Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

maha-wräpeistä

se surkelon wrappi-ketju taidettiin sitten kaataa ylläpidon toimesta?  ainakaan en  enää löydä sitä:/ minnuu jäi silti vähän mietityttämään se, vaikka siinä kovasti vannoinkin että  kotikonstein meinaan mahamakkaroitani sivallella pienemmiksi:)  käsittääkseni sen teho perustuu yrttikääreeseen joka saa aineenvaihdunnan nopeutumaan nimenomaan PAIKALLISESTI. oliko näin? vaikka minnuu suuresti himoittaakin ajatus siitä, että voisin nimenomaan valita sen ongelmakohdan johon haluan ihmeitä tapahtuvan, niin toisaalta taas haluaisin jonkinsortin pohdintaa siitä, että paljonko ylipäätänsä voisi vaikuttaa se aineenvaihdunnan parantaminen ILMAN mitään muita poppakonsteja:)? jos aineenvaihduntaa voi parantaa lisäämällä vedenjuontia (käsittääkseni sen tulisi olla 2-3 litraa vuorokaudessa), niin eikös se aja ajan kanssa saman asian:)? toisaalta, kun ihminen ei pääse luonnostaan valitsemaan sitä kohtaa mistä haluaisi ihrojen katoavan ja nahan kiinteytyvän, niin voihan se olla että ne sentit katoaa ihan väärästä kohdasta. mie haluisin nyt kuulla kokemuksia näistä wrapeista, sekä vertailun vuoksi ihan kotikonstein nahkansa palauttaneista ja ongelmakohtiensa hoikistaneista:)

20.10.2014
Blanco
Blanco

Vanha ketju, mutta onko kukaan kokeillut synnytyksen jälkeen pidettäviä tukivöitä? Onko millaisia kokemuksia? Ajattelin että jos sellaisen hommaisi, niin vauhdittaisiko se oman vartalon takaisin palautumista muotoonsa?

24.2.2015
hanipazui
hanipazui

mie oon vähän kahen kantilla tuossa, kun aattelen että kiirehdinköhän vähän turhan paljon, kun synnytyksestä tulee kumminkin vasta nyt 3kk täyteen ja oon enää kolmen kilon päässä lähtöpainosta. ne kolme kiloa vaan on tuossa jenkkakahvoina ja mahapussina.  tai ehkä se mahapussikin on liioiteltu, ihan  tasanenhan tuo on, mit' nyt istuessa makkaroituu ylimääräsen nahan vuoksi:D  mutta kun mie haluun sen ylimääräsen siitä poies, jotta se sixpäkkikin voisi näkyä, kun se on siellä alla ihan olemassa kumminkin;)

mutta hitto.  en tiiä voiko sitä palautumista nopeuttaa yhtään sen enempää vaikka kuinka vuoraisin lantion/mahan niillä wrapeilla.  meinaan että kai sillä kropan palautumisellakin on olemassa joku maksiminopeutensa jota ei vaan voi ylittää vaikka mitä tekis?

21.10.2014
Blanco
Blanco

Ja saahan niitä ostettua vaikka vain sen yhden ettei tartte neljää ostaa.

21.10.2014
mammae11
mammae11

No minä oon nyt 20pv jumpannu joka ikinen päivä ja vedin sen 6viikon superdietin ja juonu sitä hemmetin vettä. Onhan toi maha pienentynyt mutta kun istuu ni se on semmonen kamala mössö reppu tossa eessä.

Mä aattelin kokeilla niitä wrappeja. Inhoan niin tuota mun mössöä. Ja kun se nuorentaa ja kiinteyttää niin lähtis noi raskausarvet samalla.

Mä ite oon että tänne heti nyt ja kaikki joten en jaksa vuosia yrittää. Ennemmin kokeilen apuja ja sitten ylläpidän sitä saavutettua juttua.

Ennen lapsia kun karppasin ja sain sillä sen 8kg pois ni hävisi kyllä maha ekana. Nyt lähti 7.3kg ja toi röllykkä tossa on edelleen.

21.10.2014
mammae11
mammae11

Ai, se poistettiin :p

No, mut jos joku haluaa kuulla mun kokemuksia, niin voi laittaa s.postia, suvi.niemi1@luukku.com

20.10.2014
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...