G: vain elämää

mikä oli teijän suosikki eilisistä esityksistä?

20.9.2014
riu
riu

Mä tykkäsin eniten Paula Vesalasta :)

25.10.2014
carata
carata

Ela oli joo paras ja tykkäsin tosi paljon myös Paula Vesalasta. Mielenkiintoista jos se joskus tekee soololevyn että millainen siitä tulee, kun sehän pystyy vaikka mihin mielenkiintoiseen, mä en PMMPstä välitä, vähän turhan "outoja" biisejä mun makuun.

Samaten Elastisen seuraavaa levyä odotan innolla, kun se mainitsikin että saanut jo paljon ideoita tuolta ja kyllähän sen näkee noista biiseistäkin, aivan huippuja :)

24.10.2014
Mummy83
Mummy83

Katsoin, kun uni ei tule kamalan yskä/nuha/korvakipu/kurkkukipu/kuumeen takia ja VESKUhan se oli paras! Hyvänä kakkosena tuli Paula Vesala :))

18.10.2014
carata
carata

Voi ei. Mä unohdin koko ohjelman, kun oli pakko tehdä kanatortilloja! :( Täytyy katsoa huomenna.

17.10.2014
carata
carata

muhun iski täysillä Paula V ja Toni. Aivan mahtavat vedot!

Paula V:llä oli niinku sekoitus Mariskaa ja jotain ysäriteknobeibeä ja Tonilla mahtava versio Syljen-biisistä. Ja Samuli, jos se olis päässy vähän nopeammin vauhtiin.

17.10.2014
Mummy83
Mummy83

Jestas. Veskulla ja Paula Veellä oli kyl niin huikeet meisingit. :D

17.10.2014
misukka
misukka

Elan versiosta tykkäsin eniten ja se on toinen mun lempparibiiseistä Vartiaiselta. Veskun versio oli hyvä kun oli eri näkökulmasta tai ainakin mulle tuli siitä mieleen demmoinen alzheimerpotilas versio.

12.10.2014
Mummy83
Mummy83

Mä en tykännyt oikein kenestäkään. Samuli ehkä paras jos on pakko valita.

11.10.2014
carata
carata

Mä tykkään veskusta, elastisesta, Paula k:sta (toinen Paula kyllä vetää kans hyvin, ikään en oo PMMP:stä tykännyt) ja edelman..

Vartiaista en siedä, kaikki biisit mitä laulaa, niin kuulostaa ku se laulais karaokea, eikä muunna niitä biisejä yhtää.. Yrittää niin hitosti olla tunteellinen yms., mut ei vaan iske.. :D

6.10.2014
surkelo
surkelo

miun suosikit oli vesku ja Jenni, elastinen oli jälleen kerran myös hyvä :)

6.10.2014
riu
riu

Paras oli musta pmmp:n Paula, sitten Elastinen, Vesku ja Samuli.

4.10.2014
carata
carata

no kukas naulas parhaiten apulantaa? :)

Tuolla esitettiin muutama mun lempparibiisi ja vaikken apulanta-faniksi tunnistaudu, niin tykkään hirveesti jostain niiden biiseistä. Mut muhun iski oikeastaan kaikki noista vähän eri tavalla. Jennillä oli ehkä paras/erilaisin versio. Elan oma sanoitus iski, vaikkei biisi ehkä niinkään, mut en kyllä tykkää alkuperäisestäkään. Paula K ja Vesku veti sit taas lempparibiisit apulannalta ja sen takia tykkäsin heidän vedoista. Ja Samulilla oli mahtava veto. Paula V:llä oli erikoinen ja tavallaan kiva mut ei mun mielestä oikein sopinu sanoituksiin se tyyli. Tai sit kuten sanoi että oli liian innoissaan siitä että ei laulanut sitä ajatuksella.

Mut kaikki oli hyviä!! :D

3.10.2014
Mummy83
Mummy83

veskun versiolle mä nauroin kyyneleet silmissä. Oli ihan hervoton. Mut kyllä ela veti parhaan. Meillä itki ukkokin mun lisäksi sille

27.9.2014
teeko
teeko

Mäkään en ole kamala PMMP:n fani ja tykkäsin kyllä näistä kaikista, kun taas alkuperäisissä oli jotain "vikaa". Noloa kyllä, mutta osaa en ollut edes kuullut :D

27.9.2014
carata
carata

elastinen sekä toni teki suurimman vaikutuksen. Ja sanottakoon että miun makuun nää muitten versiot veskua lukuunottamatta oli kyllä alkuperäisiä parempia. En oo mikään suurin pmmp-fani :)

27.9.2014
riu
riu

Ela oli paras :)

26.9.2014
carata
carata

entäs mikäs PMMPn biisien uusista vedoista upposi? 

mun täytyy kyllä sanoa että mä rakastanrakastanrakastan suomihiphoppia ja räppiä just tän takia. Aivan mahtavan, koskettavan liikuttavan ihana Elan biisi. Mä itkin ja pompin innostuksesta yhtäaikaa :D 

En ole pahemmin perustanut PMMPn biiseistä aikaisemmin, mut nyt kyllä sanoitukset iskee jotenkin. Tonilla oli kans niin apulantamainen veto, että tykkäsin.

26.9.2014
Mummy83
Mummy83

Täytyy katsoa ruudusta. Siinä huono puoli on kylläkin just toi, että niitä mainoksia tulee aivan sairaasti ja mulla ainakin ne VIISI on usein ollut samoja. En tiedä mikä vika, oi tietenkin johtua siitä, kun on katsonut ipadillä....

20.9.2014
carata
carata

ja ruudusta näkyy koko jakso, mut siellä on ihan törkeesti mainoksia :(

20.9.2014
Mummy83
Mummy83

En nähnyt muuton takia :( Harmittaa...

20.9.2014
carata
carata

Ela oli paras, mut loistava kakkonen oli Samuli. Molemmat teki paremmat versiot kuin mitä alkuperäiset on. Mikä on mun mielestä tarkoituskin. Esim. Cheek teki loistavan bersion Puhelinlangoista ja Siltsu Liekeissä-biisistä, molemmat alkuperäisiä parempia.

en tiedä oliko nuo tehnyt aamupäivällä jotain vai näytettiinkö suoraan lounaalta, mut yleensähän ne tekee aamulla jotain yhdessä ja lounaalla esiintyy, sit yhdessäoloa ja illallisella esiintyy. Et jos skippas tuon ja esiintys suoraan, ni ehkä se oli vähän jäykkää. Katotaan mitä ne tekee, josko rentoutuis ;)

20.9.2014
Mummy83
Mummy83

Elastinen ja Toni :)

20.9.2014
simpura
simpura

Saako vähän kritisoida:-) Tuntui jotenkin vähän vaisulta meno vai johtuuko vielä tässä alkuvaiheessa ettei ollut kemia ehtinyt muodostua. En muista olenko muilta kausilta nähnyt ekaa jaksoa että onko niissäkin ollut samalla tavalla. Vai onko liikaa isoja staroja vai sitten vaan pidättyväistä porukkaa. Ehkä mulla vaan odotukset niin korkealla, no jää nähtäväksi "villiytyykö" meno tästä;-) suosikkiveto oli minustakin elalla.

20.9.2014
mato11
mato11

Yhdyn kyllä riu suhun! Ja voi olla että paras kausi tulee tästä :)

20.9.2014
teeko
teeko

miun suosikki oli kyllä ehdottomasti elastinen :)

20.9.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...