kuvat muuttaessa??

Tyhmä kysymys mutta millaisia/kuinka tarkkoja kuvia mahtaa vuokranantaja haluta asunnosta johon muutin? Kun siis se on minun oikeusturvan kannalta tärkeää kun muutan pois joskus sen ymmärrän, mutta en viitsisi mitään 50 kuvan kollaasia hänelle lähettää muttei varmaan ihan kuvat huoneiden oviltakaan riitä mutten kyllä jokaista hyllyäkään rupea kuvaamaan?? Eli miten ottaisitte kuvat? :D olen vähän ylikuormittunut niin en osaa ajatella.. reiät seinässä tyyliin kuvaan tietenkin. Tämä siis osittain kalustettu asunto, kuvaanko nekin :0? Kyseessä siis 80m 2 kolmio. :)

6.10.2014
AMP91
AMP91

Me aikoinaan kun muutettiin erääseen vuokra-asuntoon, niin nimenomaan kaikki silmiinpistävät viat oli kuvattava.. No me kuvattiin sitten jos oli piirrustuksia seinissä, muuten reikiä tai kulumaa. Samalla kuvattiin kun eteisestä puuttui lampusta "kansi" (lupasivat sen toimittaa, mutta koskaan sitä ei meidän aikana siinä näkynyt..:P ) . Ja muutenkin jonkin aikaa asuttiin ja katottiin, että kaikki toimii niinkuin pittää ja heti ilmoitusta jos jotain huomattiin olevan pielessä.

ELi lyhyesti, niinkuin muutkin ovat kirjoittaneet, että vioista kunnon lähikuvat ja muuten riittänee semmoiset yleiskuvat joka huoneesta. :) Voithan toki vielä kysyä vuokranantajalta, että kuinka tarkkoja kuvia hän kaipaa.. Mutta viat nyt jokatapauksessa kannattaa kuvata..

6.10.2014
Tii03
Tii03

Kuten jo sanottu, kaikista selkeistä vioista tarkat kuvat siten että lähikuva ja yleiskuva josta paikan voi osoittaa.

Muutoin riittää yleiskuvat.

Kannattaa säilöä ne itselle myös vaikka siten, että liität kuvat tekstinkäsittelyohjelmaan johon kirjoitat kommentit tuoreeltaan, niin ei pääse unohtumaan.

Huonekalut yhtä lailla kuin muukin kämppä.

6.10.2014
misukka
misukka

Suosittelen, että mielummin liikaa kuin liian vähän.

Asunnossa valmiina olevat kalusteet kannattaa myös kuvata, mukaanlukien hella, jääkaappi sekä pakastin (jos asunnossa on).

Varsinkin jos yksityisellä asutte, vuokranantaja voi "hatusta vetää" teidän korvattavaksi asioita, jotka esim. ovat olleet (viat ym, tai kohdat asunnosta, jotka haluaakin yhtäkkiä korjata) jo ennen kuin muutitte asuntoon.

Suosittelen siis vähintäänkin kohtuullisen tarkkaa valokuvausta ja asioiden ylöskirjausta.

6.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hitto kun ei tämä onnistu puhelimella :D

6.10.2014
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...