G: Matkavakuutus?

kun oli lasten vakuutuksista ja liitoista puhe, niin onko teillä oma matkavakuutus vai luotatteko liiton tarjoamaan vakuutukseen? mä en ole itse edes tutustunu tuohon liiton versioon, mut kun kilpailutin vakuutuksia, niin se virkailija sanoi että liiton puolesta sulla onkin jo aika kattava matkavakuutus. mulla on kyllä oma matkavakuutus omassa yhtiösä, ollut jo opiskeluajoista lähtien, mut mietin et maksanko siitä nyt vähän turhaan, jos tuo liiton ajaa saman asian? se mikä epäilyttää on se, että saako niitä mahdollisia korvauksia oikeasti samalla tavalla liiton "ilmaisasiakkaana" kuin saisi omalla vakuutuksella? kokemuksia?

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

mä kävin sillon kysymässä kun lähdettiin koko perhe kuukaudeksi reissuun, niin päivitystä matkavakuutukseen tai että tarttisko ottaa erikseen sitä reissua varten, mutta sanoi että sisältö on ihan sama kuitenkin, hinnassa oli vaan järkyttävä ero. Tuo koko vuoden voimassaoleva maksaa vähän vajaa 60e/vuosi kun taas sitä nimenomaista reissua varten vakuutus olis maksanu rapiat 400e, kun kohde ei ollut perinteinen turistikohde. 

Se virkailija sanoikin että yleisesti ottaen on kannattavampaa lomamatkoille ottaa tuo jatkuvasti voimassaoleva matkavakuutus, se on sit eri jos menee yli sen onko se 30 vai 45pv kun tuo kattaa..

7.10.2014
Mummy83
Mummy83

meillä otetaan matkavakuutus erikseen jokaista ulkomaanreissua varten. muutoin ei ole.  ja silloinkin ne tjareborgin tarjoamat pakettivakuutukset joista saa itse vaan päättää sen tason.  kerran on siihen turvauduttu, kun intiassa sairastuin keuhkokuumeeseen ja lääkäriä tilattiin hotelliin. hoidot jatkui suomen puolella heti kun kone laskeutui kentälle, joten lääkäri-, lääkekustannukset maksettiin takaisin.

7.10.2014
Blanco
Blanco

nii ja on mulla omassa matkavakuutuksessa myös matkatavarat vakuutettuna.

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

meillä näyttis olevan muuten saman sisältöinen, mutta siinä ei puhuttu tuosta kotimaan matkailusta mitään ja mulla on omassa vakuutuksessa just tuo 50km kotoa se raja..

riu, ei se päällekkäisyys kai ole muutaku "omaa tyhmyyttä" maksaa samasta asiasta kahdesti, mut molemmista vakuutuksista et voi hakea samaan juttuun liittyvää korvausta. Siis tyyliin että hakisit matkavakuutuksesta sairaalakulut ja lasten omista vaikka pysyvän haitan korvauksia, jos ne siellä on paremmat ku matkavakuutuksessa.

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

niin ja mie oon puolestani miettinyt että menneekö miten vakuutusyhtiöiden väliseks riidaks jos sattuu jotakii. Matkavakuutus kun kattaa lapsetkii, mutta lapsilla on myös ne omat vakuutukset X)

6.10.2014
riu
riu

Meillä on matkavakuutukset ja isimiehen ja miun henkivakuutukset yms. pohjolassa. Ei varmaan muuten ois matkavakuutustakaan, mutta ku meijän laina on osuuspankissa niin ne vakuutukset menee sitten op-bonuksista ja saahaan kotiin niitä nollalaskuja :D

6.10.2014
riu
riu

up

6.10.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...