Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jännittää!

Eli ensimmäinen raskaus kyseessä ja tällähetkellä on laskettu että olisi rv 7+4! Jännittää kyllä todella paljon, jopa pelottaa että onhan kaikki kunnossa. Ensviikolla olis sitten neuvola jossa aletaan jo ihmettelemään että löytyisikös vielä sydänäänet. Innolla odottaen

10.10.2014
babyonboard_
babyonboard_

Täällä olisi ensimmäistään odottava. Kaikki on jotenkin niin outoa, epätodellista ja ihmeellistä. Meillä iloisia uutisia saatiin hetki odotella, joten ensimmäinen plussa tieten senkin takia tuntuu niin uskomattomalta. Nyt odotellaan ensimmäistä ultraa. Jänniä aikoja siis elellään täälläkin :) Onnea kovasti pienestä tulokkaasta.

6.12.2014
lara91_
lara91_

Onnea raskaudesta! :) Ensimmäinen neuvola varmasti jännittää, samoin kuin mahdollisesti ensimmäistä kertaa kuuluvat sydänäänet. Jänniä aikoja elät. Pian raskaus alkaa olemaan ihan oikeasti "totta", eikä vain kaksi viivaa raskaustestissä.

Täältä varmasti löytyy muitakin odottajia, joten nostelen tätä samalla, josko joku huomaisi. Vielä kerran paljon ONNEA! :)

10.10.2014
carata
carata

Onnea todella paljon :)

10.10.2014
napero24
napero24

En ole ensi odottaja,mutta sellaisiakin täältä varmasti löytyy.. Sen vaan haluan sanoa,että älä pety/pelästy jos ei sydän äänet vielä tuolloin kuulu.. Itsellä ainaki aina ruvennut kuuluun aina vasta lähempänä sitä ekaa ultraa tai sitten vasta sen jälkeen.. Eli tossa jossain 10-13 viikon tienoilla..

Toki ne voivat kuulua ja toivon että kuulisit ne,mutta se ei välttämättä tarkoita huonoa jos ei kuulu..

Todella paljon tsemppiä odotukseesi ja jarrusukkia pienelle ❤

10.10.2014
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...