lauantai huomenta!

Piirakkaa pitäis alkaa väsyneenä vääntää. .. Aamun fiilikset löytyy eri ketjusta. Väsynyt ja rikkinäinen on olo

27.9.2014
teeko
teeko

Onnea ihanasta nimestä tuvituksen pienelle!

27.9.2014
teeko
teeko

tuvitus, pakko kehua että hieno nimi, kun tälle kakkoselle oli toinen nimistä ehdolla jos tulee poika ja toinen on minin etunimi tyttöversiona. :)

27.9.2014
Mummy83
Mummy83

päiviä :)

huh, ei tästä kovin iisi päivä tullut, ku huhkittu keittiössä koko aamupäivä ja päivä. Tehtiin esikon kans minille soseita. Eilen k, hyvä työnjako ku mä kuorin ja tyttö pilkko vihannekset. käytiin esikon kanssa torilla hankkimassa niitä ja tyttö halus välttämättä ostaa semmoisen lilan kukkakaalin ku se oli jännän näköinen. Sen kun sekotti porkkanan kanssa, ni näyttää kuulemma ihan koiranruoalta :D

mini tykkäs yllättävän paljon peruna-purjo-fenkoliseoksesta, mut nyt kokeilin kurpitsa-fenkolia ja hyvää tuli. Sit paahdettiin kurpitsansiemenet, joista tuli tytön uus suosikki ku ne kuulemma maistuu vähän sipseiltä :)

esikko on edelleen arestissa, joten siks hän on innolla auttamassa kotiaskareissa ku on niin tylsää muuten ;)

ruoaksi kaalilaatikkoa kun oli riisin jämät jääkaapissa ja jälkkäriksi on tulossa mutakakkua :) Nyt tekis mieli nostaa jalka ylös loppupäiväksi, mut mies lähtee töihin ni ei oikein voi.

27.9.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta!

Misukalle mukavaa koulupäivää ja Riulle siivous intoa..

Saikos Tuvitus sinisen tukan pois vai vieläkö on pää sellaisen näköinen että saattaa herättää ihmetystä ja hilpeyttä suvussa? ;P toivottavasti siellä juhlat sujuu paremmin kuin eilinen päiväsi ja onnea pikkumiehelle nimen saannin johdosta ❤

Teekolle jaksamista tosi paljon ❤ Toivotaan että pikku miehen juhlat onnistuu ja kaikilla on mukavaa,eikä riidat varjosta päiväänne.. Nii ja Onnittelut pojalle jo näin etukäteen ❤

Onnittelut lienee paikallaan myös mummyn minulle,joka voikin sitten kohta mennä ja kovaa ❤ Ja paranemista kipeälle varpaalle..

Täällä herätty aikasin taas uimaan ja kohta pitäis alkaa ruuan laittoon.. Ja sitten päikkäreiden jälkeen ois peliin lähtö,jonka jälkeen sauna.. Eli ei tarvi tänään paljon tekemistä kehitellä :)

Hauskaa lauantaita kaikille!

27.9.2014
Vipe
Vipe

ihana mummyn pieni! tuvitukselle ihanaa juhlapäivää!♥ mulla tulee itku kun te jaksatte tukea. :') ukko meni tekee sen piirakan kun avauduin sille tuossa pojun vielä nukkuessa et saa luvan olla pilaamatta lapsena päivää. .. Ja ehkä muutenkin annoin vähän kuulua, koska mun mitta on täynnä tuota käytöstä. On se jännä ku se on koiralle ja lapselle nyt oikein ihana ja muakin vähän kiusoitteli. Heti kun avauduin sille sen käytöksestä. arvatkaa oliko piste i.n päälle kun löysin just siivotusta kämpästä sen likaisen, öljyisen autotallissa käytössä olleen paidan mytyssä lattialta...

27.9.2014
teeko
teeko

huomenta!

teekolle tiukka halaus 3 ja pojalle riemukasta juhlaa, jos et itseäsi ihan samaan fiilikseen saa.

misukalle mukavaa koulupäivää :) meillä olis sama tiedossa ensi kuussa.

tuvitukselle myös mukavia juhlia. :)

riu, sä oot selkeesti innoissaan lomasta ku näin aikaisin hereillä ja siivousintoa täynnä ;)

mä luulen et tänään on ihan kotipäivä, tuo varvas otti eilisestä koko päivän liikuskelusta kengissä vähän nokkiinsa ja jomotti kivasti jo muutenkin, mut sit mini oli syöttötuolissa ja tiputti semmoisen muovisen lelun suoraan siihen, voin kertoo et muutama ärräpää pääsi. Buranaa nappasin illalla ennen sänkyynmeoa, ni nyt on jomotus poissa.

mini oppis eilen ryömiin ihan pikkuisen eteenpäin :) nyt hää pyörii paikallaan niinku koira jahdaten häntäänsä, ku ilmakylpyilee viltin päällä ja hokas et se viltti liukuu hienosti parketilla. :)

27.9.2014
Mummy83
Mummy83

huomenta!

etähalaus teekolle 3 toivottavasti se lapsen ilo saa tunnelman teijän talossa nousemaan tämän päivän mittaan. Onnistuneita synttärijuhlia toivotan ja muisku päivänsankarille.

Mie heräsin ekana. Wtf??? :D Tai no isimies meni seiskaan töihin, mutta ennen lapsia kuitenkin :D Tännään pitäs jatkaa siivoilua. Lähinnä siis poikien huone kun se on ku mikäkii hävityksen kauhistus. Keskimmäinen meni jo sitä siistimään ku tiukkapipoinen äiti sanoi että ennen ei pelata wiillä :D Tän päivän ohjelmassa lisäksi hillitöntä pyykinpesua ja yhet syntymäpäivät

27.9.2014
riu
riu

Huomenia

Mä lähden esikon kanssa koulupäivää tekemään. Ihan kohta lähdetään, niin ei kauheasti ehdi muuta kuin heipat nopsaan huikkaamaan.

Luin teeko aloituksesi mutta juuri nyt ei ehdi sen enempään kuin toivottamaan sinulle roppakaupalla voimia. Todella rankkaa sulla siellä on :(

Toivottavasti virtuaalisesta olkapäästä on edes hiven lohtua. Lämmin halaus sinulle. Paljon olet kyllä jaksanut miehesi rinnalla.

27.9.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...