Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Nuvaring ja menkat

Kauanko menee kunnes kierto tasaantuu nuvaringin aloituksen jälkeen?

22.9.2014
Monster
Monster

Mulla nuvaring toimi täysin moitteettomasti koko käytön ajan. Siirryin tosin e-pillereistä suoraan normaalin tauon jälkeen.. Lopetin käytön n 2v ennen raskautta; syynä yhtäkkiä alkaneet ja joka kuukasittaiseksi ilmiöksi tullut hiiva. Loppui samalla kun lopetin renkaan käytön.. Muutenhan tuo toimi kuin unelma; kuukautiset niukat, alkoivat sina täsmälleen neljäntenä päivänä renkaan pois ottamisesta ja vuoto loppui renkaan laittamiseen.. Jos huolestuttaa tee testi, mieluummin maksaa sen 7€ kun menettää yöunet ;)

5.10.2014
diiaa
diiaa

mulla tuli normi menkat ja sen jälkeen olikin tiputteluvuotoa melkein sen 3kk jonka jälkeen heivasin renkaan mäkeen... mulle ei ollut hyvä vaihtoehto

23.9.2014
Nennna-
Nennna-

Just tästä syystä mää inhoan hormoneja, kun ikinä ei voi oikein ennustaa mitä tapahtuu. :P Lähinnä häiritsee myös se että mulla on ollut tosi runsasta valkovuotoa, mikä ei kyllä normaalisti enteile menkkoja ja lisäks lämpö on huidellu viikon verran 36.7-37.1 kun normilämpö mulla on 36.4-36.6 välillä. Niin saahan tuo vähän mielikuvituksen laukkaamaan. :D Oon kyllä koittanu järkeillä että voihan tuo lämpö olla ihan perus flunssaa vaikka muita flunssan oireita ei ookkaan ja valkovuoto voi muuttua ihan tuon renkaankin takia. Kauheen stressaavaa vaan kun oottaa ja oottaa niitä menkkoja ja mitään ei kuulu. :/

23.9.2014
Monster
Monster

Mun käsityksen mukaan renkaankin kanssa voi jäädä menkkoja tulematta. Eli en ihan heti testiä ostais. Mä olisin sinuna sen taukoviikon ilman rengasta ja laittaisin sitten uuden renkaan. Jos menkkoja ei tulisi sitten seuraavanakaan väliviikkona, niin ostaisin testin. Jos käyttö on kuitenkin ollut ohjeiden mukaista, niin en uskoisi, että kyse olisi raskaudesta. Rengas saa olla emättimestä pois muistaakseni max 3h, jolloin ehkäisyteho ei vielä laske.

22.9.2014
carata
carata

Nostellaas, jos joku osais kertoo jottain kokemusta... :D

22.9.2014
Monster
Monster

Aloitin nuvaringin 21.8. menkkojen ekana päivänä niinkuin oli käsketty. Mmenkat kesti viis päivää ja sen jälkeen oli semmosta ärsyttävää tuhrua reilu kaks viikkoo. Taukoviikon pidin normaalisti ja nyt on toinen rengas menossa vaan mekkoja ei kuulu.
Kauanko muilla on mennyt ennen seuraavia menkkoja ja kauanko mennyt että kierto tasaantunut ja normalisoitunut?
Oon jo ihan paniikissa ja mietin pitääkö ostaa testi kun niitä menkkoja ei näy ! :D

22.9.2014
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...