Iltalörppää :)

Jookoskookos?

18.9.2014
riu
riu

Teeko,eipä kestä.. Mä itse inhoan sitä ylikaiken,mutta jäi kyllä mulla flunssa tosi lyhyeksi kun väkisin yökkäillen kupillisen sitä join :) Poika ei suostu enää juomaan vaikka sekin vähän pienempänä tykkäs,mutta onneksi sekin silti selvis vähällä tai sitten ne pari huikkaa mitä otti auttoi ;)

Muhun toi tosiaan tehoaa tosi hyvin,mutta ehkä osanaan siks etten tykkää siitä.. Äiti meinaan sanoi aina kun olin pieni että hyvänmakuiset lääkkeet ei tehoa.. Ja se kyllä pitää paikkansa,mitä karmeampi litku sitä äkempää on pöpöt tiessään.. Liekö sitten korvien välissä koko juttu,että tuntee olonsa kummasti terveemmäks,kunhan ei vaan joudu ottaa lisää lääkettä ;P

19.9.2014
Vipe
Vipe

Ihanaa! ! Mä en oo ainoo joka pitää itelleen kuria ja vielä ihan samasta asiasta! Hyvä tuvitus! Tuo on hyvä suoritus :) mä oon iloinen kun oon edistynyt tässä samassa asiassa ihan hurjasti. Myös miehen suhteen ;) tänään tuli sitten pieni itku jo kun on niin pitkään tullut purtua hammasta. . Mut nopeestihan tuo ohi meni ja oon kyllä ihan ylpeä. monta päivää menny mun hermoilla tosi hyvin :) vipeltä sain idean tuosta sipulimaidosta ja siis mun poika rakastaa sitä! :) kiitos miljoonasti! Nyt mä toivon et se auttas poikaa :)

18.9.2014
teeko
teeko

Voi kuule hyvin olla siitä murtumastakin jos jotain jääny väärään asentoon ni selkälihakset yrittää kompensoida sitä virheasentoa ja voi tulla pitkänki ajan kuluttua esiin.

Tosin luulisi fyssarin huomaavan sellaisen asian. Mullakin huomasi alaselässä olevan virheasennon joka aiheutti yläselkään jumituksia ja päänsärkyjä.

18.9.2014
misukka
misukka

johtuuko Jii siitä espanjan onnettomuudesta? onko sulla sen jälkeen ollut vastaavia kipuja?

18.9.2014
Mummy83
Mummy83

Onpas kurja vaiva J :/ Toivottavasti lääkäri tutkii kunnolla että löytyy syy ja kipuun helpotus.

18.9.2014
misukka
misukka

heh riu, ihminen kerrallaan maailma muuttuu ;) meillä esikoista ärsyttää suunnattomasti, kun mies lausuu "yksi" sanoen "uks". Aina korjaa ja "isi, etkö sä IKINÄ opi!!!" :D

piglet, miten sä noin pitkällä voit muka olla ku just vasta plussasit!! :O tsemppiä ja toivottavasti ainakin sen koulutuksen loppuun jaksat.

18.9.2014
Mummy83
Mummy83

Ei käy kateeksi riun urakka. Itellä varmaan kävis ihan samalla tavalla. Minäki aina ollu semmonen tunnilla kuuntelija ja harjoituksissa tekemällä oppija. Sisälukutaito tuommosissa pitkissä puisevissa kirjoissa ei oo vahvimpia puolia... :)

Ai meillä on ihan tasan 4 viikkoa eroa odotuksissa. Enpäs oo hoksinukaan. Mullaki vaihtuu viikot perjantaisin.

Olin sit 4 minsaa vaille 5 tarhassa hakemassa kuopusta. Ei yhtään kiire tullu ;p

Mut esikko oli ottanu ilon irti 3,5 tunnistaan yksin kotona. Legot oli niin levällään lattialla ku vaan voi olla.

Isäntä toi pojille tuliaisia, esikolle star wars-legon ja kuopukselle lentsikat 2 Dustyn jolla ponttoonit. On kyl kummallekin kova juttu. :D

Voi vipen poitsua :) Ihana toinen, kun ikävöi iskää. Toivottavasti halaa isiä kovasti eikä kiukkua. Meillä tuo kuopus melkein valinnu tuon jälkimmäisen tyylin. Ei oikein isi kelpaa. Ehkä tuo ees iltahalit saa.

18.9.2014
misukka
misukka

Herttinen piglet, siulle on tullu noita viikkoja ihan salakavalasti! :D Miulla ois tännään 12+6, piti ihan laskurilla kahtoo ku ei ollu hajuakaan :D Tässä on kevääseen vielä pitkä aika... Oot sie piglet jaksanu olla töissä miten hyvin? Juu ja toppapuvuita puheenollen, ostettiin meijän pojalle sitten mammuteilta se neljänkympin lassie. Miusta se on ihan hyvä peruspuku, vaikka oisin kyllä ennemmin ottanut kaksiosasen puvun tuolle. Vaan köyhä mikä köyhä ;)

Vipellä oli ihan asiaa :D Miehestä on varmasti kiva tulla kottiin kun sie oot siivonnut. Ja kun on vielä kippee niin se on varmasti tuplasti kiva. Ihana kun tullee kottiin kun poika on noin kaivannut :)

Ja siis en miekää oo semmonen joka tenttiin lukis, hirveen hyvin oon luistellut tähän asti kuuntlemalla tunnilla. Vaan nyt se ei onnistu, on 400-sivuinen kirja tuossa luettavana ja opeteltavana, ja se opettaja on vielä semmonen joka tekee tuosta tyyliin kolme kysymystä joihin saat kirjottaa vastausta sivukaupalla. En mitenkään innolla uota X)

ai juu ja saatiin taas sankollinen sieniä... kivaa ja ihanaa mutta ku en millään jaksas niitä nyt siivota ja keittää :D

18.9.2014
riu
riu

Mä juuri oikaisin hetkeks sohvalle kun imuroin justiinsa.. Pyykkikonekin ois pessy eli kohta lähdetään pyykkiä ripustaa ja jos vielä pari koneellista pesis ja sitten vessan pesu ois vielä ohjelmistossa.. Meille hankittiin uusi imuri toukokuussa ja tänään ekaa kertaa sitä käytin ;) Mies on saanut kokonaan sen kunnian aikasemmin,mutta kuten aamusta kirjoitin, ajattelin että miehenkin on ehkä välillä kiva tulla siivottuun kotiin etenkin kun on flunssasena tehnyt pitkää päivää.. Ja jotenkin ihan erilainen into siivota,kun sillä saa yllättää toisen,etenki kun monesti mies siivoaa joko mun ollessa salilla kaverin kanssa tai sitten mun ja pojan ollessa vauva uinnissa,joten tiedän sen tunteen kun avaa oven ja kotona on siistiä vaikka jätti taaksensa kauhean sekamelskan.. Huomenna saa sitten mies kokea sen tunteen ellei ihan hirveästi pojan kanssa ehditä sotkea ;P

Kerhossa ei ollutkaan sitä lelu esittelijää,se siirtyi lokakuulle oli kai tullut kipeäksi tai jotain muita esteitä..

Riu, mä en ole ikinä ollut mikään kokeisiin lukija enkä muutenkaan opiskelija tyyppiä.. Ei ehkä uskois jos katsoo mun ammattikoulun todistusta,mutta kun ala kiinnosti,niin kaikki tarvittava jäi tunneilla päähän,mutta sitten peruskoulun yleisaineiden numeroita kun katsoo,niin niistä sen huomaa.. Eli ei voi kun hattua nostaa niille jotka jaksaa opiskella,itse en halua tippaakaan ylimääräistä koulua ja onneksi pienestä pitäen ollut haave ammatti ei vaatinut kuin ammattikoulun :)

Niin ja hyvä että olet valistanut ulkomaalaista saunan suhteen,toivotaan että vie oppia etiä päin..

Meillä pojalla selvästi alkaa isi ikävä painaan, välillä itsekseen leikkien tohinassa sanoo "ei tuu isi kotiin" ja ennen päivä unia oli kiukkuinen ja kun kysyin onko isiä ikävä,niin vastas "joo" ja purskahti itkuun ja sopersi samalla että isin pitää tulla kotiin.. Nyt päikkäreiden jälkeen ollut taas ihan ok,että ehkä väsymyskin vähän vielä tehosti ikävää.. Saa nähdä sitten kun isi huomenna tulee,niin kummalla tavalla reagoi,onko ihan kii isissä vai murjottaako ja isi ei kelpaa mihkään..

ei meillä siis mitään suurempaa suunnitelmaa illalle,poika ois ollut peliin lähdössä ja kun sanoin ettei ole peliä,niin sitten ehdotti kerhoon lähtöä,mutta nekin on tältä viikolta ohi.. Ilmeisesti äidin kanssa kaksi kotona on tylsää ;D

Ai niin ja nyt on alkanut hirveästi puhumaan sitä että enon pitäisi muuttaa tähän kotiin oli valmis huoneensakin jakamaan..

Mukavaa illan jatkoa kaikille tämän hirveän romaanin myötä :)

18.9.2014
Vipe
Vipe

Tää päivä on menny taas ihan hyväntekeväisyyteen X) Ei oo paljoo tenttiin lukemiset edistyny, ei. Kai ne muuten edistyis, mutta mie nukahan joka kerta sen kirjan kaa istualleni :D Äkkiä vois luulla ettei aihe kiinnosta :D

Tässä nyt yritän nälkäsenä saaha itestäni irti sen verran että laittasin ruuan tulille, vielä kerkeis kuueksi X) Sauna on jo lämpiimässä että loppuillan ohjelma ois kyllä niiltä osin pulkassa. Miulla oli muuten mielenkiintoinen keskustelu saunasta englantilaisen asiakkaan kanssa. Mie sille kerroin että talvella on ihanaa kun on ollu päivän pihalla ja pääsee saunaan. Ymmärsi kuulemma sen. Siitä se suuresti hämmästy ku myö käyvään kesälläkin :D Neuvoin sitä myös ääntämään saunan oikein, ne kun sanoo että soona :D Lupasi korjata jatkossa kaikkien sen tuttavien väärän ääntämyksen :D

Jees, mutta mitäs mammoille kuuluu? :)

18.9.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...