kakka äiti-fiilis

Aivan kamala olla. Ei ole voimia mihinkään. Kelataanpa vähän taaksepäin... Käytiin hakemassa vauvan kanssa esikoista kerhosta. Siellä ne söi mehujäätä iloisena pöydän ympärillä. Mentiin sisään ja laskin vauvan töpöttämään, ilosta hihkuen hipsutti. Vähän aikaa siinä kerkesin odotella kun aivan sydäntä riipivä itku alkoi. Vauva kaatui, niinkun ne muksahtelee milloin mihinkin. Nostin syliin ja paijasin... itku ei vaan loppunut, nostin pientä ja huppu lähti osalta. Siinä se oli, aivan kamalan järkyttävä kuhmu oikealla puolella otsaa. Säikähdin, kuka ties menin shokkiin. Hoitajat toi kylmäkääreitä ja saattoivat mut portille. Pieni matka autolle ja romahdin. Vauva huusi minkä kerkesi sen silmät pyöri hedelmäpeliä päässä ja se oli ihan veltto. Pääsin autolle otin tutin ja soitin miehelle onko missä, me lähetään sairaalaan. Mies oli sairaalassa ennen meitä. Kauhean paniikin saattelemana menin ja sain palvelua. Hoitaja tuli ja yritti saada vauvaa hereille. Toinen vaan nukkui niin nätisti. Hetken aikaa istutettua ja kutitettua saimme vauvan hereille ja toinen oli ihan kuutamolla. Hoitaja teki testejä ja kohta oli lääkärin vuoro. Llääkäri tutki ja totesi että kaikki on hyvin. Voidaan herätellä lasta yöllä parin tunnin välein mutta muuta ohjeistusta ei saatu. Toki jos olo huononee takaisin. No lapsi on oma itsensä. Pelleilee ja touhuaa. Mut mites kun äiti on ihan voimaton, itkunen ja väsynyt. Maha on ihan kuralla ja joka pakkkaa paikkaan sattuu. Äitin voimat kesti lääkärireissun mutkun sain pojat unille mä väsähin. Miten saan itteni taas jaksamaan. Voisin käpertyä vauvan kaa peiton alle ja itkeä. Pitää sitä sylissä ja rutistaa. Itkeä ja itkeä. Huoh. Onneksi oli vain kuhmu ja säikähdys. Pahemmalta vältyttiin. Josko tää olotila helpottais joskus.

19.9.2014
mammae11
mammae11

Kiitoksia kaikille tsempeistä.

Yö meni toista herätellessä ja kun olin sitä käyny herättelee ja menin takasin sänkyyn mietin oisko sitä pitäny paremmin herätellä vai täh. Sit siinä menikin kauan ennenkuin sai unta ku mietti tyhmiä.

Mut yöstä selvitty ja vauva on oma itsensä.

Alkaa itelläkin olla jo vähän parempi mieli. Miestä tosin en jaksa. Hän on tosi väsynyt, nukkua posotti yön kun minä herättelin vauvaa parin tunnin välein.

20.9.2014
mammae11
mammae11

Jeb sitä on aina välillä näitä isimyrskyjä että älyä mitä ympärillä tapahtuu.. :/

19.9.2014
nki91
nki91

mammae! sä toimit täysin oikein ja ei todella ihme että säikäyttää noin pahan päiväisesti! huonoa omaa tuntoa on turha potea tuosta. Niitä sattuu kaikille valitettavasti :( vahinkoja. . Ja nuo miehet. .. Sitä on tänään ollut liikkeellä ettei ne vaan ajattele. ..

19.9.2014
teeko
teeko
2 years, 11-month-old toddler

Ota toinen auto ja meet rentoutuu loppuillaks :) Annat sen nukuttaa lapset..

19.9.2014
napero24
napero24

Miehelle laitoin töihin jo viestiä et oon voimaton ja itkunen. Saman laitoin kun rassas autoa tai jotain hifisteli et ois ollu kiva et yhessä oltais oltu kun mulla paha mieli.

Mut ei noi miehet tajua.

Mies laitto äsken viestiä kun ilmotin et haen mun laihutusruoat sit illalla, et on se kumma kun ei samaan kauppaan mahuta et ota toinen auto ja lähe kytkemään. Todella reilu. En jaksa.

19.9.2014
mammae11
mammae11

Et oo tehnyt mitään väärin :) Päin vastoin sulla pitäis olla hyvä äiti fiilis kun shokista huolimatta tajusit ja pystyit viemään sun lapsen lääkäriin! Ei noita pikkusia voi 24/7 vahtia ja varoa 24/7 ettei kaadu ja napata kiinni ennen ku horjahtaa.

Jos juttelet sun miehelle ihan rauhassa kun lapset on mennyt nukkumaan? :)

19.9.2014
napero24
napero24

PuhOuu sanoo aika hyvin tuon hämähäkki refleksin.

Mut joo itteki olen saanut kuhmun päähän ja seuraava yö niin et mua heräteltiin olikohan 3h välein ja lampulla katsottiin et pupilit on normaalit. Mut jos leikkii ja on oma ittensä ei huolta. Eräs hoitaja sano mulle että yleensä tän ikäset säihkähtää ja harvoin saa vakavampia vaurioita. Yleensä se äiti säihkähtää enemmän kuin lapset. Oikein teit että käytit lääkärillä ja toimi niiden ohjeen mukaan.

En tiiä et onko tuosta valon näytöstä hyötyä kun niiden pitää reakoida siihen ja jos ei niin minut olisi pitäny viedä lääkäriin. Mua ei viety mut soittivat tutulle lääkärille.

19.9.2014
nki91
nki91

Mies tuli kotiin ennenkuin pojat heräs päiväunilta mut rassaa vaan autoja pihassa. Nyt tuli sisälle ja esikolle vähän ärähin niin mies kyseli et miks karjut. Sanoin sille että no jotta voisit kysyä ni siltä katkes pinna täysin.

Eli se saa kyllä karjua mulle jos urakat kusee tai muuten vaan on huono päivä. Mut jos mulla on väsy ja riittämättömyyden tunne ja huoli ja ärähän sille ni jo on maailmojen sota. Ei mene minun jakeluun.

Nyt se sitten lähtee poikien kanssa kauppaan kun sanoin että en halua lähteä jos pitää ruveta ärhentelemään. Eipä tuo edes anteeksi pyytäny.

Kyllä hymyilenkin pojille mut heti jos oon eri huoneessa sekunnin tai käyn vessassa etten näe lapsia ni itku valtaa.

En tiiä. Tuntuu epäreilulta tuo miehen toiminta.

19.9.2014
mammae11
mammae11

Itkun itkun itku

19.9.2014
mammae11
mammae11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...