Allergia

Hei. Minulla on vähän tyhmä kysymys, mutta pakko kysyä. Minulla on nyt 3viikon ikäinen vaavi kotona. Vaavi saa äidin maitoa. Imetykset ja syötöt teen yleensä makuuhuoneessa sängyssä. Nyt mieheni on saanut allergisia oireita öisin. Hänellä kutiaa iho ja hengenahdistuksia on öisin sängysdä. Kun siirtyy sohvalle nukkuun niin oireet helpottaa. Nyt kysynkin voiko mies eli lapsen isä reakoida äidin maitoon tai olla sille allerginen? Voiko haju aiheuttas allergiaa tai jos maitoa on sängyssä voiko aiheuttaa kutinaa?

9.10.2014
siiri16
siiri16
3 years, 9-month-old toddler

Juu en minäkään ole moista kuullu. mutta alkaa jutut oleen vähissä. kaikki olen käynyt katosta lattiaan läpi pessy, puunannu, tuulettanut, vaihtanut nyt lähti petari ja tyynyt vaihtoon ja saa nähä miten käy. nyt hokasin et päiväpeion otin varastosta ja nyt laitoin sen pesuun ja toivon et syylinen nyt ois poistunut keskuudesta. kun olen nämä vaihtanut ja päiväpeiton pessyt.

9.10.2014
siiri16
siiri16
3 years, 9-month-old toddler

Mun mielestä tuo on aika mahdotonta, mutta en mä päätäni pantiksi laittaisi. En kyllä ole koskaan kuullut, että joku aikuinen olisi äidinmaidolle allerginen....

Onko teillä vauvan myötä tullut jotain uusia pesuaineita tai uusia tavaroita makkariin? Onko jotain käytettyjä, joissa voisi olla esim.kissan/koiran/ym eläimen karvaa? Kannattaa miettiä alkuun vaikka noita vaihtoehtoja.

9.10.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...