maha-wräpeistä

se surkelon wrappi-ketju taidettiin sitten kaataa ylläpidon toimesta?  ainakaan en  enää löydä sitä:/ minnuu jäi silti vähän mietityttämään se, vaikka siinä kovasti vannoinkin että  kotikonstein meinaan mahamakkaroitani sivallella pienemmiksi:)  käsittääkseni sen teho perustuu yrttikääreeseen joka saa aineenvaihdunnan nopeutumaan nimenomaan PAIKALLISESTI. oliko näin? vaikka minnuu suuresti himoittaakin ajatus siitä, että voisin nimenomaan valita sen ongelmakohdan johon haluan ihmeitä tapahtuvan, niin toisaalta taas haluaisin jonkinsortin pohdintaa siitä, että paljonko ylipäätänsä voisi vaikuttaa se aineenvaihdunnan parantaminen ILMAN mitään muita poppakonsteja:)? jos aineenvaihduntaa voi parantaa lisäämällä vedenjuontia (käsittääkseni sen tulisi olla 2-3 litraa vuorokaudessa), niin eikös se aja ajan kanssa saman asian:)? toisaalta, kun ihminen ei pääse luonnostaan valitsemaan sitä kohtaa mistä haluaisi ihrojen katoavan ja nahan kiinteytyvän, niin voihan se olla että ne sentit katoaa ihan väärästä kohdasta. mie haluisin nyt kuulla kokemuksia näistä wrapeista, sekä vertailun vuoksi ihan kotikonstein nahkansa palauttaneista ja ongelmakohtiensa hoikistaneista:)

20.10.2014
Blanco
Blanco

mie oon vähän kahen kantilla tuossa, kun aattelen että kiirehdinköhän vähän turhan paljon, kun synnytyksestä tulee kumminkin vasta nyt 3kk täyteen ja oon enää kolmen kilon päässä lähtöpainosta. ne kolme kiloa vaan on tuossa jenkkakahvoina ja mahapussina.  tai ehkä se mahapussikin on liioiteltu, ihan  tasanenhan tuo on, mit' nyt istuessa makkaroituu ylimääräsen nahan vuoksi:D  mutta kun mie haluun sen ylimääräsen siitä poies, jotta se sixpäkkikin voisi näkyä, kun se on siellä alla ihan olemassa kumminkin;)

mutta hitto.  en tiiä voiko sitä palautumista nopeuttaa yhtään sen enempää vaikka kuinka vuoraisin lantion/mahan niillä wrapeilla.  meinaan että kai sillä kropan palautumisellakin on olemassa joku maksiminopeutensa jota ei vaan voi ylittää vaikka mitä tekis?

21.10.2014
Blanco
Blanco

Ai, se poistettiin :p

No, mut jos joku haluaa kuulla mun kokemuksia, niin voi laittaa s.postia, suvi.niemi1@luukku.com

20.10.2014
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...