Aamuketju

Reipasta huomenta.

8.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihana huomata että suurella osalla porukasta mennyt vähintään kohtuullisesti tai hyvin.

Lähiaikoina synnyttäville voimia. Meidän tytön syntymäpäivä lähestyy. Siksi synnyttäminen minullakin mielessä.

8.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ihana kuulla maarua että niitä hyviä puolia löytyy tuon kaiken keskellä! ♥

8.10.2014
teeko
teeko

Kiitos maarua ja ihana kuulla että lääkkeet ovat tehonneet eikä aiheuttaneet vain kahta kauheampaa oloa.. Ja mukavaa yhdessä oloa sinulle ja miehellesi.. Monesti parasta onkin vain lähekkäin olo ❤ Ja toistenne läheisyyttä nyt varmasti tarvitsettekin..

8.10.2014
Vipe
Vipe

Huomenta päivää! tallille vaan tänään ja yksi koneellinen tarvis taas pestä pyykkiä. . Ehkä rautakaupassa käydä ja koiralle hakee ruokaa vettä tihuttaa. lastenlaulut soi :) mä toivon teille hyväunisia vauvoja! Mä en varmaan koskaan unohda sitä väsymystä ja ärtyneisyyttä ja lamaantuneisuutta päivisin kun poika heräsi sen 10krt yössä mahakipuihin :( en toivo kenellekään samaa. Meillä alkoi kerran yössä heräilyt nyt taas kun poika siirtyi isompien sänkyyn. kömpii meidän väliin yöllä mut onneks jatkaa unia tyytyväisenä ni saa ite nukuttua. . Tosin usein nyt kuorsaa niin kovin ettei kukaan muu saa nukuttua ; D

8.10.2014
teeko
teeko

Onnistuuko koulutehtävien teko tunnelmoiden riu? Vai menneekö siihen tunnelmointiin kaikki energia?

8.10.2014
misukka
misukka

Huomenia

Mä alotin työpäivän tänään puolisen tuntia etuajassa kun menin suoraan työmaalle käymään.

Itella uhkasi tuoda taas paketin 12-16 välillä eli kauhiasti ei tänään tarvii enää liikkua.

Esikolla on tänään meno kaverisynttäreille. Isäntä saa hoitaa sen kuskauksen ku ne alkaa viideltä.

Jaa vipe on saanu nukkua hyvin yönsä tähän asti. Mä oon jo alottanu yöheräilyt ku pittää pitkin yötä juosta vessassa :/

Mut niin se vaan on, et aika kultaa muistot. Unohtuu tuommoset yöheräilyt ja muut. Ainaki ne pahimmat hetket. Muistaa toki et sellasta ollu mut ei o kovin tarkkoja muistikuvia.

Musta tuossa pitkässä ikäerossa on kyllä ehdottomasti parasta ollu se, et joku 1-2v uhma joka tuntui maailmaa kaatavan kamalalta esikon aikaan. Siihen osaa toisen kanssa suhtautua huumorilla. Musta kuopuksen eka uhma oli lähinnä söpöä. :) Ja nyt ku tuo 3,5v tänttäröittee joskus tiukastikii ni ei tunnu läheskään niin kauhealta ku esikon aikaan. Osaa laittaa asiat mittasuhteisiin ja ymmärtää lastaki paremmin. Että mitä siellä pienessä mielessä liikkuu. Pienemmillä ikäeroilla ei ehkä ehdi hengähtää välissä samalla tavalla. Sopivasti ko osuu, ni yksi lopettaa ja toinen alottaa. Ei hetken taukoa.

Ehtisiköhän ja jaksaisiko illalla käydä kasvimaata kurkistelemassa. En oo ainakaan kuukauteen käyny ees pyörähtämässä. Isäntä väitti, että olis keltasia kurpitsoita kasvanu...

8.10.2014
misukka
misukka

Meillä se on ollu aina viikko, hassua että muualla ei. No hyvä että tytön koulussa saa kokonaisen viikon, niin se vähän jo tuntuukin lomalle :)

Nyt mie tulin työmaalle, avasin koneen ja heti ekana hommana sytytin kynttilän jonka toin itelleni mukana. Paljon kivempi tehä nyt hommia :) Kuhan vaan sais alotettua :D

8.10.2014
riu
riu

joo ensi viikko. Itseasiassa täällä on normisti vain to-pe syyslomaa, mutta tytön koulussa viikko, kun aloittivat päivän aikaisemmin ja tekevät kaks lauantaita. Toinen on nyt lokakuussa, hurjat 3h, 9-12. Ja toinen on helmikuussa.

8.10.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta :)

No mie oon ainakii varautunut taas nukkuvaan vauvaa, jos uusi tulokas yrittää heräillä yöllä niin mie palautan sen viallisena kappaleena :D Toivotaan että Vipellekin sattuu nyt hyväuninen yksilö :)

Meillä havahduin yöllä siihen ku poika tuli viereen ja hivutti jääkylmät varpaat miun viereen... hrrr.... Aamulla sitten vasta kahoin että kumpi poika se oli :D Ihan hyvä että tuo pienempi, koska isommalla oli vaippa fuskannut yöllä ja mie pääsen tännäänkii pesemään lakanapyykkiä. Ihanaa eli ei. Kohta pyyhällän työmaalle kirjottamaan koulujuttuja. Ei jaksais millään, mutta pakkohan se on että saa joskus vaikka valmista. Siinäpä oikeestaan onkii ne tän päivän kuviot, tää elämä on aika yksioikoista meillä :D

Mummylle siivousintoa, se siistiin kotiin takas tuleminen on reissun paras hetki. Otat vaan todistusaineistoksi kuvat että miten siistiä lähtöhetkellä oli :D Miehelle vähän paineita :D Vielä ku vaihat puhtaat lakanat ennen sitä niin voi pojat ku on ihanaa :) Teillä on siis ens viikko jo lomaa?

Huiskuttimelle kivaa kerhoilua! Meijänkii pitäs käyvä kaupassa, mutta lähinnä vaan leipätäydennystä. Kohta pitäs ostaa jo synttärievästä... Voi mamma mia X)

8.10.2014
riu
riu

onhan se totta et vauva-aikana kun heräilre öisin, ni nukahtaa heti. muistaskseni siihen vaikutti joku hormoni? kun sit taas "normi" tilanteessa jos herää, niin ei nukahda niin nopeasti uudelleen.

meillä mies jää kotiin, lähdetään tyttöjen kans viikoksi pois, joten en siitä siististä kodista tiedä, mut kun mies sina väittää että hän ei sotke tai siivoaa omat jälkensä, ni tälleen on hyvä osoittaa et pitääkö paikkansa ;) Aika usein käy niin että takaisintulopäivän aamuna soittaa mulle ja kysyy että mihin aikaan olette tulossa ja toteaa et täytyy ehtiä siivoamaan sitä ennen ;)

8.10.2014
Mummy83
Mummy83

Meillä esikoinen nukkui ihan vauva ajan "normaalia" pidempiä pätkiä,mutta sitten ne pätkät ei siitä pidentynytkään samaa tahtia,vaan heräili vielä yö imetyksen loputtuakin.. Tosin tässä ajassa kerennyt jo unohtuu että monestiko heräsi ja ainakin oman muisti kuvan mukaan ei silti valvottanut vaan nukahti helposti uudestaan.. No sitten kun alkoi näyttää että alkaa yönsä nukkua,niin alkoi noi reuma kivut ja silloin valvotti enempi,koska huusi kipua eikä oikein mikään muu auttanut kuin kanniskelu ja pahinta se oli silloin kun ei vielä tiedetty mikä vaivaa.. Sitten kun saatiin jatkuvana menevä särkylääke,niin alkoi vähän hellittää ja kun tulehduksia saatiin kuriin niin tuli kokonaiset yöt,mitkä oli ihan luksusta.. :) Eniten ehkä jännittää yö heräily siksikin että nyt kun poika nukkuu yönsä,niin jos jonain yönä joutuukin herään,niin aamulla tuntuu tosi väsyneeltä ja että oisi nukkunut monta yötä huonosti.. Eli joko aika on tosiaan aiheuttanut sen että on unohtanut että on ollut väsynyt tai sitten on tosiaan niin että yö herääminen on pahempaa satunnaisesti,kuin sillein että siihen on tottunut kun se on joka öistä.. :) Elikkäs äkkiä ne valvomiset yms. Unohtuu pienemmälläkin ikäerolla :)

huiskuttimelle hauskaa kerhopäivää..

mummy,reissusta on kyllä paljon kivempi palata siistiin kotiin kuin että heti ovella joutuisi huokaseen,että täälläkin pitäis siivota :)

8.10.2014
Vipe
Vipe

Mut on kyllä yllättänyt tän kolmannen kohdalla, kuinka vauva voi valvoa pitkään tyytyväisenä.

Kuten Mummy totesit isosta ikäerosta, olen ainakin unohtanut keskimmäisen lapsen kanssa valvomisen.

Esikoisen kanssa valvoin jonkin verran.

Täydellisen äidin roolista esikoisen ajoilta olen jo päässyt eroon.

8.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

huomenta! toivotaan vipe, että pikkuinen on hyväuninen. mua jännitti sama asia,, etenkin kun esikoinen oli ihan mahdoton yöheräilijä. Iloitsin jo kun mini nikkus kunnolla alusta saakka, mut sit 4kk tienoilla alko tää tuttirumba, hyöriminen ja hampaidenteko. Hoen itselleni et 8kk tienoilla se helpottaa, enää reilu kuukausi ;)

se hyöty isosta ikäerosta on, et on tajunnut uhmien yms kanssa että vaikka ne just sillä hetkellä tunuu mahdottomilta ja kestävän ikuisuuden, niin jälkikäteen, kun se on ohi, huomaakin että se oli muutaman viikon, kuukauden kestävä eikä suinkaan pysyvä olotila. Esikoisen kans tuskaili niin näitä vauvajuttuja, mut nyt osaa ottaa paljon lunkimmin :)

Voihan se olla pienellä ikäerollakin sama asia, en tiedä kunnei ole kokemusta, mutta tässä on ehtiny kuitenkin hengähtää vauva ja taaperoajoistakin monta vuotta.

meillä ei yllättäen ole tänäänkään mitään suunnitelmia. siivous jatkuu, eilen kuurasin perusteellisedti vessan ja kylppärin viemäreitä myöden, pesukoneen kaikki mahdolliset luukut ja pyykkäsin. Nyt pyykätään lisää ku vaihdoin lakanatkin eilen. Ja pitäis järkätä paikkoja vielä lisää,meinasin perjantaina vetästä imurilla ja mopilla ja pölyt, ni voi hyvillä mielin la lähteä syyslomareissuun :)

8.10.2014
Mummy83
Mummy83

Itse onneksi osaa jo viidennen kohdalla suhtautua niin,että ei heräily loppuelämää kestä:)Viime yönä vaavi yllätti ja nukkui melkein 6h putkeen,ite heräsin kun tuntu että rinnat räjähtää maidosta:)
Kerhoon mekin nyt suunnataan ja jääkaappiin haetaan täytettä kun ei ole kuin valo siellä:)

8.10.2014
huiskutin
huiskutin

Jep,vähän jännittää miten taas tottuu yö heräilyyn,kun on juuri tottunut siihen että saa nauttia kokonaisista yö unista ;)

8.10.2014
Vipe
Vipe

Tervetuloa uusi arki uuden vauvan kanssa, eikö niin Vipe?

Täällä olis käynti postissa ja ehkä kaupassa. Kirjastossa pitäisi myös pyörähtää tällä viikolla.

8.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!

Täällä myös hyvä yö takana,vaikka niin onneksi yleensä yöt onkin hyviä.. Vielä.. Pian saa taas aloittaa yö heräilyn..

Tänään on avoin kerho aamupäivästä ja muita suunnitelmia ei sitten olekaan ainakaan vielä,mennään taas sen mukaan mitä huvittaa sitten päiväunien jälkeen tehdä :)

Mukavaa päivää kaikille..

8.10.2014
Vipe
Vipe

Lapset koulussa, mies töissä. Tyttö nukkuu sylissä. Hyvä yö takana meillä.

Mitäs muille?

8.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...