Tiistai huomenta!

Taas pääsin aikaisin heränneiden joukkoon ;P

21.10.2014
Vipe
Vipe

Meillä poika oli 1 vuotis neuvolassa kans 73,3 mutta painoa oli enemmän eli 10 kiloa.. Ja 2 v neuvolassa paino ei ollut kuin 11,5 mutta pituutta oli vuodessa tullut 10cm :) Ja syntyessä oli 3175g 50cm

Saa nähdä miten menee kasvu tän toisen kohdalla :)

21.10.2014
Vipe
Vipe

Mulla on mitat 48 ja 2790 syntyessä ;) teillä on siis kaikki ollut aika pieniä syntyessä :) hyvän kokoinenhan tuo on :)

21.10.2014
teeko
teeko

Teeko, tyttömme oli syntyessään isoin lapsistamme, isoveljet oli keveämpiä. Kaikki täysiaikaisia. Tyttö 3390 g, pituus 49 cm.

21.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

p&m: kuule pienet on pippurisia ;) musta tuli 164,8 cm nyt kun 30v tuli täyteen niin mitattiin pojan neuvolassa kun terkka kysyi kuinka pitkä oon... (harvalla on 30v neuvolaa ;) ) piti ihan tarkistaa kun kerroit tyttönne mitat. Mä oon ollut 1v nä 73,4 cm ja 8,410 kg :)

21.10.2014
teeko
teeko

Niin, Maaru, äiti laittoi mulle eilen viestin, minä olin 1-vuotiaana 8,2 kg ja 70 senttiä.

Äiti oli katsonut neuvolakortistani.

Mutta minä synnyinkin 8 viikkoa ennen aikojani, syntymäpainoni oli 2000 grammaa. Ja luin viikonloppuna itsekin neuvolakorttiani.

21.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos Maaru sinullekin.

Hienoa, että onnittelusi nyt tavoitti tämänkin äityläisen.

Meidän miniprinsessa.  Vilkaisepa mitat tästä ketjusta aiemmin.

21.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillekin sukeutui känkkäränkkä ukolle. Huoh. Kuin pikkulapsi.

Vaikka se kovin uhosi, että tässä välissä vaihtaa ne renkaat, ni mitään tehny asian eteen. Tuossa se vielä 10 minsaa sitten ravas ovet paukkuen ja kiroten kun kamat hukassa.

Olis ehkä voinu vähän ennakoida ku tiesi et on tiukka aikataulu. Ja meitsin tanssitunti alkais puolen tunnin päästä. Kahtotaan, oonko menossa.

Tuo masukin tänään vähän kiukutellu. Jotenki painaa ja särkee tonne alas :/ Mut jos ehin tunnille, ni joku kevennetty liikunta vois silti tehdä ihan kutaa.

21.10.2014
misukka
misukka

Kiitos onnitteluista.

Meillä on minineiti, niin se menee.

21.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuvitus, synnytys meni loistavasti ja siksi ehkä onkin virtaa,kun esikoisesta kun leikattiin toi väliliha,niin istuminen oli sellaista että hitaasti ja varoen piti istua ja pitää paino vähän enempi toisella puolella ja sitten taas seisominenkin oli pidemmän päälle huono,kun tuntui että haavaa alkaa pakottamaan,niin nyt kun selvis ilman leikkausta tai repeämiä,nii on niin hyvä fiilis,juurikin tuosta ettei ole väliä kuinka istuu vai seisooko kauan vai mitä tekee,että on mieltäkin käydä ihmisten ilmoilla enempi.. Toivotaan vaan ettei kostaudu sillei että jossain vaiheessa virta loppuu.. Eiköhän sitä riitä ainakin toistaiseksi,kun yöt saa nukkua ja äsken otin pienet päivä tirsatkin :)

Onnea Ninnupin tytölle 🎁

Mitäs vielä.. Kaikki muu unohtui jo,etenkin kun olen pitkin päivää aina käynyt vähän lukemassa mitä on tullu,ettei tarvi kerralla lukea hirveän paljon.. :)

Jiille mukavaa työreissua sinne tanskan maalle..

Ai niin ja mammaella oli tosi huono ja väsynyt fiilis sen kiukuttelevan miehen kanssa :( Tsemppiä sulle ja toivotaan että menis känkkäränkkä mieheltä pian ohi.. Tosi kurjaa tollainen että sun tarvii olla sijaiskärsijän roolissa,jos toisella on tressiä..

21.10.2014
Vipe
Vipe

Ja mä pääsin aamulla seiskalta nukkumaan... No sainpa nukuttua sit puol kymmeneen. Ja nukuin mä kyllä alkuyöstä jotain 3 tuntii ku neitikin suostui nukkumaan.

21.10.2014
RJP76
RJP76

Jiille oikein hyvää työreissua sinne Tanskan maalle!

21.10.2014
misukka
misukka

Mammaelle yritin jo aiemmin laittaa mutta puhelin taas jätti lähettämättä..

Tietenkin syyllistät, mut hänhän tekee ihan samaa sulle syyttä suotta. Laukase se totuus sille päin näköä.

Ei tuo sun olosi tuosta voi kovin paljon pahemmaksikaan mennä.

Sano sille ukolle, et pitää puhua jos työt ahdistaa. Se et murheet jakaa, helpottaa omaa taakkaa ihan kummasti.

Meidänkin mörökölli joskus tiuskii ja puhisee, ni ko kysyy et mikä on, ni tosi usein saanu vastaukseksi "ei mikään". Nykyään se voi jopa vastata, että väsyttää. Kait seki on honannu, vihdoin, et kuormittaa paljo enempi kaikkia kun vaan omineen puhisee tai kiukuttelee tyhjästä.

Muutama vuos on harjoteltu mut kyl se hittaasti tuottaa tulosta. Toi miehen koulutus on vähän ko lasten kasvatusta. Puhut 3 vuotta seinille mut ykskaks huomaa, et on jotain edistystä tapahtunu kuitenkin.

21.10.2014
misukka
misukka

Onnea p&m pienen 1v synttäreistä! Ja eikös tänä ole ninnupin tytön synttärit? Paljon onnea sinne myös! ♥ mä oon ihan väsynyt kanssa. . Poika itki ja itki ja kömpi viereen klo 5.. isi meni käymään vessassa niin aivan järkyttävä huuto kun äiti ei saanut tulla lähelle eikä lohduttaa yhtään :'( mammaelle paljon jaksamista raskaaseen tilanteeseen! ♥ mä en vipe voi ymmärtää miten sä jaksat jo noin ettei ees aamulla nukuta :D misukalle jaksamista taas alkavaan työviikkoon! toivottavasti pomos olis tällä viikolla hyvällä tuulella :) mä käyn tallilla ja huomenna olis eläinlääkäri päivä. . Koitan ehtiä pojan kanssa tänään avoimeen päiväkotiin iltapäivällä

21.10.2014
teeko
teeko

Ootko sie kertonu sille ukolle, että miten tuo sen kiukkuaminen suhun vaikuttaa?

Ymmärrettävää, et hää ressaa, mut vois se nyt pikkasen silti yrittää, ettei kaatais kaikkea sun niskaas.

Tosi kurjaa, et tuo käy nyt sun hyvinvointisi päälle noin pahasti.

Tsemppiä haluan sulle lähettää.

21.10.2014
misukka
misukka

Huomenet

Täällä levoton yö takana eli väsyttää taas. Niin kuin aina. Ja levottomuudet olleet ihan mun pään sisäisiä, että lapset kyllä nukkuneet ihan hyvin. Kuopus kipas hetkeksi kainaloon sillä hetkellä kun mun herätykseni huuti mua ylös.

Vipe on kyllä tosi hyvin palautunu synnytyksestä jos nyt jo mahtuu omiin pöksyihin. Vautsi.

Mulla olis illalla tanssitunti. Ja nyt mie oon jo työpaikan ulkopuolella. Autossa näpyttelen ja oottelen, että kello tulee yhdeksän. Ei taas toi työpäivä nappais yhtään. Mut pakko vaan raahautua.

Isäntä uhkas vaihtaa mun autosta renkaat tänään. On sillä sellanen puolisen tuntia aikaa jos pääsen lähtee ajallaan töistä, ennen ku tarttee lähtee tanssitunnille.

21.10.2014
misukka
misukka

Kerhoilua täälläkin.

Eilen oli tytön 1 v neuvola. Paino karvan verran alle 8 kg, pituus 73,5 cm.

Kolme rokotepiikkiä häntä väsytti eilen ja yölläkin.

Mukavaa päivää kaikille.

21.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä tämä joidenkin mielestä hullu, on taas herännyt herätys kellon avulla vaikka oisi saanut nukkua ;)

Poikien kanssa lähdetään tänään käymään kerhossa,kun esikoinen on halunnut joka päivä mennä,niin ehkä me uskalletaan jo lähteä kun eilisessä lääkärin tarkastuksessakin kaikki hyvin :)

Ja muutenkin kiva lähteä kun mahtuu jo vanhoihin farkkuihin ;P

Yö nukuttu taas hyvin ja tässä keittiössä nyt ihmettelen miten ihmeellinen luonto on.. Vauva tuolla sängyssä äsken nurisi unissaan,niin mulla kastui heti yökkärin paita,kun alkoi tisseistä maito vuotaa.. Kaikkea se vauva saa aikaan pelkästään vähän huokasemalla ;P

Hauskaa päivää kaikille tasapuolisesti!

21.10.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...