imetysliivit

Oon raskaana nyt vk 30+1 ja mietin että ostan ainakin yhdet imetysliivit ennakkoon. Mutta minkä kokoiset? Tai kuinka paljon isommat kannattaa ostaa? Mulla on nyt B80 liivit käytössä ni onko c hyvä vai kannattaako olla jopa d? Kiitos :)

18.9.2014
diipadaapa
diipadaapa

h&m:n liiveistä mäkin tykkäsin ja kalleimmat (ja parhaimmat) mun liivit maksoi 25€! En muista merkkiä. Mut tosissaan synnärillä pidin urheluliivejä, kun olin aika paljon pitkänään ja kotiin lähtiessä vaihdoin kaarituelliset liivit. Maito nous kunnollaan oikeastaan vasta kotona!

19.9.2014
Sannukki
Sannukki

Kiitos vastauksista :) nii unohdin mainita että oon monesta paikkaa lukenut että on hyvä synnärillä olla mukana niin ajattelin juuri tuollaiset hm liivit ostaa ja sitten myöhemmin ne paremmat :)

19.9.2014
diipadaapa
diipadaapa

Mulla oli muutamat ennen tytön syntymää ja kaikki meni sittenkin, kunhan "maidon tulo tasaantui". Silloin, kun sairaalasta pääsin oli rinnat NIIN täynnä, että pelkkä imetystoppikin tuntui, että ois kiristänyt. Mutta kunhan se tasaantui, niin käytin liivejä jotka ostin pari viikkoa ennen laskettua aikaa. 

Liivikauppias sanoikin, että se on hyvä aika ostaa. Pari viikko ennen. En tiedä mihin perustuen. Ja omat parhaat liivini ovat olleet malliaan "lainassa".  Eli joskus laputtomat, joiden merkkiä en tiedä. Venyy ja paukkuu, mutta ulkonäöllisesti on aika lähellä tuota Carriwell merkkiä. Toinen hyvä kakkonen on ollut lindex, joilla on musta parhaat imetystopitkin.

18.9.2014
carata
carata

Joillain merkeillä on sellasia joustavia liivejä joiden koot menee S, M, L, XL. Mulla taitaa olla Bravadon body silk seamleass liivit ja ne ostin raskausaikana jo kun vanhat liivit kaaritukineen alkoi ahdistaa. Nää on ihanan pehmeät ja mukautuu hyvin rintojen muuttuneeseen kokoon ja imetysluukut löytyy. Näissä on irrotettava toppaus jonka voi sit imetyksen alettua ottaa vaikka pois kun liivinsuojat tulee tilalle. Samantyyppisiä on myös cake lingeriella, niissä vaan on erilainen selkäosa. Suosittelen lämpimästi!

18.9.2014
Jopster
Jopster

Niin ja mun ystävän A-tisut paisui D-kokoon, että ehdottomasti vain YHDET liivit ennakkoon, on mun neuvo! (Ja niitä Sloggeja ;))

18.9.2014
Sannukki
Sannukki

Mulla normaalisti 90D, ostin 95E:t, ja ostin yhdet valmiiksi, kun en ajatellut ihan heti lähteä synnytyksen jälkeen shoppaan rintsikoita!

Sitten suosittelen varsinkin yöksi sloggi-urheiluliivejä! Myös Robinhoodeista/Tokmanneilta saatavat sporttiliivit oli ihanat, kun olivat kuin pehmeä toppi päällä! Nimittäin mut yllätti yölliset kosteusvauriot :)! Otin parit sloggit jo synnärille!

18.9.2014
Sannukki
Sannukki

Paha sanoa kun se on niin ihmisestä kiinni. Jos nykyiset tuntuu sopivilta, niin ottaisin yhden kupin verran isommat, mut jos nyt jo kiristää, niin kaksi.

Oikean kokoiset saa parhaiten, jos hakee noin kahden viikon kuluttua synnytyksestä. Mut ite oon kokenu, että imetysliivit on oikein hyvät olla jo synnärillä.

Mulla on nyt ekaa kertaa oikean kokoiset rintsikat, niin en itsekään tiedä mihin tässä vielä kasvaa. Nyt tullut yksi kuppikoko lisää kun raskausviikko 17 menossa. Nyt siis 70e kun ennen raskautta 70dd.

Kun maito nousee, ni kokoa tulee helposti kupin tai kahden verran, rippuen vähän nykyisestä kuppikoosta.

18.9.2014
misukka
misukka

Uppista:)

18.9.2014
diipadaapa
diipadaapa
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...