entäs tiistainen ruoka? :D

Kertokaahan mitä teillä syyvään tännään? :)

23.9.2014
riu
riu

Oi meillä oli ihanaa karjalanpaistia! Ja päivällä syötiin makkarakastiketta ja perunaa.. Mulla on tippunut paino ihan sillä liikunnalla ja sit oon syönyt vähän maks kolmen tunnin välein. Eli aina kun poika syö! Paljon oon vähentänyt perunaa ja hiilareita ja korvannut niitä vihanneksilla. Mutta esim. Otan yhden pienen perunan ja salaattia paljon. Tästä on muodostunut jo tapa kun pikkuhiljaa teki muutoksia. Ja en ees koe olevani tarkka ruoan suhteen! annoskoot on tippunut tosi pieniksi kun syö niin usein. Mä oon sitä mieltä että pikkuhiljaa kun asiat muuttaa niin ei tuu sitä jojoilua :) mut mä oon kyllä muutenkin sellainen ettei mulle sovi dieetit kun en ikinä pystyis pitää niistä kii XD pojun kummitäti on tiputtanut 10kg sillä et lopetti limun juonnin

23.9.2014
teeko
teeko

Jauhelihakeittoa.

Jauhelihaa riittää, että liharuukkua olis listalla, ja mureketta fetatäytteellä.

Sitten pekoniherkkusieniä. Pikkukokkikerhossa keskimmäinen oli tehnyt pitsaa, kinkkuananas ja jauheliha, joten pekoniherkkusienet saa odottaa.

23.9.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No mie jo aattelin että kuulostaapas ouvolta :D Millä ihmeellä sie punnihet suolan noin tarkkaan?

Piglet nyt on täydellinen keli sopalle :)

23.9.2014
riu
riu

Mieki ihmettelin tuota, et maustamattomana. Kalahan on ihan hirveetä jos siihen ei saa laittaa suolaa ja etenki rasvaseen kalaan jotain happoa esim. Sitruunaa.

Miksi kaikki mausteet on kielletty? Suolan mä ymmärtäisin, et vähän ettei kerää nestettä. Mut yrttejäkään saa käyttää?

Eihän tuollanen suolatonkaan ruokavalio voi kovin terveellinen olla. Eihän nestekään imeydy jos ei oo suoloja.

23.9.2014
misukka
misukka

Lihat maustamattomana??? Ei selvästikään miulle sopiva dieetti :D Miten kun ei voi pähkinöitä syyvä, niin mitä niitten tilalla vois olla esimerkiksi?

Joo ei dieetti ois muutenkaan miun juttu, tykkään hyvästä ruuasta :D Liikkua voisin enemmän, mutta tuommoset dieetit eieieiei. Miulla ois hirvee ikävä perunaa ja rusileipää :D

23.9.2014
riu
riu

Makaronilaatikko, illalla pulledpork leivällä

23.9.2014
carata
carata

Paprikat oli niin halpoja,että teen niihin täytteen ja uuniin:)

23.9.2014
huiskutin
huiskutin

Kuulostaapa riun suunnitelma hyvältä.

Meillä isännys tekasi eilen jauhelihapihvejä joissa oli ties mitä seassa. Ihan ältsin hyviä oli. Nytkii mulla lounaana sitä hörtteiden kera.

Eiköhän lie tänäön samaa evästä eri hörttein kunhan kotia pääsen. Tai sit mun aikasemmin tekasemaa pastakastiketta. Jauhelihaa joka tapauksessa, muodossa tai toisessa.

23.9.2014
misukka
misukka

eilen ihan hävetti lappaa eineksiä, niin tännään aattelin petrata :D Meinasin tehä valkosipulikermaperunoita, paahtopaistia ja punaviinikastiketta. Lapsille lupasin tehä omenahyvettä niin olkoon se sitten jälkkäri / iltapala.

23.9.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...