it feels so good:)!

Mun on pakko päästä hehkuttaan, miten nyt tuntuu kaikki menevän putkeen:) ensinnäkin, toinen likoista sai sairaskohtauksestaan nyt tulokset, ei ollutkaan epilepsia, joten sai ajolupansa vihdoin takaisin. toinen tyttö taas ilmoitti eilen muuttavansa lähiaikoina kihlattunsa kera takaisin meille kotia,  ootan innolla:)!   kolmas ilon uutinen oli se, että saatiin järkättyä lastenhoito, joten päästään helmikuussa reissuun. eilen varasin matkan thaikkuihin, joten sitä aiemmin kokemata alkaa vähän matkakuumetta pukata:) kaiken lisäksi mun veli oli tänään mun apunani kotona aamusta saakka, ja sisko saa kohta esikoisensa, jännitän sen puolesta:) JA kaiken lisäksi. Mie onnistuin tekemään ruskeakastikkeen:D!!  ekaa kertaa kymmenen vuoden harjottelun jälkeen! JES!!

8.10.2014
Blanco
Blanco

Hyvä blanco!!! :D ehkä mäkin kokeilen laittaa enemmän sitä voita :D ihania uutisia kyllä kaiken kaikkiaan ♥

8.10.2014
teeko
teeko

No onpas hyviä uutisia kerrakseen :) Kiva juttu!

Kerrankii asiat sujuu mallikkaasti.

8.10.2014
misukka
misukka

jaa, lisäsin aivan saakutisti voita pannulle:D  ja sit kun se näytti jo kastikkeelta, niin annoin kuitenkin vielä kiehuskella kattilassa vartin.  ei se vielä mitään superia ollut,  mutta nyt maku jo muistutti kuitenkin ruskeakastiketta enempi kuin sitä hikistä sukkaa:D

8.10.2014
Blanco
Blanco

No miten sä sen kastikkeen sait onnistumaan?=) kivoja uutisia noi muutkin mut toi kastike on ihan superia! Onnittelut!!=)

8.10.2014
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...