Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jillian Michaels 30 Day Shred, mukaan lähijöitä?

onko kukaan kokeillut kyseistä 30 päivän jumppaa? eli siis kyseessä on joku 30päivän jumppa missä on 3 tasoa, jokaista tasoa tehdään 10 pv ja sitten seuraavaan ja taas 10 pv ja seuraavaan... oon noista mamma blogeista tän löytänyt (fit fat mama) ja kuvien perusteella näyttää toimivan... ja siis aikaa menee se 25-30min päivässä joten ei olisi edes paha.. videot löytyy, yllätys yllätys, youtubesta.   oisko mukaan lähtiöitä?! tehtäis taas semmonen treeniryhmä ja kannustetaan toisia?!   tää vois olla aika hyvä juttu tohon mun laihiksen tueksi :):)

24.9.2014
mammae11
mammae11

Mä en löydä sitä maaruan tekstiä nyt mut mä oon korvannut melkein kaikki perunat ja pastat aterioilla salaatilla liikunnan lisäksi. Mut siis oon kyllä syönyt ihan tavallista ruokaa niin että vaan tuon hiilarien osuutta oon korvannut salaatilla. Nyt kaipaisin tosissaan jotain haastetta!

30.12.2014
teeko
teeko
12-month-old baby

Mitäs tänne kuuluupi?

Alkaako tammikuus uus dieetti? :)

29.12.2014
surkelo
surkelo

Mä kattelen sen jostain :)
Vaikka helposti kyllä löytyy ohjeet kun googlaa ohan suomeksi :)

Mut ny kyl kiinnostaa et millä maaruan jutulla oot noin paljon saanu painoa tippumaan? :)

14.12.2014
surkelo
surkelo

Hei surkelo! Voisitko linkittää sen vatsalihashaasteen tänne ni mä voisin ainakin lähteä mukaan! Mä en halua painoa grammaakaan alas mutta tuo ällö vatsa vois sopivasti vetäytyä kun sitä jumppais :) eli jos linkität ni mä oon mukana! Mulla tippu sit kesän puolivälistä paino 10kg ihan tuolla maaruan systeemillä jota on joutunut jo vähän muokkaamaan kun tuo paino ei sais enää tippua (56) mut juu, kyllä täällä silti roikkuu ;)

13.12.2014
teeko
teeko
12-month-old baby

voi sitä lähtee mukaan :)

mulla on paino pysyny samassa ku mihin sain sen tiputettua. Olen koittanu ne annoskoot pitää samoina suhteessa, siis yks kauhallinen riisiä ja paljon vihanneksia. Tai jos syö vaikka lasagnea tai makaronilaatikkoa, ni pienempi määrä sitä ja isompi salaattia. Ja aika usein myös niin et lounas on ollut vihanneksia ja lihaa, illallisella sit pastaa/riisiä/perunaa.

Ajattelin et kattoo joulun jälkeen jos on saanu siinä kohtaa kuukauden pidettyä painoa, ni sitten vois ottaa tuon GFGn uudelleen ja kattoo jos tippuis taas :) ja saako sillon sit taas vähän fiksattua terveellisemmäksi, kun nyt on kuitenkin tuo vihannespuoli pitäny.

13.12.2014
Mummy83
Mummy83

Uutta haastetta?!! Mä alotin 30päivän vatsalihashaasteen, lähteekö joku mukaan? :)

Super dieetti on tosiaan loppunu, tiistai oli vipa päivä. Olen silti jatkanut niillä ruuilla, en ees tiiä, et mitä muuta voisin syyä :D
Tänä aamuna puntari näytti -7,3kg :))) hitsi että oon tyytyväinen!
Eilen sain ihmetyksiäkin muutamalta tutulta, että miten oon laihduttanu ku het huomaa, jesjesjes!! Tuntuu niin hyvältä, ku muut huomaa, ite kun ei sitä sillai enää huomaa muka :)

Mutta nyt matkataan isännän kans kaksin Poriin, sinne Puuvillaan shoppaileen. Meidän kolme lasta jäi anopille, ihana olla vain kahdestaan.
Syömään pitää kyl mennä jotain mättöä ;p

13.12.2014
surkelo
surkelo

Onpas hiljaista ;)

Mulla vielä kolme päivää dieettiä jäljellä, että jaksaa jaksaa ;)
Nojoo, eilen tehtiin ite piirakoita, niin pakkohan niit oli syyä, namiiiii!!!
Nyt paino tosiaan tippunu 5,7kg, jee!!! Hirveästi kyllä nyt tekis mieli suklaata, kun niitä tuossa on monta laatikkoa!!! :p

Mutta ens vloppuna meinaan syyä pitsaa xD ..meil tulee miehen kans sunnuntaina 11vuotta yhdessä oloa, niin käyään vähän kaupoilla ja syömässä, sanoin, että mulle riittää vaan semmonen paikka mistä saan pitsaa!! :D ..ei tartte olla mikään hieno ravinteli! ...saa nähä montako kiloa tulee takas ;)

7.12.2014
surkelo
surkelo

Neljä viikkoa takana, kaksi vielä edessä!
Neljän viikon tulos 4,9kiloa!!!!!! :o en meinaa millään uskoa ja siksi kävinkin moneen kertaa puntarissa :D
Ja vyötäröstä 11senttiä pois! Eli nyt 78cm!!
Hitto, että oon iloinen! Aivan mahtavaa!! Ei enää pitkä alle 70kiloon, ihanaa!!

27.11.2014
surkelo
surkelo

AI ei näe eroa vai??? Kyllä näkyy!! Vautsi!!
Ja tuo kolme kiloahan kolmes viikos on tosi hyvä tulos!
Jes!! Hyvä sä!! :))) ja senttejä oli lähteny kans tosi hyvin!

Mul oli lähtöpaino 75,5kg, tällä hetkellä ollaan 73kilos (72,8kg oli ke aamuna, nyt menkat)
Tavoittelen kans siihen mitä oon painanu ennen ensimmäistä raskautta, eli 64kiloon.. Mutta tuskin tän 6viikon superdieetin aikana siihen pääsen :D
No, pääasia että se roikko pienenee!!

21.11.2014
surkelo
surkelo

do dii, heti perjantaiaamun kunniaksi piti hyppiä vaa´alle ja se näytti -3kg.

alkupaino oli 76.6 ja nyt oli 73.5. Ihan hyvä kolmen viikon tulokseksi, pikkuisen harmittaa ku viimeks ku olin ni lähti 6 ja olin nytkin toivonut semmoista, mut luulen et tuo jokapäiväinen treeni osaltaan hidasti, mut toivotaan et nyt ku maltillisemmin lähtee niin pysyy myös poissa :) Nyt ollaan sit lähtöpainossa ennen toista raskautta, tavoite olis se lähtöpaino ennen ekaa eli 68kg. :)

Senttejä oli lähtenyt vyötäröltä ihan kivasti, lähtötilanne 86 ja nyt 80. Ja tuo pömppiskin oli pienentynyt kun sen päältä mitattuna oli 98 ja nyt 94.

ja ne kuvat... http://aijaa.com/9HKX32

en noissa nyt mitään isoa eroa nää, mut ehkä se jossain tuntuu. täytyis kokeilla jotain semmoista hametta mikä ei nyt synnytyksen jälkeen ole ihan mennyt kiinni et jos se menee niin sit voi olla hyvä mieli :)

treenit jatkuu silti vielä, kun mulla on vasta 2 pv sitä kolmostasoa takana.

21.11.2014
Mummy83
Mummy83

Ääh, mä en oo tällä viikolla reenannu yhtään, vähän vaan hauiksia :p
Ja ny sitten alkas menkat ja alavattaa ja jalkoja särkee niin pirusti..

Tosiaanki, onhan tuo 10cm paljon, ja huomaathan sen, ei enää selän puolellekkaan liivien alle tule niitä selkämakkaroita :D ..mutta kyl saa lisää lähtiä, viel vaik ainaki 5cm..
Vyötärö oli siis ennen 89cm, nyt 79cm..

Huomenna tosiaan alkaa se neljäs viikko jo.. Tajuttoman nopeesti viikot kulkee!!!

Voi, mä mummy niin odotan kuvia!! Aina kun näkee toisten muutoksia, niin omakin motivaatio taas nousee :)

Jaa, jos ny vaik hetken pystyis vannetta pyörittään :)

19.11.2014
surkelo
surkelo

omg, eka päivä kolmostasoa takana ja hitto et se on raskas! ainakin tuo kun ekan kerran tekee ni on tuntunut pahimmalta. Tosin kulutus oli pienin, mut johtuu ehkä siitä että tein about puolet liikkeistä iisimmän mukaan, ei vaan pystynyt siihen kovempaan. Tavoite siinäkin et edes 10. kerta menis kovimmilla :)

tuossa meni 237kcal / keskisyke 143 ja maksimi 206.

täytyy ottaa tuo uusiksi sit loppupäässä niin tulee parempi vertailu tuohon kakkoseen, kun sen tein tosiaan koko ajan isommilla tehoilla ja liikkeillä.

WAU Surkelo, 10cm on ihan tajuton määrä senttejä!! :) näkyy varmasti ulkomuodossa.

Mä voin laittaa sit joo viikon päätteeksi loppukuvan ja alkukuvan. Mies tosin totesi eilen vai edellispäivänä että nyt alkaa jo näkyä treenin teho, mutta en mä sitä ite näe. Tosin kädet oli mulla heikoin lihasryhmä, aina ollut olemattomat käsivoimat ja nyt tuntuu että niissä on enempi tehoa, mut etenkin tuo kakkososuus pistääkin ne aika koville että luulis että jotain on tullut lisää.

19.11.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...