Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

mikä olisi hyvä...?

Tulostin. Ja merkki. Mikä teillä on ja onko moittimista? Epson kokemusta eikä toista kiitos. Sai yhtenään vaihtaa väripatruunoita ja huoh. :/ Nyt muste- vai ruiskutulostin? Win 8 niin kait kaikki ei toimi siinä. :/ näin ymmärtänyt olen..

26.9.2014
nki91
nki91

Mistä ihmeestä näitä vuosikausia vanhoja ketjuja oikein revitään esiin?

27.3.2017
misukka
misukka
1 year, 8-month-old toddler

Itselläni oli HP, mutta lurjukset päivittivät sen, eikä enää käy tarvikemustepatruunat. Nyt ostin Epsonin, johon saa vielä 3 kertaa halvempia mustepatruunoita tarvikeosina. Ne alkuperäiset mustekasetit on muuten huuhaata, kannattaa tilata ennemmin tarvikkeena netistä esimerkiksi www.tulostinmusteet.fi sivulta. En itse enää tuhlaa satasia alkuperäisiin kasetteihin, on sille rahalle järkevämpääkin käyttöä.

27.3.2017
MikkoV
MikkoV

Nykylasereissa ei kyl musteet pääse kuivuu ku ne on käsittääkseni meilläki jauheena.

Ja meillä ainaki varottelee jo hyvän aikaa ennen ku musteet loppuu. Meillä siis väritulostin ni näyttää jokaisen mustetason erikseen.

26.9.2014
misukka
misukka
1 year, 8-month-old toddler

No siksipä tää on kun.pitäisi kaikkea tehdä ja tulostinta ole :/ ennen oli se epson mut epävarma ja musteet joko kuivat tai loppuivat ennen kuin sai tulostimen kondikseen ja tuhruahan ne oli. Kyl mä kallistun musta-valkoseenlaseriin mut löytyisi se skannaus myös niin olis kätsyä. Kun vois scannata samalla. :)

26.9.2014
nki91
nki91

Juttele ukolle siihen malliin, että se laser tekee paljo tarkempaa tulosta, ei leviä musteet vaikka sattuis kastumaankin eikä tuu tuhruja kuten mustesuihkuissa joskus tuppaa jäämään.

Ja tosiaan, se muste on riittoisaa. Vaikka maksaa kertalaakina enempi ku mustesuihkuun, ni ei tartte niin usein ostaa uutta.

Enkä mä osais enää olla ilman tuota all-in-one härveliä. On se niin näppärä ku saa tarvittaessa skannattua papereita ja valokuvia.

Monesti olis tullu itku joittenki työkkärin tai kelan kanssa ku ois pitäny lähtee niihin toimistolle ihan jonku yksittäisen paprun takia. Nyt voinu vaan skannaa ja heittää sähköpostilla.

26.9.2014
misukka
misukka
1 year, 8-month-old toddler

Joo, ehdottomasti lasertulostin. 

Meillä on kanssa n. 4 vuotta vanha ihan vaan lasertulostin (mustavalko) ja on niiin hyvä. HP merkkinen.

Se on niin ihanata, kun laittaa vain virran päälle yhdestä nappulasta ja sitten tulostaa surutta vaikka miten paljon. Ei jää jumiin, ei lopu muste, eikä muutakaan mitään säätöä! Älä vaan sorru sinäkään nki91 enää mustesuihkuun! Ne patruunatkin muuten maksaa paljon, kun pitää useasti ostaa. Ja tuolla laserin patruunalla tulostaa siis todella paljon, voi mennä parikin riisillistä paeria. 

Mutta just sellanen, mikä ilmeisesti misukallakin on, eli tulostin-kopio-skanneri -yhdstelmä laserina olisi just passeli, sellaista suosittelen teille :)  Sitä voit miettiä myös, tarvitteko väri- vai mustavalko-koneen?

26.9.2014
Suodatin2
Suodatin2

Tiedän et ammattikäyttöön on erilaisia ja niitä voi verrata kotikäytössä oleviin. :) ittekin olen laser mut pitäis ukko saada puhuttuu ympäri :)

26.9.2014
nki91
nki91

Töissä on samsungia ja lexmarkia mut ei voi verrata kun nää on ammattikäyttöön.

26.9.2014
misukka
misukka
1 year, 8-month-old toddler

Taisin muistaa tuota ikää väärin ja aika pahasti. Oisko 4 vuotta likempänä. Kauan se on kuitenki jo palvellu. Mut ko läppäri on yli 5 vuotta ja siinä oli hetken vanha tulostin kiinni. HP joka lakkasi ihan varoittamatta toimimasta tyystin.

26.9.2014
misukka
misukka
1 year, 8-month-old toddler

Meill nyt Epson eikä kauheesti moittimista. Ikää sillä lienee kohta 10 vuotta ja nyt se on onnistunu skannerin lasin alapintaan kerää pölyä. :/ Mut tulostaa moitteettomasti. Aikasemmin ollu myös HP:ta ja jotain muitakii.

Mut ehdottomasti lasertulostin. Mustesuihkua en enää ostais. Kun on hyvään tottunu, ni...

26.9.2014
misukka
misukka
1 year, 8-month-old toddler

Auttakaape kun mie olen sekasin eikä jaksais vain tulostamisen takia lähtee tuonne kylälle päin. Porukat on lasertulostimen kannalla mut se patruuna on kalliimpi. Mutta kun vaihtoehtoja on. Aikanaan olluy kotona canon, ja hp.

Eikä muste vai ruisku kun.. muste- vai lasertulostin..

26.9.2014
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...