Talvikenkägallua :)

Ja nytpäs ei kyselläkään lasten kenkiä vaan äitien kenkiä :D Mimmoisia talvikenkiä teillä on, mitkä on hyvät ja lämpimät, mitkä ei niinkään? Kertokaahan, sana on vapaa :)

6.10.2014
riu
riu

mä niiiiiin rakastan mun talvikenkiä, Columbian Bugabootseja! 😍 Lämpimät ku mitkä, pitää lämpimänä -30 pakkasella ja goretex-kalvo löytyy. Hintansa arvoiset todellakin! Tytsylle hommattii talveksi Vikingin goretex popot, näin syksystä ollut jo käytössä eikä varpulaiset oo olleet kylmät. ☺

7.10.2014
Miyu913
Miyu913
2 years, 9-month-old toddler

Parhaimmat on mulla tällä hetkellä Vagabondit...

6.10.2014
carata
carata

Ei ole mitään järkyttävän hyviä talvikenkiä joilla pärjäis lapsien kanssa ulkona. Muutamat on, mutta osa niistä on kyllä viimeiset päivänsä nähneet.

6.10.2014
carata
carata

sorelit löytyy, mulla on palelevat jalat niin ne on hyvät, ja ostin ne alennusmyynneistä niinku yleensä kaikki vaatteeni, kenkiäkin on hyvä ostaa kun ei jalkakaan enää kasva, en maksanu noista kun joku 40e mikä on tosi vähän niistä. ja tarkotus on just käyttää niitä lasten kanssa telmiessä pihalla. Noista goretexeista että nykyään on saatavilla niin paljon kaikkia teckejä ja muita vedenpitäviä kenkiä et ei ne aina ees oo niin kalliita, mulla on 37 jalankoko niin edelliset talvikengät (juuri pihalla touhuiluun) oli ostettu lastenosastolta ja piti vettä ja maksoin niistä jopa 20e! ja oli mustat, ettei mitkään hello kityt :D

6.10.2014
Lintu4
Lintu4

mie myönnän häpeäkseni etten omista lainkaan talvivaatteita.  tai siis, lainkaan ja lainkaan... mulla on oma teiniaikainen laskettelutakki, sekä likkojen teiniaikoina hylkäämä toppatakki, sekä duunitalvitakki.  ainoat omistavani talvikengät ovat duunissa pitämäni talviturvakengät.  tämä kaikki ehkä kertoo sitä, että mie en talvisin ole pihalla kuin pakosta, eli töissä ollessa ja lumia luodessa:D  kaikki talvella ulkona asiointi muutoin on miun puolelta tuloa jostakin ja menoa johonkin.  ja koska kuljen kaikkialle autolla, miulle riittää se nahkatakki ja lenkkarit.  kaulahuivit, pipot ja kintaat kyllä on käytössä, mutta hetket, jolloin tarttisi töitten ulkopuolella talviVAATTEITA on liki olematon, joten silloin luotan kerrospukeutumiseen ja toisten vermeisiin.

6.10.2014
Blanco
Blanco

Miulla on kahet tommoset paremmat..

Toiset on Vikingin goretexit.. ne näyttää aivan converseilta, mutta ovat tosi lämpöset ja paksu pohja joka ei luista :) Viime talvena niihin panostin, olivat kai jotkut talven uutuudet. Ei mielestäni pahan hintaiset kun ovat kyllä niin tosi lämpöset :)

Sitten on tommoset pitkävartiset.. tai puoleen pohkeeseen yltävät "sievemmät".. merkkiä en tiedä, pohjassa luki Icon.. onko se sitten se? :D tollaset "mokkaset" missä karvaa sisällä, myös tosi paksu pohja niin ovat lämpöiset :)

Sitten on jotain nahkasaapikkaita johon mahtuu villasukka :D voi sitten lähtiä ihmisten ilmoille niillä :D niinkö ravinteliin ja semmoseen..:)

6.10.2014
Tii03
Tii03

Mulla on Viking merkkiset coretex talvikengät,pitkä vartiset.. Ja niissä hintalaatu suhde hyvä,kun ei ole coretex kengäksi kalliit,etenkin kun vertaa käyttöikää..

Mä siis ylä asteella iskän kanssa ostin sellaiset ja oli ihanat jalkaan ja sellaiset mitkä meni sekä pulkkamäessä että kaupungissa (ei toki ehkä vikoina vuosina kun oli jo vähän kulahtaneet) ja siis ne piti loskankin ulkopuolella vaikka olivat monta vuotta vanhat,vasta kun lopulta menivät saumasta puhki,niin alkoivat päästää märkää sisään.. Laskeskelin että käytin niitä jonkun 7 vuotta,Ennenkuin tulivat tientä päähän ja mä kuitenki kävelen ja ulkoilen paljon.. Joten samaa merkkiä ostin sitten uudet kengätkin.. Niitä en nyt toki ole käyttänyt kuin viime talven,joten en tiedä vieläkö laatu on samaa,malli on ehkä vähän muuttunut niin etteivät jalkaan ehkä yhtä hyvät kuin vanhat tai sitten tosiaan ihan siitä johtuu ettei vielä ole muovaitunut jalkaan..

Mulla on sillei kahet eri,että on isommat mihin menee sitten villasukkaa paksummin,kun vaikka ovat lämpimät,niin ei kyllä mitkään super lämpöiset ole..

6.10.2014
Vipe
Vipe

Ihanaa kun kyselet. Mie kaipaisinkii vinkkejä talvitöppösiin.

Ku mulla on ollu yhdet hyvät mutta kun ne hajosi jo takuuaikana ni ei oo kunnollisia löytyny.

Kuomat ei istu mun kinttuun ja kaikki ns. Talvikävelykengät palelluttaa mun varpaat.

Mulla on heikko ääreisverenkierto ni tarttee olla OIKEASTI lämpöiset. Jottain kelkkailusaappaita oon suunnilleen seuraavaksi harkinnu :D

6.10.2014
misukka
misukka

ostin pari vuotta sitten crocsin talvitennarit ja ne on ihan huiput! on mulla yhdet talvisaappaatki, mut en oikein tykkää niistä. ja sit semmoiset kunnon lumi-toppakengät just pulkkamäkeä varten. niillä oli joku nimikin mutten muista mikä, ne on kumiset nilkasta alaspäin ja toppakangasta ylöspäin ni saa just kivasti ulkoiluhousujen alle, ilman et ne näyttää toppakengiltä.

mul oli joskus semmoiset 10e h&m "uggit" ja kerran menin pulkkamäkeen niitten kaa. muuten hyvä mutta pohjissa ei ole pitoa yhtään, ni tuli kyllä hiki ku pyrki ylämäkeen niitten kaa :D

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

Miun tosirakkaus on pitkävartiset huopikkaat. Ne on niin ♥ Aikas lämpimät mutta hiukka kapeat miun hirveen leveelle jalalle. Mutta vaan kuivan kelin kengät! Ei siedä yhtään kosteutta... Menneevät semmosesta kohtelusta pilalle.

Toiset miulla on köyhän miehen uggit. Ne on ainakii lämpimät jos ei muuta, mutta kanssa kuivan kelin kengät. Niillä ei pulkkamäkeen oikein mennä :D

Sitte miulla on semmoset lyhytvartiset nauhalliset kengät. Muuten hyvät mutta numeroo liian pienet ku ei villasukka mahu :D Niissä on vähän samanlainen pohja ku kuomissa, joten on tosi kivat ku lasten kaa peuhaa lumessa :)

Jos oisin yhtä rikas ku oon köyhäkii ostasin goretexit, vaan näillä tuloilla märällä kelillä nuo nokian kumpparit on just passelit :D

6.10.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...