Tiistaita!

Huomenta,mitäs muiden tiistai päivään?

30.9.2014
Vipe
Vipe

Kerho on voimassa kunnes lapsi täyttää 5 vuotta. Ellei ole seuraavaa kerholaista, niin silloin kai menettää pisteet joita ei oo käyttäny. Aikoinaan se raja oli 3vuotta. Mut sais tulla tavaraa näille vähän isommillekin lapsille.

Mä tein tuossa itelleni vähän iltapalaa. Suppilovahvero-kanttarelli-tattikeitto.

Oli ihan törkeen hyvää... Nami nami vaan. Mut hyviä öitä. Kai tässä iltasuihkun kautta punkan puolelle tie vie.

30.9.2014
misukka
misukka

Kyllä ihmettelen että tuollainen Mehiläisessä on. neuvolassa olivat heti sitä mieltä kun soitin silloin kun tuo ääni tuli ilmi, että ehdottomasti kontrolli ja jos kuuluu edelleen niin ultraan vaan koska pojan sydäntä ei ole tutkittu ja koska se ultra on niin helppo lapselle. . just tuo mua ihmetytti et sen lääkärin mielestä vaan Mehiläisessä tutkittais ja puhui siis itsensä pussiin.. No, lähettää se nyt sen lapun ja jos ei kunnalliselle päästä ultraan ni vakuutettua kuulemma korvaa sen Mehiläisen ultran sit. On tässä nyt siis se hyvä puoli et joka tapauksessa saan tuon pojan ultraan jos itse vaan haluan. Koska se ultra niin helppo homma on niin enköhän mä jokatapauksessa tuon sinne vie

30.9.2014
teeko
teeko

Maarullerohkeutta ja voimia huomiseen! Sydämen tähän laittaisin jos puhelin osaisi.

onpas teekolle osunut mielenkiintoinen tapaus mehiläisessä lääkäriksi.

Mä kävin tanssimassa ja vähän tuntui ettei kroppa oikein tottele minnuu. Jospa se kuitenkin vielä taipuisi jossain vaiheessa.

30.9.2014
misukka
misukka

no sekin on ylipäätään typerää, että taviskoodit kävis, JOS niitä ei ole naputellut koneelle. Eikö sen rekisteröinnin idea nyt kuitenkin loppuviimeks ole se, et ne koodit pysyy tallella. Mut et jos rekisteröit ne talteen, ni et voi käyttää kampanjoihin? typerää ja vie koko pisteiden keruun idean, etenkin ku itse pistekaupan kamat on jotain kylkiäismatskua ja vaatii suuren määrän pisteitä.

Ja jos nuo kampanjat on neljä kuukautta vaan voimassa ylipäätään ja käy vain kampanjakoodit, ni sit vois edes laittaa pienemmät pistemäärät, 10 pakkausta neljässä kuukaudessa tulee ehkä just ja just täyteen ajoissa. Mä oon nyt puolen vuoden aikana käyttäny 14 pakettia vaippoja, kun oon kaikki koodit Liberoon laittanu ja vain Liberoa ostanu ni oli hyvä tsekata.

30.9.2014
Mummy83
Mummy83

Teekolle:Meillä pari vuotta sitten esikko sairasti pahan flunssan/oksennustaudin ja sen päälle käytiin lääkärissä ja kuului sivuääni.Heti pistivät kunnalliselta lähetteen sydänultraan,jossa todettiinkin sydänlihastulehdus joka aiheutti sen äänen.On kyllä kumma ettei siellä tutkita kunnolla:/

30.9.2014
huiskutin
huiskutin

Toivottavasti et joudu koepalaa antamaan maarua! Meidän poika oli yli 90cm pitkä! Ja ens viikolle saatiin se sydämen kuuntelu lääkäriaika. vitsi että mua rupes kuulkaa ärsyttää kun soitin Mehiläiseen että vois mulle sen paperin lähettää neuvolaa varten et mitä siellä pojulla kuului. . Niin lääkäri lupas lähettää. . samaan hengenvetoon totesi ettei sitä tarvi kuunnella ja ettei se sieltä mihinkään poistu (se virtausääni) mutta Mehiläisen kardiologille töölöön vois ultraan mennä. . Siis what?! että Kunnallisella ei tarvi tutkia mutta heillä kyllä! isomummolla käytiin viel kakkukahvilla illalla :)

30.9.2014
teeko
teeko

Miun päivä on ihan yhtä hyvin menny ku eilinenkii.
Just ku pääsin töihin aamusta ni esikko soitti, että hän myöhästy taksista. Ei muuta ko hakee se kotoo ja viedä kouluun. Ku ei siihen aikaan mikään bussi enää kulkenu. Olin sit just ennen kymppiä takas töissä. Illasta sit täytyy venäyttää päivää ja en kerkii kotia ennen tanssituntia.
Ja tietenkin letku oli kunnossa ja vikakoodi viittas lambda-anturiin joka vaihdetaan ens maanantaina. Pelkkä osa maksaa hitusen vajaan 250e.
Teekon pienelle pnnittelut uudelleen! Näin oikeana päivänä:)
Ja tosi kurjaa kuulla emännän keskenmenosta :( Jaksamisia sulle isosti!

30.9.2014
misukka
misukka

Kiitoksia :)

Osanotto emännälle ja onnittelut pienelle, keskittykäähän juhlimaan..

Hyvä piglet että sait saikkua ja ihanaa että sinäkin olet päässyt äitiyspakkauksen kimppuun, se on vaan niin ihanaa..

Caratalle jaksamista evakkoon ja kipeän jalan kanssa, sitten on ihanaa kun pääsette viimein kotiutumaan uuteen kotiin :)

Maarualle tsempit, hyvä että sait peruutus ajan niin ei tarvi odotella..

Toivotaan että Misukan auto on kunnossa eikä sen suurempia remontteja jouduta tekeen..

Muut jutut jo ehtikin unohtua :(

30.9.2014
Vipe
Vipe

blöäh, odotukseksi meni edelleen, lääkäri totes että seuraavaks odotellaan et kirurgi laittaa viesti, täytyy käydä sitä tapaamassa ja hän sit päättää mitä tehdään. noh, eipä auta muu kuin odotella.

RJP, tuo on tosi kurja odotella noita yt:n tuliksia, etenkin kun ne harvoin kertoo yhtään mitään kesken neuvottelujen. mut luulis että ne nyt piakkoin jo ilmoittaa tuloksista. vaikka jokainen odotuspäivä on piiitkä. meillä ollut kahdesti YTt mun työuran aikana ja milemmilla kerroilla oma osasto ollut uhan alla, ni se on tosi inha odottaa sitä tietoa..

30.9.2014
Mummy83
Mummy83

Vipelle ja Teekon pienelle onnea! Mä sain juuri uudet kynnet ja nyt laittelen ruokaa. Viime yö meni lähinnä valvoessa niin taidanpa yrittää vähän nukkua ja illalla sit talopakettifirmaan.

Ei vaan oo oikein fiiliksiä mitään taloja miettii, ku niitä miehen yt:n tuloksia ei edelleenkään ole tullut :( Niitten piti loppua viime pe ja eilen piti tulla tulokset. No nyt sanottiin että ne loppuivatkin eilen, eikä mitään tietoo koska tulokset tulee... tosi kiva vaan odottaa. Mieskin on tosi masentunut tästä tilanteesta.

Mukavaa päivää kaikille!

30.9.2014
RJP76
RJP76

emäntä tosi kiva kuulla susta! ! Otan osaa keskenmenosta, teillä on nyt raskasta aikaa ja varmasti tauko täältä on ollut ihan paikallaan! Paljon voimia toivotan♥♥♥ ja onnea 1v.n johdosta :) toivottavasti pääsisit mummy nyt nopeaa siihen leikkaukseen jos ne edelleen sen meinaavat tehdä! caratan koko perheelle jaksamista! Toivottavasti teidän remppa olis nopeasti ohi! Ja hyvä että jalka pikkuhiljaa paranee! ! mammaelle jaksamista herkkupäivän odotukseen ;)

30.9.2014
teeko
teeko

huomenta! me käytiin mini kanssa jo rokotuksilla aamusta ja nyt odottelen lekurin soittoa mun jalasta, yhdentoista tienoilla lupasi soitella..

emäntä, ootko sama joka vaihtoi jo nikkinsä jossain kohtaa? loka82 ? todella ikävä kuulla keskenmenosta, otan osaa. ja ehkä tauko vauvahöpinöiden keskeltä oli ihan paikallaan.

teekon poitsulle paljon onnea!

ja hyvä piglet että sait saikkua! nyt sit ottamaan vaan niin rauhallisesti kuin pystyy ja eikö sun pojat ole tarhassa ni pystyy ainakin osan ajasta lepäileen.

carata, varmaan ottaa koville nyt, mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen :) onko teillä mitään suunnitelmaa koska pitäis päästä muuttamaan evakosta kotiin?

maarualle tsemppiä ja hyvä että sait ajan niin nopeasti, noita on inhottava odotella et mitä seuraavaksi.

mammae, mä oon antanu meidän minille välillä aamupalaksi ihan pelkkää kuivaa leipää jos puuro ei maistu, ku se on vähän sen merkki ettei ole pahempi nälkä. tykkää järsiä kuitenkin ruisleipää et se saattaa mennä koko siivu vaikkei siinä ole edes voita päällä. Esikoinen kyllästys pienenä puuroon niin pahasti et olikohan 8-9kk eikä suostunu millään syömään yhtään, joten hänkin on syönyt leipäaamiaisia jo pienenä. Täytyy koittaa minille tarjota vaihtelevasti ettei tuu samanlainen inho puuroa kohtaan.

30.9.2014
Mummy83
Mummy83

voi tsemppiä maarua! Onneksi nuo verikokeet oli hyvät! ! Juu poika tänään 2-v ja on ihan innoissaan kun kaikki laulaa hänelle♥ kiitos muistamisesta!! Mä käyn tallilla reippaasti ilman poikaa ja yhdeltä olis neuvola. Toivottavasti misukan autossa ei olis muita harmeja! :( pigletillä ihanaa tiedossa kun saa hypistellä äitiyspakkausta :)♥ kaikille tasapuolisesti hauskaa päivää! !

30.9.2014
teeko
teeko

Huomenia

Mä oon jo heittäny kuopuksen päikkyyn ja nyt istun autohuollossa. Kahtotaan onko vika irronneessa letkussa vai onko keksinyt jotain uutta. Toivottavasti se on se letku...

Jahas, nyt meni huollon poitsu hakkee auton...

Illalla olis tanssitunti eessä taas.

Kiva juttu carata, että pystyyvähän käveleekin. Ootko sä käyny tohtorilla näytillä ees? Ootteko työ sairaanhoitajat kaikki tuollasia, että ette mee näytille vaan omahoidatte itte? Oisit kai sä saanu ees kepit tueksi jos ei muuta apua.

Vipelle synttärionnittelut ennakkoon. En muista kuitenkaan huomenna onnitella.

30.9.2014
misukka
misukka

Täällä herätty ja tarkoitus ois mennä kauppaan. Kävely alkaa onnistua, vaikka se vielä kipiää tekeekin. Lapset kasvaa ja mies on vähän harmissaan kun on ollut nyt pian 2vko raksalla ja me evakossa mummilassa. Ei siis juuri olla nähty. Josko kylppäri pian valmistuu. Keittiö alkaa jo ainakin olemaan oikein hyvällä mallillaan :)

30.9.2014
carata
carata

Vipe, onnea!

30.9.2014
carata
carata

Täällä taas hiljalleen heräilen ja kerhoon tänäänkin oltaisiin menossa.. Sitten pitäis vähän leipoa ja siivota tänään,kun mulla on huomenna synttärit ja äiti ja isi ilmoitti että tulevat silloin käymään.. :) Onneksi täällä aika siistiä jo valmiiksi onkin ja mitään suurempia leipomuksia en tee,koska en muuten mitenkään juhlista synttäreitä ja tuskin kukaan muu muistaakaan ;)

Mutta synttäreistä puheen ollen eikös Teekon pikkumiehellä ole tänään se oikea päivä,joten onnea vielä kerran 2 vuotiaalle ❤

Niin ja tänään ois sitten myös parturi päivä,enpä mitään mullistavaa aio pyytää,mutta saapahan taas otsatukan pois silmiltä ja vähän latvoista huonoja pois.. Eli kyllä taas päivän saa nopeasti kulumaan kun on ohjelmaa..

Nyt pitäisi jaksaa nousta keitteleen puuroa ja jos lehden lukisi taas ennen kuin pojan herättää :)

Hauskaa päivää kaikille!

30.9.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...