Maanantaita!

Se ois arkiaamu taas! Tosin joillainhan se alkaa syysloman merkeissä,mutta kaikkiin ei tuo vaikuta.. Mitäs kukin tänään puuhaa?

13.10.2014
Vipe
Vipe

Toi on niin perinteinen, et ku lähtee potalta ni kippaa sisällön vaatteille.

Meillä ainaki kummanki kohdalla joutunu pitää potasta kiinni kun ponkasee niin vauhdilla ylös siitä potalta, että potta lähtee mukana ja sit on oissat ja parhaimmillaan kakat ympäriinsä.

Huono tuuri, et osu isännän kenkään :/

Me syötiin just. Lähin töistä puol viis ku alotin kerran päivänki puoli tuntia etukäteen. Täytyy yrittää asennoitua siihen, että huomisesta lähtien pomo on taas paikalla.

Kohta lähden käymään osteopaatin tykönä. Se saa taas tuota mun alaselkääni vähän nitkutella.

13.10.2014
misukka
misukka

Me oltiin heti aamupalan jälkeen kaupassa, kun oli tuplabonus. Oli pakko ostaa vähän jo joululahjojakin :o

Kurkku on alkanut olemaan TAAS vähän kipeä, joten pahoin pelkään, että se kuukausi sitten sairastettu flunssa alkaa tulemaan taas. En jaksais yhtään. Toivon todella, ettei se tulis. Nappasin kaupasta mukaan glögiä, joten sitä nyt koitan juoda ja toivon, että kurkku ei kipeytyisi enempää, eikä lapset sairastuis!!

Remontti etenee, mutta tietenkin nyt vähän hitaammin, kun miehen täytyi taas palata töihin :(

13.10.2014
carata
carata

Hyvä juttu, että puhuttelusta on apua. Edes hetkeksi. :)

13.10.2014
misukka
misukka

Huomenta päivää!

Mä jo aattelin, et Vipe ois päässy synnärille mut täälä se kekkaloinu ties kuin aikasi jo :) Ja tiukasti menossa viimeseen hetkeen asti.

Niin muistan ku esikkoa ootin ja mihkään voinu lähtee vikaan kahteen viikkoon. Mukamas. Jäi harmittaa kyl ku jäi parit kivat jutut käymättä ko pelotti et jos lähtee syntyy kesken kaiken. Kuopuksen kanssa ei sit jarrutellu. Paitti yhteen perhekahvilaan en menny ku tuntu siltä et vedet lirahti. Ja jotain lorahti kyl, mut sit vasta seukki aamuna kunnolla.

tuvitus ottaa nyt anopin käynnistä kaiken hyödyn irti.

Mä alotin päiväni työmaalla. Sit lueskellu säpöjä ja vastaillu puhelimeen. Riemukasta. Kohta pakko kipasta TAAS vessaan. Ihan kokoajan pitää olla menossa. Sopivasti vissiin toi maha painaa.

Isännälle käänsin muutaman lauseen saksasta suomeksi. Ihmeen hyvin vielä muistaa vaikkei o pitkään aikaan käyttäny. Sieltä se jostain muistin syövereistä pomppii esiin.

Voi iikkk. Mulla on torstaina ultra. Melkein jo kerkesin unohtaa...

Nyt töihin taas. Jos vaikka näyttäis siltä, et oon täällä jottain tehnykii.

13.10.2014
misukka
misukka

Mymmylla riittää touhua päivälle.. Ja en ois kyllä jokin aika sitten uskonut itsestäni että heräisin vapaa ehtoisesti noin aikasin,kun en ole aamu ihmisiä,mutta poika kun ei määrättyä pidempään kumminkaan nuku,niin on kiva herätä sen verran aikasemmin että ehditään kerhoihin kuluttaa aikaa mukavassa seurassa,niin ei käy päivät pitkäksi ja poikakin saa ikäistään seuraa ja ei unohda lelujen jakamisen taitoa :)

Ja juu huomenna ois laskettu aika,mutta en oikein jaksa uskoa että tulee tällä viikolla..

13.10.2014
Vipe
Vipe

Huomenta. Mini päättis jo kuudelta et tänään ei nukuta. Koitettiin olla hiljaa keittiössä ettei muu talo herää tai lähinnä esikko, mutsi heräs töihin kuitenkin. Esikko saikin pikkuisen nukuttua pidempään ku heräs tossa vartti sit.

Lupasin systeriä kuljettaa lääkärissä tänään ku hän on kipeä ja ei ole autoa tänään käytössä. Ja illalla mennään moikkaan faijaa lasten kans. Muuta suunnitelmaa ei tälle päivälle ole :)

Kiva et srallan treffit meni hyvin ja pidetään peukut pystyssä että osoittautuisi kunnon tapaukseksi pitkällä juoksullakin eikä vaan alkuhuumassa.

Milleen sä vipe jaksatki herätä vapaaehtoisesti näin aikaisin...? Oliko sulla laskettu aika tällä viikolla vai menikö se jo?

mitens blancon sisko, joko blancon sisarentytär tai poika on maailmassa?

13.10.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta!

Täällä taas aikaisin hereillä,kun kerhoon mennään tänään.. Tällä viikolla on kerho vielä tänään ja huomenna ja sitten alkaa niistä syysloma,joten loppu viikon voi nukkua ilman herätystä paitsi torstaina kun on neuvola..

Sitten illalla mennään kauppaan,muuten ei taas sen kummemmin ole suunnitelmissa mitään.. :)

Ajattelin jo olla laiska ja mennä bussilla kerhoon ja tulla sitten kävellen takas.. Ei muuten mutta viime viikolla oli jo sen verta viileä että oli inhottava pyöräillä kun oli vähän Niinkuin kylmä,mutta kuitenki polkiessa tulee aina hiki..

Sen verran haluan eiliseen ketjuun palata,että ihanaa että Srallan mies juttu näyttää lupaavalta.. Rohkeasti vaan kerrotte sille yhteiselle kamullekin koska se vasta loukkaa jos ette kerro.. Ja tosiaan jos vakavampaa tulee,niin pakkohan se on kertoa..

Mulla siis sellainen tilanne että menin ja ihastuin veljeni parhaimpaan kaveriin (toki sitä pienempänä ihastui aina veljen kavereihin,mutta sitten vanhemmiten erilailla) ja tällä kaverilla samanlaisia tunteita mua kohtaan.. No veli tiesi molempien tunteista,mun tunteista koska aina kun se lähti tenttasin mihin menee ja jos sain selville kyseisen kaverin läsnä olosta,niin tungin mukaan ja jos taas kyseinen kaveri ei tullut niin en edes yrittänyt mukaan ja sitten taas hänen kaverinsa oli pyytänyt mun numeroa muttei ollut antanut,eikä maininnut edes mulle asiasta mitään.. Eli hän ei selvästi halunnut saattaa meitä yhteen.. Sitten uutena vuonna kun oltiin samassa paikassa juhlimassa ja käytiin sieltä kylillä,niin minut hän jätti taksista kotiin,en saanut kuulemma jäädä,no hänen kaverinsa sitten soitti myöhemmin (odottivat hetkeä että veljeni oli siinä kunnossa ettei paljon enää estelly ;P) että voisinko tulla takas.. Ja siitä se sitten lähtikin.. Eikä veli asiasta suuttunut sitten kun aloimme seurustella,niin ei enää pistänyt hanttiin.. Ei kai halunnut saattaa meitä yhteen siinä pelossa että olisi sitten kahden tulen välissä ja vieläpä "syyllinen" asiaan,jos jotain tulisi.. Tai sitten ei vaan olisi halunnut että kaveri ja sisko seurustelee,mutta luopui kun huomasi että estelyistä huolimatta saimme toisemme ;P No meidän kohdalla kävi hyvin ja siitä että mun veli on miehen paras kaveri on ollut oikeastaan pelkästään hyötyä :) Että ei kannata aina välittää mistään typeristä "säännöistä" että kenen kanssa saa seurustella ja kenen ei :)

Tulipas taas pitkä selitys tästäkin..

Mukavaa päivää kaikille!

Niin ja ihanaa että Misukalla alkanut hiljalleen pieni antaa itsestään merkkejä ❤

13.10.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...