Perjantaita!

vieläkö vipe on kotosalla vai tuliko lähtö jo?! :) mitäs muut mammat meinaa perjantain kunniaksi puuhailla? meillä siivousta, pakkausta, tytön treenit ja kummipoitsun synttärit, siinä ne oleellisimnat.

10.10.2014
Mummy83
Mummy83

Päättelin Jii asian olevan niin kirjoituksestasi.

 

Meidän esikoinen ollut jo puolisen tuntia mummolassa.

10.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jii, hienoa että sulla ja miehellä säilyi työpaikat.

Ootteko samassa yrityksessä?

Meidän esikoinen jo syyslomalle vievässä junassa.

10.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

päiviä! :) mul on siivous jo hyvällä mallilla, enää imurointi ja moppaus, mut meinasin odottaa et mini herää ettei se herää siihen imurin ääneen. Hän ei valitettavasti ole yhtä sikeä nukkuja kuin siskonsa ellei ole rättikatkipoikkiväsynyt. No, ei nukkunu aamupäivällä et nyt voi nukuttaa pidempään ku tunnin verran, toivotaan ku ilta menee siellä synttäreillä.

Istun kahvitauolla ja listaan matkakassien sisältöä, helpompi pakata ku on ensin listannu kaikki.

Esikko toi koulusta tuliaisena matikan kokeet, niillä oli kaks koetta ollyt tänään ja 20/20 ja 19/20 pisteet. Vika tehtävä oli väärin ja luulen et oli vähän kiirus päästä antaan paperi pois, kun 4-3=3 :)

10.10.2014
Mummy83
Mummy83

vipelle tsemppiä! Jos sä tänään lähdet lenkille ja on supistellut niin voi olla et poika on oikeassa ja vielä tänään syntyy. :)

10.10.2014
teeko
teeko

päivää! Kiva että j.llä on hyviä uutisia! :) nyt kun on huono päivä niin ne piristää :) mua alkoi heti päätä kutittaa kun puhuitte noista täistä! hyi että! ! Meillä meni aamu ihan läskiks ja nyt mennään kaveri kanssa abc.lle kahville niin on tuolla pojalla jotain muuta tekemistä ku kiukuta . Aamulla poika jäi ilman aamupalaa kun heitti murolautasen lattialle. kiukkus muutenkin koko aamun. Eilen se jäi mummille ja papalle ja piti olla yö niin puolen yön aikaan tuli soitto kun poika huusi vaan kotiin. ... isi sitten haki kotiin joka toisaalta oli musta vähän huono juttu. . Koska kyllä se oppi että pääsee aina kotiin nyt ku huutaa. Toisaalta ei niistä kukaan olis nukkunut kun tuo oli aina nukahtanut papan syliin ja herännyt jatkamaan huutoa

10.10.2014
teeko
teeko

todella harmi, ettei ne hyödynnä sun potentiaalia siellä töisdä, kun kerran OLET hyvä työntekijä ja on motivaatiota kehittyä ja yletä, niin miksi ei, en ymmärrä..

kiva silti että jotain muutoksia tulee ja positiivisia sellaisia. Miten te järjestätte lastenhoidon, kun sä matkustat paljon ja mieskin ilmeisesti jonkun verran? vai saatteko aina soviteltua ettette ole päällekkäin reissussa?

10.10.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenia

riun pojulle mukavia synttärijuhlia!

Meilläkii oli tarhan oveen ilmestyny lappu kihomadoista :/ Ei oikein houkuta.

huiskuttimen lomasuunnitelmat kuulostaa hyvältä.

Miekii toivon, et J saa uutta intoa työhön tuon organisaatiomuutoksen myötä.

Mummyn päivä kuulosta tosiaan kiireiseltä.

Mä kirjottelin esikolle aamusta lappua, että saa ruveta keräilee vaatteita iltapäivällä kasaan, kun pakataan sen kamat kasaan. Lauantaiaamuna sit lähtee ukin ja mummin kyydissä kainuuseen viettää syyslomaa. Ko ei meillä muilla lomia ole. Taas joutuu sanoo poitsulle reiluksi viikoksi heipat. Vähän tahtoo nyt se ajatus itkettää. Taitaa olla hormoonit vauhdissa :/ Viimeksi pieni ahdistus iski ovella kun halasi mutta nyt mie vollotan jo päivää etukäteen. Ihan ku tuo ei ikinä tulis takasi.

Meinasin mä käydä neukkulassakii kuuntelee sydänäänet, ettei nuo heikot potkut ole vaan mun mielikuvitustani mutta en ehtiny.

Se olis puoliväli tänään. Jestus sentään. Ihan mahdotonta uskoa.

10.10.2014
misukka
misukka

Huomenta!

Meillä esikoinen lähtee tänään yksin junalla Keski-Suomeen mummolaan syyslomalle. Taksvärkkipäivä maanantaina mummolassa.

Ekaluokkalaisella ensi viikon torstai ja perjantai syyslomaa. Hänen koulussaan ei nyt syyslukukaudella ole lauantaikoulupäivää.

10.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mummy miun ei tarvii olla ees hormoneissa kun mie en kestä semmosia lässyttäjiä sitten ollenkaan, varsinkaan heti aamusta :D Hormoneilla saattoi sen sijaan olla jotakin tekemistä sen kanssa ku maailma romahti ku isimies toi toissapäivänä kaksi kiloa muikkuja kotiin. Koska siis MIUN ei tehny niitä yhtään mieli :D Ja siis voi morjens tosissaan jos teijän tyttö sais täitä, se ei käy ihan niin helposti ku meijän tenavien ohuitten hiusten kanssa X) Nooo, hyvin teillä on jo ilman pärjätty, taitaa päiväkodissa olla hirveen paljon yleisempiä ku koulussa :)

Vipe siun päivän suunnitelmat on miun mielestä kyllä just passelit! Ja se vauva kerkee vielä hyvin syntymään tänään, niin ku se poika suunnitteli. Mutta jos sitte mieluummin sen pelin jälkeen? :D

Jii, tuo organisaatiomuutos taitaa oikeestaan ollakin hirveen hyvä juttu! Sie olit uusia tuulia vailla, ja tuolleen sie niitä nyt sitten sait. Jos se innostus työhän löytys taas uudella tavalla tuon myötä :)

10.10.2014
riu
riu

Jii, aiheuttiko miten suuria myllerryksiä tuo organisaatiouudistus? mut hienoa että molemat saitte pitää työnne :)

no vipe, päivä on vielä pitkä. ja jos sille veljellesi meinast puhua, niin tsemppiä siihen keskusteluun :)

10.10.2014
Mummy83
Mummy83

hehe, riu ollaanko sitä kärttysiä hormonihirviöitä? ;) ei vaineskaan.
huomenna lähdetään, mut käydään minin kans aamu-uinnilla ja siitä sit noukkastaan esikko kotoa lennossa ja lähdetään, ni parempi pakata ja lastata auto tänään :)

huiskutin ihan vaan sukulaisia ja kavereita meilläkin, ei mitään ihmeempää. Tyttö odottaa niin kovasti mamman näkemistä et luulis et edellisestä kerrasta on puoli vuotta aikaa, vaikka mamma syyskuun alussa just oli täällä.

mä taas pelkään noita täitä. Siis ei ne kihomadotkaan houkuta, mutta jos tuo esikko joskus täitä onnistuu samaan ni voi morjens, ku ihan normikampaaminenkin on yhtä €%&*& huutoa ni täikammalla vielä mukavampaa, kuvittelen. Toivotaan riu ettei teille tuu kumpiakaan.

10.10.2014
Mummy83
Mummy83

Mummy,yhtenä kappaleena vielä ollaan,vaikkakin yöllä heräsin kun muutama kipeähkö supistus tuli,mutta eipä niistä mitään sitten kehkeytynyt ;) Teillä onkin paljon tälle päivälle.. Hauskoja synttäreitä ja hyvää syysloma reissua!

Huiskuttimelle myös hauskaa mökkireissua ja mukavaa lomailua..

Poika antoi nukkua puol ysiin ja katselee tossa nyt dvd:ltä junia,niin saan itse vähän pötköttää ja rauhassa heräillä päivään :)

Tänään ei ole muuta suunnitelmaa kuin lätkäpeli illalla.. Päikkäri aikaan ajattelin laitta pojan rattaisiin ja käydä lenkillä.. Muuten varmaan vaan oleillaan,ehkä vähän järjestelen noita kaappeja jos innostun,mutten ota paineita mistään :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

10.10.2014
Vipe
Vipe

tgif! Siinä ne päällimmäiset tuntemukset :D Tosin eipä viikonloppunakaan niin kauheesti oo lepoa tiiossa, mutta kai se siitä? Kerrankos sitä juhlitaan :D Ja eihän tässä oo ku reilu viikko niin päästään taas kylpylään "lepäämään" :D

Mie tässä vein lapset maailmalle ja nyt mietin että tekiskö vähän kouluhommia vai siivoisko. EN oo vielä osannut päättää :D Hitsi vie pienimmän päiväkodissa oli eilisaamuna lappu että päiväkodissa kihomatoja, illalla isimies kävi pojan kotiin ja kerto että siellä on myös täitä. Oikee jackpot X) No jos valitsemaan pääsee niin ottasin mieluummin ne täit, mutta pärjään ilman niitäkii oikein hyvin. Ja tänä aamuna se samperin harjoittelija yritti tulla taas lässyttämään, mutta ku näki miun ilmeen ja kuuli takaisin sanotun huomenen niin luikki karkuun. Onneksi :D

Mummy joko työ tänä iltana lähette reissun päälle?

10.10.2014
riu
riu

Huomenta
Meidänkin pitäs pakkailla :)Ihanaa kun slkaa syysloma,varsinkin tuo ekaluokkalainen tuntuu olevan loman tarpeessa:/Mökillä käydään reissu ja muuten rentoudutaan kotipiireissä,kavereitten kanssa sovittu treffejä yms:)

10.10.2014
huiskutin
huiskutin

up

10.10.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...