Imetys ja flunssa

Onko joku nenäsuihke jossa sanotaan, että voi käyttää imettäessä? Mulla ei tule mitään päähään ja kaikki mitkä on tulleet mieleen, ei imetysaikana käy. Ja kaikki tukkoisuutta poistavat lääkkeet?

18.9.2014
carata
carata

Taidan huomenna hakea jotain vahvampaa, koska normaali kannulla huuhtelu ei toimi ja muutto on huomenna! Ei paljoa etene, kun nenä valuu koko ajan ja joutuu niistämään lähes tauotta.

Melko paikallinen paikkahan tuo nenä on, siinä missä alapääkin, mutta mä en ainakaan itse kovin helposti lähde ottamaan tai suosittelemaan toisellekkaan lääkettä, jossa lukee, ettei käy raskaus/imetys aikana. Mutta usein syy on se, että ei ole joko tutkittu tai aiheuttaa supistuksia tai imeytyy nopeasti ja voi mennä vaikka istukan kautta vauvaan.

18.9.2014
carata
carata

Mullekin neuvolassa (lääkärit) sanoneet, että nenäsuihke on paikallishoito ni voi ihan hyvin käyttää. Eli vaikka nasolinia tuppaat ni se on ihan fine.

Tärkeempää on, että henki kulkee.

18.9.2014
misukka
misukka

Flunssan takia toissapäivänä apteekissa asioin. Kysyin onko mitään nenäsuihketta, joka imetyksen aikana voi käyttää. Otrivin käy paketissa mainitulla annostuksella. Farmaseutti tarkisti asian jostain tietokannasta.

18.9.2014
AlmaMatilda
AlmaMatilda
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...