Muanantaiuamua!

Arki iski jälleen. Ihan ko nyt olis juuri huomannut onko arki vai pyhä. Mites teitin viikko lähtee käyntiin?

6.10.2014
misukka
misukka

Kyllä ne jätehuollon hinnat pitäisi löytyä paikallisen toimijan sivuilta. Tai sit soitat ja kysyt.

Meillä on vuokrapönttö (toiseksi pienin koko) ja tyhjäys 4viikon välein. Parikymppiä maksaa 3kk välein. Sit pari-kolmekymppiä lisää kun tulee vuoden eka lasku ja siinä joku kierrätysmaksu jolla ylläpidetään noita sorttiasemia.

Täällä jätehuolto Rosknrollin hoidossa.

6.10.2014
misukka
misukka

Hyi hirvitys sentään..

Ihan kohta hampilääkäri naulaa mut tuoliin ja pistää miut kärsimään.

Mä tutisen ja vapisen ku haavanlehti enkä ihan täysin vain siksi että tuolla ulkona oli ihan järkyn kylmä.

Apuva!

6.10.2014
misukka
misukka

Vautsi miten hyvältä kuulostaa teeko!

Toivottavasti ukkosi suostuu myös Lohjalla puhumaan. Pidän niin peukkuja.

6.10.2014
misukka
misukka

kiva kuulla teeko että on ollut noin hyvä päivä, se fiilis kyllä välittyy ruudun läpi! :)

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

hihii :) tallilta kotiuduttu, poika herännyt päikyiltä, pyykit ja tiskit hoidettu koneista ja pyykkikone pyörii uudestaan :) ja jumppa tehty! :D fiilis on katossa kun ukkokin oli jotain jutellut siellä lääkärissä ja muuten kaikki hyvin mutta lähettävät Lohjalle psykiatriselle juttelemaan ja tutkimuksiin :D mä luulin ettei se IKINÄ suostu menemään juttelemaan ja oon todella iloinen et ei jää tänne kunnalliselle vaan pääsee "isolle kirolle" eli todella todella hyvä päivä! !

6.10.2014
teeko
teeko

Arvaas riu mitä tuli mieleen ko lukasin siun vastauksen tuonne silitysketjuun?

Verhoista.

Mä olen viimeksi koskenu meidän keittiön verhoon alkuvuodesta kun otin joulukapan pois ikkunasta joskus maaliskuun loppupuolella. Uutta verhoo en tosin saanu tilalle ja kohta pitäis kai laittaa se jouluverho taas paikoilleen. :)

Yöks. Tulipa inha fiilis hetkeksi... Vissiin flimmeri. Onneksi ei kestäny kauaa. Toivottavasti ei tuu mitään pahempia oireita. Ei ne oikein neuvolassa tykänny ku kuopusta ootin, ku syke läks kauheeseen laukkaan, sit jätti lyönnin välistä ja kauheen jumpsauksen saattelemana uuteen laukkaan. Muutama kerta sellasta peräkkäin oli. Onneksi se oli ainut kerta eikä kestäny kauaa. Näitä flimmereitä on useammin. Tietää, et niitä aina tulee puolen välin korvilla ja sen jälkeen.

6.10.2014
misukka
misukka

Joo onhan tässä vielä päivää jäljellä ja meillä esikoinen kyllä tuli ihan varoittamatta,vaikkei vesien menolla alkanutkaan.. Yht äkkiä vaan alkoi supistelee ja siitä sitten reilu neljän tunnin päästä oltiin vauva sylissä.. Että jos on yhtä nopsa kuin veljensä,niin ehtiihän vielä hyvin tälle päivälle,mutta niin oma tahto niillä tosiaan on että sen päivän ihan itse valitsevat..

Ja juu,vielä pystyy hyvin pyöräileen ja kun on joka viikko pyöräilly,niin ei paikatkaan tule helläksi,mutta kyllä itselläkin tauon jälkeen tuntuu,etenki jos seuraavana päivänä hyppää uudestaan pyörän kyytiin,nii vähän aralta tuntuu aluksi istua ;)

Riulle opiskelu motivaatiota, Tuvitukselle rentouttavaa hierontaa ja toivotaan että esikko paranee eikä muut tule kipeäksi..

Sralla,onhan se hyvä jos miehet on saanut hauskan alun päivälleen ;P

Teekollekin jaksamista,mites se poika sillei on sänkyjen välillä pomppinut..

6.10.2014
Vipe
Vipe

vähän sama homma riu :)

no sain mä yhden koneellisen pyykkiäpestyä ja komppasin varastoa vähän, koitin löytää 68 tai 74 jämiä esikolta mut kaikki annettu pois :/ ja kaivoin koskettimetkin samalla esille, kun lupasin esikolle opettaa pianomsoittoa. ei sillä et mikään pro olisin, mut jos sitä kiinnostaa mun kans opetella ensin ja innostuu siitä, ni sit vois harkita tuntejakin. ne on vaan aika kovan hintaisia et sikäli tarttis motivaatiota olla niin et harjoittelee sit kotonakin. Jossei pianoon riitä hermot, ni mies lupas opettaa kitaransoittoa samalla periaatteella.

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

Hahahha sralla, oispahan niilläkii setillä jotakii puhuttavaa kahvitunnilla :D Mukavaa työpäivää, sie ku siellä jaksat vaan ahkerana rampata :)

Ja en nyt tiiä tuosta opiskelujen tarmokkaasta puskemisesta, kesti ikuisuuden ennen ku keksin mihin viimeks jäin ja sitten hävis jo motivaatio. Sen huomaa aloitettujen ketjujen määräastakin :D

Misukka joo no se henkinen tuki on monesti tärkeempää ku varsinainen hyöty. Vrt. pikkulapsi ja laastari :) Ja siis tuo autohomma, hiisi vie ku ne on kalliita leluja, mutta ah niin välttämättömiä tässä kaupungissa ainakin. Toivotaan että kosla rokkaa nyt hyvän aikaa ilman korjauksia :)

Teeko teijän pojalla olikii aikas aktiivinen yö :D

6.10.2014
riu
riu

tekemisen intoa kaikille! toivottavasti tuvituksen esikoinen Paranisi ja muut säilyisitte terveenä! Mä en kans saanut unta ku tuli possen uusinta ;) ja yöllä poika sit könys meidän väliin nukkumaan ja jossain vaiheessa taas omaan sänkyyn ja uudestaan viereen. .. Aamulla ihmetteli aikaiseen missä isä on kun se lähti Helsinkiin lääkäriin eli nousi kukon laulun aikaan. Kyllä siitä illalla puhuttiin pojan kanssa mut eihän pieni sitä muistanut.. Tiski-Ja pyykkikoneen laitoin päälle kun tiesin et kohta on ukko kotona ja lähdettiin tallille. Ukko ajoikim vastaan 5km kotoota :) tallin jälkeen olis jumppaa tiedossa :)

6.10.2014
teeko
teeko

Kah, tuokii viesti seiso sit kolme varttia lähettämättä :p

6.10.2014
misukka
misukka

Mä tulin just töihin. Nyt ollaan taas ~350euroa köyhempiä. On se niin halpaa kun tarttee autoa laittaa. Mut jos se nyt osais olla kiukuttelematta kun on uutta tilpehööriä sisuksissa.

Esikko läks 7.15 taaplaa kohti bussipysäkkiä. On sielä mettän keskellä sen verta hämärää vielä siihen aikaan. Ja henkiseksi tuelsi se lamppu lähinnä. Ois tuo toki nähny kulkee ilmankii. Ja heijastinliivit tietty päällä myös jos vaikka joku naapurin työmiehistä olis sattunu kulkee siinä tiellä.

Mutta nyt ei muuta ko sorvin ääreen.

6.10.2014
misukka
misukka

Tuvitus toivotaan ettet sie tuu pikkuisen kanssa kippeeks, koska sitte kellään ei oo hauskaa. Uuuu kivaa hierontaa! Miekii halluun :)

6.10.2014
riu
riu

No uamuja! :D

Siis jumaliste sunnuntai-ilta on aina semmonen ettei uni tule, männä yönä kävin nukkumaan kolmen maissa X) Se ei seiskaa ennen oo sitten hilpee herätä. Keskimmäinen näki vissiin painajaista ku se oikein hyökkäs viereen yöllä, heräsin siihen ja kävin vessassa niin sinnekkii se seuras perässä ja seiso vieressä toimituksen ajan :D Pääsin takaisin sänkyyn niin se tuli vielä ihan iholle nukkumaan :D Nooh, eipä tullu kylmä loppuyönä :D

Tännää ois opparin suunnitelman kirjoittamista, pakko saaha tällä viikolla valmiiksi niin ens viikolla kerkeen vääntää siitä powerpointin ja reenata sen kerran tai pari. Sitte jatkuu hommat... Meinaan esitysseminaarin pitää ennen syyslomaa kuitenkii niin ois se sitten alta pois :) Tänä iltana ois poikien kiekkokoulu, varmaan mennään koko porukka taas sinne. En tiiä miten pojat jaksaa kun ei se niillekään uni tullu eilen, mutta mennessä näkkee :)

Misukka joo nuo hammaslääkäriajat on välillä tosi tiukassa. Ei ne ota jos ei oo kippee se hammas. Ihmeellisiä X) Mihin aikaan se poika oikein läks linja-autoo uottamaan ku taskulamppuu tarvihti?

Mie en oo ajanu pyörällä n. 15 vuoteen enkä enää ees uskalla. Ne väittää ettei se taito muka koskaan unohu, mutta en uskalla tiiättekö ees kokeilla ennää :D Olkoon p*rkele mie meen autolla :D

Mummy jos ois miun valinta niin en tekis kumpaakaan :D Suunnittelisin siivousta ja etäisesti aattelisin että se opparikin pitäs... mutta mitään en sais aikaan :D Toivottavasti siun käy paremmin :D

Vipe onnea vaan synnytysyritykseen :D Meillä isimies toivo että poika ois syntynyt jokusen päivän aiemmin niin se ois saanu hienon syntymäajan. Ois tullu meinaan 101010 ;D Mutta ei... ei onnistunut :D

6.10.2014
riu
riu

Mummy, mulle riittää 5 minuuttia satulassa ni on 2 päivää kankut hellinä :D

6.10.2014
misukka
misukka

Ja sain hammaslääkäriajanki. Oli varmaan ihmeistä suurin. Taisin osua ekaksi linjoille ja sillä oli tarjota yksi aika klo 12. Sit kysyin ilta-aikaa ni löyty peruutusaika.

Et ei ihme jos ei akuuttiin hampihoitoon pääse täällä päin ku on noin tiukassa ajat.

6.10.2014
misukka
misukka

huomenta!

sun täytyy harjoittaa misukka ihan pienillä lenkeillä sitä alkuun. Mut se on tosi inhan tuntuista, mulla on sama homna aina ku ekaa kertaa fillaroi pitkän tauon jälkeen. Kerran oon tehny sen virheen et lähdettiin kylmiltään 20km lenkille jota katui jo puolivälissä ja seuraavana päivänä vielä enempi. :)

toivottavasti misukka saa auton kuntoon. ja vipelle mukavaa päivää ja ei sitä tiedä, ne voi yhtäkkiä alkaa ne supistelut, etenkin jos fillarilla meinaat paikkoja möyhätä ;)

meillä ei erikoisrmpia suunnitelmia, pitäis joko siivota tai tehdä opparia ja molemmat houkutta ihan yhtä vähän :D

6.10.2014
Mummy83
Mummy83

Vai on tilaus sisässä synnytykseen :)

Sä sit vielä pystyt pyöräilee ihan hyvin? Ku tässä juur näin yhtä esikon luokkakaverin äitiä jolla oli silloin la seuraavana päivänä, ni tuumi että ei oikein pysty enää pyöräilee, et tuntuu niin ikävältä. Eikä mikkään iso maha ollu ees et se olis vaikuttanu.

Mä nyt en pyöräile juuri muutenkaan ku satula pistää aina kankut särkemään. Harjotuksen puutettahan se on, mutta ko ei inspaa lähtee harjotuttamaankaan istuinlihaksia ku on sit aina monta päivää kipee kankku.

6.10.2014
misukka
misukka

Huomenta!

Jaksamista Misukalle,kurja palata arkeen,kun ei ole saanut viikonloppuna levättyä..

Tänään mennään perhetuvalle,siellä on tupperware kutsut :) Vielä en tiedä lähdetäänkö bussilla vai pyörällä.. Bussilla ois helpompi,kun on sen verta viileä ja märkä keli että ton pojan pukemisen miettiminen on aina vähän hankalaa,kun pyörän perässä on kylmä istua..

Sitten illalla kauppaan ja muuten ei suunnitelmia..

Ai niin,paitsi synnyttään kai pitäis lähteä,kun mies tilasi vauvan kuudennelle päivälle ;P Ja pojalle kun sanoin yksi päivä että sitä ei kukaan tiedä koska vauva tulee,niin poika vastas "isi tietää" :D Ei kyllä ole yhtään oloja että olis vähään aikaan syntymässä,mutta onhan tässä päivää jäljellä ;)

Mukavaa maanantaita kaikille!

6.10.2014
Vipe
Vipe

Meikäläinen istuu taas skodan huollossa... Vartin myöhässä toin auton ku menin esikolta kysyy et onhan sillä taskulamppu jonka kanssa kulkea bussipysäkille. Eihän se tietty toiminu joten vaihoin paristot, ei vieläkään futannu. Sit honasin, et se ei saanu kunnon kosketusta ni tunkasin vähän paperia pitämään paristopalikkaa paikallaan. Siinä oli siis neljä paristoa "kelkassa" ja se kelkka oli liian löysästi paikoillaan.

Mut täällä ollaan ja väsyttää armottomasti.

Kait mä kohta yritän soittaa hammaspäivystykseen aikaa josko tuurilla sais sit tälle päivälle ko ei perjantaina päässy.

Tänään toiveissa rauhallinen ilta mut voipi olla, että joutuu imurin varteen tarttumaan ku ei viikonloppuna, yllättäin, imuroinu..

6.10.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...