hassu imuote?

huomasin tossa kun sosetta syötin, että muksulla on kielenpäässä ihan ku mustelma?:o  onko ees mahollista? hampaita ei oo vielä, mut oisko tullu jostai lelusta ku järsiny, tai voiko vauva purra ikenillä kieleen vai onko vaa imeny hassusti?:D onko kellään muulla ollu?

11.10.2014
Paula265
Paula265
3 years, 8-month-old toddler

Okei, se on alkanu tässä parin päivän aikana häviämään ja nyt on enää pienen pieni jälki:) Ei oo mitään leluja mikä olisi noin tumma ja ollaan vasta syöty noita keltaisia ja punaisia soseita :) Voisko se olla vaan että ois lelulla vetässy jotenkin kielen väliin, tai jääny ikenien väliin? Tuo kun välillä vähän hassuttelee kielensä kanssa:D

13.10.2014
Paula265
Paula265

Ja kannattaa katsoa myös lelut. Eli onko leluja joista lähtisi väriä?

11.10.2014
carata
carata

Väärä imuote voi tehdä kielenpääs tummemman, mutta sanoisin, että se on hyvin harvinaista ja imuotteen pitäisi oikeasti olla todella väärä silloin. Lapsi ei edes välttämättä suostuisi rinnalle, koska ei imuotteen takia saisi maitoa. Eli en usko imuotteen olevan väärä. Yleensä kielen tummumisen syynä on ruoka/sammas. Sammas on usein valkoista, mutta ruoka värjää sitä. Mitä soseita siis syötät? Mustikka luonnollisesti tekee suusta tumman? Jos kieli tummenee lisää tai alkaa huolestuttamaan sinua, niin kävisin näyttämässä joko neuvolassa tai vaikka yksityisellä lastenlääkärillä. Jos nousisi lämpöä tai tulisi jotain muita oireita lisää, veisin päivistykseen.

11.10.2014
carata
carata

Ei ole moista tullut vastaan mut voihan tuo olla, että on jotain lelua jotenki hassusti järsiny ja kieli ottanu osumaa. Kai kieleenki voi tulla mustelma, ihan ku mihin tahansa muuallekin. Verenpurkaumahan se on.

Mistä se on sit tullu, ni vaikee lähtee arvailee.

En silti usko, että vois imuotteesta olla kiinni. Kyllä sä huonon imuotteen huomaisit omassa rinnassa, sattuu meinaan sen verran jos on huono asento vauvalla.

11.10.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...