keskiviikkoa!

Paljon onnea vipe!!! Missä aamun lörppäketju? :o

1.10.2014
teeko
teeko

Mä oon ihan loppu!!!Koko ilta ja iltapäivä juostu pojan kanssa sinne tänne tonne kun tuli sohva ja sänky. Piti mennä suihkuun ja kauppaan... Jäi jumpatki tekemättä sen takia :( ja nyt ei vaan enää millään jaksa! Mut makkari ja olkkari on uudessa uskossa ja siivottu koko kämppä :) saa nähdä miten poika nukkuu. innoissaan on mut mä pelkään et se tippuu vaikka ei enää kovin pyöri. .

1.10.2014
teeko
teeko

kiitos mummy ja mammae :)

Mammae päässyt aamusta nopeasti liikkeelle..

Teeko,itse ehkä vähän seurailisin lasta ja antaisin tarpeen mukaan aikasemmin seuraavan ruuan ettei nälkä ehdi yltyä ihan mahdottomaksi..

Toivotaan tuvitus että lavan jumitus helpottaa.. Ja mukava kuullut ettei miehen työreissussa olo ole ollut tuskien taival,toivotaan että menee kivasti loppuun saakka.. :)

1.10.2014
Vipe
Vipe

tuvitus! Meillä nuo lapajumit on oikeen ammatin vitsaus. Ainoa mikä siihen auttaa on jonkun mopin/harjanvarren pyörittely. oon joutunut sillä aloittaa yhen jos toisen työpäivän. .. rutina kuuluu vaan lavoista mut ah kun se tuska häviää! Kannattaa kokeilla! ottaa leveän otteen siitä kepistä ja suorin käsivarsin vie sitä pään yli selän taa ja taas pään yli takaa eteen.. Mä löysin pojalle patjan uuteen sänkyyn jonka pitäis tulla tänään ja tallilla oli kiva tehdä kaikkea kun pojan kummitäti oli siellä mun kaverina :) otin ukolle subin mukaan kun on saanut kestää pojan kiukkua päivän. Ei ollut päivälläkään syönyt sitten mitään. .oi voi. Mä mietin vaan et kun poika on vasta 2 niin milloin sen seuraavan ruoan antaa kun pois pöydästä nostaa jos kiukkuaa. Kun jos antaa vasta silloin neljältä kun olis seuraava ruoka niin sitä ero kestä kukaan ja tuo on niin kiukkuinen ja nälkäinen ettei siitä mitään tuu. . kertokaahan miten te toimisitte vastaavassa tilanteessa! ! tuvituksella ja vipellä ollut ihanat päivät! Ja vipen lahja ollut ihana! !♥ misukalle tsemppiä raskaaseen päivään! Ja nkille esikoisen vessaharjoitteluun!!

1.10.2014
teeko
teeko

ai niin unohdin vallan onnitella Vipeä, paljon onnea! :)

oli pakko googlata tuo koru ja on kyllä nätti ja hienoa et tuotoistakin osa menee hyvään tarkoitukseen.

1.10.2014
Mummy83
Mummy83

KIITOS PALJON TEEKO 😊

Aika hiljasta täällä tosiaan näyttää olevan..

Me käytiin pojan kanssa kerhossa,jolla aikaa isi siivosi kotona ja tuli sitten hakemaan meidät.. Käytiin kaupungilla syömässä ja sain sen Kalevalan suojassa korun,josta joku osa menee lasten sairaalalle.. Musta se on ihana kun nimi on suojassa ja sitten on sen mallinen että siitä tulee mieleen että ois Niinkuin kohtu ja sitten se helmi siinä ois Niinkuin vauva ❤ Nyt sitten vähän ajellaan jos poika vaikka ottaisi unet autossa ja sitten mennään sairaalalle teettään uudet pohjalliset,kun jalan virhe asennot on jo sen verran korjaantunut että vanhat on jäänyt väljiksi :)

Ja illalla sitten tulee muutama vieras ja siinä päivä sitten onkin :)

Mukavaa raikasta syyspäivää kaikille!

1.10.2014
Vipe
Vipe

huomenta. kivan rapsakka ilma oli aamulla, -2c mut mun inhokki nro 2 ikkunoiden pesun jälkeenon auton tuulilasin skrappaus. no, tälleen pikkupakkasilla ei ole onneks iso homma, mut se on silti ärsyttävää ja ku autossa semihuono ilmanpuhallin, ni sais odottaa puolituntia et näkis kunnolla ulos.

tuli tuosta nkin valituksesta mieleen, et mä tosi harvoin valitan mistään etenkään isommalle taholle, mut eilen laitoin viestiä yhdelle maahantuojalle ku otti niin paljon aivoon. No, sieltä tuli kyllä nopsaan vastaus, kiitos palautteesta, mutta anna palaute ostopaikkaan ja hymiö perään. Mä en ole mikään kovin korrekti ihminen ja kyl itsekkin työasioissa asiakaspalvelussa käytän joskus hymiöitä, mut sillon pitää olla tuttu vastapari tai sit keskustelua käyty jo sen verran et tietää et sitä voi nyt tässä yhteydessä tämän ihmisen kanssa käyttää. Mut tuommoisessa tilanteessa ei tulis mieleenkään ja kyllä siitä vähän semmoinen ärsyyntynyt olo tuli.

Etenkin ku kyseessä on tuote jolla ei ole takuuta, mutta jonka oletusarvoinen käyttöikä on ennemmin vuosia kuin kuukausia. Ja koska sillä ei ole takuuta, ni eihän mulla mitään kuittia enää tallella ole, joten miten todistat ostopaikalle et ne on just sieltä ostettu? Eli manailen sit taas itekseni.

1.10.2014
Mummy83
Mummy83

Tänään jo paljon ollut ja tästä eteenpäin työmaille.

Pikaisesti kiskasen roiskeläpän napaan ja sit liikkeelle. Näkkeepähän tarviiko tänään enää takasi tullakaan vai meneekö niin että tulee kotimatkan aika.

Tosin mulla on koulun vanhempaintoimikunnan kokous kuudelta, että näillä mennään.

Jaahas, tarttee lähtee Helsinkiä kohden että ehtii sovityuun.

1.10.2014
misukka
misukka

Ihmeellinen aamu
väsyttää vaikka nukuin ihan älyttömän hyvin ja pitkään. Poika taisteli aamupalalla..
Jäi sitten isänsä kanssa kotiin kun mä painelin tallille. Etelässä kylmä. Mittari näyttää auringossa +3 ja kaks tuntia sitten oli vielä pakkasta. Patja tarvis hakea pojalle kun sen sänky ja meidän uus sohva tulee tänään

1.10.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...