Perjantaihuomenet!

Tosi hankala uskoa, että nyt on oikeasti perjantai ja tästä viikosta selvitty. Mitkäs on muitten perjantaifiilikset?

3.10.2014
misukka
misukka

mua ahdistaa! ! oon pakannut kaikkea mahdollista. . Aamulla vielä kerran koneet päälle ni saa puhtaaseen kotiin tulla. Kävin tänään ostaa housut poitsun kummitädin kanssa :) ja poitsun Kummisetä edelleen tuolla kellarissa ukko kanssa asentelee.. Sen vauva ja vaimo kävi kans meillä vielä :) et kiva päivä ollut mut nyt tuo uhma vie mun hermot. ...... Kiitos vipe onnitteluista! !♥♥♥

3.10.2014
teeko
teeko

Voi tätä mun päivääni. Työpäivä päättyy klo 16 ja mä luulen, että venähtää taas. Olikin työmaalla vähän selvitettäviä juttuja ni mulla oli reilu puolituntinen tyhjää ja sit takasi seuraavaa asiaa kahtomaan.

Mun täytyy kai joka tapauksessa ajaa vielä työpaikalle käymään näytti kello tuon paltsun jälkeen mitä vaan ku kaikki koneet sun muut siellä päällä.

3.10.2014
misukka
misukka

åmuuten olisin ite voinu käyttää julkisia koko päivän ja suosiolla jättää auto miehelle, mutta tuo mun jalka ei tykkää kengistä. Se on ihan ok näin sisällä, mutta se luukasvain mikä lie painaa kengissä ja sattuu niin maan %&&€ kun kävelee vähän pidempään ettei viitti. Ja tätä herkkua se ilmeisesti on leikkaukseen asti. Crocseilla mennään, eikä ne ole edes talviversiot.

vipelle supistustuulia, toivottavasti pian tapahtuu!! :)

mammae, voi ei. mitään inhottavampaa ku joutua tuommoisiin siivouspuuhiin heti aamusta :(

ja sanna, kiva että meni hyvin hammaslääkäri ja varmasti hyvä kokemus vähän helpottaa ensi kertaa :) aina kiva kun on osaava lääkäri, joka ottaa henkilökohtaisesti huomioon.

3.10.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta!

Täällä parempi yö takana,mentiin vielä ajoissa nukkumaankin niin tuli nukuttua sellaiset 10-11 tuntia.. :)

Pojalla oli fysioterapia,josta ois nyt kahden viikon tauko,jonka aikana ois suotavaa vauvan syntyä ;)

Tänään ajattelin että lähdetään päikkäri lenkille,niin saa raitista ilmaa ja liikuntaa :)

Sitten illalla mennään pojan kanssa lätkä peliin.. Tänään ois ollut pimeän kaupan iltakin mutta taas se osuu päällekkäin pelin kanssa,niin jää menemättä..

Siinä meidän päivä,sitten pitäis vielä muistaa muiden kirjoitukset ;)

Nki:lle mukavaa mökkeilyä ja Misukalle jaksamista työn täyteiseen viikonloppuun :)

Mukavaa että Sanna selvisi hammaslääkäristä,noi pelot on ihmeellisiä,kun niille ei vaan voi mitään,jos pelottaa niin pelottaa,vaikka yrittäis olla pelkäämättä..

Mammaella on ollut kaikkea muuta kuin leppoisa aamu,Koitahan selvitä päivästä ja ensimmäinen uhma/tahto ikä tulee yleensä siinä vuoden kieppeillä :) Riippuu toki lapsestakin :)

Mummyn päivä kuulosti kyllä sekavalta,toivotaan että järjestelyt menee edes jotenkin yksiin ja saatte kaikki menot sovitettua :)

Teekolle jo valmiiksi synttäri onnittelut! Ja huomiselle yllätysten täyteistä ja onnistunutta päivää ❤

Tuvitukselle jaksamista hartioiden kanssa,mukava kuulla että poika ainakin on hyvällä päällä..

olikohan siinä kaikki :)

Hauskaa päivää kaikille!

3.10.2014
Vipe
Vipe

No nyt näkkyy miullekii...

Kännykät, niihin selaimet ja kaikki muu elektroniikan mystiikka... Ota niistä selvää :D

3.10.2014
misukka
misukka

mammae, mun piti joustaa tytön arestista jumpan takia :D tai siis tyttö pääsee koulusta 12.30 mikä tarkoittais sitä et meidän tarttis 12 lähtee sinne minin kans ja meinasin et jos se nyt nukkuis aamu-unet 11 aikaan, ni saan jumpan tehtyä :) sit ei tarvii kesken toisen unien herättää syömään lounasta kiireellä et ehditään hakee esikkoa, joten hän saa tänään tulla bussilla.

toinen vaihtoehto olis pitää pikkuinen väkisin hereillä et saa syötyä ja nukahtaa päiväunille sit kulähdettäis hakeen esikkoa. mut sit jäis jumppa tekemättä ;)

3.10.2014
Mummy83
Mummy83

Kiitos P&M :)

3.10.2014
misukka
misukka

Nonni. Mä kirjotin tunti sit pitkän sepustuksen mut ei kännykkä sit lähettäny ja hukkaski koko tekstin. Jippii...

Sannalle sympatiat. Mä vihaan hammaslääkäriä ku pelkään kans sinne menoa. Sit pelkään sitä kipua ja mun suuhuni ei kukaan koskekaan ilman puudutusta.

Multa eilen hammaspesulla irtos hillittömän kokoinen paikka alakulmahampaasta ja yllättäin enää ei saanu ees päivystysaikaa. Et soittelepa ensi viikolla uudestaan... Huhhuh.

mammaen päivä kuulostaa kovin menevältä. Ja nkin ukko pöljältä kun ei omista asioistaan voi vastuuta ottaa vaan aina syyttää toista. Sais aikuistua jo.

Mun viikonloppuni on työntäyteinen kun järkätään la ja su MLLn kirppistä aamusta iltaan. Ite kirppistä on vasn sunnuntaina 3 tuntia mut se kaikki muu järkkäily. Ei tartte kauheesti lepäillä viikonloppuna ku kirppistä tekee kumpanaki päivänä tyyliin 9-18.

Toivottavasti ees tulee paljon asiakkaita. Myyjiä on ainaki paljon.

Nyt lähössä käymään kopiolaitoksella, sit naapurikunnan puolella rakennusvalvonnassa ja puolen päivän jälkeen yhelle työmaslle käymään.

Eikös tää jo kuulosta melkein työpäivältä?

3.10.2014
misukka
misukka

Huomenta.

Eiliseen aamuketjuun kirjoitin misukalle, Maarulle ja sulle mammae.

Täällä oli rauhallinen aamu, ja edelleen jatkuu.

3.10.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

huomenta! Meillä tallipäivä. kengitys olis kymmeneltä. Sit ip tulis ehkä pojan kummisetä perheensä kanssa. Mut mun tarvis käydä vielä kaupoissa kun huomenna on mun synttärit ja kuulema johonkin mennään. juhlavaatteet löysin tosiaan eilen mut tarvis ne housut. . Sunnuntaina pitäis ap päästä sinne mll.n kirppikselle mut en tiiä yhtään minne asti me huomenna lähdetään :o Sanna: tsemppiä hammaslääkäriin! Muista kertoa siellä et pelottaa! Se on nykyään yleistä et aikuisia pelottaa! !!

3.10.2014
teeko
teeko

Mä pääsin just töihin, eli nyt ehtii nopsaan kuulumisetkin päivittää :D kotona ehti vaan otsikon laittaa että sai päivän käyntiin.

Sannalle rohkeutta hampilääkärin kohtaamiseen. Mä inhoon kans hammaslääkärillä käyntiä ku pelkään et sattuu. Ja mun hampaisiin ei kukaan koskekaan ilman puudutusta. Silti se on inhaa :/ Ja asiasta puheenollen, mun tarttee varmaan soitella hammaslääkäriin ku eilen illalla hampaita pestessä lähti järjettömän kokonen paikka hampaasta :( Niillä on paree olla jotain puudutetta jonka saa laittaa raskausaikana...

Mummyn päivä kuulostaa kovin menevältä. Ja nkin ukko aina vaan pöljältä ku kaikista omista sotkuista pitää toista syyttää. Aikuistuis jo.

Ite tässä suunnittelin että voisin lähteä hakemaan muutamat kuvat kopiosta, sit kiepahtaa naapurikunnan puolella rakennusvalvonnassa ja tähdätä yhelle työmaalle tuossa puolen päivän jälkeen. Eikö se kuulosta ihan työpäivältä jo :)

Viikonloppu onkin sitten myös työntäyteinen kun järkätään MLLn kirppistä. Menee molemmat päivät 9-18. Tai siihen oon varautunu. Ei hirveesti tartte lepäillä tänä viikonloppuna. Huoh. Aatelkaa et ite kirppis on vaan 3 tuntia tuosta urakasta...

3.10.2014
misukka
misukka

huomenta!

nki, tolleen meidän tyttöki oli eilen suostunu yhteistyöhön ja pääsi vähän pelostaan. Kysyin illalla et miten hammaslääkäri meni, ni totes et hyvin kun se lääkäri näytti aina ensin laitteen ja kerto mitä sillä tehdään ennenkuin tunki sen suuhun. Ja samalla kun teki, niin selosti että mitä tekee. Tuo on opetussairaala missä kävi, niin se selostus tulee ehkä automaattisesti :)

sain eilen siivottua ja pyykättyä ni tänään voi ottaa lunkisti, ainut säätö on auton kanssa, kun mies menee töihin, mut tarvii sitä aamupäivällä ku sen täytyy käydä tukussa ja sit taas sen pitää iltapäivällä kesken työpäivän poiketa koululla arvioinnissa. Ja mä taas tarttisin sitä just samaan aikaan et hakisin miehen siskot asemalta ja sit illalla et saan tytön harkkoihin ja takas. Joten luulen et siskot saa selviytyä julkisilla, mun täytyy selviytyä julkisilla minin kanssa sinne koululle samaan aikaan ja heittää sieltä mies töihin ja esikko puolestaan saa jäädä kotiin ottamaan siskot vastaan. Tälleen päästään vähimmällä ajelulla, ehkä.

3.10.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...