se on lauantai!

iiiihanaa, vaikka heräsinkii jo ysin maissa :D

18.10.2014
riu
riu

Iltaa

Me tultiin puolisen tuntia sitten kotia tuon kuopuksen kanssa. Käytiin laittaas pannuun tulet ja tultiin iltapalalle.

Vitsit, et on hyvä fiilis ku olin niin noheva, et heitin pannuun tulet ko lähettiin reissuun ni nyt oli sit riittävästi lämpöö täräyttää lämmitys suoriltaan päälle, sit vähän ylläpitotulia vaan perään.

Nyt ku ton pikkujäbän sais vielä keskittyy ruokaansa hössäämisen sijaan, ni kaikki olis oikke bueno.

Minen taas oo juurikaan välittäny muista kaaleista ku ruusukaalista koskaan. Etenkään kypsennettynä. Salaattina pieni määrä menettelee.

En tiiä miten muuten ruusukaalia vois naatiskella ku keitettynä. Juureen veitellä risti ni kypsyy tasasesti, ei tuu sellanen ärsyttävä et pinnalta yli ja keskeltä raaka. Sit pittää jättää vähän rapsakaksi ja päälle voisulaa. Nami!

Noinkohan sitä olis ittekii ihan univalmis kunhan tuon pikkujäbän saa unille. Tuntuu kyllä ihan siltä.

Sit menin vielä sopimaan, että aamupäivästä käydään mun porukoilla. Huoh... Mitä ihmettä mä oikein ajattelin?!?

18.10.2014
misukka
misukka

Huh! Hyvää iltaa! Täällä on hiukka väsynyt tunnelma. . Tuli sit kannetrua noita pirun painavia Heinähäkkejä Joka Paikkaan, yks tarha pistettyä uuteen uskoon, pyöritettyä miljoona paalia heinää pellolta talliin (=4 paalia jotka tuntui siltä miljoonalta) ja housuissa hepat kimpassa. Sitä vaan ihmettelen miten älyttömän hyvin tuo poika jaksoi mukana! Ei vaan olis pitänyt jättää niitä paaleja vikals kun oli kaikki mahdolliset lihakset valmiiksi hapoilla.. mammaen laihdutussessio on kyllä tuottanut hienon tuloksen! Onnittelut! !

18.10.2014
teeko
teeko

ai vitsi, kiitos muistutuksesta. Sauna pittää itekkii laittaa lämpiimään :D Ja taas miten helppoo ku ei oo ku yks lapsi kotona, joka pessee kyllä jo ite ittensä :D Tää on niin hermolepoa :D

18.10.2014
riu
riu

Onnee vaan yritykseen mummy :D Mie en vaan oo ikinä oppinu tykkäämään ruusukaalista, vaikka kaikissa muissa muodoissa syön eri sorttista kaalia oikein sujuvasti. Joku raja :D Ja siis nuo siun tytön kaverijutut on suorastaan kadehdittavaa luettavaa, kun tuolla meijän lapsella ei tuommosia kavereita ole. Ku oiskii niin mielellään järjästäs kaikkee pientä kivaa lapsille.

Tiinan päivä kuulostaa kerrassaan kivalle kun perheen voimin touhuutte menemään :) Meijän perheaika tuli käytettyy eilen siellä pelissä :D Ja ens viikkohan on sitä kokonaan kun mennään sinne tuetulle lomalle. Ei vieläkään oikein jaksa iskee ajatus kylpylästä, mutta kai se siitä kun alkuun pääsee :)

Misukka mie aattelin koko ajan että teille on poika tulossa, kyllä mie oon hyvä tietämään :D Ihan vaan asiasta kalatalouteen :D

Miulla on siivous muuten ihan mallillaan, vielä ku vessat pesis, imurois ja kenties moppais vaikka vähän venäjäksi. Niin ja sängyt pittää petata kun ne petivaatteet on tuolla ihanassa pakkasessa tuulettumassa :) Kohta jos valkkais jonku leffan mitä kahtos tytön kaa yhessä. Tännäänhän tuli se paluu tulevaisuuteen, pittääkii kahtoo että mikä siinä oli ikärajana :)

18.10.2014
riu
riu

iltoja! täällä mini turkii innolla nurkkia taas ku ollaan kotona :) nyt on alkanu liikkuu perässä huoneesta toiseen.

tyttö läks "bileisiin", yks pihakaveri järkkää kotonaan bileet :) toi on kyl siinä mieles hauska et on isompia kavereita, kun ne keksii aina yhteistekemistä. Kerran niillä oli pihaolympialaiset, sit on ollut kesäjuhlat ja nyt tosiaan disco :) Ikähaarukka noilla on 7-10v.

mä googlailen ruusukaali reseptejä ku tarttus semmoisia mukaan kaupasta, uutena raaka-aineena. En ole ikinä ostanu enkä kokannu niistä mitään, syömisestä en vanno kun ei aina tiedä mitä syö :D

18.10.2014
Mummy83
Mummy83

Tjaa tälläinen aasinsilta.

Mä pitäisin todennäköisyyttä saada rokkoa aika pienenä jos se kulkeutuis auton mukana.

Se nyt jäi sit auki, et oliko kyseessä vihurirokko vai entero. Enteroonhan ei oo rokotteita.

Ja kyllä se ekakin mpr-pistos antaa ihan hyvän suojan. siksihän se vahvistus on vasta sillon 6v.

Mä en ite oo saanu sitä vahvistetta koskaan kun äiti kielti. Sain sellaiset oireet siitä ekasta satsista että totesi näin.

Nyt ekaa kertaa kysy neuvolassa, et oonko miettiny aikuisiällä rokotteen ottamista. Tuskin tuun ottaneeksi. Raskausaikana en ainakaan ota ja myöhemmin se unohtuu kuitenkin. Enkä mä osaa pelätä et joku niistä kolmesta taudista mulle tulisi.

18.10.2014
misukka
misukka

Aikas hyvä tulos mammae!

Kauas toi dieetti kesti loppupeleissä?

18.10.2014
misukka
misukka

Nyt täytyy kyl sanoo, et jäi vähän toi nkin juttu isoksi kysymysmerkiksi. Siis mistä olikaan kyse?

lasta ei o rokotettu mitä vastaan? Serkkua vai autoa vai jotain muuta!?! Siis mitä häh?

Mun vinttini ei oikein jaksanu käsitellä tota hommelia :D

18.10.2014
misukka
misukka

Päivää

Meillä ollu kuopuksen kanssa rauhallinen aamu. Puolen kasin aikaan tuo kipas viekkuun ja pötköteltiin sit melkein puoleen ysiin.

Sit käytiin täräyttää pannuun tulet ja ku lämpes riittävästi, ni pattereihin menemään. Sit aamupalalle ja hetkeksi ulos. Käytiin kaivaas mun kenkävarastoani läpi ja löyty sieltä yhet vanhat goretexit joita en oo käyttäny siksi kun ne on niin kauhian kylmät eikä enää pidä vettä. Mut kai ne vois menetellä tämmösillä kuivilla välikeleillä. Täytyy kokeilla tai sit linkoo mäkeen. Sit löyty viime talvena lidlistä ostetut loskarin tapaset. Ne sit kosteemmille keleille. Mut ihan kunnon lämpöset talvitöppöset multa uupuu. Kolmet monot käytiin heivaamassa roskikseen ku kaksista oli ratkeillu saumoja ja lähteny paloja irti, ja yhet viime talvena ostetut oli molemmat pohjat halki poikittaissuuntaan. Ja mie niin ihmettelin ko ne oli aina kylmät ja märät... No selvispä sekkii sitten.

Sit myö hajettiin puuliiteristä vähän lisää puita, että saapi dettyä lämmöt mökissä illallakkii ja huomenissa. Isäntä mulle oli kasannu jonki verran mut nehän meinas loppua alkuunsa.

Nyt on syöty, kuopus unilla ja itteeki tahtoo vähän haukotuttaa. Toinen koneellinen pyykkiä pyörimässä. Ne pitäs kohta olla valmiina.

Ja parin tunnin päähän sovittu, et mennään kaveriperhettä tapaamaan tuon jannun kanssa. Pitkään aikaan nähty.

toivotaan, ettei mummy ite sairastu ja perhekin kuntoutuu pian.

Srallalle hyvää työpäivää.

Tiinalla oli ihan äksönin täyteinen perheilypäivä luvassa.

Ja kiva ku Vipe pääs näin nopsaan kotia omasn sänkyyn nukkumaan ja vauvaakin tuollaisilla unen lahjoilla suotu.

Mulle iski ihan kauhia malttamattomuus nyt ku lukenu noita lokakuisten vauvauutisia. Voi ku olis jo helmikuu. Mä voisin iloiten skipata tän 4kk tästä välistä ku sais jo vauvan syliin.

18.10.2014
misukka
misukka

Ai niin ja Tiinalla taas mukavan kuuloinen perhe päivä..

18.10.2014
Vipe
Vipe

Huomenta!

Täällä ihanasti nukuttu omassa sängyssä.. Nukkumisen ja syömisen suhteen vauva on esikoisen vasta kohta.. Eli siis mä herätin aamuyöstä poitsun syömään,ettei tule liian pitkä väli ja ettei mun tissit ihan räjähdä.. Siinä sitä olikin herättelemistä ja sitten vauva katto vähän sillei "ootko nyt ihan tosissas että pitää kesken yön herätä" ;) Ihan hyvin söi sitten kun jaksoi aloittaa,mutta esikoinen tosiaan oli oikein ahmatti että se hyökkäs kiinni jo ennen kuin tissin sai kunnolla esille, oli sitten yö tai päivä tai edellisestä syönnistä kuinka lyhyt aika tahansa :)

Kiva että Riu saanut käydä katsomassa voitto peliä.. Multa jää ekan kerran vuosiin peli väliin ja poika saa mennä isin ja mummon kanssa..

Vähän harmittaa,kun ois tänään vastassa Sport eli ekaa kertaa ois kyseinen joukkue vastassa,niin ois ollut kiva nähdä.. Olen kyllä käynyt Vantaalla katsomassa kiekko Vantaan ja Sportin välistä peliä silloin kuin mun suosikki maalivahti pelas Sportissa ja Vaasaan asti ei oikein viitsinyt lähteä.. Ja omistan jopa sportin aidon pelipaidan (juurikin tämän maalivahdin paidan) mutta en tiiä oisko ollut pokkaa kääntää takkia ja vetää sitä paitaa päälle tänään.. Nyt ei tarvi miettiä,kun en tosiaan tota vauvaa ihan vielä peliin vie.. Vaikka ei me kyllä pitkää taukoa pidetä,josta varmasti saan moitteita ja kauhisteluja,mutta ei esikoinenkaan ollut kuin 2kk kun alkoi käydä peleissä ja ihan normaali lapsi siitä on kasvanut :)

Olipas pitkä pohdinto taas..

Mummyn perheelle paranemista,toivottavasti itse pysyt terveenä..

Mitäs vielä..

Ai niin,eikös P&M:n tyttö täytä tänään vuoden! ONNEA SINNE ❤ 🎁

18.10.2014
Vipe
Vipe

sralla, eilen kotiuduttiin. Ihan hyvin meni, nähtiin kaikki ketä pitikin, mut kavereille en jsksanu soitells, kun nuo huonosti nukutut yöt ja valveillaolo kirkumiset verotti sen verran etten jaksanu heittäytyä sukulaisia sosiaalisemmaksi ja kun mini ei suostunu oikein mutsin seuraan yksin jäämään ni ei päässy yksinään lähteen.

Esikon kans leffassa käytiin kaksin. Ja esikko pääsi mamman kans kaksin uimaan, joten oli tyytyväinen siitäkin. Ja sanoi et oli ihan kiva loma, vaikka ei serkkuja nähny, mitä odotti kuin kuuta nousevaa, mut siellä oli koko perhe jonkun influenssan kourissa ni ei viittitty hakea tautia.

Nii ja nyt ku tultiin kotiin, ni mini on taas ihan oma ittensä, et tuo vieras paikka vissiin sit vaikuttis noin paljon :/

tiinalla on mukavan kuuloinen vapaapäivä :) ja srallalle mukavaa työpäivää, toivottavasti se poitsu kuitenkin viihtyy tarhassa.

18.10.2014
Mummy83
Mummy83

lauantaita! :) meillä jäi vauvauinnit taas väliin ku minillä oli se silmätulehdus ja illalla näytti vähän siltä et levis toiseenkin silmään ni ei viitti tartuttaa muita uimareita.

ja esikon yskä/flunssa pahenee ja mies on flunssassa ja korvatulehduksen kourissa. Mä toistaiseksi siis ainut terveen kirjoilla oleva. Vastustuskyky koetuksela :D

mitään ihmeellistä ei tälle päivää ole tiefossa, tyttö toivottavasti saa leikkikaverit pihalta. Ne hälle jo soitteli viikolla ja sit suuttuivat kun tyttö ei ollutkaan "saatavilla". voi voi noita tyttöjen juttuja. Onneks esikko osaa ottaa sen hyvin ja kohauttaa lähinnä olkiaan tuollaiselle kiukuttelulle.

18.10.2014
Mummy83
Mummy83

Mä en jaksa edes Ajatella nyt siivoomista.. Ehkä sit ens Viikolla :) teillä on ollut hauska lätkäreissu!

18.10.2014
teeko
teeko

Huomenta! väsyttää ;) Illalla Ei tullut uni millään. iltapäivällä tarvis käydä tallilla muutamassa asiassa auttaa. Kai tässä muuten ihan kotona lorvitaan

18.10.2014
teeko
teeko

miulla on semmoinen puoliksi tautinen olo, kuitenkin parempi ku eilen :) Eilen nukuin parin tunnin tirsat niin jaksoin lähtee perheen kanssa kahtomaan jääkiekkoa. Ja siis kotijoukkue jopa voitti! Kaikkee sitä :D No meijän pojat oli ihan tohkeissaan ja olihan se kiva nähä ku pelaajatki oli ku oisivat voittanut jotakin isompaakin :D

No nyt hyvin levätyn yön jälkeen ois siivouspäivä ja pojat menee miun äitille yökylään jo päivällä. Tavoitteena on saada elää siistissä kodissa ainakii yön yli :D Ja saahaan viettää laatuaikaa tytön kanssa, se on aina kiva olla vaan yhen lapsen kanssa :)

Mikäs meininki mammoilla on? :)

18.10.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...