mistäs sai sen lapsivakuutuksen jopa 2e kuussa?

tällaisen radiomainoksen kuulin viime viikolla ja jäi hämäämään että mistä vakuutusyhtiöstä niin halvalla oli mahdollista saada lapselle vakuutus? ja kysellääs muutenkin että missäs paikoissa mammoilla on lapsivakuutukset ja paljonko on vuosihinta?

6.10.2014
Blanco
Blanco

Onhan tuo hoitokuluvakuutus hyvä juttu, jos on varaa ensin ite maksaa lääkärikäynnit. Siksi meillä ei sitä ole kun ei oo varaa yksityisellä käydä. Heti ottaisin jos sais vaan maksaa omavastuun ja loput laskut menis heti vakuutusyhtiölle

8.10.2014
ihqui
ihqui

Meillä lapset vakuutettu kaikin mahdollisin tavoin. On siis hoitokulut ja tapaturmat, hampaat jne. Vakuutusyhtiönä pohjantähti. Molempien lapsien vakuutukset taisi olla pari sataa euroa vuodessa, jollen ihan väärin muista. Omavastuut ok. Vakuutustäti tulee ko.firmasta tekemään paperit kotiinkin joten ihan super helppoa ja kätevää lapsiperheelle!

7.10.2014
carata
carata

tipihii, good point.  eihän ser liitto olekkaan:D

riu, ompas teillä halpa vakuutus, satanen kuussa:D

jooh. mie jään ootteleen ifiltä soittoa ja niiden jotain tarjousta.  oon varma että sieltä joku myyjä takertuu minnuun kun meillä on ifiltä talot ja autot ja kaikki vakuutettuina, niin ne näkee mussa ihan varmasti pontentiaalisen asiakkaan lisävakuutuksille:D

joo, ehkä mie otan täyden vakuutuksen vanhimmalle ja nuorimmalle tapaturman vain toistaiseksi.  sit kyllä syytän itteeni loppuikäni jos tuo nuorimmainen sairastuukin vakavasti, ja mulla on vain se tapaturmavakuutus sille:/  mut toisaalta, vaikka meillä ei rahan vuoksi koskaan ikinä käydä yksityisellä, niin jos nuille tuittupäistä jotain todella vakavaa joskus sattuisi, niin silloin hommattaisiin kaikki tarpeellinen hoito, oli siihen varaa tai ei.

7.10.2014
Blanco
Blanco

tai pienentää korvausmääriä esim. pysyvän haitan tai kuoleman tapauksessa, sekin alentaa maksua.

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

Meille vakuutus neuvoja neuvoi nostamaan oma vastuu osuutta,se pienensi vakuutus maksua.. :)

6.10.2014
Vipe
Vipe

Tarkotin luonnollisesti että alta satasen vuuessa :D

6.10.2014
riu
riu

Joo en mie sitä ifin ei-niin-kattavaa vakuutusta omalle lapselle ottas. Meillä on lähitapiolassa vakuutukset, hintoja en nyt äkkiä muista kun ne laskee lapsen kasvaessa. Meijän kohta 11 v tytöllä on jo alta satasen kuussa ja on täysin kattavat sairaus- ja tapaturmavakuutukset. Ja ollaan oltu enemmän ku tyytyväisiä!

6.10.2014
riu
riu

mut jos teillä on hyvä terveyskeskus systeemi ja tiukka talous, niin kyllähän se pelkkä tapaturmavakuutuskin kannattaa. Siis vie normiflunssat jne terveyskeskukseen ja sit jos tulee joku tapaturma, ni saa sen sit vakuutukseen ja ne käynnit yksityisellä, ni pääsee nopeammin hoitoon.

tapaturmavakuutukset kun yleensä on halvempia ja en tiedä mahtako niissä olla omavastuutakaan..?

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

vipe, no sen listan näinki.  ois vaan pitäny pysyä liitossa, mutta ytk ei tuossa listassa ollut kumminkaan.  

no joo, oishan se ollukki liian halpaa ollakseen totta;)  musta toi 170e on ihan ok hinta, mutta toi rapiat 400 kyl puistattaa.  yritän sitä saaha viel jotenki tiputettua ni ois nuilla pienimmillä sit vihdoin vakuutukset kunnossa:)

6.10.2014
Blanco
Blanco

meillä viimeisin 7v vakuutus oli 166e, minillä 323e ja Lähitapiolassa.

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

lisäksi toi ifin 2€ kuussa oli sillei että pitää olla jonkun jäsen ja sitten oli lista.. En muista oliko ne työttömyyskassoja vai oliko jotain liittoja vai mitä.. Oli niitä aika moinen lista,että todennäköisesti jompikumpi vanhemmista kuuluu johkin niistä,mutta jos ei kuulu mihkään niin sitten ei saa sitä tolla 2€ kuussa..

6.10.2014
Vipe
Vipe

Joo. If. Mut pelkkä tapaturmavakuutus. Jallittavat helppoon menijöitä jotka ei kuuntele mitä mainostetaan.

Meillä Pohjantähdessä vakuutukset ja kalleimmillaan maksaa noin 360 euroa ja siitä sit tulee alaspäin kun lapsi kasvaa.

Summia en kyl yhtään muista et mitä ne vuodessa maksaa. Mut laajat vakuutukset on.

6.10.2014
misukka
misukka

300 ja rapiat, pohjolassa

6.10.2014
Paula265
Paula265

paskanmarjat!   katoin väärin!  siis nehän oli ihan eri hintaset kahden lapsen välillä:O

halvin yhdistelmävakuutus oli nelivuotiaalle 170e, kun taas 2,5kk ikäiselle sama vakuutus 403e.  huikea ero:O

6.10.2014
Blanco
Blanco

no mää muistelin kanssa, mutta kun lasken ifin laskurilla, niin keskittäjänäkään en saa internetalennuksien enkä muidenkaan kanssa kuin halvimmillaan 75e/v.  ei mun matikkapäällä kyllä ole kahta euroa kuussa, vaikkei kallis le tuokaan:D

6.10.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...