hämeenlinnan äidit

onkos täällä ketään hämeenlinnasta tai lähiseuduilta? ite muutin vasta 13pv hml ja ei oikein tunne ketään. tänään rv30+5 :)

3.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Laitoin sulle nyt viestiä sähköpostiin,sori pieni viive :)

13.10.2014
Vipe
Vipe

laitatko mulle s postia? kristabusk@gmail.com :)

11.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Mulle käy vaikka jo heti ens viikolla,ellei sitten tää aio putkahtaa ulos ;P Ma ja ti on vielä kerhopäiviä,mutta sitten onkin kerhoistakin syysloma,nii esim. Ke-pe ei ole mitään ohjelmaa.. Tai to on neuvola klo 9,mutta eihän siellä koko päivää mene :)

11.10.2014
Vipe
Vipe

hiuka huono olo mut muuten kaikki ok. olin osastol pari pv ja päästivät kotiin. määräsivät suppareita estävää lääkettä :) milloin voisit tavata? olis kyl mukavaa saada muutaki seuraa ku toi ukko :"D

11.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

En vielä lähtenyt ;) Ja enpä usko että ihan vähään aikaan lähden,kyllä tää kaveri varmaan kiusaa vielä viikon tai pari :D

Mikäs sun vointis on,luin jostain ketjusta,että oli ollut jotain,jouduitko ihan levolle,vai onko olo helpottanut?

10.10.2014
Vipe
Vipe

Joko vipe lähdit synnyttämään? :)

10.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

mä oon aika huono kirjottelee tälläsil sivuillle. täytyy ku kuitenki miettiä. ja vipe kyl mä arvostan ite tota yksityistä perhepäivä hoito enemmän kun päiväkotia, ite ollu påiväkodissa töissä niin tietää itekkin että se on sellasta liukuhihna työtä :/

6.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Hämeenlinnalaismameissa ei ole enää mitään "pakko kirjoittaa foorumille kerran kuussa" tyylistä hommaa, vaan sinne tulee välillä ketju, johon kirjoitetaan vaikka "hep", jos haluaa olla mukana. Eli enää ei tarvitse "väkisin" kirjoittaa jotain.

JOS haluaa olla jäsen, maksaa se 7€/vuosi. Jäsenkortilla saa etuja muutamiin paikaillisiin lastentarvike kauppoihin ja mm.Punnitse & Säästä-kauppaan, sekä Inkivääriin. Ja joihinkin lastentapahtumiin pääsee ilmaiseksi.

Keskustelufoorumille pääsee edelleenkin vasta sitten mukaan, kun on kirjoittanut itsestään esittelyn. Mutta sekin voi olla tyyliin sellainen, että "moi, olen -----, perheeseeni kuuluu -----, asutaan ----, työkseni teen ----, mutta nyt olen kotona tms". Ja tietenkin voi kertoa vaikka mitä "hakee". Eli haluaako just vaunuttelu seuraa vai seuraa puistoon tai uintiin ym.

Keskusteluja tuolla on rahkapiirakasta virkkuukoukkuun. Hermoja saa purkaa ja kaikesta saa puhua. Kukaan ei siellä ketään ole koskaan tuominnut, enkä usko, että tuomitsee. Henkilökohtaisiakin asioita voi kirjoitella jos haluaa, koska niitä pääsee tosiaan lukemaan vain mamit, jotka tuonne mammafoorumille ovat kirjautuneet. Ja ajan myötä mammat tulevat kyllä tutuksi ja jos on itse aktiivinen, niin kyllä sieltä ystäviäkin saa :)

Siellä on tällä hetkellä odottajia ja äitejä jotka on joko kotona tai työelämässä. Kahviseuraa löytyy, mutta myös vaunuiluun ja puistoiluunkin saa kyllä kavereita. Kesäisin kahvittelujen suhteen voi olla hieman hiljaisempaa, mutta nytkin siellä on tarjolla mammakahveja, kirpparia ja mm.ompelu"seuraa". Kesällä mammat kiersi Hämeenlinnan puistoissa ja näin monelle tuli tutuiksi leikkipuistot, joissa ei tule käytyä.

 

Lisäksi siellä on tälläinen osto/myy/anna/lainaa/vaihda, jossa tavaroista pääsee eroon.

5.10.2014
carata
carata

Joo,mulla on lähihoitajan koulutus ja olen lapsiin ja nuoriin suuntautunut,mutta on myös yksityisiä perhepäivähoitajia,joilla ei ole alan koulutusta.. Eli periaatteessa kuka tahansa voi alkaa,kaupungilta käy vaan tyyppi hyväksymässä,katsoo että koti on sopiva hommaan ja että rikosrekisteri on kunnossa ja tietysti että ihminen on myös sopiva kyseiseen työhön..

itse tosin näen että koulutuksesta on kyllä hyötyä jo itse työssä ja ehkä vanhempienkin on helpompi jättää ihmiselle jolla on koulutus kyseiseen työhön..

5.10.2014
Vipe
Vipe

ihan mielenkiintoisen kuulosta :D meneekö se ihan lähihoitajan koulutuksella? ittel jäi sillo 15v ammattikoulu kesken ja ny mietin mihin sitten vuoden parin päästä haen. sosteria meinasin

5.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Aloitin kun esikoisesta loppui äitiysloma eli keväällä 2013.. Eli sellaisen noin puoltoista vuotta ehdin ennen kun jäin tästä äitiyslomalle..

Ja ennen sitä olin 2-3 vuotta sillei että olin yhdessä perheessä heidän kotona hoitajana,niin että perhe oli mun työn antajani.. :)

4.10.2014
Vipe
Vipe

kuinka kauan oot pitänyt perhepäivä hoitoa? :D

4.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

No sitten on ehkä vähän vaikeampi löytää ihan samassa tilanteessa olevia.. Mutta toki eihän sitä toki tarvi samassa tilanteessa olla saadakseen juttua aikaseksi..

Ois kiva nähdä,tässä nyt kuitenkin kotosalla olen ainakin heinäkuuhun.. Tai kotosalla toki senkin jälkeen,mutta yksityisenä perhepäivähoitajana,joten sitten ei paljon päiväs aikaan kahvitella :)

4.10.2014
Vipe
Vipe

voitais kyl vipe käyd kahvil joskus :D ittel ei oo esikoinen tämä vauva, :vähä monimutkaisempi tilanne. sain kaks poikaa 15 ja 16v,olin yksin ja vanhemmat heitti pihalle ja ihan täys kakara viel sillon, joten voit varmaan arvata että miten siinä kävi (no ei sitä ny kauheest ikää vieläkää oo 19v mut kasvanu ihmisenä.)

4.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Musta ainakin voisi päivisin saada seuraa ;)

Mutta toikin on toki tosi kiva jos mll:llä on kerta odottavillekin erikseen kahvila,itse olen kuullut vain perhekahvilasta,vaikkei ole tullut käytyä,kun kerhoja on lähempänäkin meillä.. Tuolla odottavien kahvilassa voi olla paljon vertaistukea,kun siellä varmaan enimmäkseen on esikoisen odottajia tai vois kuvitella ainakin..

4.10.2014
Vipe
Vipe

kahvia ja juttelu seuraa :) täytyy punnita ja tukia noita vaihtoehtoja

4.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Itse kun kävin katsomassa tota hämeenlinnalaismamit sivustoa silloin,niin en liittynyt,koska esim. Mitään keskustelun aiheita yms. Ei edes nähnyt jos ei ollut liittynyt,ettei yhtään tiennyt onko siellä itselle mitään ja lisäksi siellä silloin ainakin liittyminen vaati sillein sitoutumisen että sitten oli pakko tietyin väliajoin osallistua tapahtumiin ja keskuteluun foorumilla eli oli ns osallistumis pakko,niin ajattelin että ehkei sitten ole kiva liittyä jos ei oikein sovikkaan joukkoon..

en tiiä,tuli heti vaan hylkivä olo kun ulkopuolisena ei oikein saanut mitään tietoa..

3.10.2014
Vipe
Vipe

Keskustassa MLL:n kerhot on turuntiellä. Siellä on odottavienkin kahvila :) Ja imetystuki ry pitää myös iltojaan samoissa tiloissa. Hämeenlinnalaismameissa on odottavia ja jo lapsen saaneita äitejä. Sieltä saa kahvi seuraa, seuraa puistoon tai voi sopia vaikka leikkitreffejä.

3.10.2014
carata
carata

Minkälaista seuraa olet vailla? Siis tykkäätkö esim. Istuskella kahvilassa tai käydä lenkillä vai mitä? Noi avoimet kerhot yms. On kanssa hyviä tutustumis paikkoja sitten kun lapsi on syntynyt,en kyllä nyt osaa sanoa missä ois keskustaa lähin kerho..

3.10.2014
Vipe
Vipe

Kannattaa liittyä hämeenlinnalaismameihin, jollet jo siellä ole :))

3.10.2014
carata
carata

äijä kun ei iki tota koulua käynyt loppuun niin ajattelin jos sais sille paikan jostain, on se niitä työhakemusia laittanu ja ny sit kk tavastianille raksalle mutta kattoo ny jos joku lykästäis :D

3.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

tällä hetkellä ollaan molemmat kotona. mies ettii töitä tai oppisopimus koulutusta mutta ei oo vielä onnistunut :/ kaipaisin sitä omaakin aikaa välillä mutta minkäs sille mahtaa kun ei ketään tunne vielä ja kun ei ole mies niitä töitä vielä saanut :/

3.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Me asustellaan katisissa lähellä paloasemaa,en tiedä kertooko mitään,mutta tästä keskustaan kävelee noin 20-30 minuuttia,eli ei ole kaukana :)

Ymmärsinkö oikein että olet päivät yksin kotosalla,kun mies on töissä?

3.10.2014
Vipe
Vipe

joo tähän birger jaarlin kadulle muutettiin :D tosi mukava kaupunki (tt tuki tosin vähän turhan hidas) mukava neuvola ja äitiyspoli :) bussit kulkee hyvin :)

3.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Oliko niin että muutitte johonkin keskustaan? Mitenkäs olet viihtynyt,vaikka vaikea varmaan vielä sanoa :)

Tänä iltana on ainakin keskustassa vilskettä,kun on pimeän kaupan ilta eli monet liikkeet on auki ysiin ja jotkut kymppiin ja niissä on kaikenlaisia tarjouksia :)

3.10.2014
Vipe
Vipe

juu olen sama henkilö :D

3.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

juu olen sama henkilö :D

3.10.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Täällä olisi yksi.. :) rv 38+3 ja poika kohta 2v 4kk :) Oletko sama joka kyseli millainen kaupunki Hämeenlinna on?

3.10.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...