TORSTAITA!

Ja taas on viikko kääntynyt loppu puolelle.. :)

9.10.2014
Vipe
Vipe

kiitti maarua! täytyy googlata ja tsekata :)

9.10.2014
Mummy83
Mummy83

Mukavaa, että maaru löytänyt hyvällä hinnalla kunnon peiton ja tyynyn.

Mä jäin miettii noita värijuttuja. Lähes ainoa väri jota en pojalle laita, on vaaleanpunainen tai fuksia (vaaleanpunainenhan sekin on loppupeleissä). On ollu oranssia ja violettiakin. Yhdet violetit housut alko oikein harmittamaan aikanaan kun oli niin makeet mut sit siellä oli joku pinkki röyhelö joka paljasti et on tytön vaate. Siitä en päässy yli.

Eli mullaki vaatteen tyyli ja kirjonta vaikuttaa enemmän ku väri. Pojalle en laita glitteriperhosia tai semmosta missä kirjottu johkii takataskuun "girl". Ja ne röyhelöt, ne ei sovi pojalle.

Anoppi ja appiukko kävi tuossa pikaiseen pyörähtämässä. Nyt on siis anopille valaistu tätä odotushommelia.

Esikko korjaa läksyjään kun oli tehnyt ihan hassusti. Enkä kyl ihmettele. Sai iteki vähän miettiä että mikä homman juju oikein oli. Ihan järjettömiä joskus noi kakkosluokkalaisten äidinkielen tehtävät. Ei voi ku pyörittää päätään.

9.10.2014
misukka
misukka

Oi kuin hyvä että maarua tulit noista peitoista puhumaan! Meillä eilen illalla tehtiin päätös että peitot on uusittava. Edelliset on tues kuinka vanhat. Ukko otti tuon aikanaan lapsuudenkodistaan mukaan ja se on ihan entinen. Mun on "vaan" 10v vanha. rikkikin vielä... En vaan millään osaa päättää millaiset peitot hankkis. Ukko tarvis jonkun pitkän kun aina valittaa et peitot on liian lyhyitä ja aina sillä on liian kuuma tai kylmä. painava olis kuulema hyvä. Mä haluan painavan kun jalat ei muuten rauhoitu ja muhkean ja lämpimän. Mut untuva meillä ei käy tai ukko menee tukkoon :( ukolla on hyvä tyyny. Ostin sille lahjaks viime jouluna mut mun on pitänyt itelleni hankkia uus tyyny jo pari vuotta. . Nyt aion satsata koska en tiedä milloin on seuraavan kerran siihen mahdollisuus. Mut en tiiä mistä lähteä edes etsimään hyviä :D

9.10.2014
teeko
teeko

moikka!  

kummipoitsulle käytiin keskustasta hakeen lahja ja hitsi vie kunnen muistanut että nyt on hullut päivät, oli stockka pikkuisen täynnä populaa. mut lahja löydettiin ja ohikulkumatkalla löyty kengätkin, mitkä mahtuu jalkaan. Jos ei tarttis kodin vankina enää olla. 

maarua, minkä merkkinen peitto se oli minkä hankit? kuullostaa hyvältä, mun tarttis kattoo kaikille kolmelle uudet peitot. Mä oon tykänny untuvapeitoista kun ne säätelee kans aika hyvin, nukuin koko kesänkin untuvapeitolla :D Mitä muhkeampi, sen parempi.

jännä nähdä sit vipe syntyykö ens yönä, aamulla vai illalla, mulla on täysi usko että sun poitsu oli oikeassa syntymäpäivän suhteen :)

carata, mä en miellä sit taas vihreää poikaväriksi ollenkaan, tykkään itse hirveästi vaalean ja kirkkaan vihreistä, semmoinen oikein sammalen vihreä ei iske mut muut. Ja olen myös molemmille tytöille hankkinut vihreitä vaatteita. Mallista se melkein enemmän on kiinni onko tytön vai pojan vaate. Ja vauvoilla ei mun mielestä mitään väliä, jos joku vähän poika/tyttömäiseltä vaikuttaa niin kompensoi sitä ala/yläosalla. No, röyhelöbodya en välttämättä pojalle pukisi, mut muuten :)

9.10.2014
Mummy83
Mummy83

Caratalle jaksamista remppaleskeyteen. Pian tuokin palkitaan kun pääsette uuteen rempattuun kotiin. :)

Hyvä, että laittoivat teeko teidät ultrajonoon. Ja toivotaan todellakin, että olisi tuosta lääkärin mainitsemasta kyse.

Meidän isännällä on kans semmonen kuolleen pulssi, ettei tosikaan. Saa oikeen vartoilla, et koskahan löis taas. Syke jossain 40-50 välillä. Ja meikäläisen kipittää tällä hetkellä tuplanopeudella :D

On muute ihan hitokseen tylsää mulla täällä. On mulla hommia mut tylsiä sellasia. Sit ens viikosta alkaa taas kauhee hoppu ja hulina tietty ku toi pomo kotiutuu.

9.10.2014
misukka
misukka

ja srallalle tsemppiä huomiseen! !!

9.10.2014
teeko
teeko

caratalla on samat värit pojulle kuin mulla :) on vaikeaa löytää niitä :) jaksamista remppaleskeyteen! Onneksi se on kohta ohi♥ voi tuvitus! Onneksi huomasit ajoissa! ! Meillä oli lääkäri nyt joka laittoi lähetteen ultraan kun selkeä ääni kuuluu :( MUTTA vois kuulema olla kun tuolla oli alhainen pulssi (en kysynyt mikä) että on niin vahva sydän et pumppaa kerralla niin hirveällä voimalla sitä verta liikkeelle et se ääni kuuluu. Se on lapsilla kuulemma yleistä jos on vahva sydän koska rinnassa ei ole rasvaa vielä joka estäisi sen ääneen kuulumisen. Toivottavasti näin on. Pojan papalla, joka on siis kopio oikeesti tuosta pojasta, on leposyke alle 50 koska sillä on niin vahva sydän. . Joten elän siinä toivossa et johtuu siitä. syytä suuren huoleen ei kuitenkaan kuulemma ole, koska tuo on ihan älyttömän aktiivinen, vahva ja todella hyvin motorisesti kehittynyt. Näin ei kuulemma ole jos on joku "oikea" sydänvika. Mutta toki tässä nyt hieman jännitetään sinne ultraan saakka johon menee aikaa, koska kiireellisenä ei lähete mene kun kaikki on muuten niin hyvin :)

9.10.2014
teeko
teeko

Remppaleskeys on tosiaan ollut rankempaa kuin luulin. 19.9. alkaen ollaan oltu nyt erillään ja kyllähän se on ikävää tuottanut, vaikka silloin tällöin ollaan ohi mennen nähty. Tyttö kyselee isäänsä ja onkin melkoinen papupata aina kun häntä näkee. Onneksi kuitenkin paikat uudessa kodissa alkaa olemaan valmiina ja pian kylppäriäkin päästään jo levyttämään ja laatottamaan. Huh. Sitten on aikaa ollan yhdessä :)

Poika on tosiaan muutaman päivän päästä 8kk ikäinen ja on nyt kahden hampaan omaava pieni mies. Niitä tuo kokeilee sitten vaihtelevasti rinnalla ollessaan ja syöminenhän loppuu sitten siihen. Kaippa tuo joskus sen ymmärtää lopettaa. 

Kirpparilta löytyi vaatteita minulle ja tytölle. Poikien vaatteiden suhteen olen kai kamalan tarkka tai sitten kukaan muu ei osta lapselleen sellaisia, joita minä pojalleni kaupasta kannan. Vihreä ja ruskea on mielestäni poika värejä, ei niinkään sininen. Tytöllekkin kyllä ostan paljon ruskeaa, kun mä siitä aika pitkälti tykkään :)

Täällä on taas tapahtunut kamalasti, mutta nyt täytyy lopetella, kun taitaa olla tyttö herännyt päiväunilta :S

9.10.2014
carata
carata

katsotaanko se nyt jo sitten ultralla vai tekeekö tämä lääkäri tarvittaessa lähetteen ultraan vasta?

9.10.2014
Vipe
Vipe

Oi ei,se tärkein jäi.. Teekolle ja pojulle tosi paljon tsemppiä lääkäriin!! Pidetään peukkuja että kaikki kunnossa ❤❤

9.10.2014
Vipe
Vipe

Äläs Teeko maalaile piruja seinälle ;P Vaikka tosin poika veikkas kyllä että vauva syntyy 10.10. Kerta 5. päivä sanoi että "viis yötä" kun mietittiin että kauankohan menee että vauva tulee ;) Mutta ehkei haittaa että nukkuminen jää,jos sais vauvan syliin,eikä tarvis yli ajalle odotella :)

Riu hienoa että olet saanut opiskelut hyvään pisteeseen :) Meillä noi pojan pistokset on kerran viikossa aina tällei torstaisin..

Sralla katsotaan aikooko poika toimia herätyskellon sijaisena vai antaako nukkua.. Oot sentään suht hyvissä ajoin aloittanut kokeisiin valmistumisen,kun et ihan vikaan iltaan jättänyt ;P Paljon tsemppiä huomiselle,sekä kokeeseen että treffeille..

Tuvituksen perheelle paranemista ja huonosti nukkuneille jaksamista päivään..

Misukka,toivotaan että sitten huomenna tosiaan pääset vähän tasoittaan tilannetta ja livahtaan ajoissa kotiin..

Ai niin ja caratalle tsempit remontti leskeyteen.. Onneksi tuo on sentään väliaikaista ja kohta pääsette muuttamaan yhdessä uuteen yhteiseen kotiin.. Järjestätte sitten aikaa toisillenne :) Toivotaan ettei enää mene pitkää aikaa..

9.10.2014
Vipe
Vipe

Huomentapäivää

Meillä kuopus pomppi kuuden aikaan ilmottaa, et hällä on kakkahätä ja tartti könytä vessaan sen kaveriksi. Mut on se ihanaa kun sen maha toimii. Ihan nyt kuukauden päivät kai toi masu toiminu "normaalisti" eli päivittäin tulee tuutista tavaraa. Jopa useamman kerran päivässä. Kyllähän tuo reilun 3 vuotta panttaskin. Eli jippijaijei!

Kiva, et Vipe saa huomiseksi rauhallisen aamun.

Toivotaan, että tuvituksen perheessä sairastelu helppais. Hyvä, että lapset jo voi paremmin.

riu ollu tosiaan ahkerana. Eikä tuo srallan tahtikaan kovin hitaalta tunnu. Huh sentään.

Mulle iski hikka. Voe räkä! Pompin tässä penkillä nyt sitte ko hyppyrotta.

Alotin aamuni rakennusvalvonnassa, sit lueskellu ja kirjotellu sähköposteja. Ja kohta lounasta. Mitään en siis oo tälle päivälle saanu aikaiseksi.

Eilinenkin venähti kun Itella saapui minuuttia vaille 5 tuomaan pakettia. 12-16 välillä piti tulla. Ja mie niin toivoin, että oisin päässy karkaamaan vähän etuajassa ja kuluttaa noita päivien venähdyksiä pois. Sen sijaan tuli puoli tuntia ylitöitä.

Jospa huomenna ottais ajoissa hatkat. Esikkokin kun lähtee syyslomaviikoksi taas mummin ja ukin hoteisiin kainuuseen. Meinasivat sen jo perjantaina viedä mutta en anna ko lauantaiaamuna aikasintaan.

9.10.2014
misukka
misukka

Huomenta! silmät painaa kun poika taas ramppas yön meidän sänkyyn ja takas. . No, kyllä se tästä. On joku läheisyys vaihe menossa. . tuvituksrlle nyt paljon tsemppiä! Tuo sairastaninen on tosi ärsyttävää. . . Niinhän sä vipe suunnittelet et nukutte ja lepäätte mut silloinhan sitä lähdetään synnyttää ;) mulle siis kävi just niin. . Meillä tänään ip pojun lääkäri sen sydämen virtausäänen takia Ja jännittää kyllä :(

9.10.2014
teeko
teeko

Riu, mie toiveikkaasti aattelen, että jos meidän tyttönen toisen ikävuotensa aikana oppisi käymään illalla ajoissa nukkumaan.

Unikoulua en koe hänen tarvitsevan. Itseäni en myöskään koe väsyneeksi, vaikka olenkin väsynyt. Eilenkin iltapäivällä nukuin tytön kanssa.

9.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hojohojo!

Tännää on kotipäivä kun sain eilen kirjotettuu opparin suunnitelman loppuun ja nyt aamusta tekasen sille powerpointin. Sitten ois tehty :) Päivällä on pojan hojks koululla ja sen jälkeen pitänee käyvä kaupassa ostamassa juttuja pojan synttäreitä varten. Tylsästi päädyn nyt voileipäkakkuun, mutta kai sitä ennen syö ku selkäänsä ottaa :D Ja sitte vois tehä pesto-vuohenjuustotuutuja ku meijän tyttö rakastaa niitä :) Illalla pitänee vähän siivoilla ettei kaikki hommat jää huomisillalle... Mie sitten rakastan sitä siivoomista! Not.

Tuvitus työ ootte sairastanu jo pienen ikuisuuden. Toivottavasti tuo siun tauti taittuu nyt heti, kun eihän tuommosta kotiarestia jaksa kukaan.

Vipe hyvä että saat huomenna sitten sentään vapaapäivän, siulla ku tuntuu olevan joka päivä jotakii ohjelmaa :D Miten usein sen siun pojan on käytävä piikillä?

Carata varmaan vähän pöhköö kun ei kerkee näkemään, mutta toisaalta se omaan kotiin pääseminen sitten lähestyy :) Ja mites se vauva nyt tuolleen? Toivottavasti kerkeet ottaa pienet tsemppiunet päivällä :)

Pekkajamatti, sie se et liian pitkiä unia kerenny ottamaan myöskään. Aika yökukkuja taitaa olla tuo teijän tyttönen :)

9.10.2014
riu
riu

Meillä meni tytön kanssa pitkään, että nukahti yöunille, yli puolen yön.

Normiherätys mulla oli taas tänään 5.50.

Esikoisen herätin tänään vasta 6.30, hänellä koulupäivänä museotutustumista ja liikuntaa valitsemassaan kohteessa.

Keskimmäinen suunnitteli myös heräävänsä samaan aikaan kuin isoveli, herätin kuitenkin vasta seiskalta, kuten muutenkin torstaisin. Keskimmäinen söi aamupalan ja pukeutui reippaasti.

Tyttö heräsi 7.30.

Mukavaa päivää kaikille.

9.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta. Meillä tänään kirpparipäivä ja varmaan tarkoitus myös ulkoilla. Yö meni aivan hullusti, kun poika haluai tissiä sen 4-5 kertaa. Lisäks on alkanut puremaan, joten tissittely loppuu aina heti siihen, kun puree. Mutta joo... Meillä ei mitään kummallista. Miehellä ollut nyt 3 vko vapaata ja ei olla nähty juuri yhtään. Hän kun tekee siis remonttia uudessa kodissa....

9.10.2014
carata
carata

Lähti vähän liian aikasin..

Niin siis mitäs muille torstai tuo tullessaan?

Mukavaa päivää kaikille!

9.10.2014
Vipe
Vipe

Huomenta!

Täällä hyvin nukuttu yö taas takana,vaikka illalla oli jotenkin levoton olo eikä meinannut uni tulla :)

Tänään ois taas neuvola,jossa samalla pojan pistos tai pojan pistos jossa samalla mun neuvola,ihan kumminpäin sen nyt sitte ottaa ;) Sitten siitä kerhoon,jonka jälkeen kotiin syömään ja päikkäreille :)

Sitten pitäis kauppaan mennä kun mies tulee töistä,kun ammottaa toi kaappi aika tyhjänä..

Huomenna onkin sitten taas "vapaa päivä" eli ei ole kerhoja,eikä edes fysioterapeutti tule,joten voidaan nukkua ihan ilman että tarvii laittaa kelloa soimaan tai lähteä aamusta mihkään :)

9.10.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...