G: Unelmien matkakohde

jos ei olis rahasta eikä ajasta kiinni, niin menisitkö mieluiten a) Karibian risteilylle b) Roadtripille halki USAn c) reilaamaan ympäri Euroopan d) Safarille Afrikkaan e) roadtrip halki Australian ja Uuden Seelannin f) junalla läpi Siperian g) jotain muuta?

10.10.2014
Mummy83
Mummy83

e. Koska oon aina halunnut tehdä sen ;)

11.10.2014
teeko
teeko

Mä olen käynyt kahdesti ulkomailla (siis jos ei lasketa jotain ruotsin ja Viron risteilyä ja tota Norjan puolella ajelua) ja nekin on ollut ns. Pakosta,kun olen ollut työn puolesta lapsen vahtina mukana.. Onhan se ollut tietysti elämys,mutta en kyllä ole kaipaileen jäänyt.. Thaimaassa ja Espanjassa on siis tullut käytyä ja Thaimaasta jäi kyllä hienona kokemuksena norsulla ratsastus (etenkin ku pääsin ihan siihen pään taakse ohjastajan paikalle ettei tarvinut pelkässä siinä tuolissa istua) että en välttämättä vaihtais noita reissuja poiskaan,mutta en kyllä lähtisi uudestaankaan..

eikä kotimaan matkailukaan tarkoita museoiden kiertämistä ja hirveää aikataulutusta.. Sekin voi olla rentoa löhöämistä ja kauniita maisemia ;) kun taas ulkomaan matkailu saattaa olla myös kellon kanssa juoksemista ja museoita yms. Sehän on ihan kiinni siitä miten itse asiat suunnittelee :)

Ja ymmärrän toki myös niitä jotka haluaa ulkomaille.. Sehän on ihan mistä tykkää..

Itse vaan tosiaan pitää kotimaasta ja sielu jää juurikin ennemmin sinne Hankoon tuulen puolen kalliolle,kuin Thaimaan hiekkarannalle ;P

11.10.2014
Vipe
Vipe

Vipe, mullekkaan tuo ruotsi ei ole välttämätön, mutta miehen mielestä tuo retki olis järkevintä tehdä ruotsin kautta. Tiedä sitten syistä :D Tuo reissu on kuitenkin ollut pitkään jo mietinnässä, mutta taidetaan suosiolla odottaa, että lapset kasvaa hieman, ettei automatkat ois ihan horroria. Ihana kuulla, että joku muukin nauttii kotimaan matkailusta. Se kun alkaa olemaan kai jo hieman harvinaista...

10.10.2014
carata
carata

heh, jenkku mä oon sit taas sun vastakohta, koska arkkitehtuuri, kulttuuri ja erityyppinen (hyöty?)liikunta lomalla olis mun juttu, siis niinku surffaus, fillarointi kaupungilla, patikointi jne missä näkee enemmän ympäristöä kuin autosta. Mut en mä lomalla mihinkään kuntosalille menisi.

10.10.2014
Mummy83
Mummy83

Noista valmiista vaihtoehdoista ois tuo roadtrip ehkä osuvin, mutta eniten halluisin käyvä olemassa pitkän aikaa Irlannissa :)

10.10.2014
riu
riu

G, ja melkein sama kuin caratalla,paitsi että vain lapin kautta norjaan ja sinne Nordkappiin sitä aurinkoa katselemaan :)

Muuten kiinnostaisi lähinnä kotimaan matkailu.. Mm. Hanko on ihana kaupunki.. Se on nähty kesällä,keväällä ja talvimyrskyssä.. (Ai että mikä fiilis seistä meren rannalla kun lunta tulee vaakana ja tuuli on niin kova että meinaa ihan poskipäihin sattua) vielä pitäis kai syksy reissu Hankoon tehdä,niin sitten se ois nähty joka vuoden aikana ;)

10.10.2014
Vipe
Vipe

G) Menisin autolla lappiin, sieltä ruotsin kautta norjaan. Reissun ajankohta olisi mieluiten syksy. Norjasta saattaisin haluta vielä jatkaa islantiin tai irlantiin, mutta se varmaan todellisuudessa jäisi tekemättä, koska kahden lapsen kanssa tuo lappi-ruotsi-norja on jo melko riittävä matka.

10.10.2014
carata
carata

Mä voisin lähteä rundaamaan pitkin Eurooppaa. Roadtrip australiaan, uuteen seelantiin ja indonesiaan voisi olla myös kiva.

Ja sit tietysti ihan kotimaan kohteita kiertäen.

10.10.2014
misukka
misukka

hmm..  karibia houkuttelisi muutoin, mutta mun tasapainoelin kärsii kummasti aina laivalla, eli ruotsin risteilykin  tuo mulle kovan meren käynnin maissakin vielä monen päivän verran kotiutumisesta, joten valkkaisin ennemmin tuon roadtripin USAn halki:)

listan ulkopuolelta sitten vielä mainitsisin halun päästä death valleyhin, se hoituisi varmaan roadtripin ohessa kyllä, mutta  bahamat, hawaijit, sademetsät ja sen sellaiset eri nähtävyydet ois ys mikä minnuu kiehtois hirveesti, jos ei rahasta ois puutetta. kävisin venetiassaki vain katsastamasssa huokausten sillan ja pariisissa eiffelin tornin:)

10.10.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...