Hyvää iltaa :)

Kahotaan miten tännään käy :)

24.9.2014
riu
riu

Toivottavasti ei johdu siitä :( mulla yleensä se kipu tulee alaraajaan ja alaselkään. fyssarin kanssa katsottiin miten alueen liikkuvuutta saa fyssarin parannettua kun mulla on myös sellainen työ jossa rasitus kohdistuu ko. Alueelle. Toivottavasti siellä ei nyt olisi mitään vakavampaa!

24.9.2014
teeko
teeko

Voi ei carata! sä nilkutat sitten pitkään :( hyvä maaru että kaikki tutkitaan niin ei ainakaan jää arvailujen varaan mikään. Varmasti myös stressaavaa koko perheelle :( musta j kans kuulostaisi hyvältä kuvauttaa jos siellä ennenkin on ollut murtuma. Mulla nuorena tuli lannerankaan murtuma ja se on kyllä välillä vihoitellut jos kovin tärähtää.. Menee joku nikama lukkoon ja hermot kipuilee. On todella inhottavaa mut onneks sain fyssarilta hyvät avut niin ny osaa jo itsekin sille jotain tehdä jos meinaa kipeytyy

24.9.2014
teeko
teeko

Piru vie. Kaksi varvasta ja jalkapöytä murtui, kun löin ne kiitetävää vauhtia metallisen sängyn jalkaan. Huomenna siis päivystykseen, jollei yöllä ala turpoamaan ja mene siniseksi. Kipu vielä aika siedettävä. Sinertää vähän... Tää oli pahin painajainen nyt kun pitäis tehdä remonttia :( Flunssa onneks melkein poissa ja lapsetkaan ei sairastuneet.

24.9.2014
carata
carata

Sytämmiä maaru! :)

Ja tiedänhän mie, ettei tuollasta tartte sietää. Oon vaan niin kovin huono pitämään omia puoliani. Toisten vuoksi taistelen kuin leijona, mutta itse nielen aika paljon :/

Tänään sit taas tuli ylistystä kun osasin ajatella juttuja etukäteen. Aikamoista vuoristorataa on kyllä.

J. Tuossahan tuo kai mennee. En ole antanut oikein lupaa ajatella koko asiaa niin onnistuu unohtumaan koko asia silloin tällöin.

"Pahin" on toivottavasti takana eli se viikko kun viimeksi tuli se paha tunne ettei kaikki ole kunnossa. Mutta ei se silti oloa ole juuri helpottanut. Eikä ensi vuotta vielä voi ajatellakaan. Siihen mennessä ehtii niin moni asia vielä heittää häränpyllyä..

24.9.2014
misukka
misukka

ihan hyvin, hän innostus lukemaan kirjoja, kun ei ollut mitään muuta tekemistä :D luki kolme kirjaa ihan vapaaehtoisesti omien läksyjen päälle. Ja me ollaan luettu läksyinäkin ihan kunnolla, ku heillä on aina et osaamistason mukaan, toiset lukee äänteitä, toiset sanoja ja sit siellä on aina aukeaman kertomus, ni luetaan tytön kanssa se läksynä. Vähän hän valittaa toisinaan, mut sit oli taas ylpeä, kun opettaja oli pyytäny häntä lukemaan koulussa luokalle sitä tarinaa. :)

toi englanninkielen opiskelukin on aika jännää, mulla ei ole yhtikäs mitään muistikuvaa miten me ollaan opeteltu sitä koulussa, kun se kuitenkin laustaan eri tavalla ku kirjoitetaan. Nuo on nyt saanut semmoisen "vihkosen" missä on vino pino sanoja, jotka on tarkoitus opetella "ulkoa" sillä viisiin et kun näet sanan esim them, pay, we jne, ulkomuisti kertoo miten se lausutaan. Ihmeellistä.

ja mitäh, 13 viikkoa nyt jo?!? miks muiden raskaudet menee hupsista keikkaa ja itellä meni ikuisuus et tuli se 12vkoa ja sit toinen ikuisuus et pääsi 20. viikolle.

24.9.2014
Mummy83
Mummy83

Ja miun pittää jii kysyä siulta että mites selkä jaksaa?

Nyt ois viikkoja 13+6, tää aika vaan menee johonkii salaperäisesti :) Huono olo alkaa hellittää ja väsymyskii oli ja meni jo. Nyt lähinnä uottelen millon alkaa liikkeet tuntumaan :) Miun äiti ja sisko ei saanu ees sydärii kun kerroin raskaudesta :D Lapsille ei kerrottu vielä, kun en halluu että ne kertoilee vielä koulussa tai päiväkodissa asiasta ihmisille joille se ei kuulu pätkääkään. JOskus joulun seudulla sitten varmaan :)

Teeko teilläkii on mahtava täti, kun tietää taustat. Kerrassaan korvaamattomia tuommoset kultakimpaleet :) Ja auts tuota siun polvee!

Vipe tännään on päivälleen 3 kk jouluun! iiiiik tullee vielä kiire kaikkien neulottavien villasukkien kanssa :D

Tuvitus lasten suosikkeja ehottomasti on vilkkuvat lenkkarit :D Ja hinta on ollu aika kohillaan, en muuta sano. Hyvät löydät kummasti ilahduttaa :)

Mummy mites teijän tytöllä on eka kotiarestipäivä sujunut? Toivottavasti otti nyt opikseen :)

24.9.2014
riu
riu

iltoja :)

onpas mukavaa tiedossa riulla. ja oikein ouluun asti, mä en ole ikinä kuopiota ylempänä käyny. :) rannikolta jos lasketaan ni vaasa taitaa olla korkein visiitti. :) täytyis sitä koko perheen kesken tehdä lapin reissu joku vuosi.

vipe, kyl joulua voi alkaa jo miettimään, mä oon ostanut ekat joululahjatkin jo, ku löysin mammutilta hyviä kirjoja tarjouksesta kummilapsille, siskonpojille ja omille lapsille :) Ja tänä vuonna meille tulee silleen erilainen joulu, että ollaan kerran vietetty joulu kotona, muuten yleensä mun mutsilla, kerran miehen vanhemmilla. Nyt ku miehellä on kaks siskoa täällä, ni vietetään kotijoulu ja he tulee jouluksi tänne. Ehkä mun mutsi myös. Sanoin et saa tulla, jos haluaa tai sit menee systerille (asuvat samalla paikkakunnalla). Muutenkin odotan aina joulua, mut tänä vuonna siitä tulee entistä kivempi. :)

tuvitus, ristiäisetkö teillä oli viikonloppuna? :)

maarua, kiitos eilisistä sanoista, jotenkin tsemppaa kun tietää et toinen on selvinnyt jo vastaavasta. Se on "helppo" kuvitella miten teoriassa toimis kussakin tilanteessa, mut käytäntö on joskus ihan toista ja saattaa huomata et se teoria ei toimikkaan halutulla tavalla. Ja tunnetilatkin kun vaikuttaa, niin aina ei ole helppo toimia silleen järkevästi mitä suunnitellessa on.

misukan pomo on kyl varsinainen pässi. en yhtään ihmettele että työntekijät vaihtaa parempiin paikkoihin.

teeko, tuo varmasti on hyvä että neukkutäti on perillä tilanteesta, kun voin vaa kuvitella miten raskasta sulla on välillä..

24.9.2014
Mummy83
Mummy83

Iltaa

Juu, on se joskus. :D

Vähänkö teille on tullu kivoja uutisia. Varmasti harmittaa ihan kamalasti ;)

Mieki palaan aamuketjuun sen verran, että haluan antaa maarulle suuren lämpöisen halin.

Ja kivaa kuulla maarun tytön lauluharrastuksesta :)

Meillä ihan kohtsillään poitsujen iltapesuaika. Nyt esikko lukee tuommosta satuvihkosta kuopukselle. Ajattelin läppäistä kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun tarhasta tuli tuommoinen tarinavihkonen ja esikon pitäis lukea joka päivä vartti.

24.9.2014
misukka
misukka

Riu,mukava että teillä kävi tuuri neuvolatädin suhteen ja ilmeisesti muutenkin meni mukavasti neuvola käynti :)

Mä tässä mietin että joko pitää alkaa joulua suunnitteleen kun näin jo ekat Joulukalenterit kaupassa ;P

Aamupäivän retki meni mukavasti,kun oltiin pukeuduttu lämpimästi,nii hyvin tarkeni.. Ja eipä tänään mitään erikoista ole muuten tullut tehtyä.. Tänään on ollut vähän sellainen "pitäis pitäis.." Päivä.. Olen ollut tekemässä kaiken näköistä mutten ole saanut mitään aikaseksi,kun ei ole oikein tiennyt,että mistä aloittais.. Jospa huomenna sitten ;)

Toisaalta mukava välillä olla tekemättä mitään..

24.9.2014
Vipe
Vipe

Tuo on niin ihanaa kun on ihana neuvolatäti :) meillä on kans ihana (tosin vakkariin) kun hän on aloittanut koulun terkkana täällä koulunsa jälkeen niin on ollut meidän ukon terkka siellä :) se on niin ihanaa kun meilläkin on tuo ukon sairaus vaikuttamassa perheeseen niin tuo neuvolan terkka tietää siitä tosi paljon kun on jo tuttu. Ukko vielä sille pystyy siitä puhumaan kun muille ei oikein :) mä istun tukkaväri päässä anopin suihkussa ja odotan et pääsis pesemään. pitäis meinaa poika pestä kans ja se istuu tuolla mun porukan kanssa iltapalalla. Me saatiim pihat kuntoon. poltettavien kasa vielä on mut niitä appiukko poltteli jo jonkun verran tänään :) sain hienon vekin polveenkin kun onnistuin kaatumaan betonilaatan päälle ja polvi täysiä sen reunaan. . jes mikä fiilis ;) mut mustin jopa laittaa pyykit kuivumaan ja antaa koiralle ruoan ennen kuin lähdettiin kotoa :D misukan pomo kyllä ansaitsis vähän palautetta alaistensa kohtelusta. Ei osaa siis olla hyvä johtaja ollenkaan. .

24.9.2014
teeko
teeko

Aamuiseen ketjuun hiukan palatakseni, niin misukan pomo on kyllä ihan arseesta. Siinä vissiin tärkeimmät X)

Myö käytettiin meijän pienintä 4 v neuvolassa tännään. Ihanaa kun meijän oma eläkkeelle jäänyt täti oli sijaisena niin saatiin sille aika. Se on vaan niin erilaista käyvä tutulla tätillä joka tietää koko perheen ja muistaa asiat. Se kutsu meijän lapsiakin niitten lempinimillä ihan sujuvasti :) 4-vuotias oli 102 cm pitkä ja painoi 15 kg. Hirmusen näppärästi se teki kaikki kynahommat ja muut tehtävät, ja jutteli tätin kanssa mukavia. Ylläripylläri kuuloo ei saatu otettua, joten se sitten lääkärikäynnin yhteydessä.

Päivällä oli postin mukana tullut kelalta kirja, päästään sopeutumisvalmennukseen sitäkii kautta! Huraa! Eli nyt sitten ollaan marraskuussa yksi viikko oulun edenissä ja helmikuussa toinen. Voi harmi X) Meillä ois tänä vuonna kolmessa eri kylpylässä viikko kussakin :D Kaksi sopeutumisvalmennusta ja sitten tuettu loma :D

Iltapäivällä kävin hetken aikaa olemassa työmaalla tehtäviä muka tekemässä. Mittää en saanu aikaan, mutta tulipahan käytyä :D Nyt ollaan ihan justiin menossa saunaan lämmittelemään ;)

24.9.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...