokraa.
En tiedä kuinka kauan jaksan mutta olen nyt varannut ajan lastenvalvojalle ja keskiviikkona menen oikeusaputoimistoon .. Puhumaan lainasta, asunnosta ja autosta. Mies käyttää autoa töissä mutta minä en saa käyttää sitä kun olisin lähdössä serkkuni luokse kylään ensi viikon vkl. En tahtoisi lasta jättää miehelle koska en luota että hän osaa lapsen hoitaa.. Menee siis äidilleni mutta mies kieltää tämänkin. Haen yksinhuoltajuutta koska tiedän että mies haluaa vain kiusata minua.. Kaikki tämä on miehen mielestä minun vikani.. Ja syy siis vain on se että minä olen halunnut erota. Tämä on siis minun oletukseni, koska mies ei sano syytä siihenkään.. Huoh... Onneksi saan tukea sukulaisiltani tässä tilanteessa.

21.11.2014
pienipoika14
pienipoika14

Kävin tänään kysymässä vuokranantajalta että olisiko asuntoja kun tilanne on nyt tämä. Hän sanoi että mies ei ole heillä edes kirjoilla asunnossa . Tai heillä ei näy että mies asuisi samassa asunnossa. Sanoin vielä kuuluvasti miehen nimen, mutta ilmoitti että asunto on minun nimissäni.
Meinaan nyt vielä huomenna käydä siellä ja otan vuokrasopimuksenkin niin että siinä on vain oma nimeni. kuitenkin jos postia tulee kyseisestä paikasta niin siinä lukee myös miehen nimi. Siksi vähän hämää.
Mutta hyvä niin jos asunto on vain minun nimissäni. Olen jo miehelle sanonut asiasta ja että etsii nyt pikaisesti uuden asunnon, jotta itse voin asustaa kyseisessä asunnossa.
pelkää että vien lapsen häneltä. Toivottavasti ei nyt ala tekemään enemmän kiusaa kuin on jo tehnyt vaan ihan sovussa lähtee asunnosta pian.. Jos ei niin viranomaiset sitten hoitavat asian. Jos hän haluaa niin pitkälle mennä.
En kuulema ajattele muita kuin itseäni ja vien pojalta isän , mutta itse näen tilanteen niin että minä nimenomaan mietin lastani tässä asiassa.  Mies huuti lauantaina mm. että hänen tekisi mieli hakata minut ja että lapsellamme ei ole mitään asiaa hänen asuntoonsa. Videoin tilanteen jossa kuuluu selvästi se mitä mies sanoo... aijon tallentaa kaikki tärkeät keskustelut mitä vain suinkin hänen kanssaan puhun.

27.10.2014
pienipoika14
pienipoika14

Harmi juttu :( ..Pakko kuitenkin sanoa, että onneksi sinä muistat olla aikuinen ja käyttäydyt järkevästi jo vauvankin takia. Toivottavasti saatte asiat kuntoon ja pääset vauvan kanssa elämään normaalia elämää ja arkea.

27.10.2014
carata
carata

Nojoo eipä mene enään hyvin. Olimme lauantaina baarissa samaan aikaan , pilkun jälkeen sain kuullakin sitten kun minua haukuttiin huoraksi yms . Mies huusi että hän tulee tekemään kaikkensa jotta en saisi lasta. Itse olin todella rauhallinen. Nyt sitten onkin ääni muuttunut taas kellossa. Eilen pakkasin tavaroita ja tulin siskolleni vauvan kanssa. Enkä ole vastannut miehen viesteihin.

27.10.2014
pienipoika14
pienipoika14

Ihan hyvin menee. Mies teki sen lainamuutoshakemuksenkin toissailtana. Nyt sitten odotellaan vaan pankista soittoa. Olemme nyt ihan hyvissä väleissä. En tiedä kauan sekin kestää. Nyt vkl saan vähän huilia kun sukulaisia tulee vierailulle ja pääsen hetkeksi pois kotonta. Eivät siis yövy meillä. Miehellä ei ole rahatilanne mikään paras ja mietinkin että pääseekö edes muuttamaan ja milloin...

24.10.2014
pienipoika14
pienipoika14

Sukulaiset tietävät kyllä. Äitini asuu 10kilometrin päässä. Siskoni lähempänä, mutta ahtaaksi tulisi ja hermo menisi kahden kissan, kahden koiran ja siskoni kanssa varsinkin kun siskoni joutuu eristämään kissansa. Joten olen mielummin kotona ja puhumatta miehelle. Saan hoito apua kyllä sukulaisiltani sekä miehen sukulaisilta. En haluisi jättää miestä pulaan, mutta jos on pakko niin sen tulen tekemään. Emme voi kuitenkaan muuttaa samaan aikaan jos ei ole molemmille asuntoja vapaana. Nyt on aika vähän kaksioita vapaana. Ensin yritän saada tuon lainan johonkin mallille .

22.10.2014
pienipoika14
pienipoika14

Teillä lienee vuokrasoppari molempien nimissä? Sinuna irtisanoisin oman puolen sopimuksesta heti kun on uusi kämppä tiedossa. Toivottavasti sulla on joku todiste siitä, että sä olet sen takuuvuokran maksanut. Tiliote tai muu vastaava.

Uskoisin, että vuokranantaja vaatii sun vaatiessa takuuvuokraa pois sen takuun ukoltasi ja jos ei saa, ni irtisanoo kämpän sopparin senkin kanssa.

Ainakin sun kannattaa selvitellä vuokranantajalta, että miten saisit rahasi pois.

22.10.2014
misukka
misukka

Jos kommentoin mitään lainaan liittyen saan haistaa taas *askat.. Eikä tahdo että lapsi lähtee siksi pitkittää kaikkea

22.10.2014
pienipoika14
pienipoika14
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...