Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jillian Michaels 30 Day Shred, mukaan lähijöitä?

onko kukaan kokeillut kyseistä 30 päivän jumppaa? eli siis kyseessä on joku 30päivän jumppa missä on 3 tasoa, jokaista tasoa tehdään 10 pv ja sitten seuraavaan ja taas 10 pv ja seuraavaan... oon noista mamma blogeista tän löytänyt (fit fat mama) ja kuvien perusteella näyttää toimivan... ja siis aikaa menee se 25-30min päivässä joten ei olisi edes paha.. videot löytyy, yllätys yllätys, youtubesta.   oisko mukaan lähtiöitä?! tehtäis taas semmonen treeniryhmä ja kannustetaan toisia?!   tää vois olla aika hyvä juttu tohon mun laihiksen tueksi :):)

24.9.2014
mammae11
mammae11

Mä en löydä sitä maaruan tekstiä nyt mut mä oon korvannut melkein kaikki perunat ja pastat aterioilla salaatilla liikunnan lisäksi. Mut siis oon kyllä syönyt ihan tavallista ruokaa niin että vaan tuon hiilarien osuutta oon korvannut salaatilla. Nyt kaipaisin tosissaan jotain haastetta!

30.12.2014
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Mitäs tänne kuuluupi?

Alkaako tammikuus uus dieetti? :)

29.12.2014
surkelo
surkelo

Mä kattelen sen jostain :)
Vaikka helposti kyllä löytyy ohjeet kun googlaa ohan suomeksi :)

Mut ny kyl kiinnostaa et millä maaruan jutulla oot noin paljon saanu painoa tippumaan? :)

14.12.2014
surkelo
surkelo

Hei surkelo! Voisitko linkittää sen vatsalihashaasteen tänne ni mä voisin ainakin lähteä mukaan! Mä en halua painoa grammaakaan alas mutta tuo ällö vatsa vois sopivasti vetäytyä kun sitä jumppais :) eli jos linkität ni mä oon mukana! Mulla tippu sit kesän puolivälistä paino 10kg ihan tuolla maaruan systeemillä jota on joutunut jo vähän muokkaamaan kun tuo paino ei sais enää tippua (56) mut juu, kyllä täällä silti roikkuu ;)

13.12.2014
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

voi sitä lähtee mukaan :)

mulla on paino pysyny samassa ku mihin sain sen tiputettua. Olen koittanu ne annoskoot pitää samoina suhteessa, siis yks kauhallinen riisiä ja paljon vihanneksia. Tai jos syö vaikka lasagnea tai makaronilaatikkoa, ni pienempi määrä sitä ja isompi salaattia. Ja aika usein myös niin et lounas on ollut vihanneksia ja lihaa, illallisella sit pastaa/riisiä/perunaa.

Ajattelin et kattoo joulun jälkeen jos on saanu siinä kohtaa kuukauden pidettyä painoa, ni sitten vois ottaa tuon GFGn uudelleen ja kattoo jos tippuis taas :) ja saako sillon sit taas vähän fiksattua terveellisemmäksi, kun nyt on kuitenkin tuo vihannespuoli pitäny.

13.12.2014
Mummy83
Mummy83

Uutta haastetta?!! Mä alotin 30päivän vatsalihashaasteen, lähteekö joku mukaan? :)

Super dieetti on tosiaan loppunu, tiistai oli vipa päivä. Olen silti jatkanut niillä ruuilla, en ees tiiä, et mitä muuta voisin syyä :D
Tänä aamuna puntari näytti -7,3kg :))) hitsi että oon tyytyväinen!
Eilen sain ihmetyksiäkin muutamalta tutulta, että miten oon laihduttanu ku het huomaa, jesjesjes!! Tuntuu niin hyvältä, ku muut huomaa, ite kun ei sitä sillai enää huomaa muka :)

Mutta nyt matkataan isännän kans kaksin Poriin, sinne Puuvillaan shoppaileen. Meidän kolme lasta jäi anopille, ihana olla vain kahdestaan.
Syömään pitää kyl mennä jotain mättöä ;p

13.12.2014
surkelo
surkelo

Onpas hiljaista ;)

Mulla vielä kolme päivää dieettiä jäljellä, että jaksaa jaksaa ;)
Nojoo, eilen tehtiin ite piirakoita, niin pakkohan niit oli syyä, namiiiii!!!
Nyt paino tosiaan tippunu 5,7kg, jee!!! Hirveästi kyllä nyt tekis mieli suklaata, kun niitä tuossa on monta laatikkoa!!! :p

Mutta ens vloppuna meinaan syyä pitsaa xD ..meil tulee miehen kans sunnuntaina 11vuotta yhdessä oloa, niin käyään vähän kaupoilla ja syömässä, sanoin, että mulle riittää vaan semmonen paikka mistä saan pitsaa!! :D ..ei tartte olla mikään hieno ravinteli! ...saa nähä montako kiloa tulee takas ;)

7.12.2014
surkelo
surkelo

Neljä viikkoa takana, kaksi vielä edessä!
Neljän viikon tulos 4,9kiloa!!!!!! :o en meinaa millään uskoa ja siksi kävinkin moneen kertaa puntarissa :D
Ja vyötäröstä 11senttiä pois! Eli nyt 78cm!!
Hitto, että oon iloinen! Aivan mahtavaa!! Ei enää pitkä alle 70kiloon, ihanaa!!

27.11.2014
surkelo
surkelo

AI ei näe eroa vai??? Kyllä näkyy!! Vautsi!!
Ja tuo kolme kiloahan kolmes viikos on tosi hyvä tulos!
Jes!! Hyvä sä!! :))) ja senttejä oli lähteny kans tosi hyvin!

Mul oli lähtöpaino 75,5kg, tällä hetkellä ollaan 73kilos (72,8kg oli ke aamuna, nyt menkat)
Tavoittelen kans siihen mitä oon painanu ennen ensimmäistä raskautta, eli 64kiloon.. Mutta tuskin tän 6viikon superdieetin aikana siihen pääsen :D
No, pääasia että se roikko pienenee!!

21.11.2014
surkelo
surkelo

do dii, heti perjantaiaamun kunniaksi piti hyppiä vaa´alle ja se näytti -3kg.

alkupaino oli 76.6 ja nyt oli 73.5. Ihan hyvä kolmen viikon tulokseksi, pikkuisen harmittaa ku viimeks ku olin ni lähti 6 ja olin nytkin toivonut semmoista, mut luulen et tuo jokapäiväinen treeni osaltaan hidasti, mut toivotaan et nyt ku maltillisemmin lähtee niin pysyy myös poissa :) Nyt ollaan sit lähtöpainossa ennen toista raskautta, tavoite olis se lähtöpaino ennen ekaa eli 68kg. :)

Senttejä oli lähtenyt vyötäröltä ihan kivasti, lähtötilanne 86 ja nyt 80. Ja tuo pömppiskin oli pienentynyt kun sen päältä mitattuna oli 98 ja nyt 94.

ja ne kuvat... http://aijaa.com/9HKX32

en noissa nyt mitään isoa eroa nää, mut ehkä se jossain tuntuu. täytyis kokeilla jotain semmoista hametta mikä ei nyt synnytyksen jälkeen ole ihan mennyt kiinni et jos se menee niin sit voi olla hyvä mieli :)

treenit jatkuu silti vielä, kun mulla on vasta 2 pv sitä kolmostasoa takana.

21.11.2014
Mummy83
Mummy83

Ääh, mä en oo tällä viikolla reenannu yhtään, vähän vaan hauiksia :p
Ja ny sitten alkas menkat ja alavattaa ja jalkoja särkee niin pirusti..

Tosiaanki, onhan tuo 10cm paljon, ja huomaathan sen, ei enää selän puolellekkaan liivien alle tule niitä selkämakkaroita :D ..mutta kyl saa lisää lähtiä, viel vaik ainaki 5cm..
Vyötärö oli siis ennen 89cm, nyt 79cm..

Huomenna tosiaan alkaa se neljäs viikko jo.. Tajuttoman nopeesti viikot kulkee!!!

Voi, mä mummy niin odotan kuvia!! Aina kun näkee toisten muutoksia, niin omakin motivaatio taas nousee :)

Jaa, jos ny vaik hetken pystyis vannetta pyörittään :)

19.11.2014
surkelo
surkelo

omg, eka päivä kolmostasoa takana ja hitto et se on raskas! ainakin tuo kun ekan kerran tekee ni on tuntunut pahimmalta. Tosin kulutus oli pienin, mut johtuu ehkä siitä että tein about puolet liikkeistä iisimmän mukaan, ei vaan pystynyt siihen kovempaan. Tavoite siinäkin et edes 10. kerta menis kovimmilla :)

tuossa meni 237kcal / keskisyke 143 ja maksimi 206.

täytyy ottaa tuo uusiksi sit loppupäässä niin tulee parempi vertailu tuohon kakkoseen, kun sen tein tosiaan koko ajan isommilla tehoilla ja liikkeillä.

WAU Surkelo, 10cm on ihan tajuton määrä senttejä!! :) näkyy varmasti ulkomuodossa.

Mä voin laittaa sit joo viikon päätteeksi loppukuvan ja alkukuvan. Mies tosin totesi eilen vai edellispäivänä että nyt alkaa jo näkyä treenin teho, mutta en mä sitä ite näe. Tosin kädet oli mulla heikoin lihasryhmä, aina ollut olemattomat käsivoimat ja nyt tuntuu että niissä on enempi tehoa, mut etenkin tuo kakkososuus pistääkin ne aika koville että luulis että jotain on tullut lisää.

19.11.2014
Mummy83
Mummy83

Joko sullakin on kolme viikkoa mennyt?!! :) ..hurjan äkkiä aika menee!
Laita mummy ennen ja jälkeen -kuva kans, ite kun sitä muutosta ei välttämättä huomaa?!!

Mulla alkaa torstaina kans neljäs viikko tätä dieettiä.. Painoa on nyt yhteensä tippunu 2,5kg, torstai aamulla seuraavan kerran puntariin (käyn viikottain).
Tänään huomasin, ettei selkäänkään enää tule semmosia makkaroita liivien alapuolelle ja muutenkin tuo roikko alkaa olla historiaa :))
Peppukin on hieman noussut.. Jee!! :D
Vyötäröstä yhteensä 10cm pois, siitä asti, kun aloitin sen jillianin jumpan ja niillä wräpillä tosiaan myös ollut osuutta asiaan :)

Eilen kans teki niiiiin tiukkaa, kamalasti teki koko päivän mieli herkkuja, olis vaan ollu ihana maata sohvalla ja vetää suklaata yms.. :D ...mut kummasti se himo hiipuu, kun vähän puntteja nostelee.

Heh, jotenkin joulun odotuksin tuntuu paljon kivemmalta, kun tietää, että silloin saa syödä :D suklaata ja kaikkee, luvan kans ;)
...mutta silti vois yrittää hillitä! ..ehkä!! :D

Kun nyt viel vähän yli kolme viikkoa jaksais...

17.11.2014
surkelo
surkelo

nostellaas tätä ketjua taas. vaikka pitäiskö tehdä ihan treenausketju, että muutkin uskaltais kommentoida, kun tää nyt ei varsinaisesti enää liity tuohon shrediin.. 

mulla oli tosi vaikee viikonloppu, teki mieli SYÖDÄ, syödä ja syödä. Lauantaina sortusin enkelisuklaapatukkaan, mut muuten on tehnyt vaan lisää ruokaa mieli. Ja tuli semmoinen olokin että ei tää etureppu tästä lähde ikinä mihinkään, en ole kuvissa huomannu yhtään mitään eroa :/ Vaakaa välttelen perjantaihin asti, ku sillon on vika päivä ruokavaliota näin tiukalla, ni voi katsoa kolmen viikon tuloksen sillon sitten. Vähän masentaa jos ei ole mitään lähtenyt. Välillä tuntuu et on ja sit tuleen niitä aallonpohjia että kuvittelen vaan lähteneen, oikeesti on samankokoinen ku ennenkin.

17.11.2014
Mummy83
Mummy83

Mä tein tänään kotona 45min treenin, pyöritin vannetta, hauisliikkeitä 8kg painoilla, vatsalihaksia, jalkalihaksia (17kg painolla, kun tyttöä nostelin), ja kaloreita paloi n.400, että ihan hyvin.
Nyt kohta lenkki viel, niin ei oo tuhat kaloria kaukana kulutettuna. ;)

14.11.2014
surkelo
surkelo

surkelo, mä koitin tänään sykemittarin kanssa tuota kakkostasoa, niin tulokset oli

245 kcal / keskisyke 141 ja maksimi 167. Sykealueella treeniä 18:40min

eli ykkönen oli rankempi ku siinä oli

280 kcal/ keskisyke 148 ja maksimi 218. Sykealueella treeniä 13:03min

 

mut sit taas toi kakkonen taitaa polttaa paremmin rasvaa ku pysyy syke suositusalueella pidempään. Ja on siinä sekin ero että ykkösen tein tokana treeni päivänä ja kakkosessa oli nyt viides treenipäivä et vähän ehkä tottunut liikkeisiin jo.

13.11.2014
Mummy83
Mummy83

Mulla kans menee hyvin, ruokien puolesta varsinkin, huomenna aamulla saankin sit syyä puuroa :p nam!!!! Eilen olin salilla, tänäänkin oli tarkotus mennä, mut ajattelin, että jospa käynki 2-3krt viikos ja muuten lenkillä, se on vähän semmosta häsläämistä aamulla, kun salille menee, ottaa nuo pienimmät mukaan ja sit sieltä jo kiiruhtaa taas kotio, kun vanhin tulee eskarista. Ja kun kuljen toiselle paikkakunnalle aina..

Huomenna olisikin taas punnituspäivä. Saas nähä.. :D

Meil kans olis isänpäiväkakkua kaapissa... Mut ei ihme kyllä ole käynytkään mieles koko kakku :D

12.11.2014
surkelo
surkelo

mulla menee ihan hyvin treenien puolesta, oon ottanu isommat painot kakkosessakin jo käyttöön. ruokavalion puolesta mennään kans listan mukaan, eilen oli tosi tiukka päivä, oli lähellä repsahdus etenki ku isänpäivänkakkua oli kaapissa, mut sinnittelin :)

miten sulla, oletko jo päässyt salirutiineihin kiinni?

12.11.2014
Mummy83
Mummy83

Mites menee? :)

11.11.2014
surkelo
surkelo

On vaan yritettävä pysyä kovana, eikä antaa periksi!
Vaikka kuinka tekis mieli aluksi, niin kyllä se siitä ohi menee, muutaman päivän päästä ei enää teekään sitten!
Nyt Mammae päätät tosissas taas, että nyt vedät täysillä!!' :)

Me oltiin eilen pitkästä aikaa appivanhemmilla, kun appi multa kysyi, että mitä oon oikein tehny, kun oon näin hoikistunut :D
Tuli hyvä mieli.. Huomaako sen ihan oikeesti noin hyvin?? Vaikkei paljonkaa ole paino tippunu ja muutakaan..

9.11.2014
surkelo
surkelo

no perjantai meni kuulkaas liiankin hyvin, hain ja vein poikaa kerhoon rattailla. oli muuten raskasta koska lunta oli tullut kamalasti ja teitä ei ollu aurattu. ja pojat kummatkin oli rattaissa :D

mut tänään sit on ollut ihan kamalan  vaikeaa.. aamulla join batteryn, meillä oli siskon lapset yökylässä ja koko yö oli yhtä hulinaa, mua sattu aamulla päähän ja väsytti ni päätin et otan. sen kanssa söin dumleja 5 kpl. sit oonkin syönyt vaan ruokaa kunnes äsken vauva heitteli autossa puoliksi syötyjä karkkeja pitkin poikin ni keräilin ne limaset määkit omaan suuhun :D:D

ja muutenkin aivan kamala himo kaikkeen, nää viikonloput on siis aivan kamalia.. ei mun ees tee mieli karkkia tai mitään.. enneminkin poppareita ja limsaa.. eli siis suolasta.. mut en tiiä kehtaanko hakea... hävettää kun miehelle oikein puhkuin ja puhisin ja sit nyt meneekin toisin.. varastin jo jääkaapista nakkeja kun tekee mieli syödä ja kamalasti. tai sit on menkat alkamassa..

mut jo perjantain aikana sain kamalasti pöhötystä pois jotta toisaalta jos nyt söis sipsiä ni kyllä se kerkee 21.11. mennessä haihtua.. mut sit tunnen itteni tosi epäonnistuneeksi.. ARGH!!

8.11.2014
mammae11
mammae11

Mul on edelleen se kolme päivää jäljellä.... Mut onkin tehnyt kaikkee muuta, pyörittänyt vannetta, käynyt lenkillä ja salilla.
Että taitaa jäädä nuo kolme tekemättä. Nyt alkaan käymään 4krt/viikko salilla.

Tänään ois kymmenes päivä dieettiä.. Yhtään lipsumista ei ole tullut, enkä meinaa huomennakaan lipsua, vaikka kauheesti tekis mieli maistaa snickerskakkua, jonka tein isänpäiväksi :D ...mut mä teen semmosen sit ku dieetti loppuu, niin saan kans maistiaisen :D
Mullahan on ihan eri ruuat ku muilla, ja eri ruoka-ajatkin.. Muksut kans kyseli aluksi, että miksi syön sitä ja miksi kieltäydyn herkuista. Oon vain sanonu, että äitillä on ny muutama viikko tämmöstä...
Nyt jo tietävät, mitä äiti saa syödä ja mitä ei :D ....mut sanovat joskus, että kyllä sä voit vähän maistaa :D
Mutta kovana on pysyttävä, jo ketoosinkin takia. Ja enää neljä päivää, niin saan syyä vähän muutakin taas!!

Me kans kaikki viisi ihmistä välillä yhdes jumpattiin sitä jillianin jumppaa :D

Tällä dieetillä on mun pari siskoakin, ollaan päätetty, että kun dieetti loppuu, niin sit pidetään siskosten pikkujoulut, ja se joka on prosentuaalisesti tiputtanut eniten painoa, niin sille ne kaks muuta sit tarjoo ruuan pikkujouluissa :D ..eli lisää motivaattoreita ja hieman kilpailuhenkeä ;)
Yhdessä käydään salillakin, on mukavaa. Ja mul on kaks nuorimmaista siellä mukana :D esikoinen eskarissa.

8.11.2014
surkelo
surkelo

vika päivä level 1:stä takana, ihan kiva et huomenna vaihtuu, alkaa vähän puuduttaan. Tänään oli semmoinen fiilis et hitto vie en jaksa, alaselkä kipee ja niska sillon ku kattoo alaspäin. Mut sit meinasin että teenpäs kuitenkin ku tuli hetki ettei mitään muutakaan tekemistä, ni kannatti kyllä :)

mitens mammae, saitko jo motivaation kohdilleen? :)

mitens surkelo? kolme päivää jäljellä tän päivän jälkeen?

meinasin kyllä huomenna sen verran poiketa ruokavaliosta, että syön yhden palan isänpäiväkakkua. :) Pääasiassa siksi että tekee mieli ja sit toisaalta että olen koittanut olla mahdollisimman "huomaamattomasti" ruokavaliolla, ettei mun tarvii alkaa tuolle 7vlle selittään mitään laihduttamisesta, jottei hän saa päähänsä mitään, kun heillä kuitenkin on jo kavereiden kesken jo jotain kehojuttuja. Syönkin ihan samaa ruokaa ku muu perhe tai pikemminkin muu perhe syö samaa ruokaa ku minä, mä vaan tekovaiheessa punnitsen omat osuudet erikseen lautaselle ja sit just jos teen kastiketta, ni nappaan omat lihat pois sieltä ennen. Et omakin lautanen näyttää suht samalta ku muiden. Niin ja siis ihmettelisi kyllä jos en söisi muiden kanssa kakkua, ni siks ajattelin sen yhden palan ottaa. Huomattavasti pienemmän ku normaalisti ja VAIN yhden. :)

No treenaus on sikäli ollut kiva, kun tyttö on innostunut treenaileen sitä niiden joukkuevoimistelun ohjelmaa kotona kans ja venyttelee perään, ja mieskin alkoi treenaamaan, joten otetaan vuoroja :D

8.11.2014
Mummy83
Mummy83

do niin mammaelle tsemppiä uudelleenaloitukseen tänään.

Mä sain tehtyä päivän treenin ja viuh ku oli helpotus että myös menkat alkoi, pikkuisen jo huolestuin kun ne kuitenkin kolme kuukautta jo tuli "säännöllisenä" synnytyksen jälkeen, mut viime kuu jäi välistä. En testaillu kuitenkaa ku mietin että se saattos olla se viimeks aloitettu treenirysäys mikä aiheutti kropalle pienen shokin :D

7.11.2014
Mummy83
Mummy83

Jes, hyvä Mammae!!!!!! :)

Mulla alkas jo yhdeksäs päivä dieettiä.. 5päivää sitten vielä ja sit saakin syyä vähän muutakin.
Mä ajattelin, että jos sit ku tää dieetti loppuu, niin söisin näiden ohjeiden mukaan, mutta siten, että sekoitan joka päivälle niit 1,2,4,6 ja 3,5 viikkojen ruokia, eli että joka päivä saa syyä myös hiilareitakin.

7.11.2014
surkelo
surkelo

hyvä mammae et tsemppi löytyi taad! sehän olis tärkeetä et sit kun sortuu, niin osaa lopettaa sortumisen eikä ajatella et nyt se oli siinä, läskiks meni koko homma. Teit kuitenkin jo ison työn 5vkoa. ei sitä yhdessä viikossa tuhota. nyt pää pystyyn uudelleen :)

mä teen kans niin et nyt ykköstä 8pv ja kakkosta ja kolmosta sen 10 ni ehdin tekee ennen pikkujouluja :)

ja tuo dietti on kolme viikkoa, ylihuomenna viikko takana. Ja meinasin kyl yrittää jättää sen muutenkin päälle sillä tavalla et annoskoot, lautasmalli ja ruokarytmi olis samat, mut en ole sit niin tarkka siitä sisällöstä, kun nyt esim jauhelihasta ei voi tehdä lihapullia ja juurekset on kiellettyjä.

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

Nyt sain innon päälle. Mieskin kyseli tänään et turvottaako? Eli se jo huomauttelee mun mahasta jotta nyt sit loppuu!

Huomenna alkaa! Hiilihydraatit kiellettyjä, limsa ja barrety myös! Veän kaikkea muuta. 15pv aikaa pikkujouluihin eli 21.11. Aattelin ton shredin vetää alusta uudelleen niin et 5pv jokaista jumppaa ni jos sitäkin jaksais tehä ja huhkia. Huomaa ettei oo jumpannu ku jalat on löystyneet ja löllyää, samoin maha.. on kyllä tosi ikävä olotila. Itkettää kun sillon dietin lopussa oli mahti fiilis, ei oo enää :/

Mä kyllä sanon ettei tää syksy oo mun vahvinta aikaa elämässä, tää pimeys ja ahistus on jotain aivan kamalaa :( joulu stressaa ja aivan kamalasti :/ ennen oon saanu 800€ veronpalautuksia niin nyt saan 70€.. mur!

6.11.2014
mammae11
mammae11

Kiva kuulla susta Mammae :) ...vaikka kuultavat olikin vähän surkeita :(
Mutta uus tsemppi päälle vaan het ku siltä tuntuu ;)

6.11.2014
surkelo
surkelo

Mammae luuraa sohvalla karkkien ja energiajuoman kanssa.

Mua tympii ja vituttaa.. dietti kun loppu ni tää on menny ihan vituiks tää touhu!! Ihan sieltä ja syvältä :/

Maanantaina alotan alusta kaiken ja otan itteäni niskasta kiinni.. mua nyt stressaa kaikki.. töitä ei näy. Rahat on loppu. Mies on stressaantunut. Lapset vaan narisee. Joulu on tulossa.. ja mitähän vielä..

Mut hei tosi kiva kuulla et teillä menee ja ihan yli hyvin!! Hienoa mammat. Tää palaa ruotuun maanantaina tai jo sunnuntaina tai vaikka lauantaina. Katotaan!! Tosin jos jo nyt perjantaina alottais ni mies pystyis vahtimaan etten mässää ni maanantai vois onnistua paremmin.

6.11.2014
mammae11
mammae11

Olen kyllä tosi tyytyväinen!! :)

Innolla toiseen viikkoon!!!

6.11.2014
surkelo
surkelo

wow, hieno tulos!! :)

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

...vielä kun maha pelittäis :p

6.11.2014
surkelo
surkelo

Viikon tulos; -1,7kg :)) jes!!!!

6.11.2014
surkelo
surkelo

Oi, ja mun mielestä ne patukat on niiiiiin hyviä!!!! Varsinkin se mis on pähkinääkin :p

Mä en malttaas pysyä noin kauaa puntarista eros :DD ...mut en onneksi lannistukkaan, jos ei puntarilla tulosta näy, enemmän tuohon pötsiin katton :D
Ja näin ku oon jo rennon kuukauden ollu vähemmällä ja terveellisemmällä, jumpannu yms., niin ehkä nyt ei enää lähe pelkkiä nesteitä vaan kai jo sitä läskiä??

5.11.2014
surkelo
surkelo

tein aamusti treenin ja tänään oli parempi päivä. meinasin yrittää pystyisinkö oleen koko kolme viikkoa käymättä vaa` alla ku se syö itsekuria jos se näyttää samaa lukemaa :(

mun ei ole herkkuja tehny mieli, kun välipalana saa syödä protskupatukan. Ei se mitään herkkua ole, mut kahvin kans just riittävä että makeenhimo menee pois. Ei voi joka päivä syödä, täytyy syödä sitä rahkaakin, mut kiva et sillon tällön voi.

5.11.2014
Mummy83
Mummy83

..kolme jumppaa vieläääää..... :)

Huomenna meen aamulla puntarille ja katotaan onko viikossa mitä tapahtunut :)
...enää ei oo tehny herkkujakaan mieli, paitsi eipä ole muutkaan syöneet, että vloppuna onkin varmaan taas eri asia :D ..no, mutta kyllä mä kestän :)

Mites Mummylla? ..ja Mammae, missä luuraat??

5.11.2014
surkelo
surkelo

Joo, kyl tähän liikuntakin kuuluu, mut neljä kertaa viikos.

Tänään kyl pidän välipäivän, tulin juuri hierojaltakin, ja sen päällehän ei sovi reenailla..


Ajatella, että huomenna tulee jo viikko täyteen tätä dieettiä :o ...nopeesti menny!

4.11.2014
surkelo
surkelo

päivätreeni tehty ja vähän alko heikottaa täälläkin. Eilen mietin alkuillasta et miksi mulla särkee päätä ihan niinku kahvin puutteesta, vaikka olin juonut kahvia just tunti sitten kunnes tajusin että se taitaa olla sokerin vieroitusoire. Viimeks ku olin GFG:llä ni nuo vierotusoireet oli pari päivää ihan kauheita, nyt oli vaan jomotusta et ei ole kroppa ehkä niin sokeririippuvainen ku sillon.

surkelo, onko toi sun dieetti suunniteltu toimivaksi liikunnan kanssa? onko siinä siis jotain suosituksia liikunnan suhteen? Tässä mun on saliharjoittelua, siks varmaan saa syödä koko ajan sitä puuroa ja pastaa/riisiä/perunaa.

4.11.2014
Mummy83
Mummy83

...vielä neljä päivääääää......
On vissiin vaan vähän liikaa joka päivä jumpata tän dieetin kans, tänään tuli aika huono olo.. :p

3.11.2014
surkelo
surkelo

Juu, noin meinasinkin, että jatkan tätä jumppaa kolme kertaa viikos, eli just noin että 1tasoa, 2tasoa ja 3tasoa, lisäksi lenkkejä.

Mul on ne kahen kilon painot edelleen käytös.. Ehkä jotku vähän painavemmat tarvis, ku ei kädet tuu ainakaan yhtään kipeeksi, oo tullut enää aikoihin.
Ja siihen yhtään kolmostason liikkeeseen vois kyl muuten nyt ottaa 6kg kahvakuulan, ku vaan yhtä painoa tarvii.

3.11.2014
surkelo
surkelo

tän päivän treeni tehty :) surkelo, muutama päivä pidät taukoa sit ku pääset kolmostason loppuun ja aloitat alusta :D mulla oli se viikko väliä ja kyllä tuo ykköstasokin saa edelleen hikoileen ja tuntuu kropassa. Tosin nyt otin heti ne isommat painotkin käyttöön.

Ja jos alusta alkaa, ni ne välipäivät muutenki ei varmaan pahitteeksi olisi, siis et vaikka yks päivä viikossa olis lepoa. tai silleen et tekee kolmesti viikossa, tyyliin ma ykköstaso, ke kakkonen ja pe kolmonen :)

3.11.2014
Mummy83
Mummy83

ei se onneks pelkkää rahkaa, siihen mehukeittoa tai marjoja, mutta ei se sen rahkan makua mihinkään poista. Tein smoothieta tänään mehukeiton kanssa ni siinä se meni vähän sujuvammin alas.

mulla on sit vähän rennompi ruokalista, kun lounas on vihanneksia ja lihaa, päivällisellä saa pikkuisen riisiä/perunaa/pastaakin. Ja aamiainen on puuroa ja marjoja.

2.11.2014
Mummy83
Mummy83

Mä oon täs jo rennon kuukauden ollu 'terveellisemmällä' ruualla, eli herkut on jäänyt erittäin vähiin, ei juuri ollenkaan, niin nyt mun ruoka-aikojen välissä jos muut syö jotain muuta, niin kamalasti tekis itekin mieli.

Täs mennään ny ekat pari viikkoa lihalla (nautaa, lohta, tonnikalaa, rasvaa max10%), munilla, kasviksilla ja rahkalla+mehukeitolla. Kolmas viikko onkin sit aiva jees jo, ku saa syyä vaik puuroa aamupalaks ja vähän pastaa tms. ruualla.

Täs kans rahkaa ja mehukeittoa välipalana ja iltapalana. Mä kyl tykkään, et on ihan hyvää.
Sunko pitää syyä pelkkää rahkaa?? Oli muuten raskasta tuli uus versiokin, on siis semmosessa maitopurkissa ja aika litkua :)

Tänään mulla vähän venähti syömiset, joten nyt mun pitääs alata paisteleen lohta.. :D sen kaveriks porkkana!

..nii ja jumpan tein hetki sitten.. Vielä viisi päivää.. Vähiin käy, ennenku loppuu ;)

Mul on nyt täs vajaas 2kuukaudes lähteny vyötäröltä 8,5cm!!!!!!! :o ja kyl sen huomaakin, mieskin kehui ku halaili, että kyl tuntee, et on lähteny :))

Ja paino tippunu tän neljän päivän aikana 1,5kiloa?? Voiko..?? Kun ei ne voi enää olla pelkkiä nesteitä, kun oon jo rennon kuukauden ollu vähemmällä, jumpankin ja juonu paljon vettä.. Mutta kyllä MOTIVOI!!!!!!! :)

Tsemiä jälleen sinne :)

Mitäs Mammae?? Mitäs sulle kuuluu?

2.11.2014
surkelo
surkelo

millanen toi sun dieetti on? mul on toinen päivä eikä kyl oo tehny mieli herkkuja, tosin on vasta toka päivä. Ens viikonloppu voi olla tosi paha, viikonloput yleensä on, nyt taitaa mennä alkuinnostuksella ;D

ainoo mikä tuossa ruokavaliossa ottaa aivoon on se, että siinä on välipala/iltapala maitorahkaa. Mä en vaan ole ikinä oppinu tykkäämään siitä. Silleen se menee, jos tekee hedelmäsmoothien, mutta nyt ei saa syödä hedelmiä ja marjojen kanssa se vaan ei oo sama.

Nyt otin muuten alkukuvat ja mitatkin, ni toivottavasti näkyy kolmen viikon päästä sit jotain eroa. :D

2.11.2014
Mummy83
Mummy83

Neljättä päivää dieettiä.. Välillä iskee kauhee herkkuhimo..
Mutta saan oltua ja mies tsemppaa täysillä, kieltää yms.. :D
Nyt Mummy yhes jaksetaan viel dieetitkin ;)

Oho, saitpa korkeella sykkeen!!

Viel ku kuus päivää viittis.. Tälle päivälle vielä jumppa tekemättä.

2.11.2014
surkelo
surkelo

surkelo, mä testasin tuon ykköstason sykkeen ja kalorit, tein kaikki liikkeet rankimman mukaan 2.5kg painoilla paitsi sen sivukyykyn, jossa painot oli 1kg ja kaloreita palo 280kcal.

mielenkiintoista oli se että keskisyke 148 mikä on ihan ok, mutta maksimisyke 218!! Juoksulenkillä kun aivan hanat vetää loppukirin, niin oon saanut oikein pinnistämällä 190een. Olen aivan ihmeissäni että miten maksimisyke on voinut nousta noin ylös.

2.11.2014
Mummy83
Mummy83

surkelo, kyllä se siitä. Mä olin muutama vuosi sitten GFG:llä muutama vuosi sitten ja sillon teki niin pahaa kans syödä se aamiainen, tuntu ettei millään jaksa edes puuroa saatikka sit jotain raejuustoa siihen päälle. Mutta tuosta oli se hyöty että kolmen viikon jälkeen en osannut enää olla ilman aamupalaa :D nykyään syön aamupalan kunnolla.

Jos teki tuon aloituksen mukaan ni eilen oli vika päivä ku oli 30. :) mulla meni viimeinen viikko läskiksi flunssan takia, mut nyt olen iskussa taas, joten aloitin tuon GFG:n uudelleen ja tän ohjelman alusta. Jos olis kuun lopussa iskussa pikkujouluihin :D nyt olis tuossa GFG:ssä panostaa siihen että sais lautasen sisällön terveemmäksi. Mulla tuo ruokailurytmi ainakin näin kotona ollessa on parantunu, syön aamupalaa, joskus lounasta, välipalan aina 14-16 aikaan, illallista ja toisinaan iltapalankin.

1.11.2014
Mummy83
Mummy83

Jumpat juomatta taasen... Vielä viikko! Tänään tuli mun sykemittarikin, kaloreita paloi rento 350kcal.. Mielenkiinnosta tekis mieli testata kakkostason jumppa, sillä oon melko varma, että siinä palaa kaloreita enemmän.

Dieettiä toinen päivä takana.. Muuten menee hyvin, mutta aamut on p*skaa, ei vaan kykene niitä munia syömään niin hitosti.. Hyh!! Aiva nyt jo puistattaa ajatus, että taas huomenna aamulla munakokkelia tarjolla.. Noh, ehkä tää tästä..

Mites muiden jumpat menee? ..ei teillä muilla enää montaa päivää vissiin jäljellä olekkaan? :)

1.11.2014
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...