lörpötellään nyt illallakin :)

Tai ees yritetään :D

16.10.2014
riu
riu

Nyt oli mainoksessa muuten tarjoukset intersportissa. just tuli mieleen. . Eiks se viel oo Nummelassa? Kun eihän täällä suunnills edes mitään muuta tietty oo..

17.10.2014
teeko
teeko

Kiva tietää, ettei kannata Ellokselta tilata. Olis sit vasn harmittanu. Oottelen siis laskettelutakkitarjouksia muualta. Vaikka sieltä erätukusta. Muuhun käyttöön meillä esikolle onkin jo toppatakki, erätukusta. Ja noi nykyiset välikausarit hommasin kans sieltä. Omat ja isännän ulkoiluvermeet kans sieltä ni tietää et on hyvää tavaraa ja hintansa väärtit.

Oi. Mulle tuli tuosta Vipen kertomasta niin mieleen kuopuksen synnytys. Siitä jäi hirmu draivi ja hype päälle 7kk ajaksi. Mut sit iski väsy. Kaverilla on kakssuuntanen ja se on niistä maniavaiheistaan kertonu, ni tuli fiilis, et tuliko synnytyksestä sellanen lievästi maaninen vaihe.

Ja voi miten reipas esikko. Nauraa pistokselle ja hoivaa pikkuveikkaa *sydän*

teekolla ihana välähdys ollu pyykkiä ripustaessa :)

Mä en tykkää siitä sokerirasituksesta kun mun on vaikeeta ylipäätään juoda yhteen putkeen niin paljo nestettä. Puhumattakaan et se on puhdasta sokerilientä. Yöh. Sit siel on tosi tylsää vaan istuu se 2 tuntii ja ootella et vuoronperään pistellään käsivarsiin. Mulla ei onneksi tule paha olo, ainakaan ihan kamala. Mut ku pääsee pois ni nälkä on jotain ihan järkyttävää.

16.10.2014
misukka
misukka

Vipe, tiedän tunteen ku mulla esikoisesta leikattiin väliliha ja repes vähän ja istuminen oli tuskallista viikko vielä kotiutumisen jälkeen ni nyt oli jo seuraavana päivänä niin energinen jq hyvä fiilis et teki mieli juoksulenkille lähtee ja sairaalassa makoilu otti päähän. Tosin kotiin päästessä iski pukamat et ekat pari viikkoa oli sitä tuskaa sit. Toivottavasti vältyt niiltä.

Toi sokeeirasitus mun mielestä paha ole, odotin pahempaa ihmisten inhon perusteella. Se paikallaan makoilukin meni kivasti kirjaa lukiessa :)

me käytiin tytön kaa leffassa kattoon Taikojen talo. Oli ihan kiva klippi. Muuten tää päivä on kyl ollut yhtä rankka ku oli alkukin. Ehkä huomenna parempi päivä.

16.10.2014
Mummy83
Mummy83

iltaa! poika nukkuu jo :) tais olla tarpeeksi tapahtumaa illalle kun serkkulikka ilmestyi isomummolle yllättäen ;) ihanaa vipe, että kaikki meni noin hyvin! kauniita unia sinne nyytin kanssa♥ enpä osaa mäkään elloksen vaatteista sanoa, mut eipä kyllä kuulosta kalliilta. Eikö siellä erätukussa oo just nyt jotkut tarjoukset? Kyllä on Tiina tehnyt löydön kun on noin halvalla lähtenyt! ikänäkö... Kai mäkin kohta joudun sellaiseen tarkastukseen ;) tosin syytä olis kun satukirjaa tihrustaa.. Harmi nki ettet päässy hintaralleille :/ en mäkään vaikka olisin halunnu :( päivällä kävin hoitaa tuon kellarin vihdoin loppuun kun poika nukkui ja ukko lähti sen kanssa mummilaan. Siinä vaiheessa kun tajusin pyykkiä ripustavani ilman apuria, oli aika mahtava fiilis ;)

16.10.2014
teeko
teeko

Iltaa! Pigletillä mukava ylläri,toivotaan että saatte myös sen terapian.. :)

Tiina shoppaillu siellä sun täällä ja toi ikänäkötarkastus tosiaan kuulostaa siltä että ikää ois mittarissa jo enemmänkin ;)

Harmi että nki ei päässytkään hinta ralleille..

Riu,hyvä että neuvola meni ilmeisesti suhteellisen hyvin :) Nyt ei tarvi jännätä kuin vasta seuraavaa kertaa.. Mä en ole ollut kummastakaan pojasta sokerirasitus kokeesta,kun ei ole kuulemma tarvinut,niin en tiiä edes mikä siinä on niin kamalaa että monet kieltäytyy menemästä..

Nii ja Misukka,en osaa sanoa Elloksen ulkopuvuista,mutta esikoisen aikana kun tilasin vauvan vaatteita,niin aika huono laatusia ovat.. Ei ihan kaikki,mutta suurin osa meni ekassa pesussa ihan muodottomaksi (ja siis ihan pesuohjeen mukana pestynä) mutta ulkovaatteista ei tosiaan ole kokemusta,toivotaan että joku osais sanoa jotain,mutta itse en omien kokemuksien perusteella tilaisi..

Täällä isoveli otti vauvan hienosti vastaan,piti ylpeänä sylissä ja auttoi hoidossa ja oli jopa niin kiinnostunut ettei malttanut avata vauvan antamaa lahjaa kun halusi eka katsoa vauvaa :) Toivottavasti ei ollut ihan pelkkää alkuhuumaa vaan olisi yhtä tervetullut tuo vauva sitten kotiin,jospa lastenlääkäri jo huomenna antaisi luvan lähteä.. Olisi poika jo tänään ottanut vauvan mukanaan kotiin.. :) Vauvan päivä on mennyt oikeastaan kakkiessa,syödessä ja nukkuessa :)

Nyt koitan itsekin saada yön nukutuksi,vaikkei se sairaala ympäristössä niin helppoa ole..

Ai niin esikoinen oli kuulemma tänään lääkepistoksella hämmästyttänyt opiskelijaa,kun oli nauranut kun oli pistetty.. Eipä tuo muutenkaan itke eikä narise siellä,mutta eipä ennen ole hekotus kohtausta saanut.. Opiskelija oli vaan todennut ettei ollut ihan sellainen reaktio mitä oli odottanut,kun ei ole nähnyt lapsen piikitykselle nauravan :)

Kauniit unet kaikille ❤

Ai niin ja Riu,synnytys meni paremmin kuin osasin toivoa eli just sillei kun halusin,vaikken montaa asiaa ollut suunnitellut ja nekin vähät mitä mietin,niin olin valmistautunut ettei välttämättä mene niin.. Mutta 5 tuntia oli kaikkineen kesto ekoista sännöllisistä supistuksista (se nyt tuntui vähän pitkältä,kun esikoinen synnytys kesti 4,5 tuntia,niin nyt osasi odottaa jotain nopeaa,niin tuntui että ois kestänyt ainakin tuplana sen mitä esikoisen aikana) ja kestin ilman mitään kivunlievitystä (siis ammetta lukuun ottamatta) ja tällä kertaa ei leikattu välilihaa eikä annettu kohdunkaulan puudutusta.. Eikä myöskään revennyt mitään.. Oon ollut ihan fiiliksissä jo pelkästään siitä että pystyn istuun koko painolla eikä alapäätä pakota! Jäi esikoisen kohdalla jälkikäteen harmittaa että antoi ns. Automaattisesti kohdunkaulan puudutuksen ja leikkas herkästi välilihan.. Toki kysyi saako laittaa ja leikkas koska sykkeet laski.. Mutta se jälkitoipuminen oli mälsää.. Ponnistus vaihe ei silti ollut kuin minuutin pidempi kuin esikoisesta eli ei toi puudutus ja leikkaus silloin ihan hirveästi auttanut siinä suhteessa.. Ainoa että nyt ilman puudutusta ja leikkausta se kyllä tuntui paljon kipeämmältä ja paljon paljon pidemmältä,mutta näin jälkikäteen varsinkin olen onnellinen että uskalsin sanoa ei myös tolle puudutteelle..

En tiennyt että synnytyksestä voi tulla näin onnelliseksi muutenkin kun sen vauvan suhteen,koko maailmalle voisin huutaa että pystyn istuu hyvin,eikä särje ja pakota alapäätä ;P

Mutta ehkä tyydyn vaan tyytyväisenä käpertymään peiton alle ja koittaa nukkua..

kauniita unia kaikille ❤

16.10.2014
Vipe
Vipe

Vautsi mikä ylläri pigletillä! Pidän sormet ja varpaat ristissä, että saatte sen terapiankin vielä.

Tiinalla ollu kunnon shoppailua :) Meidän pitäis esikolle ostaa laskettelutakki. Oon koittanu vahdata just erätukkua, et jos sinne tulis joku hyvä ale semmoseen.

Ellokselta tuli joku tarjous jolla sais tuotteen puoleen hintaan. Lapsille siellä oli laskettelutakki, mut ku en yhtään tunne Elloksen laatua, et onko ulkokuteet mistään kotosin? Vähän kyl houkuttais 35 eurolla ihan vaikka kokeilla riskillä.

16.10.2014
misukka
misukka

Kylläpä Jiin päivä kuulostaa pitkältä.

Ja tuo pikku-ukkokin ehti iltapalansa syödä ennen ku sain ton edellisen lähetettyä.

Esikko soitti hyvät yöt. Isäntä lähtee huomenna suoraan töistä sitä hakemaan kotio. Tulevat sit sunnuntaina kotiin. Isännys vaihto äsken sitä varten talvirenkaat alle.

16.10.2014
misukka
misukka

Iltasta

Meillä pikkumies iltapalalla. Vähän tuossa yhdessä katseltiin, että kummonenko pikkuveikka olis tulossa ensi vuoden puolella. Vähän tällästä ittensä pakottamista samalla että tajuais että pikkutirriäinen olisi tulossa. Tuo niin sulosesti ilmotti, et kivaa! Ja et he hoitaa sit vauvaa isoveikan kanssa. :) Aikas söpöstä.

Ai sie meinaat skippaa sen sokerirasiruksen ihan kokonaan. Mä tossa just tuskailin, et mun pitäis 5 viikon päästä se käydä läpi, enkä mie haluu. Hyi yöks! Viikon 12 rasituksenhan mä jätin väliin.

Kivahomma, et se seminaari meni putkeen. Peukku!

16.10.2014
misukka
misukka

Ensinnäkin vipen perheelle hurjan suuret onnittelut! Vitsi miten mahtavia uutisia! Menikö synnytys hyvin?

Myö syötiin tuossa tovi sitten ja hirveesti kävi ramasemmaan, mieli tekis ottaa pienet ruokaperräiset. Tosin ei voi olla unirauhaa ku tytön kaveri on meillä. *huoh* en tajua miten 10 v tyttö voi olla noin työläs? Isimiestä hermostuttaa jo kivasti, se kun oli noitten kanssa keskenään jonnekkii viiteen saakka :D

Tännää oli neuvola, vauva siellä kivasti potki ja painokii oli puonnu viime kerrasta kilon. Hieno juttu! Se anto ens kuun alkuun ajan neuvolalääkärille ja sano ottavansa sitten sen veren sokerin... Jännitän sitä jo nyt. Se anto mukaan raskausdiabeteksen ruokavalioon ohjeita "varmuuden vuoksi" että vois vähän ennaltaehkäistä. Mie ku en sinne sokerirasitukseen todellakaan mene.

Iltapäivällä oli suunnitteluseminaari. Oli kuulemma eläväinen esitys. Noooh... :D Mutta ei moitittavaa, homma oli vissiin ihan hallussa :)

Mikäs meininki mammoilla?

16.10.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...