Täysimetyksestä kiinteisiin siirtyminen

Auttakaahan ensi kertalaista... Miten aloitan kiinteät? Paljonko annan? Siis 1tl/pvä mutta koska annosta voi suurentaa??? Kuinka usein annan eri makuja? Siis kerran viikossa?? Kertokaa kaikki alusta alkaen miten olette aloittaneet?? En saa ohjeita mistään ja vähän arveluttaa/pelottaa/jännittää tuo mössöruokien aloitus.. Soseet teen kaikki itse.. Kiitos jo etukäteen vastauksista :)

24.9.2014
Justiina67
Justiina67

Mutta minä tosiaan imetin sinne 6 kk asti ja sitä ennen vasta totutin noohin aineksiin enkä joka päivä antanut et seurailin mitä masu sanoo.

24.9.2014
nki91
nki91

Meillä ainakin sanottiin et ei kannata makeilla hedelmillä ainakaan aloittaa et juuri juureksilla. Vähän antaa kerralla. Juuri joku 1 rkl verran ekoja ja kun tuntuu että enään riitä niin määrää isontaa. Varmasti kun googlettaa niin löytyy ohjeita. :)

24.9.2014
nki91
nki91

No ei ole minkään näköistä tietoa koska on seuraava neuvola.. olis 4kk lääkärineuvola ja täällä ei ole tällä hetkellä lastenlääkäriä.. ei siis saatu uutta aikaa :/ mainitsin viimeksi että jos aloittaisimme reilun 4kk iässä maistelut niin tuli vain vastaus lapsen suoli ei ole tarpeeksi kypsä.. ei mitään lappusia yms joita olisi voinut ajan kuluksi lueskella :/

24.9.2014
Justiina67
Justiina67

Miten sitten siirryn lihoihin yms? Sitten kun sen aika on??? Annanko kalaa yksin vai esim potun kanssa?? Kuinka useasti päivässä soseita aluksi annetaan ja koska voin siirtyä aamupala-välipala-päivällinen-iltapala rytmiin?

24.9.2014
Justiina67
Justiina67
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...