lääkäriin vau mitä??

Ampparilla osui eilen illalla paperipalanen silmäkulmaan. Punoitti jo eilen vähän mutta reakoi valoon. Nyt on punasempi.. mutta ihan normaali on muuten. Tutkivainen ja utelias kuin ennenkin.. Ajattelin seurata tilannetta jos vielä huomen illalla on punanen käytän maaanantai lääkärissä. Vai onko se vain ärtynyt ja verisuonet katkennut et ei vaaraa vai kääk.. Auttakaa mitä te tekisitte??

11.10.2014
nki91
nki91

Sellainen julistepaperia ja se vain osu siihen kun vetäsi niin yhtäkkiä itteään kohti. Miehen sylissä oli silloin. Nyt potee huonoa omaa tuntoa. Ja juu juuri ja juuri huomaa et punanen on. Juliste on ihan kokonainen..

Minä seurailen tilannetta.. :)

11.10.2014
nki91
nki91

Paperipala siis osunut lasta silmään ja nyt silmäpunottaa? Mä seurailisin kotona, jollei silmä mene sellaiseksi kirkuvan punaiseksi. Jos kyse on kuitenkin punaisista viituista silmämunassa, niin ne on tuollaisissa tapauksissa normaaleita. Lähtee ajanmyötä. Mutta jos lapsi on tosiaan reipas, jaksaa leikkiä ja ei ole turhaa kiukkuinen, niin kotona vaan :) Oliko paperinpala kuinka iso? Onko mahdollista että sitä olisi jäänyt silmään? Esim.hiekka pitää huuhdella silmästä lääkärissä tai itse, jottei tulehdu...

11.10.2014
carata
carata

No pitää seurata jos pahenee ihan kunnon veren punaiseksi niin sitten.. nyt vain vähän punanen vähän näkyy jo valkoista sieltä läpi.. tällä hetkellä päiväunilla.

11.10.2014
nki91
nki91

Aina ei välttämättä kokoajan kitise joskus voi aristaa silmää jos on naarmu mutta sekin niin lapsi kohtaista miten reagoi. Itse ainakin suosittelisin käyttämään tarkistuttamassa silmän ihan vain varmuuden vuoksi koska kyseessä on kuitenkin silmän punoitus eikä vain silmäluomen punoitus.

11.10.2014
JMJP
JMJP
3 years, 7-month-old toddler

Jos silmäkulma punoittaa niin ei ole hätää. Jos silmä niin en tiiä ;) carata?

11.10.2014
teeko
teeko
2 years, 11-month-old toddler

Se valkoinen vähän punoittaa niinkuin vähän verisuonia katkennut. Ei ole turvoksissa. Noh tarkailen tilannetta että alkaako pahentua. Vettä sieltä vain tuli ja sitäki vain vähän.

Eikös jos siellä haava tai joku naarmu niin huutaisi koko ajan ja kitisi? Ainakin itte ajattelen näin. Katsoin eilen tarkkaan silmän eniten punoittaa tuon ala luomen alta ja silloin olo ihan vähän.. ääää vaikeata tämä..

11.10.2014
nki91
nki91

Veikkaisin että on ärtynyt ja siksi punoittaa mutta kannattaa tarkkailla tilannetta ettei aiheuta tulehdusta. Mut siis punoittaako silmäkulma vai silmä? Jos silmä niin suosittelen käyttämään lääkärissä ettei olisi tullut naarmua silmämunaan tai alkavaa tulehdusta.

11.10.2014
JMJP
JMJP
3 years, 7-month-old toddler

Uppista..

11.10.2014
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...