veren tuloa ei voi estää.. vai voiko?

sektiosta nyt 10vkoa.  jälkivuoto kesti 2,5vkoa.  jälkitarkistuksessa sain luvan aloittaa pillerit samointein.  siispä aloitin.  samalla hetkellä alkoi verenvuoto. sitä kesti pari päivää, sitten viikon tauko, sitten kolme päivää.  liuskan syötyä loppuun, alkoi samoin tein menkat, ja voi tätä verimäärää! en todellakaan muista olenko koskaan ikinä vuotanut näin paljon!  tamppooneistakin hulahtaa läpi parissa tunnissa.   hulluinta tässä nyt on se, että menkkakivut olleet hyvin vähäiset.  sellaista perus mahassa jomottelua, ei kummempaa, olisinko kerran ottanut buranan siltä varuin jos meinaa isommin alkaa särkemään. mutta selkä! toissailtana vajosin aivan vuodepotilaaksi kun selkäRANKAA särki aivan yläselästä alas saakka, ja säteili vieläpä kumpaankin pohkeeseen saakka.  issiaskivuksi en tunnistanut, koska kireä-viulun-kieli efekti loisti poissaoloaan, ei tuntunut pakaroissa, enkä muutenkaan ole kyseistä kipua tuntenut RANGASSA. tänään ruokaa laittaessa yllättäen iski lyyhistyttävä kipu jälleen rankaan keskelle selkää.  aivan kuin joku yrittäisi halkoa ruotoa kahti.  kymmenen minuuttia puuskutin vuoroin lattialla, vuoroin penkillä, ja juuri kun olin miehelle huutamassa jotta nyt lähetään lasarettiin, niin kipu hellitti.   mitä hittoa tuo nyt oikein on?  aina mie oon selkärampanen ollut, mutta tuo oli aivan uusi kipu:O oon tässä yrittänyt pähkäillä vaikka mitä.  kohtutulehdus jos oisi, luulisi että tuoreeseen arpeenkin kipu ylettyisi. mieleen tuli sektion ohessa leikattu munasarjakasvain, ja oireet joilla äidiltäni on kaikki lähialueiden kasvaimet löydetty, -verenvuotoa tutkimalla.   vaikea olisi silti uskoa tuuriin, jotta kymmenessä viikossa tuonne oisi ilmaantunut jotain sellaista jota ei leikkauksessa olisi vielä ollut tai näkynyt. ja sitten selkä. selättimellä mie oon nyt jumppaillu, mutta voiko se lyödä kipua rankaan?  sillä jumppailu kun ei kumminkaan tunnu pahalta, enkä mie sitä tee kuin vartin pätkissä max 2xpv. nyt vieläpä parin päivän tauotkin. löytyykö joukostamme arvuuttelemaan lähteviä libbetohtoreita:)?

5.10.2014
Blanco
Blanco

Mä kävin ihan suosiolla samaisesta syystä lääkärissä. Siis tuo närästys. Eikä se miusta turha käynti ollu kun sai lääkkeet ja avun. Eikä tarvinnu turhaan kärsiä montaa päivää.

8.10.2014
misukka
misukka

täällä ollaan:)  vuodot on rauhottuneet.  vielä tulee, muttei enää samaa tahtia.   eiköhän tästä hengissä selvitä;)

8.10.2014
Blanco
Blanco

Blanco, oletko vielä kotona vuotojesi kanssa? Mikä olo muuten?

7.10.2014
carata
carata

tipihii xD mie menin kerran lääkäriin ku poltti keuhkoja ja sydänalaa hirveesti ja tuntu että koko rintakehä repeytyy irti.  tein tuskissani suurin piirtein kuolemaa odotushuoneessa, kunnes mule kerrottiin että mua vain vähän närästää:D   kyllä muuten hävetti!  varsinkin kun olin kyseisen vaivan vuoksi ollut jo 3pv töistäkin poissa xD

7.10.2014
Blanco
Blanco

tänään ollut parempi päivä. verta tulee edelleen runsaasti, mutta eilistä vähemmän.  ehkäpä tämä nyt vain on kropan tapa kiittää menneestä raskaudesta ja laskea menkkoja nyt kaiken kymmenen kuukauden eestä kerralla:D

selkä ei oo toistaiseksi tänään oireillu.  migreenin pukkasi tilalle, joten nää syys-lokakuut on taidettu meikäläiselle vain ristiä sellaisiksi kipukuukausiksi milloin joka paikka oireilee.  en tiiä.  tohtorille en viitti vielä soitella, koen jostain syystä sen aina vähän kiusalliseksi mennä lääkärille sitten jos ei mitään kummempia olekkaan.  tyhmää on, tiedän:D  siitähän ne palkan saapi että kertovat potilaille kuinka sairaita/terveitä nuo ovat, mutta minnuu jotenkin aina sit hävettää jos ei mitään ookkaan tai mitään löydy. tullee tunne että ne varmaan luulee mua luulosairaaksi, ja että taas vein joltain tähdellisemmältä ajan edestä.

tästä syystä päädyn lääkärille yleensä vasta keuhkokuumeessa:D

niin, sainhan myö hammaslääkäriajankin varattua itelleni 4,5 vuoden yrittämisen jälkeen vihdoin, eli ei paha;)

6.10.2014
Blanco
Blanco

Luin ja sanoisin, että käskisin sinut lääkäriin näytille. Voi olla, etteivät ota kunnalliselle vuodon kanssa, mutta kannattaa yrittää. JOS ei sinne, niin sitten yksityiselle. Ei kuulosta normaalilta.

5.10.2014
carata
carata

en osaa arvuutella mitään, mutta lekurille mars! mulla on korkea kipukynnys kaikissa muissa mutta selkä on kyllä niin inhottava ku se lamaannuttaa kokonaan, ei pysty keskittymään oikein mihinkään ja mikään asento ei ole hyvä. 

Noista kuukautisista, niin kun jälkivuotoon voi tulla viikon parin tauko ja sit se alkaa uudelleen. Näin mulle sanottiin esikoisesta, kun kävi just näin :D kierukkaa laittaessa kun kysy onko ollut kuukautisia ja sanoin et joo ja kysy et tuliko ne viikon kahden sisään jälkivuodosta ja taas vastaus oli joo, niin sanoi että se on vielä jälkivuotoa. Mulle tulikin sitten imetyksen loputtua ja sillon ne oli just semmoiset että se superhypermax tamppooni kesti ehkä just ja just tunnin ja tuntus että pyörtyy välillä kun kolme päivää kesti semmoista vuotoa. Ja vähän hermoilin sitä kuparikierukkaa et tämmöisiäkö nää aina tulee oleen, mut oli onneks vaan ne ihan ekat, tyyliin kroppa oli puoli vuotta varastoinut kaikki menkat ja ne tuli kerralla ulos :D Sen jälkeen ne oli sit taas ihan normaalit. Mulla kyllä sattukin ne sillon ihan pirusti.

Täs kakkosessa kun imetys ei luonannu, ni jälkivuodon jälkeen oli taas joku kaks viikkoa ja tuli "menkat" ja sit kuukauden päästä uudelleen ja siitä ne alko sit tuleen säännöllisesti.

5.10.2014
Mummy83
Mummy83

hopsansaa!

5.10.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...