Hyvää iltaa :)

Se ois taas iltalörpän aika :)

25.9.2014
riu
riu

Maarutsella, mie oon jo savossa ;) Mutta joo sinne teijän kulmille tullaan mielellään :) Ja todellakin toivon että ei olla siellä kippeenä! Ois kyllä niin arseesta ettei sanat riitä kertomaan, etenkii jos meinaa treffata muita mammoja. Kyllä on kädet ristissä kyynärpäitä myöten!

Jii mites selkä tänään? Miekii kyllä vähän toivon että se selkä kuvattas, vaikka levolla nyt meniskii ohi. Ja meillä ei tisikonetta tyhjennä ku isoin lapsi, tuo kone ku on sen verran korkeella että keskimminenkii just yltää lasin ottamaan reunalta muttei siitä ylätason keskeltä kyllä saa mitään. Kiva tietty itelle kun ei tarvii kumarrella :)

Hah tuo mummyn tytön outo valkee nenässä oli kyllä loistava :D Ja hyvin pääsit antamaan oppitunnin elvästä elämästä :) Toivottavasti ei teilläkään sitte tauti pahene ja se tyttökii malttaa pukkee vähän päälle :)

Ihana tuo misukan esikoinen ♥ Varmasti äidin sydäntä tuommoinen lämmitti ♥

25.9.2014
riu
riu

Oih,Misukka varmasti ihana saada lapselta tuollaisia ❤❤❤

Riu,joo eiköhän toi pojan siivous into laannu viimeistään siinä vaiheessa kun siitä ois enempi hyötyä :)

Onnea mummy varpaan kanssa,toivotaan että saat sen nopeasti kuntoon..

Nki,kiva että olet hyvillä mielin saanut pihaa laitettua..

Niin joo ja Riun pienelle paranemista,toivotaan ettette sairasta ens viikon lomaa.. Teillä kun tosiaan on käynyt noin mälsästi että joudutte lomaileen paljon kylpylöissä ;P

25.9.2014
Vipe
Vipe

Iltasta. Mä kävin noukkimassa pienemmän setänsä luota. Hyvin nuo oli toisiaan viihdyttäny. :)

Nyt nuo jannut on tuola keittiössä iltapalalla. Mä oon juossu pannuhuoneessa että saa mökkiin lämpöä. Ei täällä varsinaisesti kylmä ole, mut vähän kalseeta kuitenki ku ei päiväsaikaan ole lämmitystä.

Minnuu haukotuttaa ihan mahottomasti ja oon ihan tyytyväinen, että reilun puolen tunnin päästä on jo iltapesuaika.

Esikko oli ollu ahkerana täällä yksin ollessaan. Se oli askarrellu mulle aarrekarttaa ja sit kaikenlaisia koristeita. Mun muotokuvaa, sydämiä, ja sit sen sellasen rivin ukkoja leikkaamalla. En muista miksikä sitä sanotaan. On sillä joku nimi olemassa.

Sit tuo oli kirjotellu pitkiä tekstejä joissa ilmotti rakastavansa mua. Voi mun rakasta murustani *sydän* Ja tuo vihaa kirjottamista...

25.9.2014
misukka
misukka

ai niin, tyttö tuli aamulla et "vähänks ärsyttävää ku nenä on täynnä jotain valkoista ettei pysty kunnolla hengittään" ja niiskutteli samalla. Suomeks sanottuna flunssa iskee. Ja pääsi äiti toteamaan, et noin siinä käy kun juoksee välitunnit ulkona vesisateessa ilman takkia. Nyt juodasn sit mustaviinimarjamehua hunajalla josko ei täysillä iskis päälle, niillä olis ekat kisat viikon päästä.

riun pikkuiselle pikaista paranemista, jos levolla menis ohi ettei lomaa tarvii sairastaa :(

25.9.2014
Mummy83
Mummy83

joo riu, vasta kuvat et niitten perusteella sit leikataan, mut lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä et se otetaan pois tavalla tai toisella. kunnei koko varvasta menetä :) tietty olis kivempi et se tapahtuis nopeesti ni menis samalla kivulla ku tuo kynnettömän vereslihan hoito.

no joo, teillähän on kivaa lomaa piristämässä ankeeta syksyä kun vielä koko viikon saa olla täyshoidolla. Harmi ettei Caribia ollut kylpyläkohteena. ;) no en mä siitä kylpylänä niin perusta, eikä se kyl ympäristönäkään ole semmoinen viikon asuttava, mut olisitte ollut hoodeilla. :)

25.9.2014
Mummy83
Mummy83

nyyrikki kokeilepas joku kerta tehä uunissa! Meijän lapset tykkää erityisesti uuniohrapuurosta, mutta riisipuurot ja ruispuurotkii mennee. Ne on niin hyviä marjasopan kanssa :P

Mummy joo ens viikko eli viikko 40 on soeputumisvalmennus kuopiossa, vk 43 on syysloma ja ollaan tuetulla lomalla varkaudessa ja vk 47 ollaan sopeutumisvalmennuksessa Oulussa. Samaten ku vk 9 sitten ens vuonna, se sattuu olemaan samalla viikolla ku meijän hiihtoloma. Mieti miten kamala kohtalo olla kylpylässä jatkuvasti! :D

Siis ne ei mummy vielä leikannu sitä siun varvasta, vaan ottivat vaan kuva?

Miekii voisin ottaa annoksen vipen pojan siivousintoa :D Pikkasen on kaveri intona :D Noooh, siitä se tasottuu.. :D

Meillä on pienimmällä kuumetta. Hiisi vie, iski sitte kotipäivän huomenna. Ihan pirtee tuo on, mutta niinhän ne pienet monesti. En tiiä liekö johtuu eilisistä rokotuksista, mutta näillä mennään. Toivottavasti saahaan olla ens viikko terveenä :)

25.9.2014
riu
riu

Mä tein juuri kinkkupiirakan eli kohta pääsee herkutteleen..

Sain sentään tänään siivottua sen verran ainakin että mies pääsi imuroimaan,mutta haluaisin kyllä ton pojan siivous innon itselleni.. Se ei meinannut nahoissaan pysyä kun odotti isiä kotiin imuroimaan ja se jo aloitteli itse omalla imurilla ja voi sitä riemu kun pääsi viimein tosi toimiin ;P

Nyt lähen viemään pyykit kuivuun ja sitten pääsee piirakan kimppuuun ;D Ja sitten vielä pitäis vähän pestä ja viikata pyykkiä :)

Onnea Nyyrikki riisipuuron kanssa :)

Mäkään en kyllä kotona sais opiskeltua yhtään,aina löytyis jotain parempaa tekemistä ja sitten saattais jopa siivoilu viedä voiton :P Eli tsemppiä opiskeluun Riu ja Jonna..

25.9.2014
Vipe
Vipe

iltoja. mä käväsin tänään röntgenissä, elämäni ekaa kertaa jos hammaslekuria ei lasketa. Multa leikattiin varpaankynsi pois kokonaan, kun siellä alla oli semmoinen "mötikkä" jota lääkärikin ihmetteli että "mikä ihme tää on, en oo kyllä ikinä ennen nähny, erikoista". Totesin sille, et tuo on just niitä vastauksia mitä on tosi kiva lääkäriltä kuulla.. No, ne kuvas srn tänään, kun lääkäri meinas että se on luuta ja näin ollen voi olla luukasvain, joten ihmetellään sit mitä kuvat näyttää. Jotenkin niitten pitää se pois operoida kuitenkin.

teillä on riu lapsilla sit kivaa ku on ylimääräinen loma koulusta tiedossa, on teillä kuitenkin syyslomakin, koko viikko?

meillä mies teki ruoan tulille ennenku lähti töihin, mun pitää vaan tunnin verran sillon tällön hämmentää ja sit pääsee syömään :) hyvä palvelu ;)

Nyyrikki, riisipuuro on törkeen hyvää, mut ärsyttävä tehdä ku pitää seistä lieden vieressä koko ajan. Uunipuuro olis helpompi vaihtoehto, mut se ei oo niin hyvää.. :) Meillä tyttö tykkää ihan sairaasti riisipuurosta ja vetäis koko kattilallisen jos antais.

25.9.2014
Mummy83
Mummy83

Nyyrikki mie teen uunissa aika usein niin ei tarvii tuota stressata :D Uunipuurot on hyviä :P

Jonna tuon takia mie en ees tee kotona noita hommia, koska tiiän että en sais aikaan yhtikäs mitään :D

Tyttö oli saanu kaikki läksykirjat ens viikolla koulusta. Herranjesta, missä välissä myö nuo kaikki tehhään??? :D

25.9.2014
riu
riu

Karmee nälkä mutta laiskottaa enkä millään jaksas laittaa soppaa porisemaan. Se ku ois niin iso homma :D Pittää se ihan just laittaa, onneksi meijän lapset on oppinu siihen että iltaruoka on kuuvelta eikä paljoo aikasemmin käy ees kyselemässä :)

Tää päivä meni melkein hukkaan. Tai siis kävin tekemään semmosta tehtävää jota en oo ees vilkassu muutamaan viikkoon niin piti ihan miettiä että missäs olinkaan menossa. Iltapäivällä sain sitten jutun juonesta kiinni, mutta jos se sitten huomenna lähtis vähän helpommin. Sais sen opparin suunnitelman valmiiksi ja vois pitää seminaarin ja keskittyy muihin hommiin :) Vähän kerrassaan... Eniten uotan vaan sitä ens viikkoa ku päästään Kuopioon perheen kaa :)

Mikäs meininki muilla :)

25.9.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...