Odottavan aika on pitkä

Täällä kans yks vauvasta haaveileva..Ehkäisy pillerit lopetettu heinäkuussa yhdet normit kuukautiset odotettu niinku lääkäri suositteli.  Mahdollisia Oireita on tähän mennessä ollut kamala kiukkuisuus ja mieliala vaihtelut,väsymys,järkyttävä pään särky viikon verran joka päivä,lihas jumit ja iltaisin/pitkin yötä erittäin epämiellyttävät levottomat jalat sekä outo alavatsan turvotus. Ja välillä on päiviä kun tekis mieli syödä ihan koko ajan ja välillä taas ei meinaa saaa mitään syötyä. Viikko pitäis tosiaan vielä vähintään malttaa ennenku testiä tekis. Kysyisinkin et kuinka nopeesti positiivinen raskaustesti ehkäisyn lopettamisen jälkeen?

24.9.2014
onnellinen90
onnellinen90
3-month-old baby

Kunnalliselle mentiin. :)

29.9.2014
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Joo miulla ensimmäinen lapsi tuli yllärinä vaikka oli e-pillerit.Nyt tyttö tosiaan melkein 5vuotta ja toivon mukaa sais pikku sisaruksen :) 

Ei tässä auta kun malttaa odotella.

Peukut sinne teillekkin että tärppäis :)

24.9.2014
onnellinen90
onnellinen90
3-month-old baby

Toivotaan, että nuo olisi niitä raskausoireita! :) Toiset raskautuu parissa kuukaudessa, toiset vuodessa ja toisilla menee vielä kauemmin. Meillä ei vielä tähän mennessäkään,vaikka on yli kaksi vuotta kulunut ja nyt ensimmäinen hoito menossa, jolloin siirrettiin hedelmöittynyt munasolu kohtuun ja nyt jännitetään onnistuuko tämän kautta. En yritä nyt pelotella, että teillä menisi pari vuotta ja uskon jotta teillä tärppää varmasti pian. :)

24.9.2014
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...