Perjantaiaamua kaikille! :)

Huraa se ois tän viikon aamuheräämiset taputeltu! :D

26.9.2014
riu
riu

kiitos napero ja suodatin! ! ♥

27.9.2014
teeko
teeko

sepä se kun nyt tietäisi onko toinen tosissaan vai meneekö ohi. synttärijuhlia olis koko perheellä tässä kuussa ja mies pisti mut viime viikolla eropuheidensa jälkeen valitsemaan itselleni kalliin sormuksen mun lahjaksi. . masentunut tuo on mutta en mä saa sitä millään suostumaan mihinkään hoitoon. Siksi itse mietin näiden iltojen jälkeen et olisiko se kuitenkin kaikille paras vaihtoehto. Tuon lapsen takia kuitenkin mielestäni nämä asiat on syytä miettiä loppuun saakka. Ja jokaiselta kantilta. viikon päästä sitten nähdään saanko lahjaa vai en ja ollaanko edes saman katon alla. Kovasti tuo sitä puhuu ettei jaksa mutta sehän se masentuneen puhe on. Joten vaikea sanoa miten sitä tarkoittaa. Noita eropuheita en vaan haluaisi kuulla kertaakaan. Kyllä veti taas maton jalkojen alta

26.9.2014
teeko
teeko

no niinhän se meidänkin ukko sit hermostu ja lähti autotalliin... Saa nähdä mitä mieltä on kun tulee takas. Mä jotenkin ymmärrän sitä kyllä kun saix tänään postissa ajan hammaskirurgille ja se ressaa. Poika rupes vielä kiukkuumaan väsyään. Sitä sit vähän turhan kovin moitti ja siihen puutuin ni johab täällä on taas kaikki juhlat peruttu ja avioeroa hakemassa. . Voisko tää paha joskus loppua? Ettei oikeesti tarvis niitä eropapereita ruveta hankkimaan. .

26.9.2014
teeko
teeko

Kiitos onnitteluista! tiistaina tuo täyttää oikeasti :) vitsi mua harmittaa kun oon vaikka kuinka monta kertaa yrittäny laittaa tänne mulle profiilikuvan mutta ei onnistu :( mut misukka. Mä oon pyytänyt että ne roskat sais melkein kaikki poltettua ennen tuon synytäreitä ja ukko itse vaan päätti ja vei pojan mummille et sain rauhassa kolme tuntia jynssätä täällä ja käydä hakee koiralle vielä ruokaa ;) vielä pitäis yks piirakka vääntää mut mun kokkaustaidoilla olis hyvä tehdä se jo tänään et jos se ei onnistukkaan niin ehtii aamulla tehdä uuden :D mut en nyt kyllä jaksa

26.9.2014
teeko
teeko

:D hih suodatin!

Mun piti oikeen tsekkaa, että mitäs se teekon poitsu täyttääkään... Suuren suuret synttärionnittelut pienelle suurelle 2-vuotiaalle!

Täytyy sannoo, että ei noita miehiä oo ihan aina älyllä varustettu. Meilläki isäntä saattas keksiä, et just ku emäntä tarttis apuja ja käsiä vapaaksi että saa tehtyä valmisteluja, ni hän lähtee katkoo vaikka puita ja latoo niitä pinoon ku ne on jo kaksi vuotta ollu levällään. Melkein lasken tuon roskien polton samaan kategoriaan.

Meillä isäntä perustelee sillä, että saa pihaa siistimmäksi. Se ei hoksaa, että oleellisempaa olis saada tarjoilut kasaan ja se kämpän SISÄPUOLI siistiksi.

26.9.2014
misukka
misukka

Sininen ja oranssi on vastavärit. Eli älä turhaan sinistä pese pois :D Sehän mätsää mekon kanssa just eikä melkein

26.9.2014
misukka
misukka

vastaväri-teema tuvitus:)?

eikös sinisen vastaväri oo keltanen?  oranssi vois melkeen olla lähellä...  ja vihreen vastaväri tais olla punanen:)

teette oikeen sellasen värisirkuksen sinne!

26.9.2014
Blanco
Blanco

Äsken kävi se tulostimen korjaaja. Ihan aamusta, juu :D Jännä aikakäsitys. Mutta tulostin pelittää eikä sylje enää keltasta holtittomasti joka paperiin :)

26.9.2014
misukka
misukka

huomentapäivää:)!

mie saan oikeesti olla tosi kiitollinen ku vauva antaa mun pötköö sängyssä 8-9ään saakka.  tänään jopa kymmeneen. ei se tarkota sitä että se suostuis nukkuun, mutta se antaa mun kumminkin ummistella silmiä ja leikkiä nukkuvaa;)  auttaa tosi paljon eritoten nyt, kun räkis tuntuu vaan pahenevan ja olo on tosi kurja.

hah! mie nauroin tuvitus sun tukalle facessa:D  mut siis mie olin sitä mieltä, et hei, poikavauvan ristiäisiin myös äidin tukka siniseksi.  muutama sininen raita vielä päähän ja joku turkoosin-sähkönsininen mekko, niin siehän menisit ihan koriste-esineestä, eikä kukaan tajuis tukan olevan vahinko:))

26.9.2014
Blanco
Blanco

rjp.lle tsemppiä viikonlopun yli jännittämiseen! Nuo on aivan todella inhottavia hetkiä :( toivotan parasta! ! Onneks tuvitus sait vinkkejä! tuollaiset on niin inhottavia ja paniikkia aiheuttavia hetkiä! Mä värjäsin tukan pari päivää sit just siks ku aina yleensä jotain käy. Joko väri ei tartu mun päähän kunnolla tai sit mullaon koko naama ja niska kanssa värissä.

26.9.2014
teeko
teeko

Ihana misukan masuasukki ♥ toivottavasti hänestä tulis vilkas masussa niin ei tarvis ressailla niin paljon :)

Mulla on tänään härdelli... Ukko ei halunnut et poika jää kotiin, joten otan sen tallille. Nopee tarvis vaan olla kun olis aikamoinen siivoaminen vielä edessä. Huomenna kun on pojun synttärijuhlat. Sit vieraisiin kuuluu tietty yks koirille allerginen ja yks 5kk vauva. Eli todella haluan joka ikisen koiran karvan talosta pois.
Ja ukko meinas tietty polttaa roskia tänään ettei siitä ole apua ollenkaan. .

26.9.2014
teeko
teeko

Mun pitäis alkaa siivoomaan, mut jotenki ei vaan yhtään huvittais ja venytän koko ajan aloitusta. Mutta ehkä se siitä, ku vaan saa aloitettua. Tänään rv 37+0 :)

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! (Toivotaan että täälläkin se on mukava ja mies saa pitää työnsä... niillä päättyy yt:t tänään, viralliset tulokset tulee vasta maanantaina eli sinne saakka ilmeisesti joutuu jännittään)

26.9.2014
RJP76
RJP76

Ja kyllä mullakii itku pääsi kun tajusin, et mikä minun masuu hyppyyttää.

26.9.2014
misukka
misukka

Voi ei tuvitus! Just pahinta mitä voi käydä ennen juhlia :/

Onneksi ei ristiäiset ole tänään. Ehtii vielä jotain pelastaa.

26.9.2014
misukka
misukka

Ihanaa Misukka että vaikka jäi sydän äänet kuulematta,niin vauva päätti itse piristää äidin mieltä ja huudella,että täällä sitä ollaan hyvissä voimin ❤

26.9.2014
Vipe
Vipe

Huomenta!

No mutta mummy,pitäähän niidenkin pysyä kärryillä,jotka ei seuraa kyseistä sarjaa tai osta Teemun kirjaa ;P Kyllä itsekin mietin näitä lööppejä,että "SAMULI ITKEE KOKONAISEN JAKSON" tai "TEEMU NÄRKÄSTYI SIRPAN FACEBOOK PÄIVITYKSESTÄ" että nekö sitten saa ihmiset kirkuen ostamaan lehden? Toi eka saattaa ehkä tietysti houkuttaa katsomaan ton kyseisen jakson,mutta en tiiä jaksanko itse lukea lehdestä juttua siitä että Samuli itki ;) Tosin ainahan lööpit on mitä on..

Toivotaan tosiaan Riu että rokotteesta johtui lämpö,vaikka rauhallinen aamusi onkin nyt pilalla ;)

Täällä vasta heräillään,poika nukkuu,mutta kai sekin ois herätettävä,kun fysioterapeutti tulee reilu puolentunnin päästä :)

Muuta suunnitelmaa ei päivälle olekaan tää perjantai on meidän "vapaapäivä" :)

Tai no illalla kauppaan mennään ja poika menee muutamaks tunniks mummolaan..

Mukavaa viikonloppua kaikille!

26.9.2014
Vipe
Vipe

Huomenia

Riulle hyvää reissua! Vai että kaikkosi rauhallinen aamu ihan tuosta vaan :D Sattuuhan sitä.

Meillä ei oo aamuheräämiset ihan vielä tässä. Esikolla huomenna koulupäivä ja äiteenki pitäis mennä mukana.

Mun oli tarkotus käydä tänään avoimessa neuvolassa pyörähtämässä, että vieläkö pienen sydän sykkii. On vähän viime päivinä ollu sellanen fiilis et ootan vaan huonoa uutista.

Mut en sit ehtiny ku kuopus päätti vetkuilla eikä suostunut suosiolla riisumaan vaatteita tarhaan päästyään.

Mut tuo möllikkä kertoikin ihan itse äsken olevansa ihan kunnossa :') Hirvee jytäys kävi pienen hetken. Ei noita liikkeitä olekaan juuri tuntunut. Kerran silloin tällöin, äärettömän harvakseltaan.

Ehkä mä tämän voimalla jaksan ensi keskiviikkoon kun on neukkulääkäri.

Ja tänään oon ihan omin nokin töissä. Pomo lähti eilen illasta kouluttautumaan ni ei oo täällä.

Tulostimen korjaajan piti tulla "heti aamusta" mutta ainakaan vielä oo näkyny. Kattotaan kuinka pitkälle hänen aamunsa venyy :D

Muksaa perjantaipäivää kaikille!

26.9.2014
misukka
misukka

meillä taas se nettilinkki toimis paremmin kun välimatkat on pitkiä :) täytyy kattoo millainen on, josko skannaa ite ja laittaa sillen tai sit ollaan diktaattoreita ja päätetään muiden puolesta.

joo, on se itkut vähän semmoinen.. no joo, y märtän mäkin kun kotonakin hetkistyy välillä, mutta et sillä pitää hekumoida.. ja toinen mikä ärsyttää on se, että niistä tehdään miljoona lööppiä. vähän sama ku Selänne tällä hetkellä, oon lukenu niin monta lööppiä ettei tarvii lukea kirjaa enää ;)

26.9.2014
Mummy83
Mummy83

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

26.9.2014
Mummy83
Mummy83

Juu ei ole poika kippee :D Äiti sitä ja äiti tätä, äitiiii!!!!! hirveesti on lapsella ollut asiaa :D Se siitä miun rauhallisesta aamusta :D

26.9.2014
riu
riu

hahhaha vai tissikone :D Oisko se sitte ollu mammografiaan liittyvä? Melkein sitten siitäkin vois tehä gallupintynkää :D

26.9.2014
riu
riu

Ei kun myö lähetään maanantaiamuna, tästä kun ei aja ku pari tuntia :)

Miusta ne paperiset vedokset on parempia kun se on helpompi kierrättää sukulaisten ja kummien keskuudessa. Meillä kun kaikki saa valita ite kuvan jonka halluu :D

Ja aivan, vain elämää! Minnuu naurattaa se vollottaminen, mutta ymmärrän sentään miksi ne herkistyy. Minnuu vaan huvittaa kun ne kuvaajat heruttaa oikein niillä itkevillä tyypeillä :D Hauskat kotivideot tullee myös tännään ja se on ihan yhtä odotettu tapahtuma meijän perheessä :D

26.9.2014
riu
riu

huomenta! onko teillä riu jo huomenna lähtö? :)

mulla olis ajelupäivä tiedossa taas tytön treenien ja miehen töiden takia. Ja tarttis ne puolivuotis kuvavedokset hakea, kun ne on valmiit tänään! näillä ei ilmeisesti ole nettisysteemiä mikä olis ollut hurjast paljon kätevämpi, mut ei voi mitään.

nii ja Vain Elämää tulee!!

26.9.2014
Mummy83
Mummy83

Mie oon tännään siis kotona pienimmän kanssa. Jos se sen eilinen kuume johtui rokotteesta niin eiköhän tuo oo tännään jo ihan terve. Aamu otetaan iisisti joka tapauksessa, ihan vaan koska mie halluun :D Sitten päivemmällä siivotaan ihan urakalla, on sitten kivempi tulla reissusta kotiin kun on siistiä :)

Mitäs muitten päivään? :)

26.9.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...