lapsi muiden vietävissä

Elikkäs meiän 4v käy kerhoissa niin siellä ja itseasiassa muuallakin esim puistossa missä on muita lapsia niin seuraa vaan muita, ei ehdota ees mitään leikkejä vaan tekee niinku muut sanoo, ja vaik ei haluiskaan niin tekee niinku muut sanoo. Tuntuu ettei oo omia aivoja ollenkaan. Ja vaik ois pienempiäkin lapsia niin seuraa niitäkin!

2.10.2014
Lintu4
Lintu4

Ja tota tyhmäilyä, et tehään kiellettyjä juttuja ku muutki tekee, ni kestää vielä varmaan aika pitkään.

2.10.2014
misukka
misukka

No meillä toi esikko peesaili varmaan puolet eskarista ja oli sentään joka päivä siellä. Sit ku tuli tutuksi muiden lasten kanssa ja löyti paikkansa ni rohkastu enempi.

2.10.2014
misukka
misukka

No en oo kyl aikasemmin kuullu et joku noin menis muitten mukana, ja kun tuntuu et ei se ees oo mitään pelleilyä...ja sen jotenkin ymmärrän et leikkii pikkusisarusta, mut et ikäisten seurassa ei osaa sanoo omia mielipiteitä ja on jo yhden vuoden kerhoillu...

2.10.2014
Lintu4
Lintu4

No kyllä se kotona onkin omapäinen eikä tottele mitään :D mut musta toi on jo vähän liiallisuuksiin menevää et oikeesti kirjaimellisesti seuraa toisia, kulkee perässä ja jos joku vaikka kaatuu niin kaatuu perässä?? tai hyppii tai jotain muuta niin tekee täsmällisesti perässä..ja vaikka tietää et joku on kiellettyä niin tekee kun muutkin tekee...toivottavasti ei teininä oo tollanen :(

2.10.2014
Lintu4
Lintu4

Mä sanoisin, että on luonteeltaan sellainen ja toisaalta tottunut siihen, että muut määrää. Esim. Kotona äiti on pomo vaikkei se aina miellytä.

Usko pois, kun käy enempi kerhossa ja leikkii muiden lasten kanssa, niin rohkaistuu kyllä tuomaan omatkin mielipiteensä esille.

Se vaan vie hetken. Ja jossain vaiheessa toivot vielä ettei olisi niin omapäinen, että tottelisikin joskus.

2.10.2014
misukka
misukka

....

2.10.2014
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...